4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
neutral beige japandi style wallpaper in a neutral room with wicker accessories

10/01/2023   POSTET AV

Våre syv beste nøytrale bakgrunnsbilder å prøve i 2023

Låt oss inse att neutrala bakgrundsbilder inte kommer att vara något som helst år 2023. Mångsidiga, tidlösa och estetiskt tilltalande neutrala tapeter är ett smart val som inte bör underskattas när du uppdaterar ditt hem. Det beror på att en neutral färgpalett använder nyanser som grädde, offwhite, grått, beige, brunt, mauve och taupe och är en tom duk som erbjuder oändliga inredningsalternativ.

Neutrala nyanser passar inte bara till praktiskt taget alla färger, utan de går aldrig ur tiden. Låt oss dyka in i vår genomgång av de mest populära neutrala tapeterna för den kommande säsongen.

Off White Feather Designs som skapar en modern och vilsam tillflyktsort

White realistic feather wall mural in a bedroom with white and pink bedsheets

Väggmålning på fotot: Strutsfjäder tapet

Neutrala färger förknippas ofta med klassiska eller traditionella inredningar, men vår förtrollande väggmålning med strutsfjäder visar att en neutral färgpalett även kan passa bra i en modern miljö. Vi älskar den här väggmålningen för ett gästrum eftersom den nyckfulla estetiken inte kan undgå att ge en lugnande aura som är avgörande för en god natts sömn. I en värld där vi alla har hektiska liv och hektiska scheman är ett sovrum där vi kan slappna av och koppla av och få andrum från våra dagliga åtaganden viktigt.

Den här väggmålningen är ett djupt andetag personifierat och tillsammans med en molnliknande säng och mysiga filtar är det helt enkelt himmelriket på jorden. Om du vill förvandla ditt sovrum till en lugn fristad är neutrala färger alltid det perfekta alternativet.

Få ut det mesta av det naturliga ljuset med guldbladstapeter

Neutral gold effect wallpaper with a leaf design in a neutral living room with a cream sofa and rug

Väggmålning i foto: Tropical Luxury Leaves Mural

Enligt vår forskning om inredningstrender är guld på väg att bli det nya grått! Neutrala färger har ofta dåligt rykte om sig att vara kalla och karaktärslösa, men rätt utförda kan neutrala färger skapa ett varmt och behagligt hem som är elegant och lyxigt. Titta bara på vår väggmålning Tropical Luxury Leaves som är lika modern som den är inbjudande.

Det metalliska bladmönstret kommer att sprida naturligt ljus i ditt rum och det kombinerar guld- och naturvita toner för att skapa ett rum som är mysigt och välkomnande. Det är den perfekta bakgrunden till varje vardagsrum och de mjukt böjda lövsilhuetterna ger en rikedom och ett djup som bevisar att neutrala färger är allt annat än intetsägande.

Omfamna den japanska stilen med dämpade färger

neutral beige japandi style wallpaper in a neutral room with wicker accessories

Väggmålning i foto: Reed Birds Heron Wallpaper

Neutrala färger är naturligtvis kärnan i den japanska designtrenden och den här beige väggmålningen är den perfekta grunden för varje hem i japansk stil. Vi älskar den här väggmålningen för en entré eller en hall, dess lugna skildring av fåglar bland naturen kommer garanterat att ge personlighet till en tråkig eller karg entré.

Hallar och entréer är ofta försummade områden i hemmet, men en väggmålning som den här kan verkligen ge ett originellt uttryck åt ett understatligt utrymme.

Gör ett uttalande med neutrala blommor

Neutral floral wallpaper in a living room with a beige rug and wicker furniture

Väggmålning i foto: Neutral Floral Garden

Du gillar idén om att inreda med neutrala färger, men vill veta hur du ska få liv i ett neutralt rum. När man tänker på neutral inredning tänker man ofta på enkla och diskreta mönster, och även om vita väggar är lätta att dekorera riskerar det totala resultatet att bli lite undermåligt. För att skapa ett verkligt fantastiskt rum som sprudlar av stil måste man införa lite visuell intrig. Kom in på vår väggmålning Neutral Floral Garden wall mural.

Neutrala färger kan vara monotona, men de blommiga blommorna i bruna och taupiga färger ger ett omedelbart intresse till varje rum. Ett djärvt blommönster i starka och skrikiga färger kan överväldiga ögonen, men när det kombineras med neutrala toner blir det genast elegant och skapar ett rum som är överdrivet elegant snarare än överdrivet stimulerande.

Öka strukturen med marmortryck

Brown marble effect wall mural in a living room with a grey sofa

Väggmålning som används i fotot: Brown Marble Wall Mural

Ett knep för att verkligen ge ett neutralt rum en wow-faktor är att lägga till massor av textur, vilket är precis vad vår väggmålning i brun marmor gör. Alltför många beige och bruna toner kan verka stillastående när de används överdrivet mycket, men marmormönster kan verkligen krydda din övergripande estetik. Den här djärva och vackra designen kommer att göra ett uttalande utan att få ett rum att kännas rörigt.

Om du letar efter ett enkelt sätt att fräscha upp eller uppdatera ett neutralt rum är marmortexturer praktiska och populära. Vi älskar hur de djupare neutrala tonerna kan ge ett hem en stämningsfull och maskulin stämning.

Ge karaktär med neutrala geografiska väggmålningar

Neutral wallpaper with a beige old fashioned french map design in a bathroom with a white bath

Väggmålning som används i bilden: Bonjour Paris

Ibland är nyckeln till ett fantastiskt neutralt rum att göra det helt skräddarsytt och personligt. En geografisk väggmålning kan skapa en originell bakgrund till ett gäst- eller huvudbadrum och samtidigt förkroppsliga din personliga kärlek till resor. Med den här väggmålningen kan du enkelt skapa en fantastisk fondvägg.

Badrummen kan ofta vara en plats utan detaljer, så en väggmålning som den här kan verkligen hjälpa dig att sätta din egen unika prägel på din heminredning och ger dig en perfekt möjlighet att vara äventyrlig.

Trendiga neutrala färger för ett tidlöst rum

Cream neutral panel wallpaper ina dining room with a wooden table and chairs

Väggmålning som används i fotot: Beige träpaneler

Neutrala färger har funnits i evigheter och visar inga tecken på att någonsin gå ur tiden, men hur skapar du en trendig estetik med neutrala nyanser? Svaret är helt enkelt att kombinera en trendig design med en klassisk neutral färgpalett och ta looken till nästa nivå.

Träpaneler tar till exempel inredningsscenen med storm, så varför inte se neutrala färger med nya ögon och välja vår väggmålning Beige Wood Panels? Den här väggmålningen skulle skapa en elegant bakgrund till en matplats eller ett kök med fart.

Vi hoppas att du nu är uppdaterad på den neutrala inredningstrenden och att vi har inspirerat dig till dina inredningsval för det kommande året. Vilken av våra fantastiska väggmålningar med neutralt tema har fångat ditt intresse? Lämna en kommentar nedan och låt oss veta vilken som är din favorit.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €