Lavet til at måle tapetmalerier

GRATIS levering * om 3 til 5 arbejdsdage

Search
Wishlist
Customer login
Cart
feefo4,8 / 5,0
Down arrowDenmark
Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du at bruge vores cookies. Find ud af mere her Jeg er enig

Interviews - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrendHvordanRigtige huseEkspertrådInterviewsAndet
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube

28. SEP 2018   SENDT AF

En samtale med ... Marc Pasternack

For omkring et år siden sluttede Marc Pasternack sig til Wallsauce-designerkollektionen med nogle af hans unikke kunstværker. Ikke kun er hans vægmalerier, der bringer liv og udsagn til dine vægge, men de bringer også en historie.

Læs vores samtale med Marc for at finde ud af, hvordan hans kunst blev til på en oplysende tur til Nordindien, og hvordan hans livserfaringer kan hjælpe dig med at leve et bedre liv.

 

Dine kunstværker har en interessant historie bag sig. Kunne du fortælle os lidt om, hvordan de blev?

Jeg havde lejlighed til at tilbringe 6 uger på Sherabling, et buddhistisk kloster i Nordindien. Det var det perfekte tidspunkt at være der. Mit liv så ud til at være i frit fald, og jeg kiggede godt på nogle af de kvaliteter, jeg ville forbedre mig. I de foregående par år har jeg været på workshops / kanalisering af lys og jeg tror helhjertet, at 'hvor opmærksomheden går, strømmer energi'. Så hver dag ville jeg fokusere på en anden kvalitet. 

På samme tid var jeg begyndt at håbe på en kvinde (jeg kendte næppe) langtfra. Det eneste sted, hvor der var wifi, var en lang gåtur væk, hvilket gav mig rig mulighed for at dvæle ved hver kvalitet. På vej til hotspot passerede jeg stupas (store bygninger, der indeholdt bedehjul). Disse bedehjul er som store olietrummer, malet med tibetansk kalligrafi og buddhistikoner, og indeni var tusinder af mantraer, håndskrevet af munkene.

Som en "finale" til mit fokus på hver kvalitet, vendte jeg bedehjulet på sædvanlig måde og gav en sidste bøn for at invitere den kvalitet ind i mit liv. Derefter drejede jeg bedehjulet en sidste gang og tog et nærbillede og bevidst fandt uskarpe billeder af bedehjulet i bevægelse.

Ud over at aktivt ønske at forbedre disse kvaliteter inden i mig selv var jeg ivrig efter at opdage, om det var muligt at fange essensen af den kvalitet på kameraet, om der var en tydelig forskel mellem f.eks. Et foto, hvor jeg havde fokuseret på 'taknemmelighed' og en, hvor jeg havde fokuseret på 'overgivelse'.

Jeg havde aldrig tænkt mig at skabe et kunstprojekt. Da jeg kom hjem til England, glemte jeg straks disse fotos. Et par år senere snublede jeg over denne samling af billeder og følte mig draget til at gøre noget med dem. Jeg begyndte at lege med dem på min computer og til sidst manipulere dem til de billeder, der blev til ”43 intentioner” i samlingen. Jeg ELSKER det faktum, at hvert stykke bogstaveligt talt er gennemsyret af den kvalitet, der giver stykket sin titel. Uden mening, har det vist sig at være et af de mest interessante og kreative projekter, jeg har arbejdet på. Du kan læse mere om processen og se alle 43 stykker på min internet side.

 

Hvad er dit yndlingsstykke fra din '43 Intentions '-samling, og hvorfor?

Min 'favorit' ændres temmelig ofte. Jeg har altid nogle stykker hængende i mit soveværelse, men jeg skifter dem rundt, afhængigt af hvilke kvaliteter jeg føler mig trukket til.

I øjeblikket hænger jeg opfyldelse, viljestyrke og integritet. De tjener som en påmindelse, når jeg vågner op, og jeg kan godt lide at tænke på, at energien og intentionen, der blev sat i hvert stykke, blidt udstråler ind i (og påvirker) mit rum.

 

Kan du fortælle os om dit valg af dristige farver og former, der bruges i din kunst?

Farverne blev bestemt af de fotos, som jeg manipulerede af de roterende bedehjul. Manipulationen involverer brug af cirkler. Hver cirkel bruger en algoritme, der viser den dominerende farve i det område af det underliggende foto. Jeg var især i kredse på det tidspunkt.

Mens jeg på klosteret stødte jeg på et af buddhismens centrale begreber 'Sunyata', som for det meste (mis) beskrives som 'tomhed' eller 'tomrummet'. Det har mange betydninger, afhængigt af hvilken slags buddhisme, du følger, men efter min forståelse af den indeholder den begge intet'ness ', men som, eftersom alt er impermanent, også har en iboende kvalitet af' ubegrænset mulighed '.

Dette er kun en lille del af dens betydning. Det er et meget komplekst begreb, der beskriver virkelighedens sande natur. Sunyata har et ledsagende symbol, som er en håndtegnet, ufuldstændig cirkel (svarer til zensymbolet for Enso). Jeg var temmelig optaget af konceptet og symbolet, mens jeg var der ... og begyndte at bemærke ufuldstændige cirkler overalt.

 

Har du nogen yndlingsartister?

Jeg elsker alle former for kunst og fotografering og går ofte til udstillinger. Gustav Klimt, Yayoi Kusama, Roy Lichtenstein, Andreas Gursky, Gerhardt Richter, Damien Hirst, Peter Blake, Mark Rothko er forårige, selvom jeg er inspireret af næsten alle, inklusive mine egne børn!

 

Hvor ser du murmalerierne blive installeret? Er der en bestemt, som du tror hører hjemme i et specifikt rum?

Jeg føler ikke, at der er nogen specifik grund til, at noget stykke er i et specifikt rum. Det, jeg imidlertid har bemærket, er, at folk drages til stykkerne på flere måder. På et niveau, hvis folk ikke kender baggrundshistorien, tiltrækkes de af farveskemaer og former. Når de først har kendt historien, tiltrækkes de af kvaliteten eller 'intentionen', der er gennemsyret i hvert stykke. Meget ofte er både farverne OG intentionen lige så attraktive!

 

Hvad ville det betyde for dig at se dine kunstværker optage en hel mur i nogens hjem eller arbejdsplads?

Jeg kan ærligt sige, at jeg aldrig vil trætte af dette. På et niveau er der den kendsgerning, at dit arbejde har været forbundet med nogen fremmed så meget, at de vil have det i deres hjem. Det medfører en meget kraftig reaktion i mig. Jeg er ydmyg og taknemmelig.

Det betyder, at jeg er mere i stand til at tjene til livets ophold med at gøre noget, jeg elsker. På et andet niveau håber jeg, at disse stykker, der har hjulpet mig med at 'helbrede' og vokse, giver den samme fordel for de mennesker, der har prydet deres hjem med dem.

Da jeg producerede kunstværkerne, syntes jeg, de var smukke og interessante, men som tapet er de taget til et helt andet niveau. Jeg elsker det.

 

Har du noget råd til folk, der føler, at deres liv er i et frit fald?

Jeg tror, at vi lever i en tid, hvor en stor del af befolkningen kæmper for at klare det. Vi bombarderes med information, og vores opmærksomhed drages konstant i alle retninger, især over for vores mobile enheder og sociale medier.

Jeg kan kun tale om, hvad der har fungeret for mig. At være i klosteret, hvor der næsten ikke var wifi, var en spilskifter for mig. Fjernelse af disse distraktioner gav mulighed og plads til at se inden i. Stilhed var gylden og en sjælden luksus for alle, der bor i en by.

Hvis du er tabt og utilfreds med dit liv, antyder det, at måden du gør ting næsten helt sikkert skal ændre på. Hvis du fortsætter med at gøre tingene, som du gør dem, ændres intet. Hvis du vil foretage ændringer, skal du leve med mere opmærksomhed på, hvad du laver, og hvordan og hvorfor. Du er nødt til at genkende dine vaner, opførsel og deres mønstre.

Frygt holder os tilbage, og de fleste af de ting, vi frygter, er helt ubegrundede og opstår aldrig. Jeg brugte et år eller så aktivt på at gøre ting, der fik mig til at føle mig ukomfortabel og bange, inklusive audition til en sangdel i en forrykende teaterproduktion samt at gå på forskellige udfordrende workshops. Det er befriende at erobre din frygt.

Meditation er en anden god måde at observere dig selv og skabe forandring. Heldigvis for mig har jeg vejledning fra en god kvinde. Kvinden, jeg kiggede på, da denne samling kom. Hun er yogalærer og yoga er blevet et vigtigt instrument til forandring hos mig. Så meget, at min partner og jeg nu driver et yoga retreatfirma 'Om & Nom'. Hun underviser i yoga og jeg laver mad. Vi har bragt vores kollektive visdom fra vores egne oplevelser og stræber efter at hjælpe folk med at finde en større lykke.

 

Hvis du gerne vil transformere dine vægge med et Marcs mesterværker, kan du gå til hans vægmaleri samling. Alternativt vil vi gerne høre dine tanker om samlingen i kommentarfeltet nedenfor. 

 

Del dette indlæg

Efterlad et Svar

Tilmeld mig for at modtage inspiration til min postkasse. Se vores Fortrolighedspolitik

Få nyheder!

Bliv foran spillet med de nyeste trends og inspiration direkte til din indbakke.

Seneste sociale

Instagram

Vælg din valuta

Australia  Australien $New Zealand  New Zealand $Canada  Canada $Norway  Norge KrDenmark  Danmark KrPortugal  Portugal €Europe  Europa €Spain  Spanien €Finland  Finland €Sweden  Sverige KrFrance  Frankrig €UAE  UAE $Germany  Tyskland €United Kingdom  UK £Italy  Italien €United States  USA $The Netherlands  Holland €