4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
fantasy wallpaper with castle in forest

18/11/2019   POSTET AV

Uvanlige bakgrunnsbilder for å legge til en teft til hjemmet ditt

Det är dags att sticka ut från mängden! Glöm rum med vit duk, gråmålade hem eller den typiska ankäggsblå looken. Sluta välja den enkla vägen! Var kreativ! Det finns många knep för att förvandla ditt hem. Genom att välja ovanliga tapeter kan du ge ditt hem en så unik känsla att det inte dröjer länge förrän en hemtidning knackar på din dörr för en intervju!

Det fina med en ovanlig väggmålning är att den kan ta dig vart som helst! Utforska mytiska länder där det finns enhörningar. Svinga dig högt över jorden med en flygbild. Transportera dig själv till Londons tunnelbana med våra rymdskapande 3D-bilder. Är du spänd än? Vill du vara mer äventyrlig med din inredning men är inte säker på vilken ovanlig tapet för väggar du ska använda? Kanske är du förbryllad över hur det kan fungera i ditt hem? Sök inte längre, mina vänner. Vi är här för att hjälpa...

geode crystal wallpaper in modern master bedroom

3D-tapeter för att göra ditt vardagsrum rymligare och mer unikt.

Om du letar efter ovanliga tapeter för vardagsrummet kommer du att älska en slående 3D-tapet.

Det finns många fördelar med 3D-tapeter. Förutom att de är iögonfallande och roliga öppnar de upp ett rum och skapar en illusion av mer utrymme. Det är perfekt om du bor i en liten lägenhet eller har lågt i tak. Precis som Harry Potter själv kommer du nästan att övertyga dig själv om att du bokstavligen kan gå igenom våra 3D-väggar.

Missa inte att fånga dessa väggmålningar i underjordiska tunnlar för ditt vardagsrum.

london underground mural in modern living room

Den här fascinerandeväggmålningen Red and Blue Underground av Assaf Frank kommer att skapa en helt ny dimension i ditt vardagsrum. Den här ovanliga tapeten för vardagsrum hjälper dig att skapa en udda och rolig inredning i ditt mysiga vardagsrum. En plats där du kan luta dig tillbaka och koppla av efter en hård dag på jobbet - underbart!

Med den här underbara 3D-tapeten kan du komma i kontakt med din kreativa sida. Ha kul med att välja inredning och andra tillbehör till rummet... Varför inte låta transporttemat flöda genom hela rummet? Gå runt på lokala antikmässor och på webbplatser för begagnade föremål på nätet för att hitta retro tunnelbaneskyltar och andra minnesmärken från tunnelbanetåg. Kanske vill du välja ett brittiskt tema för att återspegla Londonstämningen? Det finns många sätt att göra ditt hem patriotiskt. Välj Union Jack-kuddar och -kuddar. Varför inte hitta några brittiska bulldoggprydnader som till exempel en söt dörrstoppare?

3D-väggmålningar som du frestas att gå igenom och ta en flaska!

Vi menade det verkligen när vi sa att det skulle kännas som om du kunde gå igenom väggen och komma in i en annan dimension!

3D wine cellar mural in modern dining room

Här har en av våra kunder gjort ett fantastiskt jobb med att införliva en av våra 3D-vintapeter i sitt hem! Denna iögonfallande Wine Tunnel tapet har helt förändrat känslan av utrymme i deras matsal.

Trendiga, ovanliga badrumstapeter som får dig att höja dig över det mesta

Kan det finnas något mer ovanligt än att se världen ur ett helt nytt perspektiv? Ett fascinerande fågelperspektiv är en fantastisk idé när det gäller ovanliga badrumstapeter.

aerial view beach mural in minimalist bathroom

Vi har nyligen introducerat ett fantastiskt sortiment av flygbildstapeter och en av våra favoriter är den här Instagram-värdiga tapeten Pink and Blue Coast. Den här slående tapeten är helt trendig och färgstark och kommer att se spektakulär ut på din toalett.

Du kommer nästan att kunna höra vågornas lugnande brus när de skummar på sanden... Med högkvalitativa bilder i hög upplösning kommer den härdjärva och vackra badrumstapeten verkligen att föra in havet i ditt badrum! Som färgschema kan du hitta rosa och blå handdukar, badmattor och för en touch av lyx kan du lägga till smakfulla möbler i roséguld. Du kommer inte att kunna vänta tills du kan njuta i badkaret och beundra ditt nya badrum.

Var lika kreativ med dina väggar som du är i köket!

Är du trött på enkla kök där det enda karakteristiska elementet är en väggklocka? Japp. Tråkigt, eller hur? Om du drömmer om att satsa på ett mer knasigt och underbart kök kan du lägga vantarna på vår häpnadsväckande samling av ovanliga kökstapeter designade av illustratören Colin Thompson.

artistic colourful wallpaper in homely kitchen

Den här animerade väggmålningen för köksskåp är perfekt om du vill ha ett individuellt utseende i ditt hem. Med en vild samling föremål som sträcker sig från kattungar i korgar och ett baconhotell till pajdrickande möss och kexätande papegojor kommer din hjärna att stimuleras av detta långt ifrån normala köksskåp. Om du är en ordälskare, som jag själv, är den här designtapetet full av fantastiska ordlekar ... Den här konstnärliga kökstapeten är helt enkelt "grate".

illustrated unusual wallpaper in kitchen

Se hur en av våra kunder använde den här livliga väggmålningen i sitt eget kök. Den är inte bara ljus och iögonfallande, utan skapar också en riktigt effektiv optisk illusion. Den här kunden har skickligt installerat tapetens skåputrymme ovanför sitt faktiska skåputrymme. Det gör att man blir förvirrad över vad som är äkta och vad som är falskt! Är kranarna äkta? Hmm...

Ovanliga sovrumsbakgrunder för att få ögonen att lysa upp

Det anses vara ett enkelt alternativ att välja enkla väggar och lugnande färger när det gäller sovrum, men det behöver inte vara så.

Självklart vill vi alla ha en lugn sovrumstapet som hjälper oss att vila efter en hektisk dag. Men varför inte uppnå detta samtidigt som vi lägger in ett stänk av kreativitet? De här ovanliga sovrumstapeterna ger dig en alternativ look som kommer att göra dig avundsjuk på alla dina vänner.

Snygga geodeväggar som ger ditt liv en gnistrande glans

Om du vill ha en dekadent känsla i din boudoir kan du välja den här trendiga väggmålningen Earthy Geode. Den kommer att förändra utseendet på din inredning helt och hållet. De här väggmålningarna i geodestil har designats av GCC Artworks och är ett fantastiskt sätt att ge ditt sovrum en ny touch.

geode patterned mural in minimalist bathroom

Välj nyckelfärger som används i denna design, t.ex. safirblått och guldorange. Varför inte hitta guldtillbehör för att framhäva de gyllene orangefärgade färgerna? Ta en titt påUrban Outfitters kollektion av guldfärgade hemtillbehör för mer inspiration.

pink and black crystal wallpaper in quirky bedroom

Vi älskar hur den här kunden har utformat sitt sovrum runt den här fantastiska Geode-papperet. Lägg märke till hur de noggrant har valt inredning för att komplettera den färgskala som används i denna bländande väggmålning: en rosa lampskärm med tofsar som matchar den rosa nyansen och tropiska växter och sängöverdrag som återspeglar de gröna nyanserna - helt underbart och inspirerande!

Mythisk ovanlig sovrumstapet som drömmar är gjorda av

Om väggmålningar med geodeffekter inte är din kopp te kan du ta dig på äventyr genom vår fantastiska kollektion av Sci Fi- och fantasytapeter.fantasy castle mural in bedroom

Förflytta dig till en annan värld och njut av den här förtrollande väggmålningen Quirky Castle från vår fantastiska fantasy-kollektion av designern Danny Flynn. Ha kul med att välja ljusa och färgglada inredningsdetaljer för att återspegla färgerna i den här ovanliga sovrumstapeten. Eller håll allting enkelt. Välj vita möbler och accessoarer för att se till att den mytiska väggmålningen står i centrum för uppmärksamheten. Om du vill ha ett sovrum med sci-fi-rymdväggar kan du skapa ditt eget rumskroppsvardagsrum. Varför inte använda en av våra rymd- eller sci-fi-tapeter som bakgrund?

Glöm dubbelglas och bli förvånad av en 3D-fönsterväggsbild

stift

Vi älskar hur fantastisk hela denna fönstervägg ser ut. Den öppnar omedelbart upp rummet, skapar en fräsch fondvägg och ger rummet en trendig känsla.

Men hur dyrt måste det vara? Oroa dig inte. Vi har ett mycket billigare alternativ! Det är dags att få det lilla rummet att se större ut med en fönstertapet.

3D window wallpaper in dining room

Se hur en av våra kunder skapade ett illusionsfönster med den här underbara tapeten Big Sunlit Hall. De har skickligt installerat den här ovanliga grå tapeten i deras öppna matrum och vardagsrum. Detta har skapat mer utrymme och har på ett smart sätt separerat matplatsen från vardagsrummet. Innan du installerar din 3D-fönstervägg, fundera på var denna illusionseffekt skulle se bäst ut. Se till att du använder en lång sträcka av en vägg så att du inte skär bort hela effekten av fönstret.

Har vi inspirerat dig till att bryta mot konventioner och installera en ovanlig tapet? Det hoppas vi verkligen! Om du har några kommentarer eller vill berätta hur du fick din nya individuella look, låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

*pinitkod*

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €