4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Wine Cellar Wall Mural

22/03/2019   POSTET AV

5 Veggmalerier som vil gjøre ethvert rom ser større

Om du vill få ditt sovrum att se större ut eller skapa en illusion av mer utrymme i ditt vardagsrum, är en väggmålning som lockar ögat att titta på den är ett bra sätt att få ett litet rum att se större ut. Bilder som drar ögat utåt kommer att skapa en optisk illusion som får väggen att verka sträcka sig längre än vad den faktiskt gör. Det kommer att fånga uppmärksamheten hos alla som kommer in i ditt hem och ge liv och djup åt vilket rum som helst.

Nedan har vi valt ut våra favoritväggmålningar som skapar en illusion av mer utrymme.

1.Vinskällare

Den här väggmålningen för vinkällare är en väggmålning som passar in i din inredning och som använder vackra korridorer fyllda med vintage- och lyxflaskor för att skapa en vägg som sträcker sig bortom sina gränser. Det skulle vara en fantastisk fondvägg i ett kök, matsal eller en uppskattad gemensam yta i hemmet. Väggmålningen skulle passa in i nästan vilken inredningsstil som helst, inklusive modern och rustik, och fungerar bra i kontrast till enfärgade väggar.

Wine Cellar Wall Mural

Muralmålning på bilden: Vinskällare

2. River Cam-gångväg med cykel

Använd vattnets lugnande bilder och skapa en avkopplande miljö med den här väggmålningen för flod och gångväg. Den här väggmålningen med en lång gångväg som löper längs med floden Cam hjälper till att skapa illusionen att rummet verkar oändligt och skapar också ett attraktivt fokusobjekt för ditt rum.

River Cam Walkway with Bicycle Mural

Muralmålning på bilden: River Cam Walkway med cykel

3. Tulpan trappa

Trappan i den här bilden tar ögat till sig utan att det är uppenbart. Det kan vara svårt att lägga till en feminin touch i hemmet utan att använda flora och fauna, och den här hisnande svartvita bilden är ett bra alternativ till alltför feminina tryck. Den är perfekt för alla rum i huset, inklusive sovrummet, och kommer att ge det djup som du letar efter.

Tulip Staircase Greewich Wall Mural

Muralmålning i bildThe Tulip Staircase Greenwich

4. Asiatisk trädgård och damm

Den här upplyftande trädgårdsmålningen skapar ett positivt och vackert utrymme i ditt hem, samtidigt som den utnyttjar bildens djup för att få rummet att verka mer rymligt. Användningen av grönska i hemmet, tillsammans med de lugnande effekterna av vattnet i dammen, kan skapa en fridfull miljö i vilket rum som helst. Läs denna intressanta artikel om fördelarna med att använda grönt i hemmet

Asian Garden and Pond Wall Mural

Muralmålning på bilden: Asiatisk trädgård och damm

5. Tunnlar

Att använda bilder i tunnelstil är ett av de enklaste och säkraste sätten att förlänga ett rum. Du har fler alternativ än du kanske först tror med denna typ av bilder, och det är verkligen långt ifrån tråkigt! Det finns många valmöjligheter och friheter när det gäller stilen, till exempel kan du välja allt från futuristiska stilar som den här nedan, eller fantastiska bilder av tunnelgångar och grottor.

3d effect off white tunnel wallpaper in grey lounge

Muralmålning på bilden: Tube

Ditt extra "utrymme" kommer att ge dig ett nytt liv! Det kan få dig att känna dig mer upplyft, avslappnad och positiv till ditt hem. Se till att du släpper in mycket ljus (eller om det inte är möjligt, lägg till artificiellt ljus) och minimera all röra. Om du har några förslag kan du lägga till dem i kommentarsfältet nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Rachel

31/03/2017

Lovely blog!!!

Barbara

11/05/2017

I am on board with having a mural with perspective to make my room apear larger. But, none of the picutres match my decor. I have Queen Anne style -real old leather- furniture that I am trying to incorpoate into an Industiral design. Any idea?

Paula from Wallsauce.com

18/05/2017

Hi Barbara, Thanks for your comment. We have sent a response to the email address provided. Thanks! Paula from Wallsauce.com

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €