4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Christmas wallpapers of frosty forests in a beige and white bedroom with a Christmas tree

04/11/2022   POSTET AV

Jule bakgrunnsbilder til gjesterommet ditt!

Julebakgrunner skal være koselige, innbydende og et fristed for en god natts søvn. Når julen nærmer seg, er det nettopp dette vi tenker på. Vi ønsker alle at venner og familie skal føle seg velkomne når de kommer til jul.

I tillegg til laken av god kvalitet og fyldige puter er innredningen helt avgjørende. Den er avgjørende for at gjestene skal føle seg hjemme. Gjesteromsinteriøret er gjerne enkelt og nøytralt, i en universell stil som appellerer til alle som bor her. Vi er enige i at innredningen skal være til glede for alle, men vi synes ikke den skal være kjedelig. Hvorfor velge det trygge og kjedelige når du i stedet kan inspirere gjestene dine?

Hvis du vil gi nytt liv til gjesterommet ditt denne julen, kan du velge et stilig veggmaleri som både er unikt og universelt elsket...

Kunstneriske, hygge-inspirerte omgivelser

Abstract gold and bronze Christmas wallpaper in a bedroom with white bedsheets and rattan furniture

Veggmaleri på bildet: Høstmorgen

Hvis venner og familie er kreative, vil de elske dette veggmaleriet. Det fungerer godt i en minimalistisk setting, der det kan presenteres som rommets eneste kunstverk. Akkurat som du ville hengt opp et vakkert maleri på en tom vegg, bør rommet være et tomt lerret for å la dette kunstverket skinne.

Inspirasjonen er stilig nordisk, noe som er trendy for interiørnerder, og som også passer godt i juletiden. Dekorer med en Norfolk Pine og noen rottingmøbler for en diskret julestemning. Du kan til og med inkludere noen varmhvite lyskilder for å skape ekstra hygge i vinterkveldene.

Vår kunstneriske Fall Morning Wallpaper er heller ikke bare for de kaldere årstidene. Det skandinaviske landskapet kan også kanalisere høstens vakre farger. Juletapeter kan også etterligne årstidsskiftet eller en tåkete vintermorgen - den lave, gylne solen som sakte stiger opp over høstskogen vil garantert varme opp rommet akkurat i tide til jul.

Julebakgrunner med et realistisk utseende

Christmas Wallpapers with a realistic snow-covered street and snowy trees in central park

Veggmaleri på bildet: Central Park dekket av snø

Når folk tenker på jul, tenker de alltid på New York. Det er få ting som er mer stemningsfullt enn å gå gjennom Central Park på denne tiden av året. Selv de som aldri har vært der, har sett alle filmene (våre favoritter er Alene Hjemme 2 og Miraklet i 34. gate). Hvis du er en inkarnert Friends-fan, er dette fantastiske veggmaleriet like morsomt og relevant.

Når det gjelder juletapeter, får dette utsøkte bildet deg til å føle at du trer inn i et fredelig vinterland. Det er det perfekte gjesteromstapetet for jetsettere eller alle som liker litt eskapisme.

En morsom, folkloristisk vri på festlig innredning

Blue and green Christmas wallpaper in a bedroom with white bedsheets

Veggmaleri på bildet: Skogens folklore

Vår slående Forest Folklore Wallpaper Mural gir et vakkert bakteppe for julenissens verksted. Men de dempede grønne og jordbrune fargene holder det sofistikert og fortsatt voksent. Når det gjelder å perfeksjonere julepynten din, kan du holde resten av soverommet enkelt og dempet med lyseblå sengetøy som antyder de nydelige fargene i tapetet.

Det er det perfekte festtapetet, men ikke la deg lure av de vinterlige referansene i dette veggmaleriet. Det er mer allsidig enn det som møter øyet og er en tilpasningsdyktig funksjon gjennom årstidene. Du må bare vite hvordan du skal style rommet om sommeren. Legg til en fargeklatt, for eksempel kanarigult, og hele rommet vil bli forvandlet.

Trendy beige blandet med natur

Bedroom showing Christmas wallpapers with a snowy forest and neutral accessories

Veggmaleri på bildet: I hvitt

Beige og jordfarger er en populær fargekombinasjon for gjesterom fordi paletten er nøytral nok for alle besøkende. Unge, gamle, menn, kvinner, kule og hippe - nøytralt er alltid godt likt. Vårt vakre tapet "In White" kan forvandle interiøret ditt på et øyeblikk. Landskap og skoger dekket av snø eller frost kan fungere godt i både store og små rom. Vinterlandskap i små rom kan få dem til å virke mer romslige, mens de i større rom vil få gjestene til å føle at de går rett inn i et vinterlandskap.

Det er en moderne variant av det populære skogstemaet, og vi synes det fungerer best i et stort rom der veggene føles nakne. De frostkledde trærne minner om jul, men dette designet passer like godt til andre årstider, noe som gir deg mange valgmuligheter når det gjelder innredning.

Juletapeter til yngre soverom

White wallpaper with animals in a kids room with a pine bed and grey bedsheets

Veggmaleri på bildet: Den hvite skogen

Vi synes dette designet er perfekt på et gjesterom for barn - de vil elske å se alle de forskjellige dyrene på veggene når de sovner om natten. Denne typen juletapeter fungerer utmerket sammen med dempede fargeskjemaer, noe som gjør at designene kan brukes hele året, slik at interiøret ditt ikke trenger å være begrenset til desember måned, og det vil heller ikke føles for nytt. Den skandinaviske juletrenden handler om nøytrale, naturlige og avkledde områder - det betyr at du enkelt kan tilpasse rommet når feiringen er over.

Ved å velge enkle og elegante basisfarger og møbler kan du beholde rommets grunnkonsept og samtidig bytte ut myke, dekorlignende puter. Vårt vakre White Forest Wallpaper er som skapt for en rustikk eller skandinavisk julestemning.

Velg varmende farger for optimal komfort

Neutral bedroom with a beige, nordic style Christmas wallpaper

Veggmaleri på bildet: Hjort om vinteren

For de av dere som trenger å forberede et provisorisk gjesterom, trenger du ikke å bekymre deg for at rommet føles nakent eller ubehagelig, da nøkkelen er å velge varme, beige juletapeter! Ta tapetet 'Deer in Winter' ovenfor; den koselige tonen og den nordiske designen forvandler øyeblikkelig dette soverommet til en vakker skandinavisk get-a-way. Sengen kan gjøres mer komfortabel ved å inkludere beige og brune puter og pledd.

Disse fargene er synonymt med høst og skaper en koselig og innbydende atmosfære. Å stable opp trekasser eller resirkulere dine egne møbler vil også være en veldig fin touch med dette soverommetapetet. Uansett hvordan du velger å style rommet, vil det garantert utstråle julevarme!

Hvis du planlegger å forvandle gjestesoverommet ditt med julebakgrunner denne høytiden, gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Jacob

16/11/2022

Do you sell Christmas back drops for photo shoots? Jacob

Rachael @ Wallsauce

16/11/2022

Hello Jacob, we have a vast range of Christmas-themed wallpapers that would be perfect for photoshoot backgrounds. You can see our collection here - https://www.wallsauce.com/wall-murals-wallpaper/winter-christmas-wallpaper-murals - If you require any further help, please contact our studio team at info@wallsauce.com and they will be happy to assist you!

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €