Laget for å måle tapetmalerier

Rask GRATIS levering *

Search
Wishlist
Customer login
Cart
feefo4,8 / 5,0
Down arrowNorway
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du i å akseptere bruken av våre informasjonskapsler. Finn ut mer her Jeg er enig

Intervjuer - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådintervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
quirky-castle

19. MAR 2018   POSTET AV

En samtale med ... Danny Flynn

Med en livslang interesse for sci-fi og fantasy, vil Danny Flyns nye samling av veggmalerier uten tvil ta rom til en annen dimensjon. I dette eksklusive intervjuet dykker vi inn Dansies lidenskap og påvirkninger, og vi lærer selv hvordan han skaper slike mesterverk. Han har også vennlig delt noen visdomsord for alle håpefulle illustratører der ute. Les videre for å møte artisten bak noen av Wallsauses mest spennende veggmalerier.

Veggmaleri: 'Quirky Castle 'av Danny Flynn

 

Når oppdaget du at du var dypt nedsenket i å lage science fiction og fantasy-illustrasjoner?

Så langt tilbake som jeg kan huske, har jeg alltid vært interessert i science fiction og fantasy. Som barn har jeg gode minner fra å se Lost in Space, Stingray og Thunderbirds på tv, og gjorde mitt beste for å prøve å tegne karakterene. Jeg husker til og med den første filmen jeg noen gang har sett på kino, "Dr Who and The Daleks", i strålende teknikk, med Peter Cushing som doktoren.

Det var også et fantastisk ukeblad den gang kalt TV21, som holdt oss orientert om alle de siste sci-fi-nyhetene.

På samme tid ble jeg også fascinert av naturhistorien og ville hele tiden tegne skapningene fanget innenfor sidene i mine mange dyrelivsbøker. Som ung tenåring pleide jeg å være fast hos min lokale WH Smiths i fødebyen Scunthorpe, og kjøpte bøker som bare var basert på den fantastiske støvjakkekunsten. Jeg husker romanene til Arthur C Clarke, Isaac Asimov, Robert Heinlein og spesielt en samling av Larry Niven noveller med tittelen “Neutron Star”, før jeg flyttet inn på fantasyromanene av den produktive forfatteren Michael Moorcock; høye historier om Dorian Hawkmoon, Elric av Melniboné og prins Corum fra Scarlet Robe, siste av Vadhagh!

Unødvendig å si at naturtegningene mine begynte å endre seg noe; Skapningene mine begynte å få et mer eksotisk og verdensomspennende utseende, med ekstra ben, armer og øyne ... men jeg hadde ikke noe imot det. Jeg visste nå hva jeg ville gjøre da jeg vokste opp og gikk ut av skolen (forlater jeg skolen, men som kunstnere tror jeg ikke vi noen gang virkelig vokser opp!)

Merkelig nok og frustrerende gjorde jeg veldig lite science fiction og fantasy-kunst mens jeg var på college. Det var få muligheter til å gjøre jobben jeg virkelig ønsket å gjøre ... ikke før det siste året, til slutt.

 

Hvor kommer inspirasjonen din fra?

Inspirasjon kan komme hvor som helst. En klynge med skjell jeg finner på stranden, for eksempel, kan godt utløse ideen om et stort romskip. En uttørket soppklump kan godt danne grunnlaget for en fremmed stad.

Når jeg blir bedt om å illustrere forsiden av en roman, blir jeg sterkt styrt av billedkunstene i forfatterens ord og historien. Det ser aldri ut til å være mangel på ideer, uten tvil drevet av de mange tusen timene med science fiction og fantasy-filmer jeg har sett gjennom årene, samt alle bøkene jeg noen gang har lest.

 

Kan du fortelle oss litt om hvordan du lager kunstverkene dine?

Alle malerier begynner med de enkleste av doodles, vanligvis i en skissebok. Hvis de går bra, vil jeg legge til flere detaljer og farger. Disse ‘grovene’ fungerer som guide for når jeg kommer til å produsere maleriet. Jeg har en tendens til å gjøre de fleste av maleriene mine på en glatt tavleoverflate. Det beste kalles CS10, selv om det ikke lenger er produsert. Den glatte overflaten inneholder kaolin; perfekt for å legge himmelen først, med min pålitelige Iwata airbrush.

Når jeg har kartlagt det tiltenkte maleriet mitt med en blyant, kan moroa begynne med fargene. Deretter jobber jeg fra bakgrunn til forgrunn ved å bruke akryl, både maling og blekk. De siste årene har jeg imidlertid blitt kjent med digital illustrasjon; en livslang læringskurve tror jeg. Så fantastisk som resultatene ved bruk av Photoshop kan være, er trikset for oss kunstnere å prøve å beholde våre individuelle idiosynkrasier og egenskaper, ellers risikerer vi alle å produsere lignende kunst.

deep-range

Veggmaleri: 'Deep Range 'av Danny Flynn

 

Har du noen kunstneriske påvirkninger?

Jeg er inspirert av så mange artister. Jeg kunne liste hundrevis av dem.

I løpet av midten av tenårene ble jeg introdusert for kunsten til surrealistene Dali og Magritte, i tillegg til at jeg ble fan av den amerikanske kunstneren og lysmesteren, Maxfield Parrish. Ubeskjedent var jeg (og er fortsatt) en stor fan av progressiv rock og elsket albumhylsemaleriene til Roger Dean og Rodney Matthews.

Jeg bør også nevne viktigheten av musikk. Jeg elsker å høre på den abstrakte og eteriske musikken til noen av pionerene innen elektronisk musikk, særlig Tangerine Dream og Vangelis. På en eller annen måte er musikalske komposisjoner i stand til å transportere lytteren på en magisk måte til eksotiske og mystiske verdener, med hjemsøkende vakre og atmosfæriske landskap som kontinuerlig utfolder seg ... ideelt som bakgrunnslyd for å hjelpe med konsentrasjonen når du jobber.

I løpet av midten av slutten av 1970-tallet begynte et forlag med navnet Paper Tiger å produsere kompendiumbøker av science fiction og fantasy-artister; mine favoritter var Jim Burns, Chris Moore, Peter A Jones og Patrick Woodroffe ... og så i 1994 fikk jeg også en bok av maleriene mine utgitt, “Only Visiting This Planet”. Det var som å være en fan av Man Utd, for så å bli spurt om å spille for dem.

 

Hva har vært høydepunktet i din karriere så langt?

Nå det poenget jeg er på nå, etter å ha opprettet min egen I P (intellektuell eiendom) - et massivt foretak, kalt MoonAliens. Jeg har brukt godt over et tiår på å bringe månen til liv. Dypt inne i månen er det en frodig hemmelighet ‘verden’, befolket med godt over 200 originale bonkers fremmede karakterer. I tillegg til kunsten har jeg også komponert mye musikk. Jeg har skrevet en serie med barnens romaner, som jeg tar med til London Book Fair rett etter påske, i håp om å tiltrekke seg et stort forlag.

jowtie-jungle-moon-aliens

Mural: 'Jowtie Jungle MoonAliens'av Danny Flynn

Drivkraften til å forfølge denne drømmen ble oppmuntret av romlysere, forfatteren Arthur C Clarke og astronomen Patrick Moore. Jeg var heldig som illustrerte omslagene til noen av Sir Arthur C Clarkes romaner og fikk sjansen til å møte ham personlig på Minehead Space Festivals i Somerset, der Arthur C Clarke ble født.

 

Hvordan vil du beskrive samlingen din i tre ord?

Annet verden, atmosfærisk og drømmeaktig.

 

Hvor ser du veggmaleriene være installert?

Jeg vil gjerne se noen av mine veggmalerier installert i hotelllobbyer eller populære restauranter, men jeg ville føle meg like privilegert å høre at de var i folks hjem, særlig barnerom.

unicorn-bridge

Mural: 'Unicorn Bridge' av Danny Flynn

 

Hva vil det bety for deg å se illustrasjonene dine for å være stolte av noens hjem eller arbeidsplass?

Jeg ville bli utrolig smigret og ydmyk. Det ville være en stor ære at noen ville velge et maleri av meg for å pryde veggen deres. Som de fleste kunstnere, går mye tid, tanke og omsorg i å lage kunstverkene våre. Det ville derfor få meg til å føle meg utrolig stolt hver gang noen valgte et av maleriene mine til veggen.

 

Hva er ditt favorittstykke fra veggmaleriets samling?

Vanskelig å si, men jeg kommer til å gå med ‘Red Jungle’ ettersom det er mitt siste maleri, men jeg er fremdeles fornøyd med ‘Quirky Castle’.

red-jungle

Mural: 'Red Jungle' av Danny Flynn

 

Har du noen tips til noen som studerer illustrasjon eller grafisk design?

Mal det du først og fremst liker, og tro absolutt på det du gjør. Det viktigste er at du fortsetter, uansett hva. La aldri noen prøve å snakke deg ut av å følge lidenskapen din hvis kunst virkelig er det du ønsker å satse på som en karriere. Gå inn i vanen med å fylle skissebøker, spesielt hvis du håper å gå på kunsthøgskole. Se på arbeidet til andre kunstnere også, da det er så mye å lære, og observere hvordan andre kunstnere jobber. Ta en titt på noen av de gode tutorialene over hele Youtube. Veldig viktig - bruk alltid de beste kunstmaterialene du har råd. Ærlig talt, arbeidet ditt vil lide hvis du ikke gjør det.

Når college er over pausene kommer, men du trenger tålmodighet og utholdenhet da vanlig arbeid kanskje ikke følger med umiddelbart. Når du er i gang, kan du glede deg over å være kreativ ... men likevel være forberedt på de "stille tider". Ja, arbeidsflyten kan tørke opp; det er en konstant prosess å kontinuerlig måtte markedsføre seg.

Et visittkort er et viktig, men så snart du kan, kan du vurdere å bygge en webside for arbeidet ditt; ikke alle brikker, bare ditt beste arbeid. Det er mange rimelige selskaper som bygger det selv. De fleste av dem tilbyr en gratis prøvetjeneste, så dra nytte av dem og eksperimentere med malene; en av dem vil være riktig for deg.

Kunst som karriere er hardt arbeid, men det er også veldig givende ... og morsomt også. Mange vil fortelle deg at kunst er et veldig konkurrerende yrke. Det er.

Heldigvis - hvis du er forberedt på å holde fokus og sette inn timene, er det nok arbeid der ute for alle oss artister ... det aller beste hell!

 

En stor takk til Danny for at du ga oss et innblikk i karrieren. Hvis du er ivrig etter å lære mer, kan du gå til Danny Flyns eksklusive samling av veggmalerier.

 

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvern

Få nyheter!

Hold deg foran spillet med de siste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Velg din valuta

Australia  Australia $New Zealand  New Zealand $Canada  Canada $Norway  Norge KrDenmark  Danmark KrPortugal  Portugal €Europe  Europa €Spain  Spania €Finland  Finland €Sweden  Sverige KrFrance  Frankrike €UAE  UAE $Germany  Tyskland €United Kingdom  UK £Italy  Italia €United States  USA $The Netherlands  Nederland €