4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
vintage illustrated grey peacock wallpaper in beautiful white, pink and grey master bedroom

01/12/2021   POSTET AV

14 Peacock Wallpaper Designs [Verdt å riste fjærene dine for]

Vad tänker du på när du tänker på påfågelmålning? Känner du dig förflyttad till fjärran länder? Älskar du deras lyxiga mönster och färger? Eller vill du helt enkelt omfamna din inre påfågel? Vad det än är som gör dig till ett påfågelfantast är vi säkra på att du kommer att älska åtminstone en av våra 10 påfågelmönster. Från illustrationer i marinblått och guld till färgglada klotter, vi har påfågelväggar som definitivt kommer att få dig att skaka på svansfjädrarna.

1. Mjuka akvarellmönster för en delikat, feminin touch.

peacocks and parrot with lilac jungle wallpaper in grey and purple lounge

Muralmålning på bilden: Tropical Peacock

Låt oss börja med en smäll med vår tapet Tropical Peacock av Di Brookes från vår tapetkollektion. Brookes beskriver sitt arbete som feminint, klassiskt och dekorativt. Hon använder en rad olika akvareller, penna och bläck samt Photoshop för att skapa sina vackra och livfulla mönster.

Fakta om påfåglar: Endast hanarna är "påfåglar". Honorna kallas "peahens" och ungarna kallas "peachicks". Lätt att komma ihåg! (mentalfloss.com)

2. Fågeltapeter för ett rum med utsikt

faux windows with peacock and birds wallpaper in room with chair and green blanket

Muralmålning på bilden: Fönster med tropiska fåglar

En fantastisk utsikt är inte något som vi alla har turen att äga, men det är inte så svårt som du tror att skapa din egen utsikt. Varför inte prova ett gör-det-själv-rum med utsikt genom att installera den här väggmålningen Window with Tropical Birds i ditt hem? Den här eleganta påfågelväggmålningen är en fantastisk skapelse av Andrea Haase och kommer också att öppna upp vilket litet rum som helst och skapa en illusion av mer utrymme.

Fakta om påfåglar: Påfåglar kan användas som vakthundar i stället för hundar. Om de ser en okänd person eller ett okänt djur ropar de! (hobbyfarms.com)

3. Boho fjädrar påfågel tapet

close up of peacock feathers in modern bedroom

Muralmålning på bilden: Stora påfågelfjädrar

När jag ser en tapet med fjädertryck tänker jag på vindblåsta drömfångare och hör akustiska gitarrer. Jag vill sitta i en hängande korgstol och gnugga tårna i en bohemiskt mönstrad matta. Om du strävar efter en bohoinredning med en skillnad kan en väggmålning med påfågelfjäder vara ditt svar.

Nöj dig inte bara med vita väggar för att passa till den här högupplösta fjädertapeten. Varför inte använda marinblå eller smaragdgrön färg för att lägga till en rik, dekadent touch?

Fakta om påfåglar: Visste du att påfåglar är en av de största flygande fåglarna? (softschools.com)

4. Inbjudan till textur effekt med en exotisk fågel tapet

colourful vintage style bird wallpaper in pink lounge

Muralmålning på bilden: Multi Oriental Jungle Peacock

Textur är en av de största trenderna att följa inom inredningsdesign just nu. Så genom att välja en påfågelväggmålning med textur i den kommer du definitivt att vara med i de senaste stilarna! Den här Multi Oriental Jungle Peacock tapeten är full av just detta. Från lyxigt leopardmönster, blommor som spricker av färg, tropiska blad och så mycket mer, har den här exotiska fågeltapeten ett överflöd av vackra texturer och lager att njuta av.

Fakta om påfåglar: Påfåglar (hanar av påfåglar) kan bli 1,5 meter långa ochväga mellan 8 och 13 pund.! (softschools.com)

5. Bjud in chinoiserieinspirerad elegans i rummet

pastel blue and pink peacock wallpaper with chinoiserie feel wallpaper in grey and pink bedroom

Muralmålning på bilden: Fågelparadiset

Älskar du chinoiserie-looken? Ta då in vintage-elegans i ditt hem med en väggmålning med påfåglar, som den här Bird Paradise. Med underbara pastellfärger i blått och rosa kommer den här exotiska fågelmålningen att ge en touch av lugn samt antik stil till ett avkopplande sovrum. Tillsammans med enkel, neutral, pastellfärgad inredning är denna chinoiserie tapet en säker vinnare för ett hem.

Fakta om påfåglar: Det är bara påfågelhanar som har en vacker fjäderdräkt. Honorna har bara bruna fjädrar. (yocover.com)

6. Förflyttas till exotiska och svulstiga länder.

dark green and blue jungle with peacocks wallpaper in trendy lounge

Muralmålning på bilden: Påfågelparadiset djungel

Res över haven till exotiska länder med vår exotiska väggmålning Peacock Paradise Jungle. Är du inte bara förtjust i bladens gröna toner och de pärlblåa färgerna på dessa vackra varelsers halsar?

Den här svulstiga djungeltapeten är helt i linje med den trendiga mörkblommiga looken och kommer att förändra din syn på inredning för alltid. Vi föreslår att du låter resten av rummet flyta ihop med de rika, djupa tonerna i designen. Måla de omgivande väggarna i en påfågelblå färg och välj sammet, smaragdgröna sittmöbler. För ännu mer glamour kan du lägga till guldaccenter i ditt val av prydnadsföremål och belysning.

Fakta om påfåglar: Peafowl är ett samlingsnamn för påfåglar. (facts.net)

7. Designers klotter för att ge ditt rum fantasi och färg

doodle style, colourful peacock wallpaper in trendy lounge with brick wall

Muralmålning på bilden: Påfågel Puzzle

Vi älskar den eklektiska färgskalan i den här fantastiska påfågelmålningen: den är helt psykedelisk! När du installerar den här underbara fågeltapeten i ditt hem, försök att inte lägga till för mycket extra färg. Den här designen av Valentina Ramos kan lätt tala för sig själv! Men var inte orolig för att lägga till mer mönster. Inredningsvärlden handlar om att blanda mönster. Vi älskar tillägget av den svartvita sicksackmattan i den här trendiga loftsalongen.

Fakta om påfåglar: Det finns tre olika sorters påfåglar: den indiska, den gröna och den Kongo. (sciencekids.co.nz)

8. Marin guld och blå påfågel tapet

illustration of two crowned peacocks in a gold and navy jungle wallpaper in a stylish bedroom

Muralmålning på bilden: Peacock King

För en rik och dekadent look är denna eleganta tapet från Andrea Haase med påfågelkungen perfekt. Vi älskar antydningarna av guld-effekt i designen, från spetsarna i de här underbara fåglarnas fjädrar till de finurliga kronorna som sitter på deras huvuden!

En perfekt marinblå och guldfärgad tapet, välj en dekor med guldaccenter i hela rummet. Varför inte inkludera eleganta marinblå tillbehör som sammetskuddar? Du kan till och med måla de omgivande väggarna i en djup nyans av marinblått.

Fakta om påfåglar: Visste du att tama påfåglar kan leva upp till 50 år? (newsbytesapp.com)

9. Fågeltapeter som du kommer att bli ett stort fan av!

photo of beautiful peacock with fanned out feathers wallpaper in white, futuristic office

Muralmålning på bilden: Porträtt av en påfågel

Även om vi har några vackra illustrerade tapeter med påfåglar och fjädrar, kan du inte slå den riktiga varelsens skönhet. Det här vackra fotot av en påfågel med vingarna fullt utbredda visar hur fantastisk denna fågelras är. Är den inte fantastisk?

När du väl har installerat dem i ditt hem kan du utnyttja de lyxiga nyanserna i resten av rummets inredning. Måla väggarna i en blå nyans och välj smaragdgröna ornament överallt.

Fakta om påfåglar: En familj av påfåglar kallas för "bevy" och en grupp av påfåglar kallas för "party". (momjunction.com)

10. Tropiska tapeter i vintagestil

blue vintage peacock wallpaper in minimalist dining room

Muralmålning på bilden: Peacock Dreams

Vi älskar den här antika påfågelmålningen. Du kan tillbringa timmar med att titta på de handskrivna lapparna, de orientaliska blommorna och djungelns liv.

Den här exotiska blå tapeten passar perfekt i alla rum, men skulle vara särskilt snygg i sovrummet bakom sänggaveln. Välj en rad blå och offwhite dekorationer för att spegla dessa underbara nyanser.

Fakta om påfåglar: Påfåglar tillhör samma artfamilj som fasan. (animals.mom.me)

11. Färgglada och psykedeliska fjädrar

close up of colourful peacock feathers in pink and black lounge

Muralmålning på bilden: Påfågelfjäder närbild

Om du vill ha en påfågeltapet som strider mot traditionen kan du välja den här fantastiska fjädertapeten! Den är inte bara fylld av påfågelblått och grönt utan även turkost, orange, lila och till och med en aning gult! Det är i princip en regnbåge i fjäderform!

Den här makrofotograferade fjädertapeten är så väldefinierad att du kan njuta av varje linje i varje enskild fjädersträng. Den här trendigatapeten med djurmönster är helt unik och lätt abstrakt och gör varje rum unikt och full av liv.

Fakta om påfåglar: Påfåglar förlorar sina vackra fjädrar efter varje parningssäsong. (newsbytesapp.com)

12. Skapa ett överdådigt badrum med en väggmålning med exotiska fåglar

peacock design with gold toned background wallpaper in luxurious bathroom with round tub

Muralmålning på bilden: Peacock Power

Vem skulle inte älska ett lyxigt badrum med exotiska fågeltapeter? Och när du ser denna fantastiska Peacock Power väggmålning är det ännu svårare att se vem som inte skulle vilja det! Genom att helt enkelt lägga till denna dekadenta påfågelvägg till det här minimalistiska badrummet har lyxnivåerna genast höjts till 100 %! För ännu mer glamour kan du kombinera den här varmt gula designen med guldaccenter, till exempel guldkranar för både handfatet och badkaret samt guldkrokar för att hänga upp din sidenklänning.

Fakta om påfåglar: Den stora, vackra svansen som påfågelhanar har kallas "tåg". (thefactsite.com)

13. Påfågeltapeter = dekadens och klass

simple vintage style peacock mural in beautiful living room

Muralmålning på bilden: Peacock Jungle

Vi kunde inte låta bli att visa dig en av våra favoritdesigns för påfåglar. Den här fantastiska tapeten Peacock Jungle utstrålar stil och klass. Vi älskar den tropiska lövningen i lager med vintagehandskrift. Och vi kan inte komma över hur kunglig och stolt denna vackra fågel ser ut. Vilken underbar fågeltapet!

Fakta om påfågeln: När påfågelns fjädrar är utspridda tar de upp mer än 60 % av fågelns totala kroppslängd.(nationalgeographic.com)

14. Träkolsgrå tropiska väggmålningar

grey vintage style peacock mural in gorgeous grey and pink master bedroom

Muralmålning på bilden: Påfåglar Clan 4

Vår sista, men inte minst påfågeldesign är vår trendiga väggmålning Peacocks Clan 4. Vi älskar de rökgråa färgerna i den här fantastiska designen. Om du installerar den i ditt vardagsrum bör du inkludera mörkgrå möbler för att spegla dessa jordnära nyanser. Tänk dig en kolgrå sammetfåtölj och mörka metallaccenter med ditt val av belysning och prydnadsföremål.

Om du vill ha den här designen i blått finns det också vår vackra väggmålning Peacocks Clan att njuta av.

Fakta om påfåglar: Även om du kanske tror att påfåglar är långsamma och har en tendens att slöa, kan de faktiskt springa upp till 16 km i timmen! (thestar.com)

Har du gillat vårt fantastiska utbud av påfågeltapeter? Lämna en kommentar nedan för att ställa frågor eller berätta vad du tycker!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

David

08/06/2020

Fabulous wallpapers

Amy @ Wallsauce

08/06/2020

Hi David! Thank you for your lovely comment. Why not take a look at more of our bird wallpapers? https://www.wallsauce.com/wall-murals-wallpaper/bird-wallpaper-murals

Paula Longstaff

08/06/2020

I have peacock wallpaper in my lounge. My husband and I love it. It covers one whole wall and looks dramatic. My daughter on the other hand hates it. The wall is muted blues and greens and has an elegance to it. Others comment on the room saying how much they like it.

Amy @ Wallsauce

08/06/2020

Hi Paula! Thank you for your comment. We love peacock wallpaper as well: it really does add a sense of elegance into the home.

Krista Garner

19/01/2022

How very lovely your murals are

Amy @ Wallsauce

19/01/2022

Hello Krista! Thank you very much! Keep visiting our new collections page to see our latest designs - https://www.wallsauce.com/wall-murals-wallpaper/new-collections/

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €