4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Ekspertråd - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
maroon dark floral illustrated wallpaper in lounge with leather mustard-yellow sofa

12/11/2020   POSTET AV

Fargetrender 2021: Hva du trenger å vite

Det är inte förvånande att färgtrenderna 2021 har påverkats enormt av Coronavirus-pandemin. Detta beror på att våra hem har förändrats. De är inte bara våra fristader för vila och lek, utan för många av oss är hemmet numera vår arbetsplats. Att blanda alla dessa element i vår ödmjuka bostad är helt nytt för de flesta av oss. Och som ett resultat av detta kan det vara en ganska svår uppgift att ta itu med när man vill skapa en harmonisk balans.

I den här bloggen har vi noggrant sammanställt tips från inredningsexperter och de bästa färgmärkena. De är här för att lära oss allt om vilka färger vi ska välja för 2021. Och som svar på detta har vi skapat en fantastisk samling tapeter som passar till varje rekommenderad nyans...

Så ta ett steg bort från din svåra, COVID-19-styrda vardag. Gör din varma favoritdryck och höj dopaminnivåerna genom att fly till inredningens vackra värld...

Modig mark: Dulux' årets färg 2021

nutty brown painted walls in a trendy living room

Bildkälla: Dulux

Om vi någonsin är osäkra när det gäller färgtrender tittar vi alltid på vad Dulux har rekommenderat. Och som vanligt har vi inte blivit besvikna...

Dulux' Årets färg för 2021 heter Brave Ground. Denna varma, nötiga nyans är som en kram i färgform. Dess träiga toner för dig tillbaka till naturen och de enklare sakerna i livet. Den ger dig styrka och en vilja att uppfylla din potential trots de hinder som har placerats framför dig. Denna jordiga nyans ger dig en fast grund i det nya året där du kan omfamna förändring och kreativitet i ditt hem.

Expertdesignern Leslie Saul förklarar återigen hur varma toner kommer att vara populära nästa år.

"...varma, lugna, naturliga färger är på modet, tillsammans med fylliga bruna färger. Dessa färger omfattar varma solbruna färger, mjuka gula färger, persikor, röda färger och naturligtvis krämiga vita färger snarare än rena vita färger. Paletterna är varma, mjuka och lugna.

block printed brown shapes on beige background wallpaper with grey sofa with cream cushions and blanket

Muralmålning på bilden: Avenues av Nicola Evans

Den konstnärliga väggmålningen Avenues av Nicola Evans är en idealisk tapet som speglar tonerna i Brave Ground. Den omfattar inte bara de varma, nötiga tonerna, utan den här retro-abstrakta tapeten kännetecknar också trenden med rå och naturlig textur som kommer att fortsätta att öka i popularitet nästa år.

Dra dig tillbaka in i ditt hem med mörkgrått och bläckblått

inky-blue painted walls in sleek office with wooden desk and colourful wall art

Bildkälla: Dulux

Dulux har också presenterat sin vackra färgprognos för 2021 som innehåller tre lugnande paletter: Retreat, Nourish och Reset.

Vårt hem, vår tillflyktsort, är nu en blandning av arbete, familj och lek. Mer än någonsin måste vi blanda ihop dessa tre element så att det blir både multifunktionellt och elegant. Dulux Retreat-palett rekommenderar att man drar nytta av komfort, trygghet och nostalgi genom att välja neutrala gråttoner och mörkare nyanser som kolgrått och bläckblått.

inky-blue and gold colour art deco octopus wall mural in bathroom with blue tiles to match

Muralmålning på bilden: Underwater Dream VI

En idealisk reträttpalett är vår väggmålning Underwater Dream VI som skapats av det begåvade SpaceFrog Designs-teamet. Den dekadenta nyansen av bläckblått i den här art-deco-bläckfisktapeten är en rik, mörk färg som passar perfekt för flera områden i hemmet.

navy blue and white painted walls in sleek kitchen with yellow accessories

Bildkälla: Farrow & Ball

Inky-blue får också det stora godkännandet från Farrow & Ball. De föreslår luftigare toner med en kall underton som ger oss energi, men som också skapar en lugnande atmosfär i hemmet. Dessa lugnande gråblå nyanser har en nära koppling till havet och skapar en återhämtande flykt för att få ro. De får en att föreställa sig vackra fjordar och det skandinaviska kustlandskapet.

nay wallpaper with monkeys and orange jewels illustrated on it in lounge with white panels and gold accessories

Muralmålning på bilden: Blue Monkey Puzzle

Vi älskar att blått är den bästa färgen att välja i inredningstrenderna för 2021. Och vi kunde inte tänka oss en mer passande blå tapet för 2021 än vårt Blue Monkey Puzzle designat av Julia Fonnereau. Blandningen av guld och rostig apelsin i den här utsmyckade designen är den perfekta blandningen.

Ge din själ näring till naturens färger

mossy green painted walls in bedroom with tumeric-orange room accessories

Bildkälla: Dulux

Dulux Nourish-palett är en palett med neutrala färger som är hämtade från naturen. De representerar vår förnyade uppskattning av skönheten i den naturliga värld som omger oss. Ge din själ näring med naturliga beige och bruna nyanser eller känn dig återupplivad av mossiga och gurkmeja-toner som uppmuntrar till avkoppling...

Jen Stark, expert på heminredning, rekommenderar att du använder dessa naturliga nyanser om du vill skapa en säker plats.

"I alla rum i hemmet där du vill ge en känsla av trygghet, komfort eller mysighet kan du prova djupa blåttoner, mossgrönt och chokladbrunt. Botaniska tapeter med en djup, mossgrön vägg och fräscha blommor hjälper till att samla ett rum.

vintage illustrated jungle wallpaper with wooden and wicker dining set

Muralmålning på bilden: Leopard Landscape

Sir Edwards Leopard Landscape tapetmålning är perfekt för dessa mossiga och olivfärgade nyanser. De subtila gyllene tonerna från leopardernas pälsar och trädbark gör att du lätt kan blanda in de viktiga gurkmeja-skuggade inredningsföremålen också.

Återställ dig själv med uppfriskande färger

peach-pink walls in kitchen with green cabinets and abstract art work on walls

Bildkälla: Dulux

Dulux färgpalett Reset är ljusare och mer energigivande i hemmet. Dessa livliga orange, gröna, röda och terrakottafärger handlar om att omfamna det "nya normala" och leva livet fullt ut - oavsett vad som händer! Lägg till färgklickar med retrokonstverk som omfamnar abstrakt stil eller linjekonst och njut av en smakfull samling färgglada möbler från mitten av århundradet.

abstract painted art with shapes in orange, brown, blue, green and purple shades in lounge with retro purple armchair

Muralmålning på bilden: Dreamland Orange

För att spegla den färgglada retrostilen i Reset-paletten har vi valt vår konstnärliga Dreamland Orange tapet från vår abstrakta kollektion. De jordnära terrakotta- och röda nyanserna är idealiska för alla gemensamma utrymmen i hemmet, t.ex. vardagsrummet eller köket. Rött utstrålar energi vilket gör den här rostorange tapeten till ett utmärkt val för sällskapliga områden i hemmet.

ox blood-red painted walls in trendy kitchen

Bildkälla: Farrow & Ball

Farrow & Ball gillar också varma röda färger samt terrakotta och rostorange nyanser. De menar att det i dessa svåra tider är viktigt att se till att hemmet är mysigt men ändå elegant. Och för att göra det är det viktigt att välja jordnära röda och mjuka bruna färger. Du måste skapa ett utrymme som är "otroligt modernt" under dagen men som fortfarande känns hemtrevligt och varmt när du kopplar av på kvällen.

maroon coloured dark flowers in living room with mustard-yellow sofa

Muralmålning på bilden: Moody Maroon

Vi föreslår vår underbara Moody Maroon väggmålning för att uppnå en mysig och samtidigt modern look. Den här mörka blommiga tapeten är idealisk för ett romantiskt sovrum eller ett dyrt vardagsrum och kommer säkert att få ditt hem att kännas Pinterest-värdigt.

Vi är helt förtjusta i färgtrender 2021, särskilt det positiva budskapet att ge oss själva näring med varma färger och välja nyanser som ger oss mer energi! Om vi inte redan har fått dig att känna dig lite mer positiv inför nästa år är vi säkra på att du kommer att vara full av dopamin när du börjar dekorera ditt hem med dessa underbara nya nyanser!

Lämna gärna en kommentar nedan om du har några andra trendiga färger att dela med dig av till oss! Eller varför inte ta en titt på vårt utbud av färgtapet?

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Chris Jackson

13/04/2022

Amazing work. Please keep up your excellent work and keep updated me about new posts. Thank you.

Amy @ Wallsauce

13/04/2022

Hi Chris. Thank you for your comment. For the latest interior trends and inspiration, keep visiting our Ideas page. :)

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €