4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Intervjuer - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
worthing_pier_mural_in_dining_room

17/04/2018   POSTET AV

En samtale med... Anthony Bryant

Anthony Bryant har alltid vært glad i å fotografere, men det var først i 2012 at den Fiji-fødte landskapsfotografen virkelig kom i gang. Etter å ha reist verden rundt har Bryant fanget noen av de flotteste utsiktene verden har å by på, både til fots og med drone.

I dette eksklusive intervjuet snakker vi med ham om hans karriere som privatpilot og hans favorittsted i hele verden. Les videre for å lære mer om den siste fotografen i Wallsauses tapetkolleksjon.

Jeg ser at du er basert i Manchester, er det også der du er født?

Nei, jeg ble faktisk født i Suva, hovedstaden på Fiji i det sørlige Stillehavet. Etter å ha bodd i Hong Kong, Singapore og Brunei flyttet jeg til Storbritannia og bodde hovedsakelig i sør, der jeg vokste opp i Burgess Hill, Charlwood og Hurstpierpoint. Så flyttet jeg til Manchester i 2004 og har bodd her siden.

Luftfotografering med drone ser ut til å være en lidenskap for deg. Er bildene i Wallsauce-samlingen din tatt med drone, eller har du andre fotograferingsstiler?

Jeg har alltid elsket å se verden fra dette perspektivet, og som privatflyger har jeg alltid vært opptatt av å ta bilder når jeg flyr. Etter å ha beundret de fantastiske filmvideoene på YouTube bestemte jeg meg for å kjøpe en drone for å kunne filme og ta bilder ovenfra. I fjor fikk jeg CAA-godkjenning for kommersiell droneflyging, og jeg har fått en rekke arbeider vist på BBC og ITV.

Det er tydelig at du reiser vidt og bredt, fra Bellagio i Las Vegas til Llandudno pier! Hvilke steder har vært dine favorittsteder å fotografere og hvorfor?

[Bryant humrer] Ja, jeg er så heldig å ha gode forbindelser i luftfarten som gjør at jeg, hvis tiden tillater det, kan reise til noen flotte byer rundt om i verden. Når det er sagt, er noen av favorittstedene mine her i Storbritannia! En av favorittene mine er Llanddwyn Island i Nord-Wales. Llanddwyn er en tidevannsøy og et helt magisk sted. Et absolutt must å besøke når du er i Anglesey!

llanddwyn-island-mural

Veggmaleri: 'Llanddwyn Island'

Hvordan fikk du fotfeste som stedsfotograf?

Da jeg vokste opp, var jeg alltid glad i å fotografere. Først og fremst fordi jeg så disse fantastiske bildene av land- og havlandskap. Jeg kjøpte et kamera da jeg flyttet til Manchester, men jeg falt litt ut og inn av fotografering en stund. Det var da jeg fant Instagram i 2012 at jeg virkelig begynte å fotografere igjen, og da jeg så disse vakre bildene, tenkte jeg at dette kunne jeg gjøre!

Det beste med fotografering og stedsfotografering er å komme seg ut, la bilen stå og gå rundt og se den fantastiske utsikten. Det er utrolig at selv nå når jeg fotograferer i Manchester, finner jeg stadig nye områder og utsikter som jeg bare så vidt har oppdaget.

Har du noen andre fotografer som inspirerer deg?

Ja visst, Patrick Di Fruscia er en av mine favorittlandskapsfotografer. Bildene hans er utrolig vakre. Men på den andre siden har Darren Heath de mest fantastiske bildene av favorittsporten min, F1. Ingen fanger bilene og dramatikken bedre.

Hva er favorittbildet ditt i Wallsauce-kolleksjonen?

Det er den jeg ikke har lagt til ennå! Jeg prøver alltid å forbedre meg og lære, og som de fleste kunstnere er jeg veldig selvkritisk til arbeidet mitt. Hvis jeg må velge ett bilde nå, blir det nok "Golden Gate Bridge Two".

golden-gate-bridge-mural

Veggmaleri: "Golden Gate Bridge Two

I hvilke rom ser du for deg at veggmaleriene blir installert?

Jeg er ikke låst til ett område innen fotografi, og jeg tror at bildene mine egner seg i alle rom, både hjemme og på kontoret. Det er landskap, sjølandskap, luftfoto og svart-hvitt. Et stort utvalg som passer i alle rom.

Hva ville det bety for deg å se dine veggmalerier pryde noens hjem eller arbeidsplass?

Selv nå når kunder kjøper bilder, blir jeg fortsatt overrasket over at noen har bestemt seg for at arbeidet mitt er bra nok til å henge hjemme hos dem. Å få noen til å kjøpe et veggmaleri med bildet mitt i stort format på en vegg ville vært fantastisk, og jeg vil definitivt se noen installasjonsbilder!

Har du noen tips til kommende locationfotografer?

Ikke heng deg opp i utstyret. Et godt fotografi handler om hva som er i bildet, ikke hvilket kamera du har tatt det med. Det er viktig å utvikle sin egen stil. Det er bra å la seg inspirere, men gi deg selv tid til å fotografere de motivene du liker, og la din egen stil utvikle seg. Det blir veldig personlig. Du vil bli overrasket over hvor mange fotografer jeg kan kjenne igjen bare ved å se et bilde.

Gå til Anthony Bryants samling av veggmalerier for å finne ditt favorittlandskap.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €