Laget for å måle tapetmalerier

Rask GRATIS levering *

Search
Wishlist
Customer login
Cart
feefo4.8 / 5.0
Down arrowNorway
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du å akseptere bruken av informasjonskapslene våre. Finn ut mer her Jeg er enig

Intervjuer - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
worthing_pier_mural_in_dining_room

17. april 2018   POSTET AV

En samtale med ... Anthony Bryant

Anthony Bryant har alltid hatt glede av fotografering, men det var først i 2012 at den Fiji-fødte landskapsfotografen virkelig kom i sving av kunsten. Etter å ha reist verden har Bryant fanget noen av de mest betydningsfulle utsiktene verden har å tilby, både til fots og med en drone.

I dette eksklusive intervjuet snakker vi med ham om karrieren som privatpilot til hans favorittsted i hele verden. Les videre for å lære mer om den siste fotografen som ble med Wallsauce designer tapetkolleksjon.

 

Jeg kan se at du er basert i Manchester. Er dette også fødebyen din?

Egentlig nei, jeg ble født i Suva, hovedstaden i Fiji i Sør-Stillehavet. Etter å ha bodd i Hong Kong, Singapore og Brunei flyttet jeg til Storbritannia og bodde hovedsakelig i Sør, vokste opp i Burgess Hill, Charlwood og deretter Hurstpierpoint. Jeg flyttet til Manchester i 2004 og har vært her siden.

 

Flyfotografering produsert med en drone ser ut til å være en lidenskap for deg. Er Wallsauce-samlingsbildene dine tatt med en drone, eller har du andre fotograferingsstiler?

Jeg har alltid elsket verden fra dette perspektivet, og som privatpilot var jeg alltid opptatt av å ta bilder når jeg flyr. Etter å ha beundret de fantastiske filmvideoene på YouTube, bestemte jeg meg for å kjøpe en drone for å ta videoer og for å få bilder ovenfra. I fjor ble jeg godkjent av CAA for kommersiell droneoperasjon og har hatt en rekke verk vist på BBC og ITV.

 

Fra Bellagio i Vegas til Llandudno brygge er det tydelig at du reiser langt og bredt! Hvor har favorittstedene dine vært å fotografere, og hvorfor?

[Bryant humrer] Ja, jeg er heldig å ha gode forbindelser innen luftfart som gjør at jeg, så lenge det tillater det, kan reise til noen store byer rundt om i verden. Når det er sagt, er noen av favorittstedene mine her i Storbritannia! En av favorittene mine er Llanddwyn Island i Nord-Wales. Llanddwyn er en tidevannsøy og er et virkelig magisk sted. Et absolutt must besøk når du er i Anglesey!

llanddwyn-island-mural

Veggmaleri: 'Llanddwyn Island'

 

Hvordan fant du føttene dine som stedsfotograf?

I oppveksten hadde jeg alltid kjærlighet til fotografering. Hovedsakelig bare å se disse fantastiske bildene av land og landskap. Jeg kjøpte et kamera da jeg flyttet til Manchester, men falt inn og ut av fotografering en stund. Det var da rundt 2012 og da jeg fant Instagram, kom jeg virkelig tilbake til fotografering og så disse vakre bildene jeg trodde jeg kunne gjøre dette!

Den beste delen av fotografering og lokasjonsfotografering er å komme seg ut der, kaste bilen og gå rundt og se disse fantastiske utsikten. Det er utrolig at selv nå når jeg skyter i Manchester, finner jeg fortsatt nye områder og synspunkter som jeg bare bare oppdager.

 

Har du noen andre fotografer som inspirerer deg?

Jo, Patrick Di Fruscia er en av mine favoritt landskapsfotografer. Bildene hans er utrolig vakre. Men også på det andre spekteret, Darren Heath har de mest fantastiske bildene og av min favoritt sport av F1. Ingen fanger bilene og dramaet bedre.

 

Hva er favorittbildet ditt som inneholder Wallsauce-samlingen?

Det er den jeg ikke har lagt til ennå! Jeg prøver alltid å forbedre og lære, og som de fleste kunstnere er jeg veldig selvkritisk til arbeidet mitt. Jeg antar at hvis jeg må si ett bilde nå, ville det være 'Golden Gate Bridge Two' bilde.

golden-gate-bridge-mural

Veggmaleri: 'Golden Gate Bridge Two'

 

Hvilke rom ser du at veggmaleriene blir installert?

Siden jeg ikke sitter fast i ett område av fotografering, tror jeg bildene mine egner seg til alle rom både hjemme og på kontoret. Det er landskap, landskap, luft og svart-hvitt. Et ekte utvalg som vil utfylle alle rom.

 

Hva vil det bety for deg å se veggmaleriene dine være stolte av noens hjem eller arbeidsplass?

Selv når kunder kjøper utskrifter, er jeg fortsatt overrasket over at noen har bestemt meg for at arbeidet mitt er bra nok til å henge hjemme. Å ha noen til å kjøpe et veggmaleri for å ha bildet mitt i enormt format over en vegg ville være fantastisk, og jeg vil definitivt se noen installasjonsbilder!

 

Har du noen tips til den håpefulle stedsfotografen?

Ikke la deg henge på utstyret. Et godt fotografi er hva som er i rammen, ikke hvilket kamera du tok den på. En nøkkel er å utvikle din egen stil. Å ta inspirasjon er bra, men gi deg tid til å skyte motivene du liker og la din egen stil utvikle seg. Det blir veldig personlig. Du vil bli overrasket over antall fotografer jeg kan fortelle bare ved å se et bilde.

 

Setter kursen mot Anthony Bryants samling av veggmalerier for å finne ditt favorittmaleri.

 

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg foran spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett til innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Velg valutaen din

Australia Australia $New Zealand New Zealand $Canada Canada $Norway Norge KrDenmark Danmark KrPortugal Portugal €Europe Europa €Spain Spania €Finland Finland €Sweden Sverige KrFrance Frankrike €UAE UAE $Germany Tyskland €United Kingdom UK £Italy Italia €United States USA $The Netherlands Nederland €