4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Boy reaching for moon mural

22/10/2019   POSTET AV

Baby Boy soverom ideer som ikke er blå

Det är dags för några spännande idéer för sovrummet för pojkar som går bort från den trygga blå färgen.

Har du och dina vänner någonsin pratat om detta?

"Vet du om det är en pojke eller en flicka?"

"En pojke!"

"Allt är blått då?"

Många mammor har sagt att ett blått sovrum inte ens gynnar barnets sömn, trots rykten om att färgen lugnar barnet. Så varför återvänder vi till blått när vi får pojkar? Låt oss gå ifrån stereotyperna och komma i kontakt med vår mer äventyrliga sida. Ge det nya tillskottet i familjen den bästa starten i livet med en unik fondvägg. Även om han är liten ska du inte begränsa hans fantasi genom att bara måla blått, utan ge honom en förtrollande design som kommer att trösta honom när han somnar.

Se vårt fantastiska utbud av idéer för sovrummet för pojkar i kategorin tapeter för barnkammaren. Vi är säkra på att du hittar något speciellt för dig och din pojke. Eller läs nedan för några fantastiska idéer för sovrum för små pojkar.

Sovrumsidéer för små pojkar som får dig att kvittra, vråla eller muhga av glädje!

Noah's ark mural for new baby boy bedroom ideas

Finns det något bättre sätt att välkomna din lilla till världen än med vår tapetmålning Noaks ark Jumble? Här finns alla stora och små varelser, ta ett steg in i djurparadiset och få din lilla älskling att bli glad.

Det stora utbudet av färger och detaljerade illustrationer kommer säkert att vara en stimulerande sensorisk upplevelse i din pojkes sovrum. När de blir äldre är det ett bra sätt att börja leka spionage och introducera en massa nytt ordförråd om djur. Verkligen fantastisk och ett konstverk i sig, du och ditt barn kommer att uppskatta denna väggmålning för barn i många år framöver.

Vill du ha en tapet med djurtema, men är vår tapetmålning Noahs ark Jumble inte något för dig? Sök efter djur i vår kategori-sektion och hitta realistiska eller tecknade djurillustrationer. Varför inte läsa A Conversation with... Howard Robinson för att ta reda på inspirationen bakom hans lekfulla tecknade djurbilder?

Älvor som bor på botten av din...lilla pojkes sovrum

Fairy town in a forest mural for new baby boy bedroom ideas

Vill du ha idéer för sovrummet för pojkar som skapar en mystisk och magisk känsla? Vår förtrollade tapet Hidden Treasure, designad av barnillustratören Philip Straub, är perfekt för dig. När jag var liten föreställde jag mig alltid att älvor bodde längst ner i trädgården. En eller två gånger byggde jag små hus åt dem med hjälp av pinnar, löv och allt annat jag kunde få tag på.

Den här sagostaden, designad av Philip Straub, kommer att lägga en bra grund för ditt barns fantasi. Innan du vet ordet av kommer de att vilja flyga in i ett av de pittoreska, små älvhusen i den här fantastiska väggmålningen.

Den här magiska väggmålningen är inte bara vacker för ditt barn, utan är också en bra ursäkt för dig att ha ett sagoland i ditt hem. Om du fortfarande tror på älvor...

London brinner, hämta motorerna, häll på vatten!

London red and blue mural with telephone boxes, buses and soldiers

Få din lilla pojke att bli beroende av barnvisor med vår tapetmålning london's burning London Background wallpaper mural.

Den här härliga väggmålningen för barn påminner om tryckta tapeter från 1950-talet. Du kommer omedelbart att skapa en charmig, modern-vintage känsla i ditt barns sovrum.

Med så många babytillbehör med London-tema som finns på våra gator kan du lätt hitta smakfulla saker som kompletterar den här vackra barnkammartapeten. Föreställ dig den här väggmålningen för barn tillsammans med en vit barnsäng, en blågrön matta och en röd fåtölj i ett hörn av ditt barnrum. Helt enkelt vackert och klassiskt.

Gå till månen och tillbaka för din lilla pojke

Little boy mural reaching for the smiling moon

Den här drömlika och nostalgiska tapetmålningen Reaching tar dig tillbaka till din barndom.

Den här väggmålningen för barn, designad av den vietnamesiska konstnären Turine Tran, kommer att påminna dig om när även de minsta sakerna fyllde dig med stor vördnad. Den här väggmålningen för barn påminner om det magiska fjärran trädet och är en perfekt bakgrund för en avkopplande nattvard.

Vi vet att du skulle göra vad som helst för ditt barn, så gör det och kasta ett lasso över månen om det är vad ditt barn behöver!

Sovrumsidéer för små pojkar, perfekt för Tiny Saurus och din lilla bebis

Tiny smiling dinosaur in a big forest mural

En söt dinosaurie till din pojkes sovrum. Vad mer kan du önska dig med den här tapeten Tiny Saurus? Den kommer definitivt att skapa ett ruskigt sovrum för din lilla pojke.

Den här fantastiska dinosauriemålningen skulle kunna vara hämtad direkt från en sagobok för barn! Njut av de lugnande gröna och blå nyanserna i kombination med de mjuka solstrålarna som väver sig genom träden. Kombinera med enkel vit och grå inredning för att se till att den här illustrerade väggmålningen för barn står i centrum för uppmärksamheten.

Den här dinosaurietapeten är en del av en dino-mite-serie med dinosaurieväggar från Wallsauce och är verkligen idealisk för din lilla pojke.

Ha en hel del roligt med dessa idéer för sovrummet för små pojkar

Big blue cartoon whale mural with little colourful fish

Val, val, val...Hur söt är inte den här underbara tapeten med valar?

Presentera ditt barn för sina nya vänner under havet och gör hans första sovrum till ett spännande och färgglatt rum.

Med så många inredningsdetaljer med sjömans- och båttema finns det garanterat bra möbler som kan göra din lilla sjömans sovrum till ett fantastiskt lekland.

Har vi inspirerat dig till att ta ett steg bort från vanliga blå väggar, men har du några fler frågor att ställa? Har du några tips eller råd till andra föräldrar? Eller varför inte berätta om en annan av våra väggmålningar som du använde i din lilla pojkes sovrum? Det är bara att kommentera nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €