4.9 / 5.0

Skræddersyet tapet vægmalerier

Hurtig GRATIS levering*

Interviews - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrendsHvordanRigtige hjemEkspertrådInterviewsAndet
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
kathy-shimmield-wall-murals

20/02/2018   SENDT AF

Kathy Shimmield Designer Vægmalerier

Vi har talt med Kathy Shimmield, ansigtet bag vores nyeste designerkollektion, som er blevet omtalt i Elle, Harper's Bazaar og House of Coco. Denne vægmalerikollektion, der beskrives som fed, sjov og farverig, indeholder en række forskellige designs, der passer til alle, lige fra dem, der leder efter en iøjnefaldende væg i soveværelset, til hoteller, der ønsker at skabe en smuk indretning. Vi taler med Kathy om hendes liv og om, hvad der har inspireret kollektionen.

Vægmaleri: Confetti, £30m/2

Q. Fortæl os lidt om dig selv, Kathy.

"Jeg er en selvlært digital kunstner, der plejede at lave iPhone-apps til børn, kun designdelen (ikke programmering), og jeg har også arbejdet med forretningsudvikling og markedsføring. Jeg har tre teenagere, og jeg har været gift i 20 år. Jeg elsker bare at sidde med en kop te med min hund ved mine fødder og snorke, mens jeg ser en god historisk dokumentarfilm."

Q. Hvordan vil du beskrive din kollektion?

"Folk har fortalt mig, at mine designs gør dem gladere eller får dem til at smile - og det glæder mig at høre det. Jeg vil beskrive min kollektion med Wallsauce som en blanding af nogle af mine yndlingsabstrakter. Nogle er af blomsteragtig karakter, og andre er dristige farvestrømme, der skal fange øjet og holde fast i det. Stykker, der starter en samtale og bliver bemærket. "

Q. Hvordan blev du som autodidakt kunstner forelsket i kunsten?

"Jeg har altid elsket kunst. Selv som barn, hvis vi var på tur, og nogen nævnte, at vi skulle på kunstmuseum, var jeg det eneste barn, der altid var begejstret for det."

"Hvert stykke er unikt og har en forskellig historie"

kathy-shimmield-wall-mural

Q. Hvem havde du i tankerne, da du designede denne kollektion? Hvilken slags hjem kan du se dit arbejde i?

"Hvert værk er unikt og har en anden historie, men de begynder alle med noget, der har inspireret mig i løbet af min uge - og når jeg så sidder ved computeren, husker jeg disse billeder og begynder min egen fortolkning af det, jeg så, eller hvad det var, jeg virkelig elskede ved billedet, og så går jeg videre derfra. Hvad angår hvor jeg ser mit arbejde, har jeg ingen anelse, for der er mange forskellige typer af designs ... Nogle kan jeg sagtens se i et soveværelse, der ønsker den specielle iøjnefaldende væg, og andre, mere intense designs ville være gode til kommercielle ejendomme.

Q. Hvad er dine yndlingsstykker fra kollektionen?

Det er et meget svært spørgsmål at svare på, da det afhænger af mit humør. De er som mine børn i den forstand, at de er så forskellige, men jeg elsker dem lige så meget hver især som den anden.

Q. Er der nogen, der har inspireret dit arbejde?

Nej, det hele kommer indefra og er ikke noget, jeg kan tvinge frem... Jeg ser noget eller tænker noget, og så kommer det visuelle til mig, og jeg begynder at skabe. Men mange gange bliver det helt anderledes end det, jeg oprindeligt troede, det ville blive. Hver gang er et eventyr.

Q. Hvem er din yndlingskunstner gennem tiderne?

Mine absolutte favoritter er Van Gough, Paul Klee, Kandinsky og Picasso. Hvis jeg skulle vælge kun én, ville det være svært for mig, da min smag skifter med mit humør. Jeg gætter på Kandinsky.

kathy-shimmield-wall-mural

Køb denne smukke tapetkollektion fra Kathy Shimmield.

Og efterlad en kommentar og fortæl os, hvad du synes! Vi vil meget gerne høre dine kommentarer til denne kollektion.

Del dette opslag

Efterlad et Svar

   Tilmeld mig for at modtage inspiration til min postkasse. Se vores Fortrolighedspolitik

Få nyheder!

Bliv på forkant med spillet med de nyeste trends og inspiration direkte til din indbakke.

Seneste sociale

Instagram

Select Your Currency

Australien $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spanien €
Finland €
Sverige Kr
Frankrig €
UAE $
Tyskland €
Storbritannien £
Italien €
Forenede Stater $
Holland €