4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
purple spiral milky way wall mural in home office

18/05/2021   POSTET AV

10 universet tapet veggmalerier å rocke din verden!

Om du använder en universumtapet i ditt hem kan det kännas som om du har rest i rymden - något som kanske inte är ett alternativ för alla (även om vi gärna skulle vilja åka)! Från färgglada nebulosakluster, konstnärliga skildringar av rymden, verkliga NASA-fotografier av galaxer och fascinerande vyer av vår planet - det finns så många rymdtapeter som får dig att känna dig som en astronaut på uppdrag!

Väggmålningar från rymden som kommer att tilltala alla fysiker, en blivande NASA-raketförare eller någon som bara tycker att planeter och stjärnor är avkopplande - alla och varje rum kan dra nytta av en galaxtapet. Så vad väntar vi på? Låt oss ge oss ut i den här rymdsamlingen!

1. Designad solsystemstapet för den blivande astronauten!

colourful universe wallpaper in child's black and white bedroom

Muralmålning på bilden: Vårt solsystem

Om du har turen att vara bekant med en framtida astronaut, varför inte ge dem en väggmålning av Vårt solsystem? Det är uppenbart att det inte är en realistisk skildring av solsystemet, men den här fascinerande universumtapeten är ändå imponerande. Designad av den begåvade illustratören Adrian Chesterman är de trovärdiga texturerna och färgerna på planeterna, stjärnorna och mjölkbanorna verkligen vackra. Den här planetstapeten är perfekt placerad längs med eller bakom ditt barns säng och tillsammans med en neutraltonad inredning kommer den här planetstapeten att få vännerna att tappa hakan när de kommer på övernattning!

2. Moon tapeter som du kommer att bli överlycklig med!

fantasy moon wallpaper in zen home office

Muralmålning på bilden: Dreamy Moon

Bli överlycklig med den här väggmålningen Dreamy Moon (förlåt för den fåniga ordvitsen - men det är trots allt vad månen är gjord av)! Vi tycker att Tenyo Marchevs skildring av vår planets ständiga satellit är verkligt magisk. Inramad av ett dammigt rött, stenigt landskap känns det verkligen som om du har klivit till Mars och tittar på månen från ett helt annat perspektiv...

På grund av den lugna, drömmande känslan hos den här coola lila väggmålningen tycker vi att den passar perfekt i det här hippa kontoret. Tillsammans med gröna växter, trämöbler och en Buddha-inspirerad prydnad kan du inte annat än känna dig zen i det här kreativa och produktiva utrymmet.

3. Sci-fi jordisk tapet för en futuristisk lounge [Spock skulle godkänna]!

planet earth wall mural in green lounge

Muralmålning på bilden: Realistisk planet jorden i rymden

En science fiction-inspirerad lounge som till och med Spock skulle bli imponerad av. Det här futuristiska gröna utrymmet lyfter verkligen fram de gröna tonerna i den här realistiska väggmålningen Planet Earth in Space. Genom att välja eleganta möbler med rena linjer och metallaccenter skulle den här fantastiska jordtapeten se ut som hemma i kapten Kirks rymdplatta (eller Jean-Luc Picards, beroende på vilken era av Star Trek du älskar mest)! Allt det här vardagsrummet behöver nu är en transportör i hörnet av rummet. Du skulle aldrig mer komma för sent till jobbet igen!

4. Inspirera unga fysiker med en planets bakgrundsbild

colourful planets in teen's study room

Muralmålning på bilden: Planeter i omloppsbana runt solen

Om du eller ditt barn är seriösa fysiker och vill att er omgivning ska representera er passion är en färgstark planetertapet som denna planeter i omloppsbana runt solen perfekt. Vi älskar hur den här solsystemtapeten har väckt den här tonåringens arbetsrum till liv! Solens ljusa orange toner som kontrasteras mot den djupt lila atmosfären är en färgsensation - perfekt för att hitta tillbehör till rummet som passar till! Med en så inspirerande rymdfärgvägg som denna kommer ditt barn garanterat att bli motiverat att arbeta hårt så att de en dag har råd att resa ut i rymden (man vet aldrig)!

5. Explodera färg på väggarna med en universumtapet

colourful universe wallpaper in navy living room

Muralmålning på bilden: Space väggmålning

I varje hem finns det minst ett rum som saknar färg och stil. Det är därför som en färgglad nebulosa-tapet verkligen kan komma till nytta. Och du behöver inte vara ett sci fi- eller rymdfantast för att njuta av en sådan! Som du kan se har den här rymdväggmålningen med sina regnbågsfärger helt och hållet förvandlat ett rum som tidigare saknade färg. Om du vill lägga till ännu fler nyanser kan du använda de rosa, orange och gröna tonerna i den här ljusa nebulosa-tapetet - sprid ut kuddar, mattor, gardiner med mera.

6. Marmor- eller rymdtapet? Vilket är det?

bronze and silver toned nebula wallpaper in boho bedroom

Muralmålning på bilden: Carinanebulosan: Stjärnfödelse i extrem miljö

Vad kan du se? En tapet i brons och grå marmor eller en rymdscen? Det är verkligen svårt att avgöra när du tittar på den här nebulosa-tapetet på avstånd! En tapetdesign som är utöver det vanliga, vår The Carina Nebula: Star Birth in the Extreme muralmålning är så unik jämfört med de andra rymdtapeterna i vårt sortiment. Med brons- och silvertoner ser den nästan metallisk ut! Den här stjärntapeten i varma toner passar utmärkt tillsammans med exponerade tegelstenar, tropiska växter och boho-möbler, men skulle också se bra ut i ett futuristiskt rum med många metalliska accenter och grå toner.

7. Dekorera Ditt sätt med en tapet på mjölkaktig väg

purple toned universe wallpaper in home office

Muralmålning på bilden: Spiralgalaxen Vintergatan

Rumstapeter är inte alltid ett självklart val för ett hemmakontor. Men varför inte? Om du brinner för universum och inte vill följa mängden kan den här väggtapeten Spiral Galaxy Milky Way vara ditt svar. Det här kontoret har valt att hålla rummet så enkelt som möjligt så att den här universumtapeten alltid är stjärnan i showen. Om du vill ge rummet mer färg kan du måla väggarna med en lila nyans för att spegla tonerna i den här designen.

8. Känn dig som en superstjärna med en stjärntapet!

navy star night sky wallpaper in bathroom

Muralmålning på bilden: Star Cloud

Vad är mer lyxigt än att luta sig tillbaka i badkaret och titta upp på ditt eget stjärnhölje? Det är därför du kommer att känna dig som en superstjärna med den här väggmålningen Star Cloud i ditt hem! Den här galaktiska designen är ett unikt val för en mörk marinblå tapet och passar utmärkt till inredning i naturligt trä och korgar. Eller varför inte välja marinblå och vita rumstillbehör för en klassisk look? För badrum rekommenderar vi alltid vår Premium Paste the Wall tapet - den har antimögel- och antimikrobiella egenskaper.

9. Lugnande universum tapeter för sovrummet

photo of galaxy wallpaper in white bedroom

Muralmålning på bilden: Den majestätiska Sombrerogalaxen (M104)

Om du letar efter en enkel tapet för ditt avslappnande sovrum är vår väggmålning The Majestic Sombrero Galaxy (M104) både lugnande och vacker. Den här silverfärgade galaxen är ett äkta fotografi taget av NASA Space Images och är ett underverk att beskåda. Vi älskar hur den sitter lutad över sängen i det här boho-stilade rummet. Den är udda, fascinerande och helt cool! Titta bara på de tjocka stoftbanorna när de virvlar runt den bulliga kärnan när du ligger i sängen...

10. En galaxtapet som inspirerar ditt hems färgschema

purple toned nebula wallpaper in grey and purple living room

Muralmålning på bilden: Galaxy väggmålning

Oavsett om det är ett riktigt fotografi eller ett som har inspirerats av rymden, är en färgstark universumtapet allt du behöver för att inspirera ditt val av färgschema. Det är därför vi älskar den här rymdinspirerade loungen. Det lila tonade överkastet och vaserna matchar perfekt de lila tonerna i den här drömska Galaxy-väggmålningen. Välj en pastellgrå soffa och golv och måla även väggarna i en liknande nyans. Grått är en fantastisk färg att kombinera med lila toner.

Vi hoppas att du gillar vår tapetkollektion om universum! Vilken får dig att känna dig på toppen av världen?

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Yasemin Yigit

05/07/2021

Lovely wallpaper. Could I order for my daughter's room pls ?

Amy @ Wallsauce

05/07/2021

Hello Yasemin! Of course, you can order one of our wallpaper murals for your daughter's bedroom! :) Please email our customer service team at info@wallsauce.com and tell them the name of the wallpaper mural that you like in this blog. They will be able to help you.

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €