4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Hvordan - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
outdoor office with laptop and table

08/07/2022   POSTET AV

5 Utendørs Kontor Ideer for hagen din

Letar du efter inspiration för kontor utomhus? Vill du njuta av det fina vädret medan det varar? Det är inga problem. Vi har ordnat allt för dig. Fler och fler av oss är nu WFHH på grund av omständigheter som vi alla är medvetna om. Vi behöver inte längre hålla oss till konformiteterna i arbetets kontorsmiljö. Borta är dagarna då man sitter vid ett obekvämt skrivbord under billig LED-belysning. Du distraheras inte längre av dina kollegors privatliv eller av kontorsskämt. Nu har du listat ut hur du bekvämt kan arbeta inomhus hemma, men när solen börjar skina hela dagen kan du inte låta bli att känna dig lockad till utomhus. Så det är dags att skapa det perfekta trädgårdskontoret!

Från nödvändiga Wi-Fi för utomhusbruk till att göra ditt kontor hemma i trädgården till ett uttryck för din stil - ta reda på hur du skapar det perfekta kontoret utomhus här!

1. Skapa komfort på ditt kontor utomhus

outdoor office with red dining set and seat cushions

Bildkälla: Ikea via Pinterest

När du sitter ner hela dagen och svarar på mejl, har videosamtal och styr varje uppgift som du får, är bekvämlighet viktigt. Det är trots allt ingen som älskar en stum bakdel! Många trädgårdsmöbler är tillverkade av mycket hårda, hållbara och kalla material, vilket inte är till någon hjälp. Trädgårdsmöbler är i princip gjorda för att överleva olika extremiteter i det vilda utomhus. Men lösningen på obekväma sittplatser? Vadderade sittdynor. Mönstrade eller enfärgade, tvättbara och vattentäta, välj kuddar som är tillräckligt stora för att täcka sitsen och som passar din exteriördesignstil.

Om du bor i kallare klimat kan du välja varma och mysiga filtar som du kan svepa runt dig när vinden vänder sig kyligt. Filtar fungerar också som en bra stolsryggsäck om du har ont i ryggen. För dem som har turen att bo i ett varmt hörn av världen bör du alltid ha en praktisk minifan till hands för att hålla dig sval under de extremt fuktiga dagarna.

green and off-white palm leaf rug in garden

Bildkälla: Audenza

Om du är orolig för kalla tår på kalla flaggor (eller om du vill skapa en mer mysig look på ditt utomhuskontor) kan du välja en utomhusmatta i plast eller rotting.

Ett parasoll är ett annat måste för att hålla ditt hemkontor i trädgården bekvämt. Det skyddar dig från solen, förhindrar att din bärbara datorskärm bländas och hjälper dig att hålla maskinen sval. Har du förutom ett parasoll även tänkt på en solskydd för din bärbara dator? Båda är bra för att göra skärmen lätt att läsa.

Om du bor där det finns många insekter kan du välja insektsavskräckande medel, t.ex. en lykta med insektsskydd, anti-insektsljus eller göra din egen pepparmintspray. Dryckeskydd är också en bra idé för att hålla insekterna borta. Du vill inte vara mitt i ett möte och nästan dricka en geting som har njutit av en simtur i ditt vattenglas!

För att sammanfatta det hela behöver du:

 • Bekväma stolsdynor
 • Filtar och en minifan
 • En matta för utomhusbruk
 • Ett parasoll Skrämmande insektsmedel

2. Gör ditt kontor utomhus enkelt och funktionellt

white trolley full of stationary for outdoor office

Bildkälla: Amazon via Pinterest

Det är viktigt att hålla sig organiserad i alla kontorsutrymmen, men ibland kan det vara svårt i ett trädgårdskontor. Till skillnad från ett inomhuskontor måste du alltid ställa upp och städa undan din kontorsutrustning varje dag. Och om du gör detta till en lång och tråkig uppgift kommer du snart att ge upp arbetet utomhus eftersom det tar för lång tid. Därför måste du göra det enkelt och funktionellt att arbeta utomhus med en kontorsvagn för utomhusbruk.

Fyll din kontorsvagn i trädgården med all utrustning du behöver: skrivblock, skrivmaterial, drycker, arbetsdagbok, laddare för bärbar dator osv. Rulla enkelt ut den när arbetsdagen börjar och rulla in den igen när dagen är slut - utan krångel! Ju tidigare du kan njuta av ditt utomhusområde utan några påminnelser om arbetet, desto bättre! Ingen vill njuta av ett glas vin på kvällen med mötesanteckningar i blickfånget...

För att sammanfatta det hela behöver du:

 • En kontorsvagn för att enkelt kunna rulla ut och in din utrustning.

3. Ge din stil till ditt kontor utomhus

outdoor bulbs with dining set

Bildkälla: Lights4Fun

Komfort - check! Funktionalitet - check! Men hur ser ditt kontor utomhus ut? Du behöver förstås inte ha en vacker trädgård för att få dina uppgifter gjorda, men hur din arbetsmiljö ser ut påverkar din produktivitet och motivation. Dessutom, om din trädgård inte är estetiskt tilltalande, varför skulle du vilja sitta i den ändå?

Det mest uppenbara svaret på hur du ska inreda ditt trädgårdskontor är växter, och massor av dem! Om du har en härlig trädgård med plats för rabatter kan du plantera ängsblommor som lockar bin eller dina färgglada favoritblommor för att väcka liv i trädgården. Om ditt kontor utomhus ligger på en balkong eller på en innergård är krukor din vän. Krukor som står i en grupp, placeras på hyllor eller hänger på verandan och som är fyllda med vackra blommor och grönska ger dig något att njuta av när du vilar ögonen från skärmen.

Välj vacker belysning för att skapa stämning under de mörka men varma dagarna. Drapera älglampor runt ditt trädgårdskontor eller placera/häng upp lampor för att skapa en lugn atmosfär på ditt vackra kontor utomhus.

colourful floral metal print on brick garden wall

Metalltrycket i fotot:Floral Eye Candy

Om du vill gå ett steg längre kan du installera ett snyggt metalltryck på en skyddad vägg i ditt trädgårdskontor. Wallsauce.coms väggkonst i metall för trädgården, som för närvarande endast finns i Storbritannien, kan visa din stil både utomhus och inomhus. Välj en klassisk blommig målning för att visa din kärlek till landet eller en vintage djungelbild för att visa din kärlek till kulturarv. Metallväggkonst för trädgården finns i många olika storlekar och ytbehandlingar och kommer att bli pricken över i:et på ditt hemkontor i trädgården.

För att sammanfatta det hela behöver du:

 • Vackra växter - i rabatter eller krukor
 • Ljus eller lyktor
 • Skräddarsydd utomhus metall väggkonst

4. Se till att tekniken och Wi-Fi fungerar på ditt kontor utomhus

white outdoor table with laptop

Du har skapat ett kontor utomhus som är bekvämt, organiserat och ser helt fantastiskt ut. Men hur är det med den viktiga Wi-Fi-anslutningen och de tekniska prylarna som du behöver för att klara av arbetsdagen? Här är vad du inte får glömma.

Se till att den trådlösa routern eller åtkomstpunkten är placerad på baksidan av huset närmast trädgården eller bakgården för att få en bra anslutning. En trådlös Wi-Fi-router med nätanslutning ansluts till ditt modem för att föra över din befintliga internetanslutning till ditt utomhusområde.

Kom ihåg att inkludera en förlängningssladd för utomhusbruk i ditt kontor för att din bärbara dator alltid ska vara fulladdad. Inget är värre än att din bärbara dator dör innan du har sparat det viktiga dokumentet! Välj en som kan planteras i marken med skyddande skydd så att den är skyddad från regn.

Ingen vill irritera grannarna (vem ställer trots allt ut soporna när du är på semester)! Det är därför du behöver hörlurar för att hålla ljudnivån på ett minimum. Dessa är avgörande när du sitter i möten eller lyssnar på musik medan du arbetar.

Många har upptäckt att musen inte fungerar på ytan av utomhusbordet. Det är där en bra musmatta kan vara till nytta! Undvik också ledningar utomhus och välj en trådlös mus för att underlätta arbetet.

För att sammanfatta det hela behöver du:

 • En bra Wi-Fi-anslutning
 • Ett förlängningsband för utomhusbruk
 • Hörlurar
 • En trådlös mus och en musmatta

5. Behåll konfidentiell arbetsinformation på ditt kontor utomhus

young man in outdoor office talking on phone

En annan anledning till varför hörlurar är en nödvändig pryl är på grund av arbetssekretess. Men det fungerar bara om det DU säger inte bryter mot sekretessen utan bara personen på andra linjen. När det gäller möten eller telefonsamtal som verkligen är privata för ditt arbete ska du gå inomhus. Du vet aldrig vem som kan höra dig när du är i ditt trädgårdskontor så det är alltid säkert att se till att du är inomhus. När samtalet är avslutat kan du återvända till ditt lugna kontor utomhus och fortsätta med din uppgift.

Om du är orolig för att någon ska hacka sig in i din bärbara dator på jobbet kan du använda en VPN. Många arbetsplatser ordnar ofta detta för sina anställda, men om inte är det bra att ha. För ytterligare skydd bör du se till att maskinen du arbetar på har välrekommenderad säkerhetsprogramvara. Oavsett om den tillhör dig eller ditt arbete, om du arbetar på den måste den vara säker.

För att sammanfatta det hela behöver du:

 • Att gå inomhus om du talar om konfidentiella frågor.
 • Välj en VPN
 • Konfigurera säkerhetsprogram

Har du några idéer om hur du kan skapa det perfekta kontoret utomhus? Berätta för oss om dina idéer och lämna en kommentar nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

New Office Space

24/10/2022

I appreciate you sharing. Your piece about outdoor office ideas was interesting to read. This content will be bookmarked for sure.

Rachael @ Wallsauce

24/10/2022

Hello! Thank you for your comment and we are very pleased you have found our article so useful! :)

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €