4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
astronaut on planet wallpaper in living area

22/02/2022   POSTET AV

Hvorfor alle hjem trenger Astronaut Bakgrunn!

Människor har länge tittat upp mot himlen för att få svar, och rymden är det yttersta okända för mänskligheten. Rymden har också förmågan att få fram det inre barnet i oss alla, eftersom tanken på böjbar tid och rymd eller teorin om svarta hål är tillräcklig för att lämna dig i ren förvåning.

Begreppet rymdresor och andra världar har också påverkat hur vi inreder våra hem, och inredningen omfattar allt från superfuturistiska möbler till galaktiska tryck och astronautstapeter.

Oavsett om du är en stor eller liten unge är det något spännande med att hylla rymden i heminredningen. Och vi tycker att astronautinredning är perfekt för varje hörn av huset, inklusive kontor, sovrum, gästrum och vardagsrum.

Här är anledningarna till varför väggmålningar med astronauter passar bra i alla hem (och varför du borde skaffa några nu)!

Eftersom astronauter är riktiga superhjältar

astronaut with pink space background wallpaper in office room

Muralmålning på bilden: Spaceman väggmålning

Glöm fiktiva superhjältar. De verkliga hjältarna i världen är de som flyter runt i rymden, duschar med sprutpistoler, äter frystorkad mat och sover upp och ner. Varje rymduppdrag är en risk för livet, och i upptäcktens namn sätter astronauterna sina liv på spel.

Astronauter kan dö under olyckor under flygning och de kan även dö under träning inför rymduppdrag (som branden på Apollo 1:s uppskjutningsramp som dödade hela besättningen). Så om du vill hylla verkliga superhjältar som bidrar till vetenskapen (och som en dag kan upptäcka en ny planet som kan stödja mänskligt liv) kan du stolt visa upp astronauttapet i ditt hem.

För personer som arbetar på distans är den här episka väggmålningen Spaceman det perfekta tillägget till ditt hemmakontor och inspirerar dig till att göra något banbrytande (eller bara ta dig igenom dina arbetsmejl utan att förlora förståndet).

För en unik version av en astronautstapet

colourful space planets wallpaper in black and white lounge

Muralmålning på bilden: Space Odyssey

Galaxy tapeter hade sin tid på Instagram och är fortfarande populära. Men astronautväggmålningar tar det hela ett steg uppåt. Astronauten, som flyttar estetiken från mild och abstrakt till djärv, direkt och till och med realistisk, symboliserar seriös utforskning av rymden och förmedlar dina bästa NASA-vibbar.

Om du gillar galaxtrenden i inredningen men vill ha mer effekt, kan den här fantastiska Space Odyssey-papperet ge ditt hem en unik prägel. Använd den i gemensamma utrymmen så att den får den exponering den förtjänar!

För att man ska sträva efter det omöjliga

rocket launching wallpaper in simple home office

Muralmålning på bilden: Rymdfärja mot mörk himmel

Rymdresor, månlandningar och uppdrag på Mars lär dig att sträcka dig efter stjärnorna (bokstavligen och bildligt talat). Det är därför vi älskar astronaut- och galaxtapeter, och allt som rör sig om att lyfta!

Den första raketen som flög tillräckligt högt för att ta sig ut i rymden var V2-raketen som först lanserades av Tyskland 1942. Den första människan som flög ut i rymden var astronauten Jurij Gagarin i Vostok 1, som kretsade runt jorden med en hastighet av 27 400 kilometer i timmen 1961. Och den första personen att gå på månen var Neil Armstrong, bara åtta år senare, 1969.

Astronauterna på NASA har tagit sig igenom den ena milstolpen efter den andra och den här väggmålningen Space Shuttle Against Dark Sky är allt du behöver för att känna att du kan ta dig an dina egna uppdrag.

Så att du kan ge ditt hem en otrolig färg

pink, purple and blue galaxy wallpaper in living room with blue couch wallpaper

Muralmålning på bilden: Rymdmålning: Rymdmålning

När folk tänker på Moder Naturs bästa färger tänker de genast på blommor. Även om vi älskar blommiga tapeter är det inget som slår de vilda, spännande regnbågsfärgseffekterna i rymden. Människor dras till blommor för att de är säkra, sympatiska och icke-känsliga. Vem tycker inte om blommor, eller hur?

Men om du vill visa upp de mest otroliga färgkombinationerna i ditt hem kan du lämna din komfortzon och prova galaktiska tapeter i stället. Den här fantastiska rymdtapeten passar bra ihop med midnattsblått eller mystiska marinblå nyanser, liksom lyxiga djupa plommon och lila, eller till och med magenta, varma apelsiner och gyllene gula toner.

För att skapa ett spektakulärt sovrum för barn

colourful planets wallpaper in kids bedroom

Muralmålning på bilden: Planeter i rymden

En annan anledning till varför alla hem behöver astronauttapet är för att dekorera ett barns sovrum med något helt fantastiskt. Grafiskt rika väggmålningar är ett underbart tillägg till barnens sovrum eftersom de frigör en hel del kreativitet.

Precis som bilder i böcker kommer ett vackert konstverk som denna väggmålning av Adrian Chesterman att väcka deras nyfikenhet, ge bränsle åt deras fantasi och få fram deras konstnärliga sida. Muralmålningar får också barnen att ställa frågor och skapar ett fantastiskt utrymme i hemmet där de kan tillbringa tid ensamma, reflektera och bearbeta och konceptualisera sina tankar.

För att utbilda astronauter i framtiden

space infographic wallpaper in teenager's bedroom

Muralmålning på bilden: Universum Infographic Solsystemet

Har du en liten astronaut under utbildning hemma? I så fall är den här väggmålningen Universe Infographic Solar System perfekt för deras sovrum eller lekrum.

Vi har en rad pedagogiska väggmålningar om solsystemet som kan omvandla deras nyfikenhet till effektiva studier, informera dem om deras framtida uppdrag och ge dem all den kunskap de behöver för att komma in i NASA:s flygprogram.

De kommer också att vara populära på övernattningar, eftersom alla barn i grannskapet kommer att fascineras av den här fantastiska väggmålningen.

Eftersom alla är upptäcktsresande i hjärtat

astronaut by hubble wallpaper in living area with console table

Muralmålning i foto: Häng med Hubble

Från de mer subtila manifestationerna av retro-futuristisk design som var populär på 60-talet - till subtila och eleganta designdetaljer som konstellationsmönster och himmelskt väggkonst - till den stora, djärva och rymdman-besatta inredningen som är reserverad för NASA-nördar. I inredningar har rymdtema länge varit eftertraktad.

Vi älskar särskilt den här väggmålningen av Hubble Space Telescope eftersom den representerar några av mänsklighetens mest fantastiska prestationer. Hubble, som först lanserades i omloppsbana av rymdfärjan Discovery 1990, kretsar över jorden på 547 kilometers höjd. Och tack vare detta rymdteleskop kan vi njuta av bilder från rymden, som planeter, stjärnor och galaxer.

Att utforma fantastiska stjärnlandskap i sovrummet

purple and navy galaxy wallpaper in kids black and white bedroom

Muralmålning på bilden: Dreamy Space

Det finns inget bättre sätt att gå i sömn än under stjärnorna och månen med en bakgrundsbild av natthimlen. Ett stjärnlandskap med planeter är inte bara avkopplande och lugnande, med alla de rätta färgerna för att hjälpa dig att komma ner i varv i slutet av dagen, utan det är också en drömmares paradis.

Somna in med tanken att allt är möjligt..... rymdresor, andra världar, främmande galaxer, människor som befolkar nya planeter. Vakna upp med en känsla av att du kan ta dig an nästan vad som helst.

Den här tapeten Dreamy Space är perfekt för sovrum, inklusive barn- och gästrum. Den fungerar också bra som en väggmålning i taket, vilket gör den till ett mångsidigt tillägg till ditt hem.

Eftersom astronauttapeter kommer att imponera på dina gäster.

astronaut in space wallpaper in lounge with yellow chair

Muralmålning på bilden: Foto: Taking on Space

Vill du ha en inredning som gör att ditt hus sticker ut? Eller behöver du ett samtalsämne i ditt mottagningsrum? Alla älskar rymd, och NASA-papper ger dig en punkt som skiljer dig från alla andra så att ditt hem inte ser ut som alla andras.

Blommor? Överdrivna. Randiga? För säkra. Marmormönster? Vi har sett det förut. Men rymdtapeter är helt unika, och om de används på rätt sätt (och med rätt möbler och inredning) kan de se snygga och till och med chica ut.

Muralmålningar som den här är särskilt slående i stora lägenheter med öppen planlösning där kök, matsal och kontor är samlade i ett och samma rum. Och om du har högt i tak och industriella bjälkar är det ännu bättre - den här astronautmålningen kommer att ta all plats på väggen!

Skulle du ha tapeter med NASA- eller astronaut-tema i ditt hem? Berätta om dina favoriter i kommentarerna nedan...

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €