4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Intervjuer - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
worthing_pier_mural_in_dining_room

17/04/2018   POSTET AV

En samtale med... Anthony Bryant

Anthony Bryant har alltid tyckt om att fotografera, men det var först 2012 som den Fiji-födde landskapsfotografen verkligen kom in i svängarna. Efter att ha rest runt i världen har Bryant fångat några av de mest betydelsefulla vyerna världen har att erbjuda, både till fots och med drönare.

I den här exklusiva intervjun pratar vi med honom om hans karriär som privatpilot och om hans favoritplats i hela världen. Läs vidare för att få veta mer om den senaste fotografen som har anslutit sig till Wallsauce kollektion av designertapeter.

Jag ser att du är baserad i Manchester, är det också din födelsestad?

Egentligen inte, jag är född i Suva, Fijis huvudstad i södra Stilla havet. Efter att ha bott i Hongkong, Singapore och Brunei flyttade jag till Storbritannien och bodde huvudsakligen i södra delen av landet, där jag växte upp i Burgess Hill, Charlwood och sedan Hurstpierpoint. Jag flyttade sedan till Manchester 2004 och har bott här sedan dess.

Flygfotografering med drönare verkar vara en passion för dig. Är din Wallsauce-samling bilder tagna med drönare, eller har du andra fotograferingsstilar?

Jag har alltid älskat världen ur det här perspektivet och som privatpilot har jag alltid velat ta bilder när jag flyger. Efter att ha beundrat de fantastiska filmvideorna på YouTube bestämde jag mig för att köpa en drönare för att kunna ta videor och ta bilder från ovan. Förra året blev jag CAA-godkänd för kommersiell drönarverksamhet och har fått ett antal verk visade på BBC och ITV.

Från Bellagio i Las Vegas till Llandudno pier, det är uppenbart att du reser långt och brett! Vilka har varit dina favoritplatser att fotografera och varför?

[Bryant skrattar] Ja, jag är lyckligt lottad som har goda kontakter inom flyget, vilket gör att jag, om tiden tillåter, kan resa till några fantastiska städer runt om i världen. Med det sagt finns några av mina favoritplatser här i Storbritannien! En av mina favoriter är Llanddwyn Island i norra Wales. Llanddwyn är en tidvattenö och är en riktigt magisk plats. Ett absolut måste att besöka när man är i Anglesey!

llanddwyn-island-mural

Muralmålning: "Llanddwyn Island".

Hur hittade du dina fötter som platsfotograf?

Under min uppväxt har jag alltid älskat fotografi. Framför allt genom att se dessa fantastiska bilder av land- och havslandskap. Jag köpte en kamera när jag flyttade till Manchester, men jag föll in och ut ur fotograferingen under en tid. Det var runt 2012 som jag hittade Instagram och började fotografera igen. När jag såg dessa vackra bilder tänkte jag att jag kunde göra det här!

Den bästa delen av fotografering och platsfotografering är att komma ut, lämna bilen och gå runt och se dessa fantastiska vyer. Det är otroligt att jag även nu när jag fotograferar i Manchester fortfarande hittar nya områden och vyer som jag precis har upptäckt.

Har du några andra fotografer som inspirerar dig?

Visst är Patrick Di Fruscia en av mina favoritlandskapsfotografer. Hans bilder är fantastiskt vackra. Men Darren Heath har också de mest fantastiska bilderna från min favoritsport F1. Ingen fångar bilarna och dramatiken bättre.

Vilket är ditt favoritfoto som finns med i Wallsauce-kollektionen?

Det är den som jag inte har lagt till ännu! Jag strävar alltid efter att förbättra och lära mig och som de flesta konstnärer är jag mycket självkritisk till mitt arbete. Jag antar att om jag måste säga en bild nu skulle det vara bilden "Golden Gate Bridge Two".

golden-gate-bridge-mural

Muralmålning: " Golden Gate Bridge Two

I vilka rum ser du att väggmålningarna installeras?

Eftersom jag inte har fastnat i ett område av fotografering tycker jag att mina bilder passar i alla rum, både hemma och på kontoret. Det finns landskap, havsbilder, flygbilder och svartvita bilder. Ett verkligt urval som skulle komplettera alla rum.

Vad skulle det betyda för dig att se dina väggmålningar stå med stolthet i någons hem eller på en arbetsplats?

Även nu när kunder köper utskrifter är jag fortfarande förvånad över att någon har beslutat att mitt arbete är tillräckligt bra för att hänga i deras hem. Att någon skulle köpa en väggmålning för att få min bild i stort format över en vägg skulle vara fantastiskt och jag skulle definitivt vilja se några installationsbilder!

Har du några tips till den blivande fotografen?

Låt dig inte hänga upp på utrustningen. Ett bra foto är det som finns i bilden, inte vilken kamera du tog det med. En nyckel är att utveckla din egen stil. Att ta inspiration är bra, men ge dig själv tid att fotografera de motiv du gillar och låta din egen stil utvecklas. Det blir väldigt personligt. Du skulle bli förvånad över hur många fotografer jag kan känna igen bara genom att se en bild.

Gå till Anthony Bryants samling av väggmålningar för att hitta din favoritlandskapsmålning.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €