4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Hvordan - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
white desk area with colourful galaxy wallpaper

18/01/2022   POSTET AV

8 måter å bruke Night Sky Bakgrunn

Natthimmelstapeter är en trend som alla inte kan få nog av! Blandningen av klara färger, galaxinspirerade vyer och drömmande konstellationer dekorerade med fluffiga moln har fått alla att bli väldigt upphetsade när det gäller inredning! Är du redo att ta flyget med en stjärnhimmelstapet men är inte säker på hur du ska använda den? Då har du landat på den perfekta sidan!

Läs vidare för att se 8 sätt att använda bakgrundsbilder med mörk natthimmel! Låt oss visa dig hur fantastisk en tapet med stjärnhimmel kan se ut i en mängd olika utrymmen, från att skapa en känsla av lugn i ditt sovrum till att göra tvättstugan till en plats du inte vill lämna! Lita på oss. Du kommer att älska dessa himmelsbakgrunder till månen och tillbaka!

1. Få lugn i det stora sovrummet

blue toned starry sky wallpaper in dark grey bedroom

Muralmålning på bilden: LH 95 i det stora magellanska molnet.

Låt oss börja med det rum där du mest förväntar dig att en tapet med en natthimmel ska se ut som hemma: sovrummet! Det är något väldigt speciellt med en stjärnhimmelstapet i ett sovrum. Den speglar natthimlen när du somnar och skapar en avkopplande atmosfär som är perfekt för att sova gott om tid. Och visste du att stjärnor lindrar stress? Så finns det någon bättre anledning att njuta av din egen konstellation i sovrummet?

Den här underbara tapeten LH 95 i det stora magellanska molnet ser fantastisk ut i det mörkblå och grå sovrummet. Spegla de mörka nyanserna i det här fotot genom att välja grå sängkläder som speglar de stämningsfulla svarta tonerna på himlen. Använd en del vit inredning för att spegla de vita stjärnorna. Dessa kommer att ge ljusinslag i rummet. Den här himmelstapeten är verkligen en idealisk blandning av mörka och ljusa nyanser.

2. Lägg till nattens skönhet i ditt zen-rum.

grey cloudy sky with moon wallpaper in grey and black lounge

Muralmålning på bilden: Moon Seascape

En annan plats att njuta av en tapet på natthimlen är vardagsrummet. Förutom att vara ett socialt rum bör vardagsrummet vara en lugn plats att njuta av efter en lång dag. Vi älskar de mjuka molnen, den glödande månen och det stilla vattnet i den här lugna Moon Seascape-väggmålningen. Tillsammans med svarta och grå rumstillbehör kommer den här vackra måntapeten verkligen till liv.

3. Gör din tvättstuga unik med en tapet med stjärnhimmel.

navy night sky wallpaper with washing machine

Muralmålning på bilden: Star Cloud

Vem kunde ana det, men en mörk himmelstapet kan göra din tvättstuga helt unik! Och om detta är ett rum där du tillbringar mycket tid, varför inte göra det vackert med en slående stjärntapet? Ibland kan det vara stressigt att tvätta. Genom att välja en marin väggmålning som den här stjärnmolnstapeten kommer du att känna dig helt zen - även när du försöker matcha udda strumpor!

4. Gör din lilla unge redo för en perfekt natts sömn

night sky hot air balloon mural in nursery with white chair and toys

Muralmålning på bilden: Midnight Hot Air Balloon

Ett annat perfekt rum för att installera en mystisk natthimmelstapet är ditt barns barnrum. Det handlar om att skapa en avkopplande miljö för din lilla så att de känner sig bekväma nog att sova ensamma - något som alla föräldrar är mycket tacksamma för! Den här drömska Midnight Hot Air Balloon tapeten kommer att se perfekt ut tillsammans med off-white barnkammarinredning, som en vit amningsstol och matta. Placera den helt enkelt bredvid deras barnsäng så att de kan titta upp på den när de somnar!

5. Välj gästsovrums himmelsbakgrund för att imponera på alla!

purple and blue night sky wallpaper in neutral guest bedroom

Muralmålning på bilden: Cloud Wave

Istället för att spela för säkert när det gäller inredningen i gästernas sovrum, varför inte välja en tapet med natthimmel för att verkligen imponera på dina gäster? Den här lila färgade Cloud Wave-väggmålningen kommer utan tvekan att imponera på alla som kommer för att sova över hemma hos dig!

Föreställ dig deras reaktioner när de kommer in i rummet! Placera helt enkelt tapeten Moon Night Sky bakom sängen och välj sängkläder i lila och off-white-toner för att spegla nyanserna i designen.

6. Luta dig tillbaka och slappna av i ett zen-badrum

colourful stars wallpaper in bathroom

Muralmålning på bilden: Färgglada nebulosa

Vem visste att en stjärntapet kunde se så lugnande ut i ett badrum? Den här avkopplande väggmålningen Colourful Nebula ser helt zen ut i det här minimalistiska badrummet. Den här mystiska natthimmelstapeten är så vacker att den nästan inte ser verklig ut! Välj mörkt klinkergolv för att spegla de svarta tonerna samt turkosa handdukar och en badmatta för att spegla de ljusblå stjärnorna.

7. Främja produktiviteten på kontoret med bakgrundsbilder från natthimlen

purple and blue star cluster wall mural with white desk area

Muralmålning på bilden: Galaxy Wallpaper

Om du letar efter en inspirerande fondvägg i ditt kontor hemma kan du välja en tapet med galaktisk himmel, som vår populära Galaxy tapet. De drömska nyanserna av blått, lila och smaragdgrönt ger inte bara färgstänk på väggarna, utan ger också ny energi till sinnet och främjar produktiviteten på kontoret. Placera den här väggmålningen med natthimlen på väggen framför ditt skrivbord så att du kan titta upp och ta en paus för att fräscha upp ditt sinne! Varför inte välja inredning som speglar nyanserna, till exempel en lila skrivbordslampa och en marinblå skrivbordsstol i läder?

8. Skapa ett könsneutralt barnrum med en himmelstapet

dark blue starry night sky wallpaper in black and white kids bedroom

Muralmålning på bilden: Vacker bakgrund nattlig himmel

En tapet med en natthimmel passar utmärkt i ett könsneutralt barnrum, liksom i barnkammaren! Den här vackra bakgrundsväggmålningen Nightly Sky skapar en känsla av lugn i ditt barns rum och främjar en god natts sömn så att de är fräscha för nästa dag! Välj bara neutral inredning i vita och pastellblå toner för att spegla den glödande vita månen och kluster av vackra stjärnor.

Känner du nu att du kan använda en tapet med en natthimmel? Låt oss veta genom att lämna en kommentar nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Arthur Mccann

07/03/2022

Hi there, I would like to use, The Beautiful background night sky mural for my ceiling, and, The Star Cloud mural coming down the wall. Firstly, would these two "match"? And secondly, if so, how can I order them? Many thanks, Arthur.

Amy @ Wallsauce

07/03/2022

Hi Arthur. Thank you for your comment. We will get in touch with you to help with this query.

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €