4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Modern bathroom trendfor 2023 with a grey and white terrazzo wallpaper

14/10/2022   POSTET AV

Vakre badetrender for 2023

Det ser ut til at år 2023 kommer til å bli et stort år for baderommene våre når de tar over rampelyset i interiøret. Så hvorfor ikke la oss hjelpe deg med å finne de beste baderomstrendene for 2023? Badene våre er det eneste stedet der vi ønsker å sørge for at både vi selv og gjestene våre føler oss så komfortable som mulig og ikke skvetter av skrekk (ja, vi snakker om deg, fryktede offentlige toaletter), men dette trenger ikke å være tilfelle for deg.

Noen gjør seg klare på badet, styler håret eller perfeksjonerer sminken, mens andre elsker å tilbringe timevis i et boblende badekar med en god bok (jeg gjør i hvert fall det!), så det ville være fornuftig å gjøre dette rommet vakkert for alle anledninger.

Så len deg tilbake, slapp av og kast et interiørhungrig blikk på disse lekre baderomstrendene!

Blant de fantastiske baderomstrendene for 2023 er marmor

Big bathroom trends for 2023 include marble wallpaper in bathrooms

Veggmaleri på bildet: Drømmende marmoreffekt

Marmor har alltid vært vakkert og vil alltid være det. Den eneste ulempen med marmor er som regel prisen, med alt fra lekre marmorvasker og benkeplater til flotte gulv og fliser. Vi vet alle at marmor kan ha en heftig prislapp, så en flott måte å inkludere det på badet ditt (uten å bekymre deg for lommeboken) er å velge et veggmaleri i marmoreffekt. Marmortapeter kan inneholde diskrete gulltoner som oser av luksus eller inneholde en mengde vakre farger. Dette gjør at du kan forvandle badet ditt uten å måtte kjøpe dyre fliser eller gulv (for ikke å snakke om noen som skal installere dem).

Hvis du skal tapetsere på badet, er det viktig å sørge for at det er godt ventilert. Vi anbefaler alltid alternativet "Premium Paste the Wall" for et langvarig og flott resultat, som også har anti-mugg- og muggegenskaper.

Blant de store baderomstrendene for 2023 er moderne gotisk stil.

Black walls in a bathroom with a white marble sink and a gold mirror and taps

Bildekilde: roomfortuesday.com via Pinterest

Moderne gotikk, eller "gothcore" om du vil, har fått et nytt uttrykk i 2023, og den dramatiske stilen gjør designelementene mer tilgjengelige for moderne hjem. For å oppnå en nydelig gotisk stil uten at det tar overhånd, bør du velge glatte, mørke og lagdelte overflater. Bland dem med utsmykkede messing- eller gullarmaturer i form av lysarmaturer eller utsmykkede speil.

Moderne gotikk kombinerer en industriell stemning med Scandi noir for å skape en vakker og stemningsfull stil. Det er lett å se for seg at den moderne gotiske stilen vil overgå baderomstrendene for 2023 og følge oss i mange år fremover.

Samle tankene med beroligende koraller

Pink coral bathroom with coral walls and coral geometic tiles

Bildekilde: sfgirlbybay.com via Pinterest

Med sin beroligende og innbydende farge anses korallfargen for å gi trygghet og ro i sinnet. Den unike fargen debuterte i 2021, men har nå begynt å gjøre sitt inntog i boliginnredningen vår. Den er en vakker kombinasjon av rosa toner og oransje nyanser som gjør den til en rik og allsidig farge. Den pastellfargede koralltonen gir et vintagepreg, men kan også gis en moderne vri. Hvis du foretrekker et moderne uttrykk, kan du velge geometriske fliser og moderne, buede møbler eller tilbehør i rosa gull.

Som aksentfarger kan du velge mint- eller sjøgrønt, turkis og mørkere blått, eller pastellgult som en vakker kontrast. Dette kan du oppnå med malte møbler, ugjennomsiktig glass i form av vaser eller oppbevaringsbeholdere til bomullspinner og flytende såpe. Du kan til og med bruke disse fargene på badematten og/eller dusjforhenget.

Moralen er at hvis du er på utkikk etter baderomstrender for 2023 som utstråler personlighet, er korall alltid svaret.

Stol på terrazzo for å gi baderommet ditt stil

Modern bathroom with black stone floor and black and white terrazzo wallpaper

Veggmaleri på bildet: Grått og hvitt

Terrazzo gjør comeback i 2023, og det er vi veldig glade for! Terrazzodesignet er like allsidig som det er vakkert. Mønstrene finnes i mange farger, men også i forskjellige størrelser, så du finner garantert et design du vil elske. Det er en flott måte å pusse opp et lite eller vanskelig hjørne på, eller hvis du har en spesiell plass du sliter med å dekke.

Terrazzostilen er en flott måte å introdusere mønstre på baderomsveggene uten at det tar overhånd i resten av rommet. Et terrazzotapet er spesielt bra hvis du ikke liker utseendet til store fliser, ettersom du kan skape en sømløs vegg, og enda viktigere, det er mye mer kostnadseffektivt!

Husk alltid å sjekke at badet ditt har god ventilasjon før du setter opp tapet.

Piff opp baderommet med teksturer i flere lag

Bathroom with white tiles and patterned flooring with a mixture of metal and wooden accessories

Bildekilde: tuacasa.com.br via Pinterest

En av våre favorittbadtrender for 2023 er å bruke flere lag i rommet. På denne måten kan du skape en koselig, men samtidig funky stil. Ved å blande tre, metaller og andre materialer som flettet flettverk kan du skape en balanse mellom minimalisme og maksimalisme. Det kan være vanskeligere å innrede et baderom, spesielt hvis rommet er mer kompakt, og derfor er det viktig å bruke flere lag med ulike teksturer.

Lag på lag forhindrer at rommet ditt virker flatt og uinteressant, men er også en fantastisk måte å tilføre et område personlighet på uten å måtte bruke generiske oppbevaringsartikler. Metallkurver kan brukes som hyller eller toalettrullholdere, gjenvunnet tre kan brukes som provisorisk badematte eller lysestaker, og hengende flettede kurver kan brukes til grønne planter.

Omfavn miljøvennlige baderomstrender for 2023

Reclaimed wood vanity with white sinks in a bathroom with wicker storage baskets

Bildekilde: myblogdeco.fr via Pinterest

Miljøvennlig og bærekraftig livsstil får stadig mer vind i seilene etter hvert som vi innser at vår påvirkning på planeten må endres. Det trenger ikke å være en skremmende oppgave, og det er enkelt å få til. En fin måte å begynne på badet er å velge møbler av gjenvunnet tre, ikke bare bidrar det til resirkulering, men gjenvunnet tre ser også fantastisk ut! Det gir deg muligheten til å redde et flott, men tapt møbel som du kan pynte og upcycle så mye du vil.

Å velge oppbevaringskurver i rotting eller flettet flettverk er også en fin måte å ta hensyn til miljøet på. Naturlig rotting er biologisk nedbrytbart, og siden det vokser så raskt, er det enkelt å høste, sammenlignet med tre, som det tar mange år å erstatte ved å plante trær. Rotting er svært allsidig og finnes i form av oppbevaringskurver, skittentøykurver, tepper og til og med plantekrukker!

Bli med på den evigvarende jungeltrenden

Rose gold bath in a bathroom with a muted green jungle wallpaper

Veggmaleri på bildet: Rolig jungel

Jungeltrenden viser ingen tegn til å forlate oss i 2023, og vi kunne ikke vært lykkeligere. Jungeltrenden oppsto da de av oss som ikke var så heldige å eie en hage, begynte å lete etter måter å bringe naturen inn i hjemmene våre på. Effekten dette har hatt på oss har vært overveldende positiv. Forskning utført av Mental Health Foundation viser at mennesker som er mer knyttet til naturen, vanligvis er mye lykkeligere.

Hvis badet ditt er mindre og du ikke har plass til mange potteplanter, kan du alltids velge et jungelinspirert tapet. De visuelle bildene av tropiske trær og tykke busker vil også ha en positiv effekt på humøret og sinnet ditt. Hva kan være mer avslappende enn å ta et boblebad mens du ser ut på et rolig jungellandskap?

Selv om litt sprut i ny og ne ikke vil føre til at veggmaleriene forringes, bør de aldri plasseres i direkte kontakt med vann.

Bathroom filled with tall green plants and a green rug

Bildekilde: tuacasa.com.br via Pinterest

En annen fin måte å oppnå jungel-looken på badet på, er å tilføre ulike typer grønt til rommet. Det finnes mange typer planter som trives i fuktige omgivelser, noe som gjør badet til et perfekt sted. Dette er et utmerket alternativ hvis du er bevisst på pengebruken og kanskje ikke har råd til å endre baderomsveggene. Hvis du velger en blanding av høye og slyngende planter i både flettede potter og trepotter, vil det bidra til å forsterke jungelstemningen. Som prikken over i-en kan du velge en stor grønn badematte eller et dusjforheng.

Gleder du deg like mye som oss til alle de vakre baderomstrendene for 2023? Fortell oss hvilke trender du gleder deg mest til i kommentarfeltet nedenfor!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €