Laget for å måle tapetmalerier

GRATIS levering * om 3 til 5 arbeidsdager

Search
Wishlist
Customer login
Cart
feefo4,8 / 5,0
Down arrowNorway
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du i å akseptere bruken av våre informasjonskapsler. Finn ut mer her Jeg er enig

Intervjuer - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådintervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
worthing_pier_mural_in_dining_room

17. april 2018   POSTET AV

En samtale med ... Anthony Bryant

Anthony Bryant har alltid hatt glede av fotografering, men det var først i 2012 at den Fiji-fødte, landskapsfotografen virkelig kom i sving med kunsten. Etter å ha reist verden rundt, har Bryant fått noen av de mest betydningsfulle utsiktene verden har å tilby, både til fots og med en drone.

I dette eksklusive intervjuet snakker vi med ham om karrieren som privatpilot til hans favorittsted i hele verden. Les videre for å lære mer om den siste fotografen som blir med Wallsauce designer tapetkolleksjon.

 

Jeg kan se at du er basert i Manchester, er dette også din fødeby?

Egentlig nei, jeg ble født i Suva, hovedstaden i Fiji i Sør-Stillehavet. Etter å ha bodd i Hong Kong, Singapore og Brunei flyttet jeg til Storbritannia og bodde hovedsakelig i Sør oppvekst i Burgess Hill, Charlwood og deretter Hurstpierpoint. Jeg flyttet til Manchester i 2004 og har vært her siden.

 

Luftfotografering produsert med en drone ser ut til å være en lidenskap for deg. Er dine Wallsauce-bilder tatt med en drone, eller har du andre fotografistiler?

Jeg har alltid elsket verden fra dette perspektivet, og som privatpilot var jeg alltid opptatt av å ta bilder når jeg flyr. Etter å ha beundret de fantastiske filmfilmene på YouTube, bestemte jeg meg for å kjøpe en drone for å ta videoer og få bilder ovenfra. I fjor ble jeg CAA godkjent for kommersiell droneoperasjon og har hatt en rekke arbeider vist på BBC og ITV.

 

Fra Bellagio i Vegas til Llandudno brygge er det tydelig at du reiser langt og bredt! Hvor har favorittstedene dine vært å fotografere, og hvorfor?

[Bryant humrer] Ja, jeg er heldig som har gode luftfartsforbindelser som gjør at jeg, når jeg tillater det, reiser til noen store byer rundt om i verden. Når det er sagt, er noen av favorittstedene mine her i Storbritannia! En av favorittene mine er Llanddwyn Island i Nord-Wales. Llanddwyn er en tidevannsøy og er et virkelig magisk sted. Et absolutt must å besøke når du er i Anglesey!

llanddwyn-island-mural

Mural: 'Llanddwyn Island'

 

Hvordan fant du føttene dine som lokaliseringsfotograf?

Når jeg vokste opp hadde jeg alltid en forkjærlighet for fotografering. Hovedsakelig bare å se disse fantastiske bildene av land og seascapes. Jeg kjøpte et kamera da jeg flyttet til Manchester, men falt inn og ut av fotografering i noen tid. Det var da rundt 2012 og å finne Instagram jeg virkelig kom tilbake i fotografering og se disse vakre bildene jeg trodde jeg kunne gjøre dette!

Den beste delen av fotografering og stedsfotografering er å komme seg ut der, grøfte bilen og gå rundt og se denne fantastiske utsikten. Det er utrolig at selv nå når jeg skyter i Manchester, fremdeles finner jeg nye områder og synspunkter som jeg bare oppdager.

 

Har du noen fotografer som inspirerer deg?

Jada, Patrick Di Fruscia er en av mine favorittlandskapsfotografer. Bildene hans er fantastisk vakre. Men også på det andre spekteret Darren Heath har de mest fantastiske bildene  og av favorittidretten min til F1. Ingen fanger biler og drama bedre.

 

Hva er ditt favorittfotografi som inneholder Wallsauce-samlingen?

Det er den jeg ikke har lagt til enda! Jeg prøver alltid å forbedre og lære og liker de fleste kunstnere, er jeg veldig selvkritisk til arbeidet mitt. Jeg antar at hvis jeg må si ett bilde nå, ville det være det 'Golden Gate Bridge Two'  bilde.

golden-gate-bridge-mural

Mural: 'Golden Gate Bridge Two'

 

Hvilke rom ser du veggmaleriene som blir installert?

Med å ikke sitte fast i ett område av fotografering tror jeg bildene mine egner seg til alle rom både hjemme og på kontoret. Det er landskap, seascapes, antenne og svart / hvitt. Et reelt utvalg som vil utfylle alle rom.

 

Hva ville det bety for deg å se veggmaleriene dine stolte av noens hjem eller arbeidsplass?

Selv nå når kunder kjøper utskrifter, er jeg fortsatt overrasket over at noen har bestemt at arbeidet mitt er bra nok til å henge hjemme. Å ha noen til å kjøpe et veggmaleri for å ha bildet mitt i enormt format på tvers av en vegg ville være fantastisk, og jeg vil definitivt se noen installasjonsbilder!

 

Har du noen tips til den ambisiøse lokasjonsfotografen?

Ikke bli hengt opp på utstyr. Et godt fotografi er hva som er i rammen, ikke hvilket kamera du tok det på. En nøkkel er å utvikle din egen stil. Å inspirere er bra, men gi deg tid til å skyte emnene du liker, og la din egen stil utvikle seg. Det blir veldig personlig. Du vil bli overrasket over antall fotografer jeg kan fortelle bare ved å se et bilde.

 

Drar mot Anthony Bryants samling av veggmalerier  for å finne ditt favorittlandskapsmaleri.

 

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvern

Få nyheter!

Hold deg foran spillet med de siste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Velg din valuta

Australia  Australia $New Zealand  New Zealand $Canada  Canada $Norway  Norge KrDenmark  Danmark KrPortugal  Portugal €Europe  Europa €Spain  Spania €Finland  Finland €Sweden  Sverige KrFrance  Frankrike €UAE  UAE $Germany  Tyskland €United Kingdom  UK £Italy  Italia €United States  USA $The Netherlands  Nederland €