4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
green floral watercolour wallpaper in glmaorous lounge

21/03/2023   POSTET AV

Sage Green Home Décor [Rom etter rom]

Alla pratar om det: salviagrön heminredning! Istället för att nöja sig med neutrala färger är salviagrön lika subtilt och klassiskt, men ger rummet en touch av färg. På grund av sin neutralitet kommer denna tidlösa nyans att åldras väl. Det betyder att den kommer att se bra ut i en rad olika rum med ett urval av inredningsdetaljer.

I den här artikeln om salviagrön heminredning visar vi hur du kan använda denna ljusgröna färg i ditt hem, rum för rum. Från salviagröna sängkläder, tapeter, mattor och till och med handdukar! Använd de här idéerna för att uppdatera det rum som behöver ett nytt liv. Eller varför inte göra uppror mot Mrs Hinchs helt gråa huslook? Och i stället njuta av ett helt salviagrönt hus i stället? Det är bara att vänta och se... Det kommer att bli helt på modet!

Välj salvia gröna köksskåp och väggar

terrazzo green wallpaper above white tiles in kitchen

Muralmålning på bilden: Ljusgrön Terrazzo

Låt oss först och främst börja med hemmets hjärta - köket! Om du tillbringar mycket tid med matlagning eller bakning måste du se till att det är ett utrymme som du inte kan vänta med att gå in i! Och ett sätt att göra detta är att införliva salviagrön heminredning. Grön är inte bara en lugnande och avkopplande färg, utan den för också in utomhusmiljön.

Vi älskar det naturliga mönstret på den här fantastiska blekgröna terrazzotapet. Placera den ovanför vita kakelplattor och kombinera den med krukväxter och vita köksskåp för att öppna upp ditt utrymme. Den här salviagröna tapeten är särskilt bra om du har ett kök som är mindre än genomsnittet!

sage green painted kitchen with farmhouse sink

Ett annat sätt att använda denna nyans i köket är att ha salviagröna skåp. Om dina köksskåp är tråkiga eller ser lite åldrade ut kommer du att bli förvånad över vad ett klick salviagrön färg kan göra! Kombinera med svarta matta metallhandtag, åldrade trähyllor och sprucken vit porslinskeramik för att skapa den perfekta inredningen med cottagecore-tema.

Bada i ett salviagrönt badrum

sage green vintage jungle wallpaper in boho bathroom

Muralmålning på bilden: Botanisk skönhet

Jag håller själv på att skapa ett salviagrönt badrum. Jag var uttråkad av den helt vita looken och ville ha mer färg i mitt hem. Så jag siktar på ett vitt och salviagrönt badrum. Med detta sagt tycker jag att salviagrönt med naturliga trä- och svarta metalltillbehör också är en bra look att satsa på. Jag älskar den tropiska väggmålningen Botanical Beauty i det här boho-sovrummet. Badkaret i trä, handdukstången med stege och pallen speglar den naturliga, rustika känslan i den här vintage djungel tapetdesignen. Kombinera det här underbara gröna badrummet med en rund träspegel och salviagröna handdukar. Och inte att förglömma rustika trähyllor och ett skåp av bambu under toaletten - helt tropiskt.

Sage green William Morris wallpaper in bathroom

Muralmålning på bilden: Tulpanmönster

Njut av ett pastellfärgat salviagrönt vardagsrum

Sage green home decor in living room

Muralmålning på foto: Leafy Paradise

Vill du skapa det perfekta salviagröna vardagsrummet? Du behöver inte se till att ALLA tillbehör i rummet är salviafärgade. Kom ihåg att du inte vill ha en överbelastning av salvia! Salviagröna gardiner eller ett salviagrönt överkast ser bra ut. Men som tidigare nämnts är salviagrönt fantastiskt vackert när det används subtilt tillsammans med vitt eller grått. Har du funderat på att kombinera salviagrön väggfärg med ljusa terrakottaaccessoarer? Pastellrosa föremål som fjärilskonsten och kudden i vardagsrummet ovan ser underbara ut tillsammans med den här bleka nyansen av salviagrön färg.

watercolour painting of green florals wallpaper in grey lounge

Muralmålning på bilden: Garden Sage

Många väljer ett salviagrönt och grått vardagsrum. Och vi måste säga att dessa två toner ser bra ut tillsammans. De tillsatta toucherna av svart ger också rummet en helt ny dimension. Den salviagröna nyansen i den här underbara väggmålningen Garden Sage av den begåvade Carol Robinson skulle passa utmärkt till en färgglad inredning. En salviagrön matta eller en salviagrön filt skulle båda vara bra tillbehör i det salviagröna och grå vardagsrummet.

Njut av salviagrön inredning i ett sovrum

green and off-white world map wallpaper in grey bedroom

Muralmålning på bilden: Sage Green världskarta

Det finns så många sätt att använda den här vackra färgen i ditt sovrum. Det första steget för att skapa det perfekta salviagröna sovrummet är att tänka på väggarna. Oavsett om du väljer salviagrön färg eller en väggmålning på tapet, kommer båda att sätta tonen för denna färgtrend. Måla antingen hela väggarna eller bara väggen bakom sängen för att skapa en fokuspunkt. Detta är också en super plats att placera en vacker grön väggmålning på. Att skapa ett fokus bakom sänggaveln kommer att dra ögonen mot sängen när du går in i rummet. Detta gör att sinnet kan fokusera på syftet med just detta rum.

sage green and white bedroom

Målning i bild: Fresh Forest Green

Nästa viktiga steg är att tänka på sängkläder. Som i det vackra rummet ovan kommer en salviagrön sängkläderuppsättning att ge färg åt resten av rummet. Det är inte bra att överdriva salviagrön, så försök att balansera den vackra tonen med vita eller ljusgrått. Vi försäkrar dig att ett salviagrönt och grått sovrum är g-o-r-g-e-o-u-s också! Mycket lugnt, mycket subtilt, mycket nu...

Vilka salviagröna idéer för heminredning kommer du att använda? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Miranda

08/06/2022

Goedendag Weet u het merk en kleurcodering van de groene muur de muurverf.Wat een mooie volle kleur is dit 😍Ik zou deze kleur graag op mijn slaapkamer muur willen hebben.Groeten Miranda

Amy @ Wallsauce

08/06/2022

Hallo Miranda,Bedankt voor je reactie. Helaas kennen we van geen van deze verven het merk. Maar als je meer inspiratie voor groen behang wilt, neem dan een kijkje op deze pagina - https://www.wallsauce.com/nl/wallpaper/green-wallpaper-murals

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €