4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Vintage bar interior with dark wooden seating, yellow fabrics and a large brown map wall mural

31/01/2023   POSTET AV

Vakre tapetdesign for din Bar Interiør

En bar är mycket mer än en plats där du kan ta en drink. Barer blir alltmer en plats där man umgås med vänner och familj. Det är en plats för att ta igen sig, prata och till och med hålla möten, och därför måste din inredning ge människor en anledning att stanna kvar.

Människor dras till barer vars interiörer är varma och välkomnande och som erbjuder mer än en plats att sitta på. Vi längtar alla efter inrättningar som har ett tema eller en personlighet, liksom en vackert utformad inredning. Din inredning är ett utmärkt sätt att kommunicera bra mat, drycker och kundservice.

En fantastisk inredning är en anledning till att dina kunder kommer att fortsätta att återvända till dig, men en inredning som kan instagrammas är också en stor förändring. Sociala medier är den perfekta plattformen för att attrahera kunder som är ute efter de fantastiska Insta-bilderna. Det perfekta sättet att uppnå detta är med en vacker barinteriör - och vi kan hjälpa dig.

Tropiska mönster skapar en exotisk atmosfär.

Pink and green tropical wallpaper in a cafe with dark wood tables and chairs

Väggmålning i foto: Rosa djungel

Ett bra sätt att hålla sig till trenden är att använda sig av botaniska växter. Tropiska mönster lyfter genast din inredning från tråkig till iögonfallande. Om du vill skapa en fondvägg som lockar kunderna och ger dem en vacker bakgrund när de äter, dricker och har det trevligt. Tropiska mönster är perfekta för att skapa ett "bildskönt" område. Deras funkiga färgscheman och djärva mönster är en trend som återkommer varje år.

Botaniska mönster återspeglar många färger som förknippas med naturen - vilket gör dem till ett perfekt val för att komplettera rum av alla paletter.

Om du vill bygga upp din inredning till en funkig nivå kan rosa och gröna tapeter förhöja ditt rum och ge det en tropisk look. Samtidigt kan en tropisk tapetdesign vara fokuspunkten i din bar. Om du föredrar att hålla resten av din inredning diskret. Mahognybord, stolar och till och med barstolar kommer att vara den perfekta följeslagaren till din tapet med tropiskt tryck.

Få det perfekta området med en realistisk 3D-tapet

Interior with a 3D wallpaper of a wine cellar in a bar with rustic furniture

Väggmålning i foto: Epic Wine Cellar

Den perfekta barinredningen behöver inte kännas övermäktig eller vara beroende av en rörig design. För mycket inredning kan ta bort allt från ditt utrymme, vilket inte är bra när det gäller kunderna. En tapetvägg med 3D-effekt är ett perfekt sätt att skapa en vacker fondvägg som kan ge en illusion av djup. Detta är särskilt användbart om du bara har ett litet område att arbeta med eller om du letar efter ett sätt att utnyttja ett annars överflödigt hörn.

En av våra kunder har skapat ett vackert och rustikt område genom att pryda väggarna med en av våra 3D-väggmålningar. Med en enkel placering av barstolar i trä och en tunna som bord har du ett slående område som alla kommer att vilja sitta vid.

3D wine cellar wallpaper mural in a wine bar with wooden tables and green and red chairs

Väggmålning i foto: Vinodling

Den här vinbaren i Madrid har förvandlat sin inredning med hjälp av en liknande 3D-design. Den här vackra 3D-väggmålningen är perfekt för en vinbar och får kunderna att känna sig som om de har satt sig i en cool vinkällare. Den subtila användningen av färg från de röda och turkosa stolarna passar utmärkt ihop med de mörka träborden. De har skapat en vacker fokuspunkt genom att placera väggmålningen i vinkällaren.

Den drar in ögat i designen och får det redan rymliga rummet att kännas ännu större. Användningen av realistiska bilder i detta sammanhang bidrar till att ge ett större rum karaktär, mer än en vanlig målad vägg. Vackra tapeter kan komma i många olika former. Oavsett om det är en mönstrad design eller ett realistiskt fotografi, bidrar varje design till att ge din bar ett försprång framför alla konkurrenter. Framför allt kan den få dina kunder att känna att de upplever något unikt.

Barinteriörer kan omfamna eklektisk stil

Bar interior with a colourful wall mural with marble tables and black chairs

Väggmålning i foto: Crazy Rainbow

Barinredningar behöver inte vara subtila, särskilt inte om du vill skapa en inredning som har en rejäl effekt! En färgglad väggmålning är ett utmärkt sätt att omfamna en eklektisk stil. Många moderna barer har funkiga och dramatiska mönster i sin inredning. Detta kommer att locka ett stort antal kunder till deras inrättningar. Om din inredning har ett distinkt tema kan det locka folk till dig enbart av den anledningen.

En bar som inte är centrerad kring den fysiska baren är ett bra sätt att ta bort skyldigheten att dricka. En barinredning kan sätta tonen på många olika sätt. Om du till exempel antar en bohemisk stil kommer du att kommunicera till dina kunder att en avslappnad upplevelse väntar dem, oavsett om de vill dricka några fantastiska cocktails eller ett gräddfilat kaffe.

Underskatta aldrig en välplacerad väggmålning med kartor

Vintage map wall mural in a bar interior with dark wooden furniture

Väggmålning i foto: Exekutiv politisk världskarta

Alla älskar tanken på att resa. Att se världen utanför våra hemorter och städer och uppleva olika livsformer. Baren ovan i USA prydde sina väggar med en av våra väggmålningar med kartor och den ser fantastisk ut! De beige övertonerna passar perfekt till barens redan retro stil. Kartväggmålningen gör att den här barinredningen kan skapa en stor men vacker fondvägg.

Väggmålningar med kartor är otroligt mångsidiga och det finns många mönster som passar många specifika behov. Oavsett om du letar efter en vintagekarta, abstrakt, 1700-talskarta, färgglad eller traditionell - vi har ett stort utbud som är redo för dig att hitta din perfekta design. Därför kan en välplacerad väggmålning med kartor göra underverk för din inredning.

Du kan välja mellan många olika utföranden, från allt till färgen. Du kan till och med ladda upp din egen bild och anpassa kartan till din hemstad som den ser ut nu eller för många år sedan!

Mångsidig barinteriör för dag och natt

Large, dark floral wall mural behind a bar with low hanging lights and green tiles

Väggmålning i foto: Rosa Rose Jungle

De flesta som går till en bar är ute efter att koppla av. De vill bara träffa sina vänner, koppla av efter en hård dag eller bara njuta av lite tid för sig själva och observera sin omgivning. Om du äger ett kafé eller café som fungerar som bar under kvällen är det också viktigt att locka folk under dagen.

Många människor njuter numera av sin "utekväll" under dagen. En ny trend är att gå ut på eftermiddagen för en mer civiliserad utflykt, och det är på väg att bli en ny norm. Ett utmärkt sätt att locka till sig kunder som inte är ute efter hög musik och dans är att skapa ett iögonfallande barområde. Blommiga tapeter är ett fantastiskt sätt att dra kundernas blickar mot dig, särskilt under dagen när starkt ljus inte är lika lockande.

En sval och lugn interiör lockar dem som vill ta en lugn drink. En avslappnad atmosfär är perfekt för dem som vill träffa vänner eller bara njuta av lite tid för sig själva.

Skapa ett barområde i ditt eget hem

Orange and black geometric wallpaper in a home bar with orange accessories

Väggmålning i foto: Terrakottaplattor

Många människor vill ta baren till sig! Med de udda tiderna under låsningen kom en våg av hemgjorda barer till stånd. Människor förvandlade reservrum, skjul, garage och till och med sina vardagsrum till barer för att stanna hemma. Under denna osäkra tid hade vi mycket tid att ägna åt att utforma och utrusta våra hembarer. Tapeten i den här inredningen, designad av Twisted Pixel Illustrations, har skarpa och slående geometriska former.

Genom att använda de djärva färgerna i denna abstrakta design har vår kund skapat en interiör med en modern twist. En vacker tapetmålning, som denna abstrakta design, är ett fantastiskt sätt att ge liv åt din hemmabar och samtidigt skapa en fantastisk fondvägg - särskilt om din bar ligger i vardagsrummet eller köket.

Du kan förbättra din barinredning med vårt breda utbud av fantastiska geometriska tapeter. Varje stil är redo att ge färg och karaktär åt din bar, oavsett om den ligger i ditt hem eller om du har en egen anläggning.

Barinredning är det perfekta sättet att förbättra kundupplevelsen och locka nya potentiella kunder. Oavsett om det är en livlig lördagskväll eller om du serverar koffeinfria latte till eftermiddagsbor, kommer din inredning alltid att gynnas av en vacker tapetmålning.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €