Lavet til at måle tapetmalerier

GRATIS levering * om 3 til 5 arbejdsdage

Search
Wishlist
Customer login
Cart
feefo4,8 / 5,0
Down arrowDenmark
Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du at bruge vores cookies. Find ud af mere her Jeg er enig

Interviews - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrendHvordanRigtige huseEkspertrådInterviewsAndet
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube

29. OKT. 2020   SENDT AF

En samtale med ... Julia Fonnereau

Lige siden barndommen har Julia Fonnereau haft en kreativ og kunstnerisk sjæl. Hun fortsatte senere sin kærlighed til kunsten ved at blive kunstlærer og viderebringe sin lidenskab og færdigheder til alle sine studerende.

Ved at få viden gennem hele sin undervisningskarriere, gå i gang med forskellige designkurser og omfavne sine naturlige talenter, er Julia nu en succesrig mønsterdesigner og årets vinder af Wallsauce Designer Wallpaper Competition!

I dette eksklusive interview lærer vi mere Julia: kunstneren, der elsker at tegne i haven med sin hund, Fifi, ved sin side ...

 

Hvordan kom du i gang inden for kunst og design?

orange leaf wallpaper in safari lounge

Vægmaleri på foto: Zen Leafage Rust

"Jeg har altid været den kreative i familien. Jeg tilbragte det meste af min barndom med hovedet i skyerne og drømte. Tegning kom altid naturligt for mig, og i starten var det mest mig, der illustrerede min fantasi!

Min far siger, at mit talent er arvet fra en række kunstnere i vores herkomst - en fjern slægtning angiveligt sponsoreret en ung Thomas Gainsborough, men jeg er ikke så sikker ...

Min kunstlærer i skolen var en hård taskmaster, og skønt han aktivt afskrækkede kreativitet, hvilket var hårdt for drømmeren i mig, har de observationstegning og kompositionskompetencer, som han lærte mig, været hos mig den dag i dag.

 

Hvad inspirerer dit arbejde?

blue and white koi fish wallpaper in minimalist bathroom

Vægmaleri på foto: Blå Koi

"Det er et virkelig vanskeligt spørgsmål at besvare, fordi så mange ting inspirerer mig. Jeg bemærker muligvis en blomst, som jeg vil tegne, og så tegner jeg en have omkring den. Eller jeg kan støde på dyr eller genstande på mine rejser, som jeg virkelig vil arbejde ind i et mønster. Nogle gange inspirerer gamle skitsebogstegninger mig eller fotografier eller endda tv-programmer. Jeg skabte engang et mønster baseret på noget, jeg havde set på Antiques Road Show!

Jeg er opmærksom på tendenser og kan ikke sige, at de ikke påvirker mig, men jeg er mere tilbøjelig til at se på tendenser, der passer ind i emner, som jeg alligevel ville blive inspireret af ... "

 

Hvad er din kreative proces?

artist's hand drawing a floral pattern on an iPad

Julia tegner et blomsterdesign på sin iPad

"En idé starter normalt som en klatring - i en skitsebog, hvis jeg er heldig, men oftere i min dagbog, notesblok eller noget papirskrot, som jeg er tæt på på det tidspunkt ... Jeg kan derefter sammensætte en collage / humørbræt af ideer, indsamling af ressourcer fra mine skitsebøger, store arkiver med mine egne fotografier og mine bøger.

Så begynder jeg at tegne motiver. Jeg malede tidligere gouache og håndsporede derefter omhyggeligt mine malerier for at forenkle dem, men nu har jeg en tendens til at tegne direkte på iPad - det er hurtigere! Jeg bruger Adobe Draw, jeg elsker enkelheden. Mine designs er komplekse, jeg vil have, at elementerne skal være enkle. Min malestil i farveblokke egner sig perfekt til at arbejde i vektorer. Lejlighedsvis vil jeg tilføje tekstur og eksperimentere med andre processer, men mest bruger jeg bare en pensel i Adobe Draw ...

Når jeg er tegnet, åbner jeg mine tegninger i PicCollage på min iPad og leger med komposition og skala, inden jeg sender dem til Illustrator for at arbejde på mit sidste mønster. "

 

Hvad er dit yndlingsdesign fra din fototapetkollektion?

blue and white willow tree oriental pattern in blue and grey modern lounge

Vægmaleri på foto: Dynasty Nanas Garden

"Jeg har elsket at arbejde på denne samling. Idéerne har været i mit hoved i meget lang tid, og det historiske tema var den perfekte undskyldning for at få dem derude.

Selvom jeg elsker Dynasty Fishes and Dishes, skal min favorit være Nana's Garden. Den pågældende Nana er min mor, og mine 3 børn har brugt mange glade timer på at jage rundt i haven med sit store piletræ. Det var først for nylig, da jeg befandt mig hos mor under Lockdown, forekom det mig, at hendes have faktisk indeholder mange af de elementer, der traditionelt findes i et pilemønster.

At undervise historien om pilemønsteret til mine elever og få dem til at skabe deres eget design var altid en af mine yndlingslektioner.

Min mor har en bro over en strøm, frugttræer, en blomsterdækket pergola, en springvand, et hegn, en sti, nogle elsker fugle (jeg tegnede store bryster, da de ser ud til at være den mest frodige fugl i haven) og selvfølgelig et piletræ.

Jeg begyndte at tegne elementerne og skabte mit moderne twist på et traditionelt design. Min mor er også en stor fan af blå og hvid porcelæn - faktisk blå og hvid alt, så jeg håber, at jeg kan overtale hende til at få et af hendes værelser dekoreret snart! "

 

Hvordan får det dig til at føle at have din kunst som et fototapet?

orange koi fish and oriental plates on blue background wallpaper in stylish lounge

Vægmaleri på foto: Dynastiet fisker og retter

"Dette er noget, der har været en drøm for mig i meget lang tid, så at sige, at jeg er stolt, er en underdrivelse! Jeg håber, jeg får se nogle af de steder, hvor det bliver brugt. Nogen sagde, at mine fisk og retter ville se ud fantastisk i en 'finurlig europæisk cafe' - jeg elsker den idé! "

 

Er der nogen specielle designere, der påvirker dit arbejde?

orange and white leaf wallpaper with wood and wicker dining table and chairs

Vægmaleri på foto: Zen Leafage Calm

"Hvor skal jeg starte med dette spørgsmål? Ja, der er mange. En arv fra undervisning er et stort kendskab til kunstnere og designere fra mange gange og kulturer. Jeg har et stort bibliotek med bøger, som jeg elsker at henvise til. Som du kan fortælle fra mit arbejde, jeg er tilbøjelig til at undersøge de forløbne tider for inspiration.

Hvis jeg var nødt til at navngive navne, ville jeg være nødt til at sige William Morris (jeg plejede at elske at opklare hans komplekse mønstre og forsøge at genskabe dem), Anton Seder og William de Morgan, men der er så mange flere.

Jeg er også i ærefrygt for mange nuværende designere, især Matthew Williamson, Kaffe Fassett og Philip Jacobs. Jeg gik til en Kaffe Fassett-udstilling på Fashion and Textile Museum i Bermondsey for et par år siden og blev forelsket i hans malerier af blomster og blå og hvide potter. Jeg ser sandsynligvis på disse designere, da de også får indflydelse fra historiske referencer. "

 

Hvor kommer den vintage og orientalske indflydelse i dine designs fra?

blue and white oriental pots on orange background wallpaper in trendy lounge

Vægmaleri på foto: Kina Have

"Jeg tror, jeg bliver nødt til at sige, at dette kom gennem undervisning. Jeg husker med glæde projekter til vores GCSE-studerende med temaer som 'Cultures' og 'Adorn, Decorate, Embellish.' Jeg fandt ud af, at mens jeg forskede på inspiration til mine studerende, lærte jeg også så meget selv og berigede min viden om dekorativ kunsthistorie.

William Morris og mange vestlige kunstnere og designere blev fascineret af østlig kunst og processer i det 19. århundrede. Efter deres indflydelse førte jeg mig til vidunderlige indiske tekstiler, kinesisk porcelæn og japanske træbloktryk, som har haft en dybtgående indflydelse på mit designarbejde. "

 

Hvad er dit råd til en person, der ønsker en karriere inden for mønsterdesign?

female artist sat in English garden drawing with her small dog sat next to her

Julia tegner i haven med sin hund, Fifi

"Min rejse som mønsterdesigner er stadig relativt ny. Jeg har imidlertid lært så meget på kort tid. Mit råd ville være at sætte dit hovedmål, men opdel ruten til dette mål i mindre, opnåelige trin. Hvis du er en kreativ som mig, har du sandsynligvis tusind ideer på én gang, og det kan være overvældende. Bryt det ned, tag dig tid og lær alt hvad du kan.

Jeg vil også anbefale, at du ser ud til at slutte dig til ligesindede samfund, der vil være støttende og inspirerende.

Enhver investering, du foretager, vil bestemt være umagen værd. Jeg skylder stor tak til Bonnie Christine for hendes Immersion Course, som hjalp mig med at erobre bjerget, der er Adobe Illustrator, for mindre end 2 år siden. Jeg er også evigt taknemmelig for det vidunderlige Make it in Design-team for deres kurser, der virkelig har hjulpet mig med at udvikle og forbedre mig som designer og for deres Live Hub, der har givet mig så mange muligheder for at få mit arbejde ud i verden. "

 

Er Julia ikke sådan en inspiration? Hvis du stræber efter at blive mønsterdesigner eller bare sætter pris på smukke kunstværker i dit hjem, giver Julias naturlige og orientalske design glæde for os alle. Vil du se hele hendes udvalg af tapetdesign? Du skal blot besøge Julia Fonnereaus samling her.

Del dette indlæg

Efterlad et Svar

Tilmeld mig for at modtage inspiration til min postkasse. Se vores Fortrolighedspolitik

Få nyheder!

Bliv foran spillet med de nyeste trends og inspiration direkte til din indbakke.

Seneste sociale

Instagram

Vælg din valuta

Australia  Australien $New Zealand  New Zealand $Canada  Canada $Norway  Norge KrDenmark  Danmark KrPortugal  Portugal €Europe  Europa €Spain  Spanien €Finland  Finland €Sweden  Sverige KrFrance  Frankrig €UAE  UAE $Germany  Tyskland €United Kingdom  UK £Italy  Italien €United States  USA $The Netherlands  Holland €