4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
jungle animals illustrated wallpaper in cute nursery

16/06/2020   POSTET AV

Baby Bakgrunn Alle Mammas og Poppas vil ønske seg!

Först och främst gratulerar jag dig till din fantastiska nyhet! Er lilla kommer att anlända om bara några månader och planeringen har börjat! Och det viktigaste jobbet som prioriteras bland alla andra är att förbereda barnkammaren. Vi har alla sorters barnrumstapeter för att ge ditt barn den bästa starten i livet, från magiska älv- och sagolandskap, glödande fullmåne, äventyrliga djursafaris eller vackra blommor!

Vare sig det är spänningen eller hormonerna som har fått dig att bygga bo, är vi här för att visa dig vår bästa kollektion av babytapeter som hjälper dig att skapa det perfekta barnkammaren för dig och ditt barn.

Magiska Pixie Land baby tapeter för att sätta fantasin i brand!

pixies in meadow with magic tree and hot air balloon wallpaper in cute nursery

Muralmålning på bilden: The Meadow

Vill du skapa en känsla av nyckfullhet i ditt barns barnrum? Eller är du en stor beundrare av Enid Blytons "The Magic Faraway Tree"? Den här vackert illustrerade tapeten The Meadow kommer definitivt att ge en magisk touch till ditt barns sovrum.

Den här förtrollande tapeten med träd och älva har designats av den vietnamesiska konstnärenTurine Tran och är perfekt för både små pojkar och flickor tack vare blandningen av grönt, rosa, blått och mycket annat.

Djurkartans bakgrundsbilder för framtida upptäcktsresande!

colourful world map with animals in trendy nursery

Muralmålning på bilden: Djur världskarta

En av de största anledningarna till att vi älskar den här väggmålningen med djurens världskarta är att den kommer att stå emot tidens tand. När ditt barn växer från nyfödd till tidig skolålder kommer den här förtjusande karttapeten fortfarande att se åldersanpassad ut. När de blir äldre kan de till och med lära sig att namnge alla djur och senare läsa högt namnen på kontinenterna och oceanerna - pedagogiskt men ändå stilfullt.

Den här söta djurtapetet passar alla bebisar - den är inte bara till för pojkarnas sovrum. Den här designen är färgglad och full av detaljer, så välj ett subtilt urval av vita och grå möbler som passar till den. Eller om du älskar färg, ta fram några av de vackra nyanserna i kartan, som gult och grönt, och välj en babymobil, fåtölj eller matta i samma toner.

Delikata blommor för din lilla bebis

illustrated flowers on white background wallpaper in baby's nursery with swinging chair

Muralmålning på bilden: Delicate Floral Meadow

Oavsett om du ska ha en liten pojke eller en liten flicka kommer en fin blommig tapet att se dyrbar ut och föra in naturen i ditt barns barnkammare. Om du gillar att vara traditionell och välja rosa till flickor och blått till pojkar kan du med den här blommiga väggtapeten på grund av blandningen av rosa och blå skuggade blommor i designen.

När du utformar ditt barnrum bör du först tänka på vilken färgskala du vill ha. Oavsett om du väljer att måla väggarna eller välja en väggmålning kommer detta att sätta scenen för hela barnkammaren. Allt annat kommer att byggas upp därifrån.

Hyllad bokillustratör baby tapet

painted african animal cartoons in cosy nursery

Muralmålning på bilden: Afrika av Dubravka Kolanovic

Den här gulliga afrikanska väggmålningen är designad av den kända barnillustratören Dubravka Kolanovic. Det är en helt fantastisk babytapet för alla framtida veterinärer eller safariutforskare!

Man förstår verkligen varför Kolanovics illustrationer är populära i barnlitteraturen. De vänliga ansiktena på hennes karaktärer och de mjuka, mjuka färgstråken är lugnande och enkla - hennes verk har till och med visats på CBeebies!

Trendig marinblått och guldigt sjömans tapet med sjöfartsprägel

whales swimming in abstract navy and gold effect wallpaper in child's nursery

Muralmålning på bilden: Bond II

Om du letar efter en design som kommer att se förtjusande ut i ett barnrum men som också passar bra ihop med resten av hemmets inredning, välj då denna spektakulära Bond II tapet.

Dess ultramoderna utseende med vackra marinblå och guldfärger är helt trendigt men ändå tillräckligt sött för att användas i ditt barns sovrum. Håll det nautiska temat genomgående för att skapa ett lugnt och fridfullt rum för dig och ditt barn. Eller håll det subtilt genom att välja vita möbler med inslag av guld för att spegla de gyllene färgerna i designen.

Vintage-inspirerad enhörning barnkammar tapet

vintage illustration of fairy and unicorn by lake wallpaper in white, grey and pinkbaby's nursery

Muralmålning på bilden: Jag och min enhörning

Om du är en vintagefantast som jag själv är den här väggmålningen Me and My Unicorn perfekt. Den här tapeten med älvor och enhörningar är designad av barnillustratören Mimi Jobe och ger verkligen en känsla av magi och fantasi i hemmet. Föreställ dig att du läser en saga för ditt lilla barn med den här förtrollande sjöbilden i bakgrunden - verkligen magiskt!

Tack vare de lugnande färgerna passar den här vackra älvtapeten utmärkt ihop med vit, pastellblå eller rosa inredning. Placera spjälsängen mot väggmålningen så att ditt barn kan titta upp på detta magiska land när det somnar...

Baby tapet du och bubba kommer att bli överlyckliga med

dark blue night sky, clouds and moon wall mural in modern nursery

Muralmålning på bilden: Fullmåne vid sin perigee

Vill du ha en fantastisk barnrumstapet som är helt otrolig? Välj då en lugn och lycklig måntapet.

Vi älskar vår avkopplande Full Moon at its Perigee- tapet i det här barnrummet. Placerad var som helst i rummet eller bredvid ditt barns spjälsäng kommer den här månen att skapa en idealisk miljö för en perfekt natts sömn.

Safaritapet för en liten som är vild med den vilda sidan!

illustrated jungle and animal wallpaper in cute animal themed nursery

Muralmålning på bilden: Jungle Life Wallpaper

Mer än någonsin tidigare ser vi en ström av palmbladsmönster i inredningsvärlden. Dessa tropiska mönster är inte bara begränsade till utrymmen för vuxna. Även ditt barn kommer att älska den här exotiska tapeten Jungle Life!

Den här djur- och djungeltapeten är utformad i olika pastellfärger och skulle se fantastisk ut med ljusblå, grå, gröna eller senapsfärgade inredningsval. Glöm inte att lägga till mer inredning med safaritema i rummet. En söt giraffbjörn och barnvänliga djurväggar kommer verkligen att bidra till safarikänslan!

Har du tyckt om att titta på vår fantastiska samling av babytapeter? Om du vill ha ännu mer, varför inte ta en titt på vår kategori med vackra barnkammartapeter? Det finns något som passar alla bebisar! Eller om du har en kommentar eller en fråga är du välkommen att skriva en nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €