4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
orange, blue, yellow and navy patterned tile wallpaper in room with wooden bench and rattan baskets

16/03/2021   POSTET AV

Mudroom ideer hvert hus trenger å vite

Oavsett om du redan har en lergård eller vill skapa en, är dessa lergårdsidéer allt du behöver. En lergång fungerar som en barriär mellan ute och inne. Det är den perfekta platsen för att ta av sig de smutsiga stövlarna eller rengöra tassarna så att du inte släpar in smuts i ditt hem!

Från organiserade förvaringsidéer för lera, användbarheten av ett tvättställ i lera och en hunddusch samt idéer om hur man skapar en liten lera och hur man uppnår en lantlig lera i bondgårdsstil - våra lera-idéer är så bra att du kommer att ge dig ut på ännu fler utomhusäventyr så att du kan få ut det mesta av det!

Idéer för organisering av tvättstugan

Du kan göra en lergård så vacker och pittoresk som du vill. Men om du inte har några organisatörer för lergången kommer den inte att vara snygg länge! Det är trots allt här vi slänger av oss våra leriga stövlar, torkar våra regnrockar och låter hunden springa fritt efter sin leriga promenad! Organisation är viktigare än estetik när det gäller idéer för lerrum. Och sättet att uppnå detta är bra förvaring....

Välj en bänk med förvaringsutrymmen i mudroom

black and white leaf illustration wallpaper in gold, grey and black laundry mudroom

Muralmålning på bilden: Black Ink Leaves

Förutom att vara en bra plats att sitta på när du tar på dig eller tar av dig skorna, fungerar en bänk i en lergård även som ett smart förvaringsutrymme. Med en boxbänk kan du förvara dina vinterjackor på sommaren och dina sandaler på vintern! Vi älskar vår kunds bänk parat med en underbar lövtapet i deras tvättstuga i mudroom.

För ökad komfort rekommenderar vi alltid att du installerar en bänk med en dyna i mudroom-bänken! Välj dynor som är avtagbara och som lätt kan placeras i din tvättmaskin. Lita på oss när det gäller detta eftersom det kommer att bli smutsigt MYCKET snabbt - särskilt om du lever i ett hektiskt hushåll!

Ha ett skåp i varje lergård

mudroom ideas for white mudroom bench and storage

Bildkälla: Bild: Jillianlare.com

Om du har en tillräckligt stor lergård rekommenderar vi starkt skåp för lergårdslådor om du vill hålla ordning. Tilldela ett skåp eller en pinne per person i hushållet. På så sätt är de ansvariga för sina egna saker. Det är en bra lektion i livet för barn, som hjälper dem att lära sig om organisation från en tidig ålder. Dessutom undviker man många diskussioner - "Vem har lagt min jacka där?" eller "Vem har stulit min hatt?" Om du är händig med såg och hammare kan du skapa ditt eget självbyggda skåp i lergården.

Liksom ett skåp är det bra att välja en garderob i lergången för dem som vill ha små lergångsidéer. Organisera stora och små saker i din garderob, till exempel rockar, handskar, halsdukar och hattar. På så sätt ser du till att du har tillräckligt med golvyta för att familjen ska kunna komma in och ut utan att snubbla över varandra.

Förvara skorna i en skohylla i lergången

white and wood shoe sliding storage

Bildkälla: Bild: Tenacityinteriors.co.uk

En sak som vi rekommenderar starkt är en skohylla för mudroom! Oavsett om ditt lergods är stort, litet, modernt eller i bondgårdsstil känner vi alla till hur jobbigt det är med skor som ligger över hela golvet. Genom att installera en praktisk skoorganisatör kan du också undvika oönskad dynga på golvet i första hand. Nu kan du säga adjö till att snubbla över högar av skor och snabbt hitta det där paret stövlar utan att få panik!

Det finns ett stort antal olika skohyllor som passar för många olika utrymmen. Hyllor som är monterade i skosamlarskåp, fristående hyllor eller hyllor som hänger i dörrar är några bra alternativ!

Håll bakterier borta (en av de viktigaste idéerna för en lergård).

När du läser "mudroom" är det lätt att se vad du kommer att tänka på - lera! Så att hålla sig ren och samtidigt hålla lerkammaren ren är en viktig faktor att tänka på! Och ett handfat eller en hunddusch är viktigt...

Tvätta de smutsiga sakerna i ett tvättställ i en tvättstuga i en lera

black and white room with old fashioned tin sink

Bildkälla: Bild: Beneathmyheart.net

Oavsett om du bor i ett lerigt, dammigt eller snöigt område i världen rekommenderar vi alltid att du installerar en tvättställsbänk. Ett idealiskt val för en tvättstuga i lera, ett handfat gör att du kan handtvätta smutsiga skor samt smutsiga händer! Det är en bra plats för att kasta in smutsiga föremål också så att du kan ta hand om dem senare när du har tid. På så sätt rör knappt någon smuts golvet och du kan hålla din moderna lergård så ren som möjligt.

Skrubba din hund med en hunddusch i lerrummet - woofderful!

white tiled modern mudroom with dog shower

Bildkälla: Bild: Thehouseofsilverlining.com

Om du inte har plats för en diskbänk men vill ha en plats att tvätta din hund på, installera en hunddusch i lergången! En hunddusch är inte bara ett bra ställe att tvätta din hund på, utan fungerar också som en bra stöveltvätt. Och om du har små barn, varför inte slänga in dem där också (jag skojar bara)!

De bästa idéerna för lergångar: lergångsinredning

Nu när de praktiska aspekterna av idéer för lera rum har sagts, låt oss gå vidare till att göra ditt lera rum vackert! Oavsett om du vill ha ett lergods i bondgårdsstil eller ett elegant, modernt lergods kan du ta hänsyn till de här tipsen...

Ta till dig mönster med kakelplattor i lergången

orange, blue and mustard vintage tile wallpaper with natural wooden bench and wicker basket

Muralmålning på bilden: Terrakotta och blått medley

Det finns SÅ många vackra mönster av kakel i lergården som du kan njuta av i din lergård! Från turkiskt designade golvplattor, väggplattor med vintageblommor eller till och med honeycomb-formade plattor - det finns så mycket att välja på! Förutom detta är vackra golvplattor för lergolv i mudroom torkbara! En ack så viktig idé för lerrummet!

Om du vill ha kakel i din lergång, men känner dig avskräckt av uppgiften, kan du välja en realistisk kakeltapet. Det krävs ingen fogning och det ser lika bra ut!

Skapa ett sött lergodsrum i bondgårdsstil

white, neutral farmhouse mudroom next to kitchen

Bildkälla: Starr Homes LLC

När du utformar ett lergodsrum i bondgårdsstil ska du välja neutrala färger, naturliga träslag och korgtillbehör - allt i linje med den lantliga och chica cottagecore-trenden. Ha ett vintage mudroom-skåp målat i grått eller vitt och ha en naturlig träbänk. Välj antika svarta väggkrokar och förvaringskorgar i korg för smutsiga saker som är redo att gå i tvätt! Välj stenplattor eller trägolv och införliva växter i rummet för att föra in naturen inomhus. Att hänga upp torra blommor och örter hjälper till med lukterna som man ofta hittar i en lergård! Ja - stinkande!

Visa din stil med en tapet i lergången

sunlit white birch tree woodland wallpaper with wooden bench and mustard throw

Muralmålning på bilden: Björkskog Solsken

Alla lergömmor behöver inte se ut som om de hör hemma i en bondgård från början av 1900-talet. Varför inte ge din stil och personlighet med en skräddarsydd väggmålning? Älskar du färgstark abstrakt konst eller vill du ha en skogsmur? Eller kanske gillar du chica marmorväggar? Det finns en enorm samling fototapeter av hög kvalitet som du kan njuta av!

Sammanfattningsvis: Vilka är fördelarna med ett lera rum?

mudroom ideas for a white mudroom with black and white accessories

Det finns så många fördelar med att ha en lergång:

  • De håller smutsiga skor och kläder borta från huvudbyggnaden.
  • De minskar mängden smuts och bakterier som kommer in i ditt hem.
  • De hjälper dig att organisera dina kläder för utomhusbruk
  • De kan användas både som tvättstuga och som mudroom.
  • De är en bra plats för att tvätta husdjur innan de släpps in i huvudbyggnaden.

Kan du inte vänta på att förbättra eller göra ditt eget lergodsrum? Ställ gärna frågor för mer hjälp i kommentarsfältet nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €