Lavet til at måle tapetmalerier

Hurtig GRATIS levering *

Search
Wishlist
Customer login
Cart
feefo4,8 / 5,0
Down arrowDenmark
Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du at bruge vores cookies. Find ud af mere her Jeg er enig

Interviews - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrendHvordanRigtige huseEkspertrådInterviewsAndet
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
worthing_pier_mural_in_dining_room

17. april 2018   SENDT AF

En samtale med ... Anthony Bryant

Anthony Bryant har altid haft glæde af fotografering, men det var først i 2012, at den Fiji-fødte, landskapsfotograf virkelig kom i gang med kunsten. Efter at have rejst verden rundt har Bryant taget nogle af de mest betydningsfulde synspunkter, som verden har at tilbyde, både til fods og med en drone.

I dette eksklusive interview taler vi med ham om hans karriere som privatpilot til hans foretrukne placering i hele verden. Læs videre for at lære mere om den nyeste fotograf, der deltager i Wallsauce designer tapetkollektion.

 

Jeg kan se, at du er baseret i Manchester, er dette også din fødeby?

Faktisk nej, jeg blev født i Suva, hovedstaden i Fiji i det sydlige Stillehav. Efter at have boet i Hong Kong, Singapore og Brunei flyttede jeg til Storbritannien og boede hovedsageligt i det sydlige, der voksede op i Burgess Hill, Charlwood og derefter Hurstpierpoint. Derefter flyttede jeg til Manchester i 2004 og har været her lige siden.

 

Luftfotografering produceret med en drone ser ud til at være din lidenskab. Er dine Wallsauce-samlingsbilleder taget med en drone, eller har du andre fotografistilarter?

Jeg har altid elsket verden fra dette perspektiv, og som privat pilot var jeg altid ivrig efter at tage billeder, når jeg flyver. Efter at have beundret de fantastiske filmiske videoer på YouTube, besluttede jeg at købe en drone for at tage videoer og for at få billeder ovenfra. Sidste år blev jeg CAA godkendt til kommerciel dronefunktion og har haft et antal værker vist på BBC og ITV.

 

Fra Bellagio i Vegas til Llandudno-molen er det tydeligt, at du rejser vidt og bredt! Hvor har du været dine foretrukne steder at fotografere, og hvorfor?

[Bryant humrer] Ja, jeg er heldig som har gode forbindelser inden for luftfart, der giver mig mulighed for, når det tillader tid, at rejse til nogle store byer rundt om i verden. Når det er sagt, er nogle af mine yndlingssteder lige her i England! En af mine favoritter er Llanddwyn Island i Nord Wales. Llanddwyn er en tidevandsø og er et virkelig magisk sted. Et absolut must besøge når du er i Anglesey!

llanddwyn-island-mural

Mural: 'Llanddwyn Island'

 

Hvordan fandt du dine fødder som lokaliseringsfotograf?

Når jeg voksede op, havde jeg altid en kærlighed til fotografering. Hovedsagelig bare at se disse fantastiske billeder af land og seascapes. Jeg købte et kamera, da jeg flyttede til Manchester, men faldt ind og ud af fotografering i nogen tid. Det var derefter omkring 2012 og ved at finde Instagram kom jeg virkelig tilbage i fotografering og så disse smukke fotos tænkte jeg kunne gøre dette!

Den bedste del af fotografering og lokaliseringsfotografering er at komme derude, grøfte bilen og gå rundt og se denne fantastiske udsigt. Det er utroligt, at selv nu, når jeg skyder i Manchester, stadig finder jeg nye områder og synspunkter, som jeg kun opdager.

 

Har du nogen fotografer, der inspirerer dig?

Javisst, Patrick Di Fruscia er en af mine yndlingslandskabsfotografer. Hans billeder er fantastisk smukke. Men også på det andet spektrum Darren Heath har de mest fantastiske billeder  og af min yndlingssport af F1. Ingen fanger bilerne og dramaet bedre.

 

Hvad er dit yndlingsfotografi, der findes i Wallsauce-samlingen?

Det er den, jeg ikke har tilføjet endnu! Jeg stræber altid efter at forbedre og lære og ligesom de fleste kunstnere er jeg meget selvkritisk over for mit arbejde. Jeg formoder, at hvis jeg skal sige et billede nu, ville det være 'Golden Gate Bridge Two'  billede.

golden-gate-bridge-mural

Mural: 'Golden Gate Bridge Two'

 

Hvilke værelser ser du murmalerierne blive installeret?

Da jeg ikke sidder fast i et fotografiområde, tror jeg, at mine billeder egner sig til alle værelser både hjemme og på kontoret. Der er landskaber, seascapes, antenne og sort / hvid. Et ægte valg, der ville komplementere alle værelser.

 

Hvad ville det betyde for dig at se dine vægmalerier sætte en ære i en persons hjem eller arbejdsplads?

Selv nu, når klienter køber tryk, er jeg stadig forbløffet over, at nogen har besluttet, at mit arbejde er godt nok til at hænge i deres hjem. Det ville være fantastisk at have nogen til at købe et vægmaleri for at have mit billede i stort format på tværs af en væg, og jeg vil bestemt se nogle installationsfotos!

 

Har du nogle tip til den håbefulde lokationsfotograf?

Bliv ikke hængende på udstyr. Et godt fotografi er hvad der er i rammen, ikke hvilket kamera du tog det på. En nøgle er at udvikle din egen stil. At inspirere er godt, men lad dig selv tid til at skyde de emner, du kan lide, og lad din egen stil udvikle sig. Det bliver meget personlig. Du vil blive overrasket over antallet af fotografer, jeg kan fortælle bare ved at se et billede.

 

Gå til Anthony Bryants samling af vægmalerier  at finde dit yndlingslandskabsmaleri.

 

Del dette indlæg

Efterlad et Svar

Tilmeld mig for at modtage inspiration til min postkasse. Se vores Fortrolighedspolitik

Få nyheder!

Bliv foran spillet med de nyeste trends og inspiration direkte til din indbakke.

Seneste sociale

Instagram

Vælg din valuta

Australia  Australien $New Zealand  New Zealand $Canada  Canada $Norway  Norge KrDenmark  Danmark KrPortugal  Portugal €Europe  Europa €Spain  Spanien €Finland  Finland €Sweden  Sverige KrFrance  Frankrig €UAE  UAE $Germany  Tyskland €United Kingdom  UK £Italy  Italien €United States  USA $The Netherlands  Holland €