4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
orange, blue, yellow and navy patterned tile wallpaper in room with wooden bench and rattan baskets

16/03/2021   POSTET AV

Mudroom-ideer Hver huseier trenger å vite

Enten du allerede har et gjørmerom eller ønsker å lage et, er disse gjørmeromsideene alt du trenger. Et gjørmerom fungerer som en barriere mellom ute og inne. Det er det ideelle stedet å ta av seg de skitne støvlene eller vaske potene slik at du ikke drar med deg møkk inn i hjemmet!

Fra organiserte ideer til oppbevaring i gjørmerommet, nytten av en vask i gjørmerommet og en hundedusj, til ideer om hvordan du lager et lite gjørmerom og hvordan du får til et landlig og elegant bondegårdsrom - våre ideer til gjørmerommet er så gode at du kommer til å dra ut på enda flere utendørsopplevelser for å få mest mulig ut av det!

Ideer til organisering av gjørmerommet

Du kan gjøre gjørmerommet så pent og sjarmerende du bare vil. Men hvis du ikke har en gjørmeromsorganisator, vil det ikke se bra ut lenge! Det er tross alt her vi slenger av oss de gjørmete støvlene, tørker regnfrakken og lar hunden løpe løpsk etter en gjørmete tur! Organisering er viktigere enn estetikk når det gjelder ideer til gjørmerommet. Og måten å oppnå dette på er god oppbevaring...

Velg en benk med oppbevaringsplass

black and white leaf illustration wallpaper in gold, grey and black laundry mudroom

Veggmaleri på bildet: Blader med svart blekk

I tillegg til å være et fint sted å sitte når du tar av og på deg skoene, er en benk i skyllerommet også en smart oppbevaringsplass. Med en kassebenk kan du oppbevare vinterjakkene om sommeren og sandalene om vinteren! Vi elsker benken til kunden vår sammen med et nydelig bladtapet i vaskerommet.

For ekstra komfort anbefaler vi alltid å montere en benk med pute! Velg puter som er avtakbare og som enkelt får plass i vaskemaskinen. Stol på oss, det blir fort møkkete - spesielt hvis du bor i en travel husholdning!

Ha et garderobeskap i hver garderobe

mudroom ideas for white mudroom bench and storage

Bildekilde: Jillianlare.com

Hvis du har en stor nok garderobe, anbefaler vi garderobeskap for å holde orden. Sett av ett skap eller én knagg per person i husholdningen. På den måten får hver enkelt ansvar for sine egne ting. Det er en god lekse for barna, som lærer om organisering fra en tidlig alder. Dessuten unngår man en masse krangling - "Hvem la frakken min der?" eller "Hvem stjal hatten min?!" Hvis du er flink med sag og hammer, kan du jo lage ditt eget gjør-det-selv-garderobeskap.

På samme måte som et garderobeskap, er et garderobeskap et godt valg for deg som ønsker et lite garderobeskap. Organiser store og små ting i skapet, for eksempel frakker, hansker, skjerf og luer. Dette sikrer at du har nok gulvplass til at familien kan komme inn og ut uten å snuble over hverandre.

Oppbevar skoene i et skohyllerom

white and wood shoe sliding storage

Bildekilde: Tenacityinteriors.co.uk

En ting vi anbefaler på det sterkeste, er en skohylle til gjørmerommet! Enten du har en stor, liten, moderne eller bondegårdsinspirert skohylle, kjenner vi alle til problemet med sko som ligger og flyter på gulvet. Ved å installere en praktisk skohylle kan du i tillegg unngå at det blir søle på gulvet i det hele tatt. Nå er det slutt på å snuble over hauger av sko, og du kan raskt finne det ene paret støvler uten å få panikk!

Det finnes et bredt utvalg av skohyller som passer til mange ulike rom. Skohyller montert i skoskap, frittstående skohyller eller dørhyller er noen gode alternativer!

Hold bakterier ute (en av de viktigste mudroom-ideene)

Når du leser ordet gjørmerom, er det lett å se for seg hva du ser for deg - gjørme! Derfor er det viktig at du holder deg selv ren, samtidig som du holder gjørmerommet ditt rent! Og en vask eller hundedusj er helt avgjørende...

Vask de skitne gjenstandene i vasken i gjørmerommet

black and white room with old fashioned tin sink

Bildekilde: Beneathmyheart.net

Uansett om du bor i en gjørmete, støvete eller snørik del av verden, anbefaler vi alltid å installere en vask i vaskerommet. En vask er det ideelle valget for et vaskerom i gjørmerommet, der du kan vaske skitne sko og skitne hender for hånd! Det er også et flott sted å kaste skitne ting, slik at du kan ta hånd om dem senere når du har tid. På den måten kommer det nesten ikke noe skitt på gulvet, og du kan holde det moderne vaskerommet ditt så rent som mulig.

Skrubb hunden din med en hundedusj i gjørmerommet - herlig!

white tiled modern mudroom with dog shower

Bildekilde: Thehouseofsilverlining.com

Hvis du ikke har plass til en vask, men gjerne vil ha et sted å vaske hunden, kan du installere en hundedusj i gjørmerommet! Ikke bare er det et flott sted å vaske hunden, men en hundedusj fungerer også som en god støvelrenser. Og hvis du har små barn, kan du jo kaste dem inn i dusjen også (jeg bare tuller)!

De beste ideene til gjørmerommet: innredning av gjørmerom

Nå som vi har snakket om de praktiske sidene ved mudroom-ideene, kan vi begynne å gjøre bagasjerommet ditt pent! Enten du vil ha et bondegårdsaktig gjørmerom eller et elegant, moderne gjørmerom, bør du vurdere disse tipsene...

Omfavn mønsteret med fliser i gjørmerommet

orange, blue and mustard vintage tile wallpaper with natural wooden bench and wicker basket

Veggmaleri på bildet: Blanding av terrakotta og blått

Det finnes SÅ mange fine fliser som du kan ha glede av i vaskerommet ditt! Fra tyrkisk designede gulvfliser, vintage veggfliser med blomstermotiv eller til og med bikakeformede fliser - det er så mange valgmuligheter! I tillegg til dette er vakre mudroom gulvfliser tørkbare! En åh-så-viktig mudroom-idé!

Hvis du vil ha fliser i vaskerommet ditt, men føler deg skremt av oppgaven, kan du velge et realistisk flisebelegg. Det er ingen fuging involvert, og det ser like bra ut!

Skap en søt bondegårdsstue

white, neutral farmhouse mudroom next to kitchen

Bildekilde: Starr Homes LLC

Når du innreder en bonderom, bør du velge nøytrale farger, naturlige tresorter og flettet tilbehør - alt i tråd med den landlige cottagecore-trenden. La et gammeldags garderobeskap males i grått eller hvitt og ha en benk i naturlig tre. Velg antikke, svarte veggkroker og flettede oppbevaringskurver til skitne ting som er klare til å vaskes! Velg steingulv eller tregulv, og integrer planter i rommet for å bringe naturen innendørs. Å henge opp tørre blomster og urter vil hjelpe mot luktene som ofte oppstår i et vaskerom! Ja - det lukter vondt!

Vis stilen din med et mudroom-tapet

sunlit white birch tree woodland wallpaper with wooden bench and mustard throw

Veggmaleri på bildet: Sollys i bjørkeskogen

Ikke alle vaskerom trenger å se ut som om de hører hjemme i en bondegård fra begynnelsen av 1900-tallet. Hvorfor ikke tilføre stilen og personligheten din med et skreddersydd veggmaleri? Elsker du fargerik abstrakt kunst, eller har du lyst på en skogsvegg? Eller kanskje du liker elegante vegguttrykk i marmor? Det finnes en enorm samling av fototapeter av høy kvalitet som du kan glede deg over!

For å oppsummere: Hva er fordelene med et gjørmerom?

mudroom ideas for a white mudroom with black and white accessories

Det er så mange fordeler med å ha et gjørmerom:

  • De holder skitne sko og klær ute av hovedhuset.
  • De reduserer mengden smuss og bakterier som kommer inn i hjemmet.
  • De hjelper deg med å organisere utendørsklærne dine
  • De kan brukes både som vaskerom og gjørmerom.
  • De er et godt sted å vaske kjæledyr før de slippes inn i hovedhuset.

Gleder du deg til å forbedre eller lage din egen gjørmerom? Still spørsmål for mer hjelp i kommentarfeltet nedenfor!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €