4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
chinoiserie wallpaper with cranes and blue background with wicker chairs

02/06/2021   POSTET AV

Topp 10 Crane Bakgrunn Ideer for alle rom

Som svar på den ökande kärleken till krantapeter har vi samlat en underbar kollektion här på Wallsauce.com! Och har vi inte ett brett urval av vackra fågeltapeter som du kan njuta av i ditt hem! Oavsett om det gäller ditt badrum, din hall, ditt vardagsrum, ditt sovrum och mycket mer!

Ett utmärkt val för hemmet, väggmålningar med kranar ser fantastiska ut som en fondvägg i ett vardagsrum, en fokuspunkt i ett badrum eller till och med som bakgrund i ett sovrum! Från mönster som är färgade med guldtoner, ljusa blomster- och fågelkonstverk till tranor som gömmer sig i nordiska skogar och mörka orientaliska trandesigns. Vilken tranor är du sugen på?

1. Ge badrummet dekadens med en kran tapet.

pink bird wallpaper in relaxing bathroom with roll top bath

Muralmålning på bilden: Elegant Flight III

Vem visste att det räcker med en designerad krantapet för att förvandla ett badrum från intetsägande till vackert? Med guldtoner som kontrasteras mot en rökig lila bakgrund fungerar den här eleganta väggmålningen Elegant Flight III perfekt som badrumstapet.

Den här dekadenta fågeltapeten är perfekt tillsammans med naturlig träinredning och gröna växter, men den skulle också passa utmärkt tillsammans med en inredning med guldakcenter: guldkranar och guldhyllor. Du kan till och med måla de omgivande väggarna i en skimrande guldfärg!

Tranor: Beroende på art lever tranor vanligtvis tills de är 20-50 år gamla i det vilda. Den äldsta kända tranan var en sibirisk tranan som levde upp till 83 år i fångenskap. (tonsoffacts.com)

2. Var djärv i ditt sovrum

blue bird wallpaper in neutral rustic bedroom

Muralmålning på bilden: Blå blommiga tranor

Ofta föreslår vi att enkelhet är bäst i sovrummet. Men då och då är det en bra idé att ge lite energi till din boudoir! Det är där den här fantastiska Hypnotic Cranes and Flowers väggmålningen kommer in.

En fantastisk tapet med fåglar och blommor, vi tror att den kommer att väcka liv i ditt sovrum om du placerar den bakom sänggaveln! Men vi rekommenderar att du håller resten av rummet enklare än den här tapetdesignen med blå fåglar! Måla väggarna i en vacker blå pastellfärg och välj skarpa vita sängkläder. Vi tillåter broderade orientaliska kuddar som är detaljerade med färgglada blommor i japansk stil...

Tranor: Tranor finns i hela världen utom i Central- och Sydamerika, Oceanus och de sydligaste breddgraderna. (seaworld.org)

3. Skapa lugn i ditt vardagsrum med en vintage kran tapet

Nordic vintage bird wallpaper in neutral living room

Muralmålning på bilden: Nordic Birds

Om du är mer minimalistisk och föredrar naturliga toner som grått, grått och grönt kan du välja den här underbara väggmålningen Nordic Birds. Den här transtapeten i vintagestil är full av detaljer. Från kartan i bakgrunden över det gamla Europa, de vackra gråkronade tranorna och de nordliga trädslagen...

Vi tror att en neutral soffa skulle passa perfekt till den här klassiska gröna fågeltapeten. Det gör att den här fågelillustrationen verkligen sticker ut! För att passa till den här unika fågeltapeten rekommenderar vi att du målar resten av väggarna i vitt. Men om du vill ge mer färg kan du välja en salviagrön färg för att spegla trädens toner.

Tranor: Tranor lever i skogsområden, öppna våtmarker och små våtmarker. (factfile.org)

4. Arbeta i en japansk kran tapet hemkontor

red white and blue bird wallpaper in trendy home office

Muralmålning på bilden: Orientalisk röd och vit mönster

Nu när fler och fler av oss arbetar hemifrån är behovet av ett trendigt hemmakontor större än någonsin! Kanske kan du bara ha ditt kontor i en del av matsalen eller i husets minsta rum. Oavsett var det är kan du ändå göra stor skillnad med en slående kranfunktionsvägg.

Vi tycker att den här orientaliska tapeten med röda och vita mönster är fantastisk i det här funkiga kontoret. Tillsammans med tropiska gröna växter och en Buddha-inspirerad prydnad känner du verkligen en känsla av Orienten i det här arbetsrummet. Placera en fantastisk japansk transtapet som denna på väggen bakom ditt skrivbord så att du kan njuta av den medan du arbetar.

Trana fakta: De olika tranorna varierar i storlek. Demoiselle-tranen mäter 90 cm i längd medan sarustranan mäter upp till 180 cm i längd!(justfunfacts.com)

5. Välj en kran tapet till ditt barns barnrum!

green crane wallpaper in gender neutral nursery

Muralmålning på bilden: Ocean Cranes

Glöm teddy tapeter. Varför inte vara unik och välja den här tapeten med havskranar till ditt barns barnrum? Den här tapeten i nyanser av blått, rosa, guld och grönt är könsneutral så att du kan förbereda deras rum innan de har kommit till världen!

Välj bara tillbehör i liknande toner för att framhäva nyanserna i den här orientaliskt inspirerade designen. Placera den här gröna fågeltapeten längs väggen bredvid spjälsängen och måla väggarna vita. Den här fågelväggtapeten är inte bara bra för ett barnrum, utan kommer att åldras bra när ditt barn växer upp. Säg adjö till att dekorera vart femte år!

Fakta om tranor: Tranor kan ofta se väldigt lika ut som hägrar. En skillnad är att när en tranan flyger håller den nacken utsträckt i stället för att dra den bakåt. (tonsoffacts.com)

6. Ät i stil med en lyxig utsikt

blue and gold bird wallpaper in sage green dining room

Muralmålning på bilden: Elegant Flight

Naturligtvis menar vi inte en verklig utsikt, men du kommer definitivt att känna dig som om du är i ett avlägset land med den här dimmiga fågeltapeten på väggen! Och tänk på hur bra samtalsämne den här fantastiska tranetapeten kommer att vara i rummet! Gör dig redo att höra om folks vandringsäventyr över hela världen eller när de en gång såg en trana i naturen!

Vi är förälskade i guldtonerna i den här tapeten med guldfåglar. Vi tycker att den skulle se perfekt ut tillsammans med en mängd guldinredning, till exempel mässingsguldbestick på bordet och guldljusstakar. Du skulle till och med kunna gå ett steg längre och applicera bladguld på taket!

Tranor fakta: Tranor är allätare. De äter en rad olika växter, små däggdjur, reptiler och andra fåglar. (wiki.kidzsearch.com)

7. Ta in trädgården i ditt uterum med en tapet med chinoiserie-kranar!

Duck egg blue wallpaper with birds and flowers with natural wicker décor

Muralmålning på bilden: Duck Egg Blue Chinoiserie

Vi älskar de ljusa och glada tonerna i den här vackra chinoiserietapeten. Med ankäggsblått, rosa och gult kommer du att väcka liv i alla vinterträdgårdsväggar med den här chinoiserietapeten i ankäggsblått. Placera den på väggen på utsidan av huset, men se till att den är väl putsad och grundad innan du applicerar den.

Vanligtvis pryds chinoiseriemönster av kungliga påfåglar. Vi älskar det unika med den här tranans tapeten. Tillsammans med naturlig inredning som korgstolar, en rottingvävd matta, korgar med mera känner vi att denna vackra fågeltapet verkligen sticker ut och visar sin fulla potential.

Faktum om tranor: De flesta tranor har fjäderlösa huvuden. De kan ändra intensiteten i färgen på huvudets nakna hud för att kommunicera sinsemellan. (birdorable.com)

8. Roliga och färgglada tranor för ditt barns sovrum!

Colourful kids blue wallpaper with birds and flowers in child's pink bedroom

Muralmålning i bild: Hypnotiska tranor och blommor

En annan krantapet som kommer att åldras väl när ditt barn växer från småbarn till tonåring är denna hypnotiska kranar och blommor-design! Vi älskar de roliga virvlarna och de varma färgerna på blommorna i den här fågeltapeten som kontrasterar mot den blå mönstrade bakgrunden.

Den här färgglada orientaliska tapeten passar utmärkt både i ett maximalistiskt vuxenrum och som barntapet, och vi tycker att den är extremt mångsidig. Om du vill satsa på ljusa nyanser kan du välja rosa, röda och blå tillbehör. Om du vill ha en mer minimalistisk inställning kan du hålla resten av rummet vitt och neutralt.

Tranfakta: Den tyngsta tranaarten är den rödkroniga tranan som kan väga upp till 12 kg innan den flyttar! (justfunfacts.com)

9. Få dina gäster att känna sig som kungar och drottningar i det extra sovrummet

dark vintage bird wallpaper in green and white panelled bedroom

Muralmålning på bilden: Dark Chinoiserie

Den här vackra Dark Chinoiserie-tapeten skulle vara en vacker fondvägg i ditt sovrum. Men den här känsliga chinoiserieväggmålningen är också ett utmärkt val för ett gästrum. Som en av våra mörkare krantapeter kommer den här designen att vara omtyckt bland många smaker. Detta är så länge den paras ihop med en rad ljusa toner med tillsatta mörkgröna rumstillbehör här och där. Den vita panelen, sängkläderna och pallen lyser verkligen upp rummet och lyfter fram det vita hos tranorna i designen.

Det finns verkligen en dekadent regencycore-känsla i den här mörka chinoiserietapeten som liknar ett sovrum från ett periodiskt drama! Allt som återstår att göra är att ställa fram en kristallglaskaraff med sherry eller servera afternoon tea till dina gäster i det här rummet så att de verkligen känner sig som kungligheter!

Trana: Visste du att det finns 15 arter av tranor? De flesta av dem är på gränsen till utrotning, till exempel den rödkroniga tranan, tranen och den sibiriska tranan.

10. Använd en imponerande krantapet i hallen.

dark crane wallpaper with birds and flowers in rustic hallway

Muralmålning på bilden: Mandarinankor och tranor

Om du vill skapa en verklig wow-faktor i din hall, välj en slående design som den här väggmålningen med Mandarin Ducks and Cranes. Placera den längs väggen i din hall eller entré så att när du har vänner och familj på besök kommer det första de ser att vara denna fantastiska transtapet.

Kombinera tapeten med flygande fåglar med naturmöbler av rotting, trä och korgar och måla de övriga väggarna i en offwhite färg. Var försiktig så att du inte döljer den här dekadenta designen med skräp - vi vet alla hur rörig en hall kan bli!

Tranor: Visste du att tranbär och tranor har ett samband? Tidiga europeiska bosättare gav bären namnet "tranbär" eftersom delar av växtens blomma, stjälk och kronblad liknade huvudet, halsen och näbben på den vanliga tranan. (birdorable.com)

Berätta för oss vilken kran tapet som är din favorit genom att lämna en kommentar nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €