4.9 / 5.0

Skræddersyet tapet vægmalerier

Hurtig GRATIS levering*

Interviews - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrendsHvordanRigtige hjemEkspertrådInterviewsAndet
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
worthing_pier_mural_in_dining_room

17/04/2018   SENDT AF

En samtale med... Anthony Bryant

Anthony Bryant har altid været glad for at fotografere, men det var først i 2012, at den Fiji-fødte landskabsfotograf for alvor kom i gang med kunsten. Bryant har rejst rundt i verden og har fanget nogle af de mest betydningsfulde udsigter, som verden har at byde på, både til fods og med en drone.

I dette eksklusive interview taler vi med ham om hans karriere som privatpilot og om hans yndlingssted i hele verden. Læs videre for at få mere at vide om den seneste fotograf, der er blevet en del af Wallsauce kollektionen af designertapet.

Jeg kan se, at du er bosat i Manchester, er det også din fødeby?

Nej, jeg er faktisk født i Suva, hovedstaden i Fiji i det sydlige Stillehav. Efter at have boet i Hong Kong, Singapore og Brunei flyttede jeg til Det Forenede Kongerige og boede hovedsagelig i det sydlige område, hvor jeg voksede op i Burgess Hill, Charlwood og derefter Hurstpierpoint. Jeg flyttede så til Manchester i 2004 og har boet her lige siden.

Luftfotografering med en drone lader til at være en af dine store passioner. Er dine billeder fra Wallsauce-samlingen taget med en drone, eller har du andre fotograferingsstile?

Jeg har altid elsket verden fra dette perspektiv, og som privatpilot har jeg altid været ivrig efter at tage billeder, når jeg fløj. Efter at have beundret de fantastiske filmiske videoer på YouTube besluttede jeg mig for at købe en drone til at tage videoer og tage billeder fra oven. Sidste år blev jeg godkendt af CAA til kommerciel droneoperation og har fået vist en række værker på BBC og ITV.

Fra Bellagio i Vegas til Llandudno Pier, det er tydeligt, at du rejser langt og bredt! Hvor er dine yndlingssteder at fotografere og hvorfor?

[Bryant griner] Ja, jeg er heldig at have gode forbindelser inden for luftfarten, som gør det muligt for mig at rejse til nogle fantastiske byer rundt om i verden, hvis tiden tillader det. Når det er sagt, er nogle af mine yndlingssteder lige her i Storbritannien! En af mine favoritter er Llanddwyn Island i det nordlige Wales. Llanddwyn er en tidevandsø og er et virkelig magisk sted. Et absolut must at besøge, når man er i Anglesey!

llanddwyn-island-mural

Vægmaleri: " Llanddwyn Island

Hvordan fandt du fodfæste som locationfotograf?

Under min opvækst har jeg altid haft en kærlighed til fotografering. Jeg så hovedsageligt bare disse fantastiske billeder af land- og havlandskaber. Jeg købte et kamera, da jeg flyttede til Manchester, men faldt ind og ud af fotografering i et stykke tid. Det var så omkring 2012, da jeg fandt Instagram, at jeg virkelig kom tilbage til fotografering, og da jeg så disse smukke billeder, tænkte jeg, at jeg kunne gøre dette!

Det bedste ved fotografering og locationfotografering er at komme derud, smide bilen og gå rundt og se disse fantastiske udsigter. Det er utroligt, at selv nu, når jeg fotograferer i Manchester, finder jeg stadig nye områder og udsigter, som jeg først lige har opdaget.

Har du nogle andre fotografer, som inspirerer dig?

Patrick Di Fruscia er en af mine yndlingslandskabsfotografer. Hans billeder er utroligt smukke. Men på den anden side har Darren Heath også de mest fantastiske billeder af min yndlingssport, F1. Ingen fanger bilerne og dramaet bedre.

Hvad er dit yndlingsbillede, der er med i Wallsauce-kollektionen?

Det er den, som jeg ikke har tilføjet endnu! Jeg stræber altid efter at forbedre mig og lære, og som de fleste kunstnere er jeg meget selvkritisk over for mit arbejde. Hvis jeg skal sige ét billede nu, ville det nok være "Golden Gate Bridge Two" -billedet.

golden-gate-bridge-mural

Vægmaleri: " Golden Gate Bridge Two

I hvilke rum kan du se, at vægmalerierne bliver installeret?

Da jeg ikke er fastlåst i ét område inden for fotografering, synes jeg, at mine billeder egner sig til alle rum både i hjemmet og på kontoret. Der er landskaber, havbilleder, luftbilleder og sort/hvidbilleder. Et rigtigt udvalg, der vil supplere alle rum.

Hvad ville det betyde for dig at se dine vægmalerier gøre nogen stolte i deres hjem eller på deres arbejdsplads?

Selv nu, når kunderne køber prints, er jeg stadig forbløffet over, at nogen har besluttet, at mit arbejde er godt nok til at hænge i deres hjem. At nogen køber et vægmaleri for at få mit billede i kæmpeformat på væggen ville være fantastisk, og jeg vil helt sikkert gerne se nogle installationsfotos!

Har du nogle tips til den kommende fotograf, der ønsker at fotografere på stedet?

Du skal ikke være afhængig af udstyr. Et godt fotografi er det, der er i billedet, ikke hvilket kamera du har taget det med. En nøgle er at udvikle din egen stil. Det er godt at lade sig inspirere, men giv dig selv tid til at fotografere de emner, du kan lide, og lad din egen stil udvikle sig. Det bliver meget personligt. Du ville blive overrasket over det antal fotografer, som jeg kan genkende bare ved at se et billede.

Gå til Anthony Bryants samling af vægmalerier for at finde dit yndlingslandskabsmaleri.

Del dette opslag

Efterlad et Svar

   Tilmeld mig for at modtage inspiration til min postkasse. Se vores Fortrolighedspolitik

Få nyheder!

Bliv på forkant med spillet med de nyeste trends og inspiration direkte til din indbakke.

Seneste sociale

Instagram

Select Your Currency

Australien $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spanien €
Finland €
Sverige Kr
Frankrig €
UAE $
Tyskland €
Storbritannien £
Italien €
Forenede Stater $
Holland €