4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Lavish dressing room idea

06/04/2023   POSTET AV

7 Overdådige omkledningsrom ideer

Att ha en liten box eller ett extra sovrum kan vara en bra ursäkt för att förvandla ett oanvänt utrymme till något som ger glädje åt ditt liv. För många människor kan ett område med extra förvaring eller en plats för att göra sig klar på morgonen vara ett underbart och praktiskt tillägg till hemmet.

En walk-in-garderob håller inte bara sovrummet fritt från skräp (säg hej till en bättre nattsömn), utan kan också öka fastighetsvärdet och säljbarheten samtidigt som den skapar en verklig känsla av lyx som får dina vänner att dö av avund. Ett särskilt omklädningsrum innebär också att du har oändliga möjligheter till anpassning, så du kan utforma ett utrymme som passar perfekt till resten av ditt hem, din personlighet och ditt sätt att leva.

Om du alltid har drömt om att skapa en perfekt walk-in-closet eller ett personligt omklädningsrum, så finns här några överdådiga omklädningsrumsidéer som kan hjälpa dig att komma igång...

Svart, vit och guld

Black and white dressing room idea

Bildkälla: homestolove.com.au via Pinterest

Finns det någon färgkombination som är mer chic än svart, vitt och guld? Detta är en högklassig trio som passar bäst i moderna fastigheter där rena linjer och enkelhet är det viktigaste. Detta är ett elegant sätt att få in mer ljus i ett litet rum och en färgpalett som du bör ha om du vill ha ett minimalistiskt utrymme där du kan klä på dig varje dag. Om du är orolig för att en helt vit estetik ska se för endimensionell ut kan du lägga till en glamourös millennietouch med marmortapeter, eller utforska monokromatiska geos och skapa en snygg fondvägg.

Du kan också leka med enkla svartvita mönster, till exempel svartvita blommor eller till och med svartvita fotografier. Stadslandskap kan vara särskilt inspirerande och passar utmärkt för lägenheter med öppen planlösning i stadsmiljö.

Söta ginghamväggar

Purple gingham wallpaper in dressing room

Muralmålning i bild: Lilac Gingham

Det finns så många olika sätt att förvandla överdådiga idéer för omklädningsrum till något mer personligt för dig, från trés chic till supergott. För att få in lite skoj är vi förtjusta i de olika rutiga, skotska och gingamfärgade tapeterna som du kan installera - ett snabbt sätt att ge en lekfull twist till en annars vuxen alkov i hemmet.

Du kan fortfarande njuta av en känsla av lyx genom att vara eklektisk med dina tryck. Blanda, matcha och krocka - och kombinera element av lantlig pimpelmodighet med urban överflöd för att göra det riktigt intressant. Eller varför inte experimentera med färgglada rutiga väggmattor för att få en färgklick?

Marinblått och art deco

Art deco mural in dressing room

Muralmålning på bilden: En Mode Navy

Om du inte redan visste det så är marinblå tapeter den personifierade lyxen. Att använda mörka, jordnära färger som marinblått är en av de bästa idéerna för överdådiga omklädningsrum i lyxiga hem. För att få liv i den här färgskalan behöver du guld- eller mässingsfinish, med några art deco-element inbakade.

Vår tapet "En Mode Navy" är ett snabbt och enkelt sätt att lägga till dyra guldklickar i ditt rum utan att överskrida budgeten. Komplettera konceptet med en golvlampa i guld och varma senapstoner, så är din art deco-hörna redo att användas.

En hyllning till djurlivet

Bird wallpaper

Muralmålning i bild: Kinesiskt chinoiseriemönster

Precis som i våra sovrum ska våra omklädningsrum erbjuda en lugn, avkopplande och lugnande miljö. Syftet med att skapa ett öppet garderobsutrymme är att göra processen att göra sig redo roligare. Detta innebär att rummet måste vara organiserat (gott om förvaring är ett måste) och att inredningen måste få ditt hjärta att sjunga.

Ett sätt att verkligen knyta an till designschemat är att ta hjälp av naturen. Välj designelement som efterliknar, hyllar eller speglar världen utanför. Vi älskar särskilt hänvisningar till djurlivet eftersom flora och fauna har förmågan att förbättra humöret.

Andrea Haases väggmålningar med fågel- och botaniska teman är en fantastisk samling att utforska om du också älskar den här typen av tapeter.

Fancy blommig romantik

Muted floral wallpaper in stylish room

Muralmålning i bild: Linen Wildflower

Det finns något mycket romantiskt med blommor, men låt inte denna association få dig att känna dig indelad. Florala fraktaler är populära i en mängd olika trender och stilar och de är extremt mångsidiga.

När det gäller att välja blommiga tapeter för din lyxiga walk-in-closet finns det många berättelser att dyka ner i. Prova kontrasterande färger för en modern finish, gotiska blommor som ställer maskulina och feminina mot varandra, eller fräscha blommor som får rummet att kännas lätt och luftigt.

Mörk inredning + läder

Dark dressing room

När det gäller mörka väggfärger och tapeter vet vi att det kan vara svårt att hitta rätt balans mellan ljus och mörkt. Men mörka tapeter är lättare än du tror! Några av våra tips är bland annat:

- Anta mörka, stämningsfulla växter för att underlätta din väg in i det mörka färgschemat.

- Välj kraftfulla blommor för att höja stämningen och ge en känsla av lugn i rummet.

- Välj lugnande former som gör din mörka design inbjudande och behaglig.

Om du verkligen vill få den mörka färgsättningen att verka dyr, se till att lägga till en touch av läder. Du behöver inte heller överdriva. Bara en enkel, elegant läderstol kan omedelbart förvandla och lyfta.

Alternativa idéer för överdådiga omklädningsrum...

Marble ceiling wallpaper

Muralmålning i bild: Blå marmor effekt

Om du älskar idén om unika och intressanta tapeter men behöver maximera ditt väggutrymme med förvaringslösningar, varför inte prova väggmålningar i taket i stället? Även om detta fungerar särskilt bra i hem med högt i tak kan vår kollektion av taktapeter faktiskt accentuera alla storlekar och typer av fastigheter. Vårt utbud av takmålningar omfattar allt från förstklassiga marmoreffekter, löviga djungler, geometriska mönster, fantastiska blommor och eleganta antika kartor till moln- och himmelsmålningar samt mönster med tema rymd och solsystem.

Var inte rädd för att göra rummet meningsfullt för dig och dina personliga stilpreferenser. Och när det gäller att dekorera din "femte vägg", se till att du reparerar eventuella sprickor innan du applicerar för att säkerställa en jämn finish. Om du tror att din smak kommer att förändras om några år eller så kan det vara värt att investera i en lätt avdragbar tapet så att du kan ta bort den utan krångel när det är dags att inreda igen.

Drömmer du om att ha en walk-in-closet eller ett rymligt omklädningsrum? Berätta om dina idéer i kommentarerna nedan...

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €