4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
colourful illustrated solar system wall mural in cool home office

19/05/2020   POSTET AV

Galaxy Bakgrunn som er ute av denne verden

Det är coolt, konstfullt och en av de mer "annorlunda" designtrenderna. För NASA- eller Star Trek-fans är det ett meningsfullt sätt att liva upp en vägg, men galaxtapeter är inte för alla. Det är definitivt inte den lättaste trenden att samordna. Så hur kan vi tillämpa lite rymdmagi utan att krampa stilen i resten av huset?

Vi tror att det finns så många olika sätt att få stjärnor, planeter och kosmiska färger att framhäva din inredning. Du måste bara veta hur du ska harmonisera din väggmålning med de centrala delarna i ditt designschema. För att inspirera ditt nästa projekt har vi här några idéer för att omvandla rum som inte är av den här världen och som kommer att tilltala alla.

En galaktisk väggmålning i sovrummet för att sova under stjärnorna

blue starry galaxy sky wall mural in trendy open loft bedroom

Muralmålning på bilden: LH 95 i det stora magellanska molnet.

En tapet med galaktiska mönster kan vara ett enkelt sätt att skapa dramatik i ett minimalistiskt sovrum. Om ditt gäst- eller sovrum ser lite tomt ut kan du lägga till en fondvägg med den här stjärnan LH 95 i det stora magellanska molnet som väggmålning.

Det är ännu bättre som väggmålning i taket, så att du (eller dina lyckliga gäster) kan sova under stjärnorna. Den här lugnande rymdtapetet använder officiella NASA-foton tagna av rymdteleskopet Hubble, vilket ger dig ett bra samtalsämne för alla som besöker ditt hem.

För att få den här slående galaxtapetet att fungera bör du välja enkla inredningsalternativ och investera i gott om förvaringsutrymmen för att skydda ditt rum från oordning. Kontrasterande geometriska mönster kan också ge en modern finish om du har vita väggar och golv som är tillräckligt enkla för att leka med dem.

NASA i en astronauts sovrum

cool astronaut wallpaper in boy's trendy bedroom

Muralmålning på bilden: Astronauten

Är din lille son nästa Tim Peak? Vår underbara tapet Astronaut är ett fönster in i rymdfartens värld och passar bra bakom eller bredvid ditt barns säng. Välj en dämpad färgpalett med svala gråtoner och sofistikerad svart. Du kan också lägga till något starkt, t.ex. en primärfärg, för att ge rummet en rolig prägel.

Om du vill återskapa känslan av att befinna dig på den internationella rymdstationen kan du välja krom- eller metallfinish för sängstommen. Industriella förvaringsskåp är också en bra idé och passar bra in i temat.

Resten av vår samling av NASA-fototapeter består av officiella NASA-fotografier som kan skräddarsys i alla dimensioner så att du kan hitta något som passar alla rumsstorlekar.

Förnya dina väggar med regnbågsfärger

rainbow nebula in navy space sky in trendy blue lounge

Muralmålning på bilden: Rymdmålning: Rymdmålning

Rymdtapeter är inte bara för vetenskapsnördar och barnrum. Inom modebranschen har till exempel galaktiska mönster varit populära i flera år. Alla som såg Karl Lagerfelds rymdraket i Paris för Chanel AW17 vet att höga höjder och högt mode går hand i hand.

Den här fascinerande rymdtapeten kan förvandla en stadslägenhet eller ge glädje åt en tonårig modeskapares sovrum. Samordna med retrodesign och metalliska ytbehandlingar och köp ovanliga krukväxter (som Venusflugan eller Trachyandra) för att få fram din inre utomjording.

Styla en liten lägenhet med en väggmålning av månen

black and white moon reflecting on water in trendy grey open loft apartment

Muralmålning på bilden: Månen muralmålning

Om du har en lägenhet med öppen planlösning är den här fantastiska tapetmålningen med månen ett elegant och elegant inslag. Den ger dig inte bara en fokuspunkt i rummet, utan kan även bidra till att få ditt hem att verka större. Det surrealistiska månbelysta havet kan hjälpa ditt vardagsrum att kännas ännu öppnare när du ser ut över horisonten.

Avsluta med sofistikerade nudes, cremer, grått, rosa eller djupt lila. Lägg till en touch av monokroma eller geografiska mönster för att ge djup och dimension. Blanda olika tyger och texturer för att ge ditt hem ett högklassigt utseende och häng upp skandinaviska konsttryck för att hålla det modernt.

Kolla in resten av vårt sortiment av drömska måntapeter som innehåller ett antal snygga havsbilder och även några NASA-fotografiska tapeter.

Galaxy tapeter för ditt biorum

sombrero galaxy wallpaper in cinema room with cool grey recliner chair

Muralmålning på bilden: Den majestätiska Sombrerogalaxen (M104)

Om du har ett andra vardagsrum eller ett utrymme som inte riktigt har fått sitt syfte kan ett biorum vara en fantastisk idé. Även om vissa kanske tycker att ett biorum är ganska lyxigt, är det faktiskt mycket lätt att skapa och kan vara ett roligt sätt att samla familjen. Allt du behöver är ett bekvämt sittarrangemang, vilket kan uppnås med vilken budget som helst. Välj vilsittande stolar om du vill satsa pengar eller färgglada sittsäckar om du vill göra det med små medel.

Denna fantastiska tapet med den majestätiska Sombrero-galaxen (M104) är tillräckligt mörk för att ge dig den där atmosfäriska "biografkänslan". För Cosmos/Carl Sagan-fans är den här galaxtapetet den perfekta inställningen för att se hela serien baklänges. Ta med egna popcorn för den ultimata tittarupplevelsen.

Designa en raketskola eller ett lekrum

cartoon drawing of a rocket in space in child's modern nursery

Muralmålning på bilden: Cartoon Rocket

Raketskeppets bakgrundsbild är så underhållande för barn. Det är ett levande sätt att utforma ett barnrum eller en lekplats utan att behöva ta till de typiska barntapeterna som vi ser nuförtiden: inte alla pojkar älskar lastbilar och bilar och inte alla flickor älskar enhörningar. Våra spännande väggmålningar för barnrum är helt könsneutrala och passar alla åldrar.

Från det att de tittar ut i rymden i sin spjälsäng till det att de tillverkar sina egna raketer av kartong, kommer en rakettapet att göra dem glada i många år.

Skapa ett solsystem i din studie

amazing solar system illustration in minimalist home office

Muralmålning i bild:Solsystemet

Hemkontor är oftast ganska tråkiga. När det gäller inredning kan det ofta vara en efterhandskonstruktion där andra rum prioriteras. Men ditt arbetsrum behöver inte vara tråkigt och slött. Oavsett om du arbetar hemifrån eller behöver en plats som kan fungera som barnens läxrum, kan solsystemtapeter vara en trevlig detalj. Det är en tankeväckande funktion som inspirerar och utbildar på samma gång. För barn eller vuxna kan den väcka fantasin och till och med uppmuntra till lite filosofiskt tänkande.

Vår fantastiska tapet Solsystemet som du ser här fungerar bäst i ett stort och öppet utrymme. Om du har en stor vägg och är osäker på hur du ska dekorera den är den här tapeten med rymdtema perfekt. Använd neutrala färger och rena linjer och låt planeterna stå i centrum.

Känner du dig inspirerad? Du kanske också gillar vårt blogginlägg om rymdtapeter som tar ditt rum till en annan galax. Alternativt kan du se hela vårt sortiment av intergalaktiska tapeter och tapeter med rymdtema online och lämna gärna feedback i kommentarsfältet nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €