Lavet til at måle tapetmalerier

Hurtig GRATIS levering *

Search
Wishlist
Customer login
Cart
feefo4,8 / 5,0
Down arrowDenmark
Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du at bruge vores cookies. Find ud af mere her Jeg er enig

Interviews - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrendHvordanRigtige huseEkspertrådInterviewsAndet
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
quirky-castle

19. MAR 2018   SENDT AF

En samtale med ... Danny Flynn

Med en livslang interesse for sci-fi og fantasy, vil Danny Flyns nye samling af vægmalerier uden tvivl tage ethvert rum til en anden dimension. I dette eksklusive interview dykker vi Danny's passion og påvirkninger ind, og vi lærer endda, hvordan han skaber sådanne mesterværker. Han har også venligt delt nogle visdomsord til alle håbefulde illustratører derude. Læs videre for at møde kunstneren bag nogle af Wallsauces mest spændende vægmalerier.

Vægmaleri: 'Quirky Castle 'af Danny Flynn

 

Hvornår opdagede du, at du var dybt nedsænket i at skabe science fiction og fantasyillustrationer?

Så vidt tilbage som jeg kan huske, har jeg altid været interesseret i science fiction og fantasy. Som barn har jeg gode minder fra at se Lost in Space, Stingray og Thunderbirds på tv'et og gøre mit bedste for at prøve at tegne figurerne. Jeg kan endda huske den første film, jeg nogensinde har besøgt i biografen, ”Dr Who and The Daleks”, i strålende teknikfarve, med Peter Cushing som lægen.

Der var også et fantastisk ugentlig magasin dengang kaldet TV21, som holdt os orienteret om alle de seneste sci-fi nyheder.

På samme tid blev jeg også fascineret af naturhistorien og ville konstant tegne de væsner, der var fanget på siderne i mine mange vilde bøger. Som ung teenager plejede jeg at være en regelmæssig hos min lokale WH Smiths i min fødeby Scunthorpe og købe bøger, der udelukkende var baseret på den fantastiske støvkappe-kunst. Jeg husker romanerne fra Arthur C Clarke, Isaac Asimov, Robert Heinlein og især en samling af Larry Niven noveller med titlen "Neutron Star", før jeg flytter til fantasyromanerne af den produktive forfatter Michael Moorcock; høje fortællinger om Dorian Hawkmoon, Elric fra Melniboné og prins Corum fra Scarlet Robe, sidste af Vadhagh!

Naturligvis begyndte mine naturtegninger at ændre sig noget; mine skabninger begyndte at få et mere eksotisk og andet verdensomspændende look, med ekstra ben, arme og øjne ... men jeg havde ikke noget imod det. Jeg vidste nu, hvad jeg ville gøre, da jeg voksede op og forlod skolen (forlader jeg skolen, men som kunstnere tror jeg ikke, vi nogensinde virkelig vokser op!)

Mærkeligt nok og frustrerende gjorde jeg meget lidt science fiction og fantasy kunst, mens jeg var på college. Der var få muligheder for at udføre det arbejde, som jeg virkelig ønskede at gøre ... først indtil det sidste år.

 

Hvor kommer din inspiration fra?

Inspiration kan komme overalt. En klynge skaller, som jeg fx finder på stranden, kan godt udløse ideen om et stort rumskib. En udtørret klump af svampe kan meget vel danne grundlaget for en fremmed-fremmed by.

Når jeg bliver bedt om at illustrere omslaget til en roman, bliver jeg stærkt styret af billedet af forfatterens ord og historien. Der ser aldrig ud til at være mangel på ideer, uden tvivl drevet af de mange tusinder af timer med science fiction og fantasy-film, jeg har set gennem årene, såvel som alle de bøger, jeg nogensinde har læst.

 

Kan du fortælle os lidt om, hvordan du opretter dine kunstværker?

Alle malerier begynder med de enkleste doodles, som regel i en skissebog. Hvis det går godt, tilføjer jeg flere detaljer og farve. Disse 'grove' fungerer som vejledningen til, når jeg kommer til at fremstille maleriet. Jeg har en tendens til at gøre de fleste af mine malerier på en glat bundpladeoverflade. Det bedste kaldes CS10, selvom det ikke længere er fremstillet. Den glatte overflade indeholder kaolin; perfekt til at lægge mine himmel først med min pålidelige Iwata-luftbørste.

Når jeg har kortlagt mit planlagte maleri ved hjælp af en blyant, kan det sjove begynde med farverne. Derefter arbejder jeg fra baggrund til forgrund ved hjælp af akryl, både maling og blæk. I de senere år har jeg imidlertid kendt mig med digital illustration; Jeg tror, en livslang læringskurve. Så fantastiske som resultaterne ved hjælp af Photoshop kan være, er kunsten for os kunstnere at forsøge at bevare vores individuelle idiosynkrasier og træk, ellers risikerer vi alle at fremstille lignende kunst.

deep-range

Vægmaleri: 'Deep Range 'af Danny Flynn

 

Har du kunstneriske påvirkninger?

Jeg er inspireret af så mange kunstnere. Jeg kunne liste hundreder af dem.

I løbet af mine mellemårene blev jeg introduceret til surrealisternes kunst Dali og Magritte, såvel som at blive en fan af den amerikanske kunstner og lysmester, Maxfield Parrish. Ubeskedent var jeg (og er stadig) en stor fan af progressiv rock og elsket albummufferne af Roger Dean og Rodney Matthews.

Jeg skal også nævne musikens betydning. Jeg elsker at lytte til den abstrakte og æteriske musik fra nogle af pionererne inden for elektronisk musik, især Tangerine Dream og Vangelis. På en eller anden måde er deres musikalske kompositioner i stand til magisk at transportere lytteren til eksotiske og mystiske verdener, med uhyggeligt smukke og atmosfæriske landskaber, der konstant udfolder sig ... ideel som baggrundslydbillede til at hjælpe med koncentrationen, når man arbejder.

I midten af slutningen af 1970'erne begyndte et forlag ved navn Paper Tiger at producere kompendiumbøger af science fiction og fantasy kunstnere; mine favoritter var Jim Burns, Chris Moore, Peter A Jones og Patrick Woodroffe ... og derefter i 1994 fik jeg også en bog med mine malerier udgivet, "Only Visiting This Planet". Det var som at være en fan af Man Utd og derefter blive bedt om at spille for dem.

 

Hvad har været højdepunktet i din karriere indtil videre?

At nå det punkt, jeg er på nuværende tidspunkt, efter at have oprettet min egen I P (intellektuel ejendom) - en massiv virksomhed, kaldet MoonAliens. Jeg har brugt godt over et årti på at bringe månen til live. Dybt inde i månen er der en frodig hemmelighed 'verden', befolket med godt 200 originale fremmede karakterer. Ud over kunsten har jeg også komponeret masser af musik. Jeg har skrevet en række børneromaner, som jeg tager til London Book Fair lige efter påske i håb om at tiltrække en stor forlag.

jowtie-jungle-moon-aliens

Mural: 'Jowtie Jungle MoonAliens'af Danny Flynn

Drivkraften til at forfølge denne drøm blev opmuntret af rumlys, forfatteren Arthur C Clarke og astronomen Patrick Moore. Jeg var heldig at illustrere omslagene til nogle af Sir Arthur C Clarkes romaner og fik chancen for at møde ham personligt på Minehead Space Festivals i Somerset, hvor Arthur C Clarke blev født.

 

Hvordan vil du beskrive din samling i tre ord?

Andetverdenligt, atmosfærisk og drømmeagtigt.

 

Hvor ser du murmalerierne blive installeret?

Jeg ville elske at se nogen af mine vægmalerier installeret i hotellobbyer eller populære restauranter, men alligevel ville jeg føle mig lige så privilegeret at høre, at de var i folks hjem, især børns soveværelser.

unicorn-bridge

Mural: 'Unicorn Bridge' af Danny Flynn

 

Hvad ville det betyde for dig at se dine illustrationer for at være stolte af nogens hjem eller arbejdsplads?

Jeg ville være utrolig smigret og ydmyg. Det ville være en stor ære, at nogen ville vælge et maleri af mig for at pryde deres væg. Som de fleste kunstnere går en masse tid, tanke og omsorg i at skabe vores kunstværker. Det ville derfor få mig til at føle mig enormt stolt, hver gang nogen vælger et af mine malerier til deres væg.

 

Hvad er dit yndlingsstykke fra din vægmaleri-samling?

Svært at sige, men jeg vil gå med 'Red Jungle', da det er mit seneste maleri, men alligevel er jeg stadig tilfreds med 'Quirky Castle'.

red-jungle

Mural: 'Red Jungle' af Danny Flynn

 

Har du nogle tip til nogen, der studerer illustration eller grafisk design?

Mal det, du primært nyder, og tro helt på det, du laver. Det vigtigste er, at du fortsætter, uanset hvad. Lad aldrig nogen prøve at tale dig ud af at følge din lidenskab, hvis kunst virkelig er det, du ønsker at forfølge som en karriere. Gå ind i vanen med at udfylde skissebøger, især hvis du håber på at gå på kunsthøjskole. Se også på andre kunstners arbejde, da der er så meget at lære, og observer, hvordan andre kunstnere arbejder. Se nogle af de fremragende tutorials over hele Youtube. Meget vigtigt - brug altid de bedste kunstmaterialer, du har råd til. Helt ærligt, dit arbejde vil lide, hvis du ikke gør det.

Når college er over pauserne kommer, alligevel har du brug for tålmodighed og udholdenhed, da regelmæssigt arbejde muligvis ikke følger med det samme. Når du er oppe og kører, kan du nyde at være kreativ ... alligevel være forberedt på de "stille tider". Ja, strømmen af arbejde kan tørre op; det er en konstant proces med konstant at skulle markedsføre sig selv.

Et visitkort er et vigtigt, men så snart du kan, kan du overveje at bygge et websted for dit arbejde; ikke hvert stykke, bare dit bedste arbejde. Der er masser af overkommelige build-it-yourself-webselskaber derude. De fleste af dem tilbyder en gratis prøvetjeneste, så drage fordel af dem og eksperimentér med skabeloner; en af dem vil være den rigtige for dig.

Kunst som en karriere er hårdt arbejde, men alligevel er det også meget givende ... og sjovt også. Mange mennesker vil fortælle dig, at kunst er et meget konkurrencedygtigt erhverv. Det er.

Heldigvis - hvis du er parat til at holde fokus og lægge timerne ind, er der nok arbejde derude til alle os kunstnere ... det allerbedste held!

 

En stor tak til Danny for at have givet os et indblik i hans karriere. Hvis du er ivrig efter at lære mere, kan du besøge Danny Flyns eksklusive samling af vægmalerier.

 

Del dette indlæg

Efterlad et Svar

Tilmeld mig for at modtage inspiration til min postkasse. Se vores Fortrolighedspolitik

Få nyheder!

Bliv foran spillet med de nyeste trends og inspiration direkte til din indbakke.

Seneste sociale

Instagram

Vælg din valuta

Australia  Australien $New Zealand  New Zealand $Canada  Canada $Norway  Norge KrDenmark  Danmark KrPortugal  Portugal €Europe  Europa €Spain  Spanien €Finland  Finland €Sweden  Sverige KrFrance  Frankrig €UAE  UAE $Germany  Tyskland €United Kingdom  UK £Italy  Italien €United States  USA $The Netherlands  Holland €