4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Christmas wallpapers of frosty forests in a beige and white bedroom with a Christmas tree

04/11/2022   POSTET AV

Jule bakgrunnsbilder til gjestesoverommet ditt!

Jultapeter ska vara mysiga, inbjudande och en fristad för en god natts sömn. När julen närmar sig kommer detta att vara i fokus för oss. Vi vill alla att vänner och familj ska känna sig välkomna när de stannar över jul.

Förutom att ha lakan av god kvalitet och fylliga kuddar är inredningen viktig. Den är avgörande för att gästerna ska känna sig hemma. Inredningen i gästrummen är vanligtvis enkel och neutral och följer en universell stil som tilltalar alla som vistas där. Även om vi håller med om att inredningen ska vara till glädje för alla, tycker vi inte att den ska vara tråkig. Varför välja säkert och intetsägande när du kan inspirera dina gäster i stället?

Om du vill förnya ditt extra sovrum och göra det redo för besökare i jul, välj en snygg väggmålning som är både unik och allmänt älskad...

Konstnärligt, Hygge-inspirerat landskap

Abstract gold and bronze Christmas wallpaper in a bedroom with white bedsheets and rattan furniture

Muralmålning på bilden: Fall Morning

Om dina vänner och din familj är ett gäng kreativa människor kommer de att älska den här väggmålningen. Den fungerar bra i en minimalistisk miljö, där den kan presenteras som rummets enda konstverk. Precis som du skulle hänga en vacker målning på en tom vägg bör rummet vara en tom duk för att låta detta konstverk lysa.

Inspirationen är stilfullt nordisk, vilket är ett trendigt val för inredningsnördarna och passar även bra för festligheterna. Dekorera med en Norfolk Pine och några rottingmöbler för en diskret jullook. Du kan till och med inkludera några varmvita älglampor för en extra känsla av mysighet under vinterkvällarna.

Vår konstnärliga bakgrundsbild Fall Morning Wallpaper är inte heller bara för de kallare årstiderna. Det skandinaviska landskapet kan också kanalisera höstens vackra färger. Jultapeter kan också efterlikna årstidsväxlingen eller en dimmig vintermorgon - den låga gyllene solen som långsamt stiger över höstskogen kommer garanterat att värma upp rummet lagom till jul.

Jultapeter med realistiskt utseende

Christmas Wallpapers with a realistic snow-covered street and snowy trees in central park

Muralmålning på bilden: Central Park täckt av snö

När folk tänker på jul kommer de alltid att tänka på New York. Det finns få saker som är mer stämningsfulla än att gå genom Central Park vid denna tid på året. Även de som aldrig har varit där kommer att ha sett alla filmerna (våra favoriter är Home Alone 2 och Miracle on 34th Street). Eller om du är ett inbiten Friends-fan är den här fantastiska väggmålningen lika rolig och relevant.

När det gäller julbakgrundsbilder får den här utsökta bilden dig att känna dig som om du kliver in i ett fridfullt vinterlandskap. Det är den perfekta gästrumstapeten för jet-setters eller alla som gillar lite eskapism.

En rolig, folklig twist på festlig inredning

Blue and green Christmas wallpaper in a bedroom with white bedsheets

Muralmålning på bilden: Skogsfolklore

Vår slående tapetmålning Forest Folklore Wallpaper Mural är en vacker bakgrund för tomtens verkstad. Men de dämpade gröna färgerna och jordbruna färgerna gör den sofistikerad och ändå vuxen. När det gäller att fullända dina juldekorationer kan du hålla resten av sovrummet enkelt och dämpat med ljusblå sängkläder som anspelar på de vackra färgerna i tapeten.

Det är den perfekta festliga tapeten, men låt dig inte luras av de vintriga referenserna i den här väggmålningen. Den är mer mångsidig än vad man kan tro och kan anpassas till alla årstider. Du behöver bara veta hur du ska göra om rummet till sommaren. Lägg till en färgklick, till exempel kanariegult, och hela rummet kommer att förvandlas.

Trendig beige blandat med natur

Bedroom showing Christmas wallpapers with a snowy forest and neutral accessories

Muralmålning i bild: I vitt

Beige och jordnära toner är ett populärt färgschema för gästrum eftersom paletten är tillräckligt neutral för alla besökare. Unga, gamla, män, kvinnor, coola och hippa - neutralitet är alltid uppskattat. Vår vackra tapet "In White" kan omedelbart förvandla ditt inredningsutrymme. Landskap och skogslandskap täckta av snö eller frost kan fungera bra i både stora och små rum. Vinterlandskap i ett litet rum kan få det att verka rymligare, medan de i större rum får dina gäster att känna att de går rakt in i ett vinterlandskap.

Det är en modern version av det populära skogstemat och vi tycker att det passar bäst i ett stort rum där väggarna känns kala. De frostklädda träden påminner om julen, men den här designen ser lika bra ut under andra årstider och ger dig så många alternativ när det gäller mjuka möbler.

Jultapeter för yngre sovrum

White wallpaper with animals in a kids room with a pine bed and grey bedsheets

Muralmålning på bilden: White Forest

Vi tycker att den här designen är perfekt för ett gästrum för barn - de kommer att älska att se alla de olika djuren på väggarna när de somnar på natten. Den här typen av jultapeter fungerar extremt bra med dämpade färgscheman, vilket gör att designen kan användas året runt, så din inredning behöver inte begränsas till december månad och det kommer inte heller att kännas för nytt. Den skandinaviska jultrenden handlar om neutrala, naturliga och avskalade områden - det betyder att du enkelt kan anpassa utrymmet när festligheterna tar slut.

Genom att välja enkla och eleganta grundfärger och möbler kan du behålla rummets centrala koncept och byta ut mjuka kuddar som liknar inredningsdetaljer. Vår vackra White Forest Wallpaper passar perfekt till rustik eller skandinavisk julstämning.

Välj värmande färger för ultimat komfort

Neutral bedroom with a beige, nordic style Christmas wallpaper

Muralmålning på bilden: Hjort på vintern

För dig som behöver förbereda ett tillfälligt gästsovrum behöver du inte oroa dig för att rummet ska kännas naket eller obekvämt, eftersom nyckeln är att välja varma, beige jultapeter! Ta tapeten "Deer in Winter" ovan; den mysiga tonen och den nordiska designen förvandlar genast det här sovrummet till en vacker skandinavisk tillflyktsort. Sängen kan göras bekvämare genom att helt enkelt lägga till beige och bruna kuddar och överkast.

Dessa färger är synonyma med hösten och skapar en mysig och inbjudande atmosfär. Att stapla trälådor på varandra eller att upcycla dina egna möbler skulle också vara en väldigt fin touch med den här sovrumstapeten. Hur du än väljer att styla rummet kommer det garanterat att utstråla julvärme!

Om du planerar att förvandla ditt gästrum med jultapeter under julhelgen, låt oss veta i kommentarerna nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Jacob

16/11/2022

Do you sell Christmas back drops for photo shoots? Jacob

Rachael @ Wallsauce

16/11/2022

Hello Jacob, we have a vast range of Christmas-themed wallpapers that would be perfect for photoshoot backgrounds. You can see our collection here - https://www.wallsauce.com/wall-murals-wallpaper/winter-christmas-wallpaper-murals - If you require any further help, please contact our studio team at info@wallsauce.com and they will be happy to assist you!

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €