4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
rainbow slanted abstract wallpaper in trendy office

14/01/2020   POSTET AV

Tips om kontorinteriørdesign for å øke produktiviteten og gjøre et vinnende inntrykk

Människor säger ofta att deras hem är deras slott och den plats där de känner sig mest bekväma. Vi spenderar mycket pengar på att inreda våra hem varje år och vi anser i allmänhet att det är en värdefull investering. Det är inte bara en ny färg eller en vacker tapet som kan få oss att känna oss nöjda i vår miljö. Det gör också ett bra intryck på våra gäster.

Tyvärr gäller inte alltid samma ansträngningar på kontoret. Många företagare låter renoveringsplaner falla i glömska. De låter ofta andra viktiga utgifter prioriteras. Men med tanke på att vi tillbringar fler timmar på jobbet än hemma är det lika viktigt. Vi måste skapa en bekväm och vårdande miljö som främjar produktiviteten. Så vilket bättre sätt att motivera arbetskraften än med en kontorsunderläggsunderläggsunderläggsunderläggsunderläggsunderläggsunderläggsunderläggsunderläggsunderlag? Läs vidare för att få några tips om kontorsinredning för att höja moralen, öka produktionen och göra ett vinnande intryck på kunderna.

1. Håll dig inte till vita väggar (gäsp)

Det kan vara frestande att ta det säkra före det osäkra av rädsla för att göra fel på inredningen. Men då riskerar du att skapa ett kontor som är kallt, kliniskt - och värst av allt - tråkigt. Tråkigt är förmodligen det största problemet för dagens kräsna millenniearbetskrafter att få bort talanger.

rainbow ink flowing in water on white background wallpaper in office waiting area

Vitt är klassiskt, men bara när det används på rätt sätt. Den klassiska minimalistiska trenden är inte så enkel som den verkar. Det är ett av de tips för kontorsinredning som är ett knepigt dilemma, särskilt för dem som inte vet hur de ska ta itu med balansen. Men med några enkla knep kan du lägga till lite kul och kreativitet på din arbetsplats utan stora kostnader. Som till exempel den här fantastiska tapeten Colourful Ink in Water i det här minimalistiska kontorets väntrum. Allt den här kunden behövde göra var att lägga till några stolar som speglar färgerna i väggmålningen och de har uppnått den perfekta looken.

Så här gör du för att göra rätt:

  • Uppdatera tapeten

Tapeter är ett enkelt val för kontoret eftersom de alltid kan bytas ut vid ett senare tillfälle. Vackra väggdesigns kan fylla stora, tomma utrymmen till en rimlig kostnad, och du behöver ingen professionell person för att sätta upp dem. Du kan alltså minska kostnaderna för arbetskraft.

autumn wallpaper in trendy office

  • Lägg till en 3D-vägg

Ett av våra favorittips för kontorsinredning är att installera en väggmålning i 3D. De är fantastiska för att öppna upp alla små kontorsrum. Det här arkitektföretaget installerade den här fantastiska tapeten Never Ending Corridor i sitt industriella kontorsutrymme för att skapa en illusion av ett mycket större utrymme.

white and grey 3D tunnel wallpaper in small industrial/raw office

Vi älskar den här kundens hypnotiska 3D-väggmålning på sitt kontor. Den här lockande 3D-tapeten är sofistikerad men inte överdriven, vilket gör den perfekt för alla produktiva arbetsplatser. Vi kan inte låta bli att känna att den här kundens hållning är lik en viss berömd miljardär...

3D white and grey wallpaper in office with man sat at desk

  • Lek med monokroma färger

Vill du inte att ditt kontor ska se ut som ett sjukhus, men är osäker på om du vill ha starka färger? Att lägga till snygga monokroma tapeter på väggarna är ett av de bästa tipsen för kontorsinredning för omedelbar sofistikering. Den här fascinerande Stormy Ocean Wave Barrel är absolut lugnande och samtidigt uppfriskande.

black and white wave in private office

Det här fantastiska kontoret använder den slående väggmålningen Tyne Bridge på ett riktigt smart sätt. De har beställt denna fantastiska väggmålning i svart och vitt: ett alternativ som kan göras på alla våra produkter.

large office unit with small tyne bridge wallpaper outside office block room

Förutom att den ger en vanlig vit vägg lite mer krydda, ger den en injektion av intressanta mönster för att hjälpa till att väcka liv i rummet. Den är också en fantastisk samtalsämne för kunder och gäster när de besöker kontoret.

2. Tips för kontorsinredning för att skapa en fantastisk fokuspunkt

Vill du få igång den kreativa saften i ditt team? Att utforma ett utrymme som hjälper dem att tänka konceptuellt, samarbeta effektivt och komma på nästa stora, banbrytande idé kräver lite känsla. Särskilt för kreativa yrkesroller är ett vackert utformat kontor så viktigt. Människor vill känna att de arbetar för ett företag som inspirerar dem - Artex från 1970-talet eller en trist kontorsmatta är knappast det rätta.

Här är några sätt att skapa en fokuspunkt som verkligen inspirerar:

  • Lägg till konst på väggarna

Ett annat av våra tips för kontorsinredning är att installera en väggmålning. Konstutskrifter och att få dem inramade kan vara dyrt, särskilt när du har mycket väggutrymme att fylla. Eninspirerande konstmålning kan ge dig en fantastisk fondvägg som fokuserar på ett område av kontoret. Oavsett om du gillar Monet, Van Gogh eller något mer modernt, se till att det blir en samtalsämne.

vincent van gogh field wallpaper in modern office

  • Inspirera med fotografering

Fotografier fångar ögonblick i tiden och kan tolkas på många olika sätt.Trendiga fototapeter kan förflytta människor till en helt annan sinnesstämning. Använd bilder av naturen för att minska stressen hos din personal eller en stadssilhuett för att få dem att känna sig målmedvetna. Eller varför inte välja bilder av människor för att stimulera till fritt tänkande?

manhattan cityscape wallpaper in large modern meeting room

3. Vänd dig till naturen för designidéer

Ett av våra andra framgångsrika tips för kontorsinredning är att använda naturen för att öka arbetsmoralen. Färgen grön är lugnande och lugnande och används ofta som en symbol för hälsa. Enkla färger har kraften att göra människor glada.Vackra landskapsbakgrunder, dimmiga skogar och stora saftiga blad är också bra för oss. De gör underverk för själen. Denna lugnande Smokey Misted Forest tapet är idealisk för att lugna nerverna och fokusera arbetsstyrkan på produktivitet.

mist covered alpine forest in trendy office

Om du vill förbättra produktiviteten på kontoret bör du först arbeta med saker som förbättrar välbefinnandet. Här är några saker du kan göra för att integrera naturen i din kontorsinredning:

  • Använd vackra växter

Färska botaniska tapeter kan vara det perfekta sättet att ta in utomhuslivet. Något som en tapet med bladtryck eller en djungeltapet kan verkligen ge en känsla av lugn på arbetsplatsen. Detta hjälper människor att hantera stress samtidigt som det bidrar till kreativitet.

palm leaf on pink wallpaper in home office

  • Fly till en bättre plats

Hur mycket vi än tycker om våra jobb är det få som skulle tacka nej till en resa till Alperna eller en vacker semesterbostad vid en sjö i Kanada om de kunde vara där i stället. Alla behöver lite eskapism för att hålla sig vid liv. Tyvärr lever vi inte i en värld där vi varken har inkomster eller tid att ta ständiga semestrar. Så enuppfriskande väggmålning i bergen måste vara det näst bästa alternativet.

mountain and lake wallpaper in trendy office

4. Använd färgpsykologi för att motivera

Som vi redan har konstaterat är färger otroligt kraftfulla och kan påverka vårt humör och sinnestillstånd. Enligtfärgpsykologiska experter är blått den mest produktiva färgen på arbetsplatsen. Den har förmågan att befria sinnet från distraherande tankar och bidrar till att lugna dig. Men blått fungerar inte för alla. För designers, författare, konstnärer och kreativa tänkare skulle färger som gult vara mer produktiva. Bedövande gula nyanser har förmågan att stimulera och få den kreativa saften att flöda. Rött kan stimulera och motivera människor på ett fysiskt sätt, vilket gör det till en bra färg för vissa typer av arbete. Å andra sidan har grönt en fantastisk balans som kan fungera i många miljöer.

rainbow abstract wallpaper in modern office

Om du vill kombinera alla färger kan du välja den här regnbågsfärgade Joyful-tapetet för ditt kontor.

Det finns mycket att tänka på, men här är hur du bör gå tillväga:

  • Skapa olika utrymmen

Ange olika områden för olika saker och använd färgerna på det sättet. Använd till exempel grönt i administrationsområdet, avslappnande blått och neutrala färger i pausrummet och gult i kreativa mötesrum.

green forest wallpaper in relaxing office

  • Experimentera med geometri

Sätt ihop olika färger med en snygg ochmodern geometrisk tapet. Den här designade tapeten Fooling Around är cool och modern. Perfekt för att imponera på kunder eller locka nya talanger.

Colourful Geometric Wallpaper

  • Lägg till färg med små inredningsföremål

Små dekorativa föremål är ett bra val eftersom de inte är lika permanenta. Om du inte vill satsa på väggfärg eller tapeter kan du i stället välja några mindre dekorativa föremål till skrivbordet. De här underbara skrivbordstillbehören från Etsy är perfekta! De tillför stil och färg till en arbetssektion med minimal ansträngning.

art desk mat, stationary book shelf containers and plant

Bildkälla: Etsy

Är du redo att börja renovera? Låt oss veta vad du tycker om våra tips om kontorsinredning och dela med dig av dina idéer i kommentarerna nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Amy @ Wallsauce

30/11/2020

Hi Alexandra! We're glad you like the post. :) If you have any questions, don't hesitate to email us at info@wallsauce.com.

Alexandra

30/11/2020

Wall color is very fantastic. Like the post. Thank you for the post.

Reno Macri

16/11/2021

I certainly agree that office refurbishments should take priority. We spend a significant amount of time at our places of work, after all! Office design can help to boost productivity and have a positive impact on employees. I love the design suggestions in this article – thank you for sharing!

Amy @ Wallsauce

16/11/2021

Hello Reno! You're quite right. We do spend a lot of time at the office so it's important to make sure it is an inspirational space we enjoy working in.

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €