4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Intervjuer - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
rocky-mountain-howard-robinson-wall-mural

19/12/2016   POSTET AV

En samtale med Howard Robinson

Howard Robinson är född i nordöstra England och har blivit en internationellt erkänd konstnär. Howard Robinson är känd för sina livfulla målningar som fokuserar på naturen och har alltid varit fascinerad av djur.

"Jag är mycket lyckligt lottad som verkar ha fötts med en naturlig gåva när det gäller att umgås med djur, mina barn trodde säkert att jag var någon slags doktor Dolittle", skämtar Howard Robinson. "Jag har aldrig brist på inspiration eftersom mitt arbete och mina hobbies har blivit en och samma sak."

Rockie Mountain väggmålning av Howard Robinson

Howard är inte bara en respekterad konstnär, han har också lyckats föda upp många sällsynta fåglar och får inbjudningar från hela världen för att hålla presentationer och få exklusiva insikter i djurriket.

"Jag får besöka så många fantastiska platser att jag får all den inspiration jag behöver för att måla mina bilder när jag kommer hem", säger Howard Robinson.

Många av hans bilder är licensierade för produkter i djurparker och akvarier, vilket innebär att han aldrig har brist på inspiration eftersom han ofta kan gå bakom kulisserna och få praktisk erfarenhet av många olika arter.

ocean-selfie-howard-robinson-wall-mural

Ocean Selfie väggmålning av Howard Robinson

Hemma hos honom finns inspirationen fortfarande runt omkring honom.

"I slutet av min ateljé har jag en glasvägg som omsluter mitt eget stycke regnskog med vattenfall och tropiska växter där pilgiftsgrodor lever och förökar sig. Jag älskar att vara omgiven av naturen.

Howards konststil använder starka färger som inte blir abstrakta, utan verkar vara verklighetstrogna, men de har samma djup som ett collage. Även om hans stil är densamma hela tiden har Howard skapat många serier av konstverk, bland annat "Selfies" och "Cottages". Wallsauce.com har exklusivt fått tillgång till båda serierna för att producera roliga, udda väggmålningar.

horse-selfie-howard-robinson-wall-mural

Hästar Selfie väggmålning av Howard Robinson

Vi pratade med Howard Robinson om hans motiv bakom kollektionen med det ömsinta namnet "Selfies".

"På mina resor tar folk selfies var jag än befinner mig i världen. Barnen verkar tillbringa mindre tid utomhus och har alltid ansiktet framför en skärm i sina sovrum och lyor - och missar helt och hållet den fantastiska världen runt omkring dem.

Finns det något bättre sätt att uppmärksamma den moderna generationen på detta fantastiska djurliv än att låta djuren ta selfies och sedan ta bilderna i våra hem och rum?"

africa-selfie-howard-robinson-wall-mural

Muralmålning av Howard Robinson om Afrika Selfie

"Det roliga som hände första gången jag visade en av bilderna offentligt var att folk började köa för att ta en selfie framför 'Selfies'."

Gå till vår webbplats för att se Howard Robinsons hela samling av väggmålningar med Selfies. Berätta gärna om din favorit i kommentarsfältet nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €