4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
fantasy scene of unicorns in unicorn land with bridge wall mural in pink, blue and white child's bedroom

04/03/2021   POSTET AV

9 Unicorn soverom ideer som er helt magiske og mystiske

Fetare regnbågar, söta pastellfärger och oändligt med glitter och feerljus. Trenden med enhörningar i sovrummet är obevekligt flickig och är en av de få sovrumstrender som tilltalar barn i alla åldrar. Från bebisar och småbarn som fascineras av färgexplosionen, ända upp till tonåringar som drömmer om att ha ett coolt bo som är Instagram-värt. Enhörningar är allmänt älskade.

Denna hemtrend trotsar också tiden. Precis som "Millennial pink" eller skandinavisk design kommer enhörningsprydnad alltid att ha en plats i inredningsvärlden. Även när det är ute, är det inne. Så du behöver inte oroa dig för att omdekorera när året är slut. Och vi ska avslöja en hemlighet för dig också... Enhörning inredning är inte bara för barn...

Det finns så många vuxna sätt att införliva enhörningstrenden i ditt hem. Våra enhörningstapeter är ett förtrollande sätt att förvandla ett tråkigt extra rum. Eller, för dem som är fantasifulla i hjärtat, är de ett perfekt inslag i ett magiskt sovrum.

Vill du strö lite regnbågsdamm på ditt inredningsprojekt? Här är 9 idéer för ett sovrum med enhörning som kommer att få dig att häpna!

1. Ge ditt barns rum liv med realistisk väggkonst.

vintage illustration of unicorn mare and foal with fairy and fair child wallpaper in white, pink and blue nursery

Muralmålning på bilden: Fairyland väggmålning

Om ditt barn är besatt av rosa och enhörningar kan du hitta en magisk väggmålning med båda dessa färger kombinerade. Den här underbara väggmålningen Fairyland är perfekt för dig. Den underbara enhörningen i den här enhörningstapeten är så vacker och är ett fantastiskt exempel på konstnärskap. Ditt barn kommer att berätta för sina vänner att de har "riktiga enhörningar" i sitt sovrum!

Varför inte installera den här designade Mimi Jobe enhörningstapeten i ditt barns sovrum och överraska dem? Föreställ dig hur glada de kommer att bli! Kombinera med allt som är rosa och fluffigt och du har skapat ett enhörningsdrömland för ditt barn!

2. Enhörning minimalistisk design

toddler room with white walls and white and pink accessories

Alla enhörningsdekorationer behöver inte vara överväldigande rosa. Om du vill att ditt barns sovrum ska vara mer könsneutralt, eller om du bara föredrar en minimalistisk inställning, kan du tona ner det med några nästan vita pastellfärger.

Den här sovrumsinredningen passar perfekt in i ett skandinaviskt hem. En plats där vita väggar är det viktigaste och där "skräp" har valts ut med omsorg för att matcha resten av rummet. Minimalism är en bestående trend. Enkla väggfärger (som vår drömska väggmålning Polygon Pastell) är den perfekta duken för allt mytiskt. Ändå håller de utseendet enhetligt rent.

3. Enhörning gallerivägg

purple bedroom wall with white frames fun, girly prints

På tal om minimalism, det här vackra sovrummet är raka motsatsen. Det är skamlöst upptaget - men det känns inte förvirrat eller kaotiskt på något sätt (maximalistisk design när den är som bäst). Samordningen av färgerna och de genomtänkt utvalda leksakerna ger en överraskande känsla av lugn. För barn som älskar färgen rosa och drömmer om sagoväsen i sömnen är det här den ultimata platsen att umgås på.

Om du har ett stort utrymme att fylla kan en gallerivägg vara ett fantastiskt inslag. Det är också ett roligt sätt för barn och tonåringar att göra sitt hörn av världen personligt. Foton, affischer, enhörningskonstverk, söta minnessaker eller Instagramm-citat är bara några idéer för att komma igång med din utställning.

4. Enhörning sovrumsidéer som får dig att springa av glädje!

multicoloured digital art of unicorn with butterflies and glitter coming from its mane wallpaper in bedroom with pink sofa

Muralmålning på bilden: Enhörning Solo Dream

Få ditt barn att springa runt av glädje med den här inspirerande väggmålningen Unicorn Solo Dream. Med fantastiska toner av lila, blått och rosa skulle den här enhörningstapeten från vår begåvade Adrian Chesterman-sortimentet se fantastisk ut omgiven av rosa, lila eller blå väggar.

Den här mytiska väggmålningen kommer säkert att stå sig i tidens tand. Den är idealisk för barn och unga tonåringar och du kommer att kunna njuta av den här muralmålningen med enhörning i många år framöver.

5. Enhörning prinsessan stil

pale pink princess/unicorn child's bedroom with bed canopy

Prinsessor och enhörningar går hand i hand och sängkappor är ett bra sätt att få en flicka att känna sig kunglig i sitt eget rum.

Traditionellt är sängkapporna tillverkade av chintz, siden, sammet eller tapet. Men för den regnbågsfärgade varianten (och för prisvärd sovrumsdesign) fungerar genomskinliga tyger som tulle bäst. De är otroligt lätta att arbeta med. För rektangulära baldakiner som täcker hela sängen kan du hänga upp tyget från taket. Om du vill ha ett runt tak kan du lägga till en hulla hoop för att forma formen.

Dekorera med vackra prinsesspapper eller håll designen ren och enkel med klassiska vita väggar.

6. Enhörning väggdekor

digital art of unicorn land with pink and blue hues wallpaper in bedroom with pink and blue decor

Muralmålning på bilden: Enhörningsbron

Den här spektakulära tapeten Unicorn Bridge är en höjdare för alla åldrar. Placera den i ett barn- eller vuxenrum med stora väggutrymmen och bra naturlig belysning. Rum med högt i tak kommer att gynnas av en större yta. Detta kommer att göra den magiska enhörningsmålningen (från vår underbara Danny Flynn-kollektion) mer imponerande och imponerande när du kommer in.

Som i det här fantastiska sovrummet med enhörning skapar vita väggar en djärv kontrast till väggdekorationen med enhörning. Enkla möbler skapar ett ljust, luftigt och öppet rum. Allt handlar om rena linjer och en lättsam inredning, så installera rikligt med förvaring för att hålla rummet fritt från personligt skräp.

7. Enhörning och marmor chic

marble effect colourful bedding

Marmor är en av de stora trenderna 2019 och den visar sig i många olika former. Från dyra Carrera-marmorytor och marmortapeter till små inredningsföremål, räckvidden är oändlig. I kombination med enhörningstrenden är färg nyckeln.

Vår underbararosa och lila marmormålning passar perfekt till detta vackra sängkläder. För att skapa en skarp kontrast kan du välja en helt vit inredning. Väggar, golv, möbler - allt är vitt. Gör det sedan mysigt med en strukturerad matta och några plyschiga kuddar och överkast.

Vi tror att det här sovrummet är perfekt för tonåringar som inspireras av inredningar på sociala medier.

8. Regnbågar, regnbågar, regnbågar!

rainbow glitter image wallpaper in child's black and white bedroom

Muralmålning på bilden: Regnbåge och pastellglitter

Om det finns något som enhörningar alltid är kopplade till är det regnbågens färger. Måleritekniker är ett unikt sätt för enhörningsfans att njuta av sin mytiska favoritvarelse på ett mer kreativt sätt.

Eller varför inte göra livet lite enklare och välja något lite mer glittrigt medvår väggmålning med glittereffekt Rainbow and Pastel Glitter?

9. Nyhet enhörning funktioner

unicorn white desk with framed unicorn prints on wall and pink furry stool

Bildkälla: Bild: Southernstyledlife.com

Skapa några nya funktioner med en enhörning, en rosa fluffig pall, enhörningstryck och en enhörningspottlåda! Dessa kommer verkligen att ge en helt annan dimension till din sovrumsdesign. Konstgjorda sidenblommor och enhörningshorn är bra rekvisita att arbeta med. Med lite inspiration från Pinterest hittar du massor av DIY-projekt som håller dig sysselsatt, som den härdrömmande tween enhörningsdressen!

Om du vill gå ett steg längre och undvika vita väggar, varför inte välja en tapet med akvarell-effekt som ger dramatik utan att stjäla showen?

Vilken är din favoritidé för ett sovrum med enhörning? Berätta vilken du skulle vilja återskapa i kommentarerna nedan!

*pinitkod*

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Chris Pederson

28/09/2020

My little girl loves unicorns. Her birthday is coming up and she wants everything unicorn related. I like what you said about using white walls to contrast a unicorn wallpaper so I think that's what we'll do while she's at her grandparents' house.

Heather

07/03/2022

Love the one with butterflies. But wish has rainbow in it 2 of daughter favorite things.

Amy @ Wallsauce

07/03/2022

Hi Heather! We love that mural too! Why not take a look at our unicorn wallpaper collection? https://www.wallsauce.com/wall-murals-wallpaper/unicorn-wallpaper-murals

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €