4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
gamer wallpaper soldier wall mural in gaming room

08/02/2022   POSTET AV

Gamer Bakgrunn for hver spillpersonlighet

Visste du..... det nu finns mer än 2,5 miljarder spelare i världen? Spelare i alla åldrar finns överallt och över 45 % av spelarna är kvinnor. Så mycket för tonårsstereotypen!

I och med att proffsspelandet blir ett lukrativt karriäralternativ förändras synen på spel och spelare. Om du vill ge spelandet en plats i ditt hem, oavsett om det är för dig själv, ditt spelintresserade barn eller din teknikintresserade andra hälft, kan du med hjälp av gamerstapeter förvandla rummet omedelbart.

Den ultimata speluppställningen kombinerar komfort (spelmöbler), konfiguration (placering av skärm/konsol) och belysning (mörkläggningsgardiner) med stil (spelinredning som matchar din personlighet). Vilken spelpersonlighet är du?

Skytten

realistic soldier gaming wallpaper in dark bedroom

Muralmålning på bilden: Sniper's Nest

Du skjuter, du dödar. Du är vanligtvis krypskytt eller prickskytt och du är en riktig höjdare. I Bartle Matrix of Gaming Personalities finns det fyra huvudsakliga spelartyper: Socialisers, Explorers, Achievers och Killers.

Om du utmärker dig i förstapersonsskjutare och oftast är den sista som står kvar, är du troligen en av dem som tillhör både Killer och Achiever. Du får en kick av att få jobbet gjort och få poäng. Du existerar också för att störa spelupplevelsen för andra, eftersom du strävar efter att vinna och får en kick av att se dina komponenter gå under. Du är mycket tävlingsinriktad och du kan njuta av lite erkännande från killpoäng och hyllningar som du samlar in på vägen.

Om det låter som du är det här realistiska tapetet Sniper's Nest är perfekt för ditt spelrum.

Utforskaren

dark forest with fantastical character wallpaper in dark gaming room

Muralmålning på bilden: Moody Forest

Om du dras till den här mörka Moody Forest tapeten är du förmodligen en person som gillar att ge dig ut på äventyr. Som spelare är du nyfiken på nya platser och du är öppen för tanken på helt nya världar eller andra dimensioner.

Poäng? Poäng? Nej, de stör dig inte lika mycket som kunskap och erfarenhet. Du kan fortfarande vara tävlingsinriktad, men du drivs mer av att kunna låsa upp hemligheter och upptäcka saker före resten av dina spelvänner.

Det största priset för dig är att upptäcka, så du är intresserad av andra världar, främmande livsmiljöer, fantasivärldar och utforskningsspel i första person.

Och påskägg? Du har en erfarenhet av att hitta dem först.

Pilotprojektet

alien space ships across sunset sky wallpaper in trendy office room

Muralmålning på bilden: Alien Planet och rymdskepp

Älskar du flygspel? Den här fantastiska tapeten med Alien Planet and Space Ships är perfekt för spelare som föredrar att spendera sin tid i luften. Enligt psykologi tenderar piloter i det verkliga livet att vara extroverta, men vem vet om det är samma sak för piloter i spelvärlden?

Att vara bra på flygspel är inte bara en utmärkelse för den virtuella världen. En studie från Liverpools universitet visade att spelpiloter var mycket bättre än piloter inom allmänflyget när det gällde att flyga drönare. Någon som vill byta karriär?

Kodaren

green coding wallpaper in cool home office

Muralmålning på bilden: Grön kod

Det här är den ultimata gamerstapeten för den kodintresserade spelaren. För dig är teknik inte bara en hobby. Det är ett sätt att leva. Kanske arbetar du som programmerare, mjukvaruutvecklare, datatekniker eller speldesigner. Eller så håller du på med lite kodning på fritiden. Oavsett vad du gör gör du det med skicklighet och du finner glädje i att lösa problem och komma bakom kulisserna för att se hur saker och ting fungerar.

När det gäller ditt favoritspel föredrar du PC framför konsoler, även om du kan vara intresserad av båda. Även om PC-spelare är en slags utdöende ras anses de vara mer tekniskt skickliga, så visa din lojalitet till joysticken med stolthet med Green Code-underlägget från Wallsauce!

Hjältinnan

gamer wallpaper with cyber queen in simple office area

Muralmålning på bilden: Cyber Queen

Du är ingen sällsynt enhörning, utan en del av en växande revolution av kvinnliga spelare. Du blir allt fler och du låter inte stereotyper eller diskrimineringshinder stå i vägen för dig. Enligt Bartle kan du vara en socialiserare, utforskare, vinnare eller mördare. Men du är alltid hjältinnan som krossar poäng, låser upp nivåer eller andra virtuella prestationer.

Det finns mycket att säga om att skapa könsneutral inredning, men vi älskar också kvinnlig empowerment (för vi måste ta itu med könsbalansen, eller hur?). Den här Cyber Queen-tapeten med gamer-underlag är en hyllning till just detta.

Nattryttaren

purple sci fi road and moon wallpaper with white desk and wooden chair

Muralmålning på bilden: Stad i neonljus

Inspireras du av mörka landskap eller månbelysta städer? Det finns något väldigt stämningsfullt med ett spel i första person när du går runt i skymningen eller i skymningen. Kanske är du ett fan av kvällsliga stridsscener? Eller kanske älskar du spel med öppen värld där dagsljus och mörker inträffar precis som i verkligheten?

Om du älskar livet efter solnedgången kan en mörk väggmålning passa bra i ditt spelhörn. Tapeter med natthimlen är också extremt lugnande, vilket gör den här tapeten City in Neon Lights till den perfekta gamertapeten för sovrummet.

Framtidsforskaren

purple tinted sci fi city wallpaper in trendy office room

Muralmålning på bilden: Futurescape Barcelona

Den här fantastiska tapeten Barcelona Futurescape ger näring åt fantasin hos en futurist eller sci-fi-nörd. Du älskar cyberpunk eller dystopiska världar och spel som VA-11 Hall-A, Cyberpunk 2077, Ghostrunner, Mirror's Edge: Catalyst, Project EVE, Sleeping Dogs: Definitive Edition eller X-COM 2 är de som fångar din fantasi.

När det gäller Bartle-matrisen är du förmodligen delvis utforskare, delvis chiever och delvis socialisatör. Det sistnämnda är ganska viktigt. Framtidsforskare tenderar att vara tänkare och analytiker och de tar hänsyn till alla aspekter av hur en framtida värld skulle kunna se ut - inklusive socialpolitik.

Du fascineras inte bara av den visuella aspekten av dystopin, utan även av samhällets inre arbete. Därför gillar du att interagera med spelets virtuella funktioner och med andra spelare. Du samarbetar bra och finner glädje i att upptäcka hur andra människors hjärnor fungerar. För när allt kommer omkring är livet bara ett enda stort socialt experiment!

Racern

orange fire car in room with bed and desk area

Muralmålning på bilden: Brandbil

Det spelar ingen roll om du älskar bakgrunderna i Forza Horizon 5, retrokvällarna i Inertial Drift eller den tecknade världen i Mario Kart 8 Deluxe. Om snabba resor är ditt sätt att resa kan den här adrenalinpumpande Fire Car-väggmålningen förvandla ditt rum till den perfekta spelplatsen för fartdemoner.

Att sätta sig bakom ratten i ett spel - oavsett om det är i en fantasivärld eller i en realistisk miljö - kan öka tävlingsbeteendet. Om du är en "Achiever" i Bartle-matrisen kan racingspel ge dig de där snabba vinsterna med omedelbar tillfredsställelse. Och det bästa med banracings? Du får en ny chans att göra om om du förlorar.

...och slutligen, en spelartapet för soldaten.

sketch style drawing of soldier gamer wallpaper in gaming room

Muralmålning på bilden: Soldat Illustration

Militära videospel handlar inte bara om att skjuta och öka din dödspoäng. De kan vara taktiska och kan också kräva strategiskt beslutsfattande. Om du är en soldat i spelvärlden kan du vara en socialiserare, utforskare, prestationssökare och mördare i ett.

Du kan samarbeta och spela i sociala sammanhang med headsetet på. Du gillar att utforska nya världar och landskap. Du gillar också att samla poäng och ha en hedersmärke som du kan visa upp för andra. En bra allroundspelare alltså!

Om du älskar saker som Call of Duty eller Enlisted kan den här tapeten med soldatillustrationer passa perfekt i ditt spelrum.

Älskar du spel? Berätta för oss vilken typ av spelare du är och vilken tapet som är din favorit i kommentarerna nedan...

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €