4.9 / 5.0

Skræddersyet tapet vægmalerier

Hurtig GRATIS levering*

FÅ 10% RABAT DIN VÆGMALERI ORDRE KLIK HER
Have your favourite view everyday!Enjoy holiday memories on your wallBusiness artwork to brighten up your office!

Privatlivspolitik

Omega Sky Limited, der handler under navnet Wallsauce.com ("Vi") er registreret i England og Wales (registreringsnummer 08243582). Vi er forpligtet til at beskytte og respektere alle vores besøgendes og kunders ret til privatlivets fred.

Denne politik (sammen med voresVilkår for brug af voreswebsted og alle andre dokumenter, der henvises til i den) fastsætter grundlaget for, at alle personoplysninger, som vi indsamler fra dig, eller som du giver os, vil blive behandlet af os i overensstemmelse med GDPR. Læs venligst det følgende omhyggeligt for at forstå vores synspunkter og praksis vedrørende dine personoplysninger, og hvordan vi behandler dem.

Oplysninger, som vi kan indsamle fra dig

Når du bruger vores websted, køber vores produkter og korresponderer med os, kan vi indsamle nogle af eller alle følgende personoplysninger om dig:

  • dit navn, fakturerings- og leveringsadresse, postnummer, e-mailadresse og telefonnumre til kontaktpersoner
  • dine billeder som indsendt til vores websted
  • oplysninger om din korrespondance med Omega Sky Ltd (der handler som Wallsauce.com) via formularer på webstedet, e-mail eller online chat.
  • eventuelle præferencer, du har givet for at modtage oplysninger fra Wallsauce.com
  • oplysninger om din brug af wallsauce.com-webstedet, herunder placering, browser, browsingdata, når du bruger vores websted og andre kommunikationsdata.

Vi kan også indsamle personoplysninger fra tredjeparter, som du har givet dit samtykke til at videregive oplysninger om dig til os, f.eks. i forbindelse med fakturerings-/betalingsdelen af vores proces. I nogle tilfælde kan du give os oplysninger om en tredjepart som f.eks. navn, adresse og kontakt-e-mailadresse eller telefonnummer, så vi kan levere de produkter, du køber, til denne person. Vi vil ikke bruge de oplysninger, du giver os på denne måde, til andet end til at levere de tjenester, som du har givet os disse oplysninger til.

I nogle tilfælde kan vi videregive dit efternavn til tredjepartskunstnere og gallerier, så vi kan rapportere præcist til dem om køb af vores produkter med deres kunstværker/billeder. Det er en betingelse for din brug af dette websted og køb af wallsauce.com-produkter, at du accepterer denne videregivelse af dine data på denne måde.

IP-adresse

Vi kan indsamle anonyme oplysninger om din computer, herunder din IP-adresse, dit operativsystem og din browsertype, hvis de er tilgængelige, med henblik på systemadministration og analyse af tredjepartsanalyseværktøjer såsom Google Analytics. Dette er statistiske data om vores brugeres browsinghandlinger og -mønstre og identificerer ikke nogen enkeltperson.

Hvordan bruger vi dine personlige oplysninger?

Vi indsamler, opbevarer, behandler og bruger dine personoplysninger af forskellige årsager. Vi videregiver også nogle af dine personoplysninger til vores tilknyttede virksomheder eller leverandører, der arbejder sammen med os, til legitime forretningsformål. Når du køber hos os, opretter en konto eller en ønskeliste, kan vi være nødt til at behandle visse data, som gør det muligt for os at:

  • Til at levere Wallsauce-produkter og -tjenester til dig
  • For at knytte din konto, ønskeliste og køb til dig og i nogle tilfælde for at bekræfte din identitet
  • For at kunne behandle dine ordrer fra betalinger, som du har foretaget
  • For at give oplysninger om din ordre og leveringsoplysninger til tredjepartsleverandører, som vi har ansat
  • For at forbedre din samlede kundeoplevelse, når du bruger os
  • For at yde relevant kundesupport i forbindelse med din handel med os
  • For at kontakte dig pr. telefon og/eller e-mail i forbindelse med de produkter og tjenester, som vi drøfter med dig, eller som du har købt hos os.

E-mail-præferencer

Hvis du har tilmeldt dig vores e-mail-meddelelser, sender vi dig fra tid til anden oplysninger om nye produkter og tjenester, tilbud og andre nyheder, som vi mener kan interessere dig, via e-mail. Du kan til enhver tid fravælge at modtage disse e-mails ved hjælp af funktionen "afmelding" i hver e-mail eller ved at informere os direkte via vores kontaktformular.

Hvis du ikke ønsker at modtage meddelelser fra wallsauce.com om produkter og tjenester, der kan være af interesse for dig, skal du blot angive dette.

Selv hvis du vælger ikke at modtage yderligere markedsføringskommunikation fra os, kan vi stadig kommunikere med dig ved hjælp af en af disse metoder vedrørende forespørgsler eller ordrer, som du har foretaget hos os.

Deaktivering af din konto

Du kan også anmode om deaktivering af din Wallsauce-konto ved at kontakte kundeservice eller ved at skrive til nedenstående adresse og anmode om deaktivering af din konto. Bemærk venligst, at visse oplysninger kan forblive i vores arkiverede optegnelser, efter at din konto er blevet deaktiveret.

Wallsauce.com-adresse til skriftlige anmodninger

Hvis du vælger at angive dine præferencer pr. post, skal du sørge for at angive dit nøjagtige navn, din postadresse, dit telefonnummer og dine specifikke præferencer og sende dine skriftlige anmodninger til følgende adresse.

Wallsauce.com
Omega Sky Ltd
7 Manor Court
Salesbury Hall Road
Ribchester
Lancashire
PR3 3XR
Det Forenede Kongerige

Videregivelse af dine personlige oplysninger

Vi vil ikke videregive dine personlige oplysninger til nogen tredjepart, bortset fra til en tilknyttet virksomhed/leverandør eller databehandler (herunder leveringskurerer og betalingstjenesteudbydere). Vi deler data med følgende organisationer for at gøre det muligt for os at levere en effektiv service til dig:

  • Producenter og produktleverandører
  • Leverings-/forsendelsesvirksomheder
  • Leverandører af informationssoftware
  • Virksomheder, der behandler betalinger
  • Markedsføringstjenester og reklamevirksomheder

Cookies

Dette afsnit er designet til at hjælpe dig med at forstå, hvad cookies er, hvordan vi bruger dem, og hvilke valg du har med hensyn til brugen af dem.

Vores websted bruger cookies til at skelne dig fra andre brugere af vores websted. Det hjælper os med at give dig en god oplevelse, når du surfer på vores websted, og det giver os også mulighed for at forbedre vores websted. Ved at besøge eller bruge dette websted med din browser indstillet til at tillade cookies, giver du dit samtykke til vores brug af cookies til de formål, der er beskrevet nedenfor.

For at kunne bruge Wallsauce.com-webstedet fuldt ud og for at kunne drage fordel af visse tilpasningsfunktioner skal din computer, tablet eller mobiltelefon være indstillet til at acceptere cookies. Mange funktioner på Wallsauce.com-webstedet vil ikke fungere, når cookies er blokeret.

Ved at fortsætte med at bruge www.wallsauce.com websted accepterer du vores brug af cookies som beskrevet nedenfor.

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der gemmes i din browser eller på harddisken på din computer eller anden enhed, når du besøger webstedet. Dette gør det muligt for vores websted at genkende dig som bruger enten for hele besøgets varighed (ved hjælp af en "sessionscookie") eller for gentagne besøg (en "vedvarende cookie"). De er ikke skadelige og indeholder ingen oplysninger som f.eks. din privatadresse, fødselsdato eller kreditkortoplysninger.

På grund af karakteren af tilpasningsprocessen på wallsauce.com-webstedet spiller nogle cookies en meget vigtig rolle i processen med at levere den service, som vi gør.

Nedenfor er der oplysninger om de forskellige typer cookies, som vi bruger;

Strengt nødvendige cookies

Disse cookies er vigtige for at hjælpe dig med at bevæge dig rundt på vores websted og bruge dets funktioner, f.eks. tilpasningsprocessen. Uden disse cookies kan de tjenester, du har bedt om, ikke leveres. Disse cookies indsamler ikke oplysninger om dig, som kan bruges til markedsføringsformål eller videregives til tredjeparter.

Analytiske/præstationscookies

For at holde hjemmesiden, dens tjenester og produkter relevante, nemme at bruge og opdaterede bruger vi webanalysetjenester til at hjælpe os med at forstå, hvordan folk bruger vores hjemmeside. Google Analytics og Hotjar bruger cookies til at indsamle data, der hjælper os med at forstå, hvordan folk bruger webstedet og overvåge eventuelle fejl, som brugerne måtte opleve. Vi bruger disse oplysninger til at identificere, hvordan og hvor vi kan forbedre brugeroplevelsen. De data, der indsamles via disse cookies, er anonyme, disse tredjeparter indsamler ikke specifikke kundedata, og de deles aldrig med andre tredjeparter.

Cookies til funktionalitet

Disse cookies gør det muligt for websteder og applikationer at huske de valg, du foretager, og at levere forbedrede, mere personlige funktioner. De oplysninger, som disse cookies indsamler, er normalt anonyme, hvilket betyder, at vi ikke kan identificere dig personligt, logge dig ind, huske dine dimensioner og meget mere. Disse cookies indsamler ikke oplysninger om dig, der kan bruges til at sælge reklamer eller huske, hvor du har været på internettet, men de hjælper os med at betjene dig mere effektivt.

Cookies til målrettet markedsføring

Vi bruger også cookies til at hjælpe med målrettet reklame for at vise bannerreklamer på andre udvalgte websteder. Disse cookies hjælper os også med at overvåge og forbedre effektiviteten af vores bannerreklamer og med at forfine målretningen af disse kampagner, så vi viser det mest relevante indhold. De data, der indsamles via disse cookies, er anonyme, disse tredjeparter indsamler ikke specifikke kundedata, og de deles aldrig med andre tredjeparter.

Kan jeg slå cookies fra?

Ja - men hvis du vælger ikke at tillade brugen af cookies, vil din oplevelse af vores websted være meget begrænset, og mange integrerede aspekter af webstedet, herunder (men ikke begrænset til) tilpasning af dit vægmaleri, tilføjelse af varer til din kurv og adgang til dine gemte varer på ønskelisten, vil ikke fungere.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du deaktiverer cookies, i fanen "Hjælp" i din browser via menulinjen.

Cookies fra tredjeparter

Wallsauce.com tillader et udvalg af tredjeparter at placere cookies, når du besøger vores websted. Disse cookies gør det muligt for os at overvåge brugen af vores websted og levere målrettede markedsføringskampagner.

Se nedenstående tabel for oplysninger om de cookies fra tredjeparter, som vi bruger. Wallsauce.com er ikke ansvarlig for indholdet eller privatlivspolitikken hos tredjeparter eller andre websteder, og vi anbefaler, at du selv tjekker disse.

Følgende cookies bruges alle til overvågning, analyse og målretning af webstedet.

  • Google Analytics - Analyse og ydeevne
  • Google Tag Manager - Analyse og ydeevne
  • Google Adwords - markedsføring
  • Bing Ads - Markedsføring
  • Hotjar - Analyse og ydeevne
  • Loop54 - Funktionalitet
  • Facebook - Markedsføring
  • Pinterest - Markedsføring
  • Criteo - Markedsføring

Fravalg

Hvis du ikke ønsker, at dine data skal bruges af Google Analytics, kan du vælge at installere Google Analytics opt-out browser add-on. For at gøre dette kan du besøgesiden for fravalg af Google Analytics og installere tilføjelsesprogrammet til din browser. Websitebesøgende kan også fravælge Google Analytics for Display Advertising og tilpasse annoncer fra Google Display Network ved hjælp afAnnonceindstillingerne

Yderligere oplysninger om cookies

Vi arbejder fortsat på en række andre forbedringer af vores websted i forbindelse med beskyttelse af personlige oplysninger og cookies. Hvis du gerne vil vide mere om cookies, og hvordan du håndterer dem, kan du besøge følgende websteder for at få flere oplysninger -www.allaboutcookies.org ogwww.youronlinechoices.eu

Overførsel af data til internationale lande

Nogle af de personlige oplysninger, du giver os, kan blive overført uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) til andre virksomheder, f.eks. til rederier eller databehandlere.

Opbevaring af data

Vi overvejer nøje de personlige data, vi gemmer, og vi opbevarer ikke dine oplysninger i en form, der identificerer dig, i længere tid end nødvendigt for at drive vores virksomhed på lovlig vis eller som krævet af gældende lovgivning. I nogle tilfælde er vi forpligtet til at opbevare data i minimumsperioder: f.eks. fastsætter den britiske skattelovgivning i øjeblikket en periode på seks år for opbevaring af nogle af dine personlige data. Hvor det er relevant, kan vi slette visse personoplysninger, f.eks. uploadede billeder til vores websted, inden for en meget kortere tidshorisont.

Betalingsoplysninger

Bemærk venligst, at ingen kredit- eller betalingskortbetalingsoplysninger gemmes af os (Omega Sky Ltd., der handler som Wallsauce.com) på noget tidspunkt. Betalinger på webstedet til Wallsauce.com foretages via enten PayPal eller Checkout.com, som begge ikke sender kortoplysninger til os. De eneste oplysninger, der videregives til os, omfatter fakturerings- og leveringsadresse samt eventuelle e-mail eller kontaktoplysninger, der er givet. Den opbevarende betalingstjenesteudbyder er forpligtet til at overholde Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS).

Dine rettigheder

I henhold til EU's generelle databeskyttelsesforordning 2016/679 (GDPR) har du en række rettigheder, som du kan udøve i forbindelse med dine data. Dine rettigheder er:

  • Retten til at få en gratis kopi af dine data (kendt som en anmodning om aktindsigt);
  • Retten til at modtage visse data i et elektronisk format, som kan gives til en anden udbyder (anmodning om portabilitet);
  • Retten til at få oplysninger rettet, hvis de er unøjagtige;
  • Retten til at bede os om at stoppe behandlingen eller gøre indsigelse mod behandlingen under visse omstændigheder;
  • Retten til at bede os om at slette oplysninger under visse omstændigheder;
  • Retten til til enhver tid at tilbagekalde samtykke, når dette er retsgrundlaget for vores behandling.

Hvis du vil drøfte disse rettigheder, bedes du kontakte vores kundeservice.

Derudover har du ret til at indgive en klage til databeskyttelsesmyndigheden. I vores tilfælde er det Information Commissioner's Office i Det Forenede Kongerige. Du kan finde oplysninger om, hvordan du kontakter dem, på ICO.org.uk.

Links til tredjeparts websteder

Vores websted kan fra tid til anden indeholde links til andre tredjepartswebsteder. Hvis du følger et link til et af disse tredjepartswebsteder, skal du være opmærksom på, at disse websteder har deres egne politikker for beskyttelse af personlige oplysninger. Vi påtager os ikke noget ansvar for disse websteder eller deres privatlivspolitikker.

Bedrageriske e-mails

Omega Sky Ltd (der handler under navnet Wallsauce.com) vil aldrig bede dig om at bekræfte oplysningerne om din konto eller kortbetalingsoplysninger via e-mail. Hvis du modtager en sådan henvendelse, skal du ikke svare på den.

Opdateringer af denne meddelelse

Denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger blev senest opdateret den 11. juni 2020.

Kontakt os

Hvis du ønsker at kontakte os om ethvert aspekt af denne privatlivspolitik, bedes du klikke her

Select Your Currency

Australien $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spanien €Finland €Sverige KrFrankrig €UAE $Tyskland €Storbritannien £Italien €Forenede Stater $Holland €