Lavet til at måle tapetmalerier

Hurtig GRATIS levering *

Search
Wishlist
Customer login
Cart
feefo4,8 / 5,0
Down arrowDenmark
Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du at bruge vores cookies. Find ud af mere her Jeg er enig

Interviews - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrendHvordanRigtige huseEkspertrådInterviewsAndet
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
kathy-shimmield-wall-murals

20. FEB 2018   SENDT AF

Kathy Shimmield Designer Vægmalerier

Fremhævet i Elle, Harper's Bazaar og House of Coco; vi chatter med Kathy Shimmield, ansigtet bag vores seneste designer-kollektion. Beskrives som dristig, sjov og farverig denne vægmaleri-kollektion har en række forskellige designs, der passer til enhver, fra en person, der leder efter en iøjnefaldende væg til soveværelsets funktion til et hotel, der ønsker at skabe en smuk indretning. Vi chatter med Kathy om hendes liv og hvad der inspirerede samlingen.

Vægmaleri: Confetti, £ 30m / 2 

 

Q. Fortæl os lidt om dig selv, Kathy.

"Jeg er en selvlært digital kunstner, der plejede at oprette børn-apps til børn, bare designsiden (ikke programmeringen), og jeg har også haft karrierer inden for forretningsudvikling og marketing. Jeg har tre teenagere, og jeg har været gift i 20 år. Jeg elsker bare at sidde med en kop te med min hund ved mine fødder snorke, mens jeg ser en fantastisk historisk dokumentar. ”

 

Spørgsmål: Hvordan vil du beskrive din samling?

"Jeg har fået folk til at fortælle mig, at mine design glæder dem eller får dem til at smile - hvilket begejstrer mig for at høre. Jeg ville beskrive min kollektion med Wallsauce som en blanding af nogle af mine yndlingssammensætninger. Nogle er blomsteragtige og andre er dristige strejke af farve, der er beregnet til at gribe øjet og holde fat.

 

Spørgsmål: Som en selvlært kunstner, hvordan blev du forelsket i kunst?

"Jeg har altid elsket kunst. Selv som barn, hvis vi var på tur, og nogen nævnte, at vi skulle se et kunstmuseum, var jeg det ene barn, der altid var begejstret for det."

 

"Hvert stykke er unikt og har en anden historie"

kathy-shimmield-wall-mural

 

Sp. Hvem havde du i tankerne, da du designet denne kollektion? Hvilken type boliger ser du dit arbejde i?

”Hvert stykke er unikt og har en anden historie, men de begynder alle med noget, der har inspireret mig gennem min uge - og så når jeg sidder ved min computer husker jeg disse billeder og begynder min egen fortolkning af, hvad jeg så, eller hvad det var at jeg virkelig elskede ved billedet, og jeg går derfra. Så vidt jeg ser mit arbejde, har jeg ingen idé om, fordi der er mange forskellige typer design ... Nogle kan jeg let se i et soveværelse, der ønsker det speciel iøjnefaldende væg og andre, mere intense designs ville være fantastisk til kommercielle ejendomme.

 

Q. Hvad er dine yndlingsstykker fra samlingen?

Det er et virkelig hårdt spørgsmål at besvare, da det afhænger af mit humør. De er som mine børn i den forstand, at de er så forskellige, men alligevel elsker jeg dem alle lige så meget som den anden. 

 

Q. Inspirerede nogen dit arbejde?

Nej alt dette kommer indefra, og ikke noget jeg kan tvinge ud ... Jeg ser noget eller tænker noget, og det visuelle kommer til mig, og jeg begynder at skabe. Men mange gange viser det sig helt anderledes end hvad jeg oprindeligt troede, det ville være. Hver gang er et eventyr. 

 

Sp. Hvem er din yndlingsartist gennem tidene?

Mine favoritter til alle tider er Van Gough, Paul Klee, Kandinsky og Picasso. Hvis jeg bare skulle vælge en, ville det være svært for mig, da min smag ændrer sig med mit humør. Jeg gætter Kandinsky.

 

kathy-shimmield-wall-mural

 

Køb dette smuk tapetkollektion fra Kathy Shimmield.

 

Og efterlad en kommentar for at fortælle os, hvad du synes! Vi vil meget gerne høre dine kommentarer til denne samling. 

 

Del dette indlæg

Efterlad et Svar

Tilmeld mig for at modtage inspiration til min postkasse. Se vores Fortrolighedspolitik

Få nyheder!

Bliv foran spillet med de nyeste trends og inspiration direkte til din indbakke.

Seneste sociale

Instagram

Vælg din valuta

Australia  Australien $New Zealand  New Zealand $Canada  Canada $Norway  Norge KrDenmark  Danmark KrPortugal  Portugal €Europe  Europa €Spain  Spanien €Finland  Finland €Sweden  Sverige KrFrance  Frankrig €UAE  UAE $Germany  Tyskland €United Kingdom  UK £Italy  Italien €United States  USA $The Netherlands  Holland €