4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Tree-wallpaper-in-office

23/04/2021   POSTET AV

8 Kontor Bakgrunnsbilder som vil motivere arbeidsstyrken

Oavsett hur mycket du älskar ditt jobb kan måndagsblues drabba vem som helst. Ett försämrat sömnmönster och plötsliga förändringar i din dagliga rutin kan båda påverka dina känslor inför måndagen. Enligt en infografik från Accountemps som publicerats på Lifehack.org är det dock inte bara på måndagar som du kan se att din arbetsstyrka sjunker. Det är faktiskt bara tisdagen som ser positiv ut för ett fullt produktivt team! Detta är en av många anledningar till varför det kan skapa en mer motiverad arbetsstyrka att snygga till din arbetsplats med kontorsunderlägg.

Kontorstapeter kan förvandla ett tråkigt styrelserum till ett interaktivt rum, särskilt med väggmålningar av kartor. Kontor utan fönster kan skapa sina egna spektakulära vyer med fräscha väggtapeter med blommor eller hisnande skylines av de associerade städerna. Möjligheterna från vår omfattande kollektion av tapeter gör att det finns något för varje arbetsplats.

I det här inlägget presenterar vi åtta typer av kontorsbakgrunder som inte bara kommer att motivera din personal utan också skapa en "wow-faktor" för kunder och besökare.

1. Ta in utomhusmiljön

Mountain-wallpaper-in-office

Om ditt företag ligger i en livlig stad eller saknar naturligt ljus kan du överväga en kontorstapet som tar in utomhusmiljön. Wallsauce erbjuder många tapeter med väggmålningar som återspeglar lugn och presenterar uppfriskande färger. Från fantastiska sjötapeter till tropiska strandtapeter, få kreativa sinnen att flöda i den öppna vildmarken!

Investeringsförvaltningsföretaget Ruffer har förvandlat en grå vägg till en upplyftande scen som också förlänger arbetsutrymmet. Lägg märke till kollegan i bakgrunden!

Landscape-wallpaper-in-office

Tapet med väggmålning "Lush Green Mountains".

2. Bakgrundsbilder för styrelserum

Styrelserum är viktiga förmöten, planering och diskussioner. För att få tillbaka teamets fokus kan du välja en tapet som uppmuntrar till interaktion. För ett styrelserum där man planerar för evenemang runt om i världen kan det vara värt att överväga en väggmålning med kartor. De finns i en mängd olika färger för att passa din befintliga kontorsinredning och finns med och utan listade länder.

Map-wallpaper-in-boardroom

"Executive Political World Map" tapet väggmålning

3. Arbetsområden utan fönster

Det är inte ovanligt med arbetsplatser utan fönster. Enligt The Spruce kan man genom att ta in överdimensionerade konstverk på kontoret omedelbart skapa en känsla av en kraftig förändring av feng shui-känslan i rummet. Ett smart sätt att ge en illusion av ett fönster är att täcka en hel vägg med en skyline tapet. Anledningen till att vi uppmuntrar dig att beställa din skyline tapet för att täcka hela väggen är att som du kan se ovan blir den mer effektfull.

cityscape-wallpaper-in-reception-area

Den här typen av tapeter är inte bara perfekt för kontor utan fönster, utan den är också fantastisk för att få ett litet rum att kännas större. Den här kundbilden är ett bra exempel på hur en väggmålning med stadslandskap också kan fungera i ett arbetsrum eller på ett hemmakontor.

Cityscape-mural-in-home-office

Väggmålning "New York Brooklyn Bridge

4. Snygga tapeter för kontor

Vårt bildbibliotek innehåller inte bara fantastiska fototapeter, utan även fantastiska konstverk! Från målningar av fina konstnärer till moderna illustratörer - snygga upp din kontorsunderlägg med stilfulla konsttapeter.

Abstract-wallpaper-in-office

Tapet med väggmålning "Abstrakt spiral

5. Stärkande djurbakgrunder

Vad mer kan kommunicera makt och lojalitet än en majestätisk väggmålning med djur? Från slående lejontapeter till stampande elefantmålningar - ta fram ett av världens mäktigaste djur på din vägg och skapa ett fantastiskt intryck på ditt företag.

Lion-wallpaper-in-waiting-room

Tapetmålning "Brink of Extinction" (Utrotningens rand)

6. Designertapeter för kontor

Om vi inte har hyllat vår stora samling av kontorsbakgrunder tillräckligt mycket, måste du höra om vår designerkollektion. Den ständigt växande listan över designers består av illustratörer, fotografer och konstnärer från hela världen som levererar spektakulära mönster, perfekta för väggmålningar. En av de mest favoritkonstnärer som kommersiella utrymmen älskar är Shandra Smith. Shandras design är färgstark och modern och passar bra i alla utrymmen.

Designer-wallpaper-in-office-reception

Tapet med väggmålning "Serenity

Det här kontoret i San Diego valde en av Shandras design för att fylla upp ett utrymme i ett av de sociala områdena. Som du kan se fungerar den riktigt bra tillsammans med andra färgglada element som den orangefärgade dörren.

stylish-wallpaper-in-office

Tapet med väggmålning "Fooling Around

7. Trätapeter är alltid ett bra alternativ!

Trädtapeter är bland våra mest populära mönster. Både bostäder och kommersiella utrymmen kan dra nytta av den klara grönskan och det fascinerande solljuset från en väggmålning i skogen. De är en vinst för alla och ser bra ut i alla stilar av rum. Kolla in våra björkträdstapeter för en stilfull look.

Tree-mural-in-conference-room

Tapet "Birch Forest Sunlight

8. Om du fortfarande känner dig obeslutsam...

Om du vill ha något som är helt skräddarsytt och unikt för ditt företag har du ett par alternativ. Wallsauce erbjuder interna designers som kan manipulera och skapa skräddarsydda kontorsbakgrunder. För företag som vill skapa sitt eget konstverk med kanske branding, så kan de ladda upp det på vår hemsida och vi skapar helt enkelt din egen tapet. Här är vad C7 Architects laddade upp och vi förvandlade till tapeter.

Create-your-own-office-wallpaper-example

"Ladda upp din egen bild" tapet

Oavsett om du vill motivera personalen på kontoret eller engagera dem i styrelserummet finns det en kontorstapet som kan förvandla ditt rum. Om du vill ha mer inspiration och idéer om kontorsunderlag kan du gå till vår kommersiella sida om kontorsunderlag.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Eli Richardson

28/09/2021

It's great that you talked about wallpapers and how they could keep your team motivated. In my opinion, a business's decor says a lot about it and could influence their employee's efficiency. If I were to run a building, I'd check my offices and install the right wallpaper for them. Thanks for the information on how you could bring outdoor scenes into an office space!

Amy @ Wallsauce

28/09/2021

Hello Eli! Thank you for your comment! You're absolutely right. A business' decor says a lot.

Emma

04/01/2022

Nice post with cool office decor ideas.

Amy @ Wallsauce

04/01/2022

Hi Emma! Thank you for your comment. We're glad you enjoyed this post.

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €