4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Dark floral wallpaper in wall paneling

16/03/2023   POSTET AV

Mørk bakgrunn [Det er enklere enn du tror!]

Når man nevner ordet "mørkt" i forbindelse med interiørdesign, er det mange som vegrer seg. Mørkt interiør kan som kjent være vanskelig å få til. Det har lenge vært en oppfatning blant innredningsinteresserte som elsker looken i glansede magasiner og kjendishjem - men som ikke tør å prøve selv. Men mørke tapeter og mørk maling er mye enklere enn du kanskje tror, og det finnes mange måter du kan få mørke veggmalerier til å fremstå som varme, koselige, lyse, lyse, stemningsfulle eller til og med romantiske.

Mørke vegger er faktisk ikke ensbetydende med mørke rom. Ikke alltid. Hvis du gjør det riktig, kan mørke vegger løfte rommet ditt og gi en voksen vri på en vanlig fargepalett. Resultatet blir ultra-luksuriøst og stilig moderne. Så lenge du vet hvordan du skal balansere lys og mørke, skygger og høylys, lyse og dempede toner, kan du få denne vanskelige trenden helt riktig.

Her er noen eksempler på vakre og fyldige mørke veggmalerier som umiddelbart vil gi designfortellingen din et sofistikert preg.

Mørke, grønne tapeter

dark leafy wallpaper in dining room

Veggmaleri i bildet: Mørke underverker

Grønt - men av den mørke sorten. Tapetet 'Dark Wonders' bringer en løvrik jungel inn i hjemmet ditt i skumringen. De slående midnattsfargene skaper en stemningsfull effekt, mens de draperte bladene gir en følelse av ro. Tapetet kan brukes i alle husets rom, men er spesielt godt egnet som bakgrunnstapet i spisestuen, der du kan nyte den visuelle freden og roen fra morgen til kveld.

Velg ut de salviegrå nyansene i veggmaleriet ved å matche armaturer i samme farge - og fortsett med det organiske temaet ved å innrede rommet med lyse tresorter og andre naturmaterialer.

Mørk orientalsk tapet

Dark oriental wall mural in living room

Veggmaleri i bildet: Tranens måneskinn

Hvem sa at mørkt interiør måtte være dystert eller kjedelig? Dette veggmaleriet 'Crane Moonlight' er alt annet enn å gi deg en magisk scene å ta inn og skape et vakkert samtaleemne når gjestene kommer over.

Orientalsk kunst var enormt populært på 1960-tallet. Hvis du elsker interiørhistoriene fra dette tiåret, kan du matche dette veggmaleriet med moderne møbler fra midten av århundret og skape lag på lag med interessante teksturer med puter og luksuriøse stofftepper.

Romantiske blomster

Wallpapered panels in living room

Veggmaleri i bildet: Mørk blomsterbukett

Tilfør hjemmet ditt litt gotisk romantikk med disse stemningsfulle blomstene, som er designet for å skape en myk, men likevel elegant balanse i rommet. Tapetet Dark Floral Bouquet gjør mørke interiører enkle og tilgjengelige - for alle kan være med på blomstertrenden - og blomstene tilfører øyeblikkelig en følelse av lys i rommet ditt ved å bringe utsiden inn.

Du kan utforske uendelige mørke botaniske bakgrunnsbilder på Wallsauce hvis du elsker den mørke veggmaleritrenden, men vil holde ting feminine. De elegante rødme tonene gir øyeblikkelig varme også, så du trenger aldri å bekymre deg for at det mørke tapetvalget ditt ser kaldt ut.

Former som beroliger sjelen

Dark abstract wallpaper in living room

Veggmaleri i bildet: Jordnære celler Medley

Hvis du velger mørke vegger, kan det gi en litt streng følelse, så sett dette opp mot beroligende former. I stedet for å velge tapetdesign med harde linjer, kantede silhuetter og skarpe geoer, bør du heller gå for avrundede former. Både interiørarkitekter og psykologer er enige om at myke konturer er godt for sjelen.

De skaper en fin flyt og er behagelige for øyet, noe som bidrar til at du føler deg rolig og avslappet. Runde former følger også den samme visuelle bevegelsen som blomsterfraktaler i naturen, så de gir mening for hjernen og er svært behagelige å se på.

Mørkt tapet med gullfargede detaljer

Forest and moon wallpaper mural in living room

Veggmaleri i bildet: Skogsmåne

Hvis du er redd for at rommet ditt skal se for mørkt og snuskete ut, kan et mørkt veggmaleri med gullpunkter virkelig bidra til å lyse opp hjemmet ditt. Gullhøydepunkter i interiørdesign kan gjøre en rekke ting ...

For det første kan de hjelpe deg med å balansere lys og mørke, skape tydelige kontraster og bidra til at lyset spretter rundt i rommet. For det andre kan gullfarger virke umiddelbart varmende, noe som gjør dem til et utmerket valg for nordvendte vinduer. Og for det tredje representerer gull luksus og overdådighet, noe som betyr at du kan gi rommet ditt et løft og skape en eksklusiv finish for en rimelig penge.

For å omfavne det metalliske temaet kan du legge til dekorative elementer som en lampe eller vase i gull på et skrivebord, et bord eller en skjenk mot veggmaleriet.

Navy deco tapet

Navy deco wallpaper in living room

Veggmaleri i bildet: Deco Feathers

Hvis du ønsker å kaste deg ut i den mørke innredningstrenden, kan marineblå være et godt fargekompromiss. Dypblå nyanser har vært en stor hit de siste årene, og det er lett å forstå hvorfor når marineblå vegger kan være både moderne og klassiske.

Mørkere og fyldigere blåtoner signaliserer klasse og raffinement, og gir deg en enkel måte å gjøre hjemmet ditt til en mer stilfull og voksen versjon av seg selv. Hvis du er lei av at stuen din gir deg studentvibber, kan mørke marineblå vegger være nøkkelen til å heve nivået. Kombinert med et art deco-design i gull kan dette tapetet gi rommet ditt en dyr finish.

Vintage-blomster

Dark vintage floral mural in living room

Veggmaleri i bildet: Vintage Garden

Dette veggmaleriet 'Vintage Garden' av Burcu Korkmazyurek byr på en tur til den mørke siden, men med lysstyrken og varmen fra en blomstrende sommer. Disse vintage-blomstene har nesten et sepia-overlegg, noe som gjør dem til et enkelt tillegg til ethvert oppholdsrom med kremer, gråtoner, brune farger og andre tidløse farger.

Denne tapeten er perfekt som fondvegg til rustikke designelementer som massiv eik og rå, organiske materialer som sjøgress og rotting, og passer perfekt til en hytte på landet eller et forstadshjem der gammelt møter nytt.

Hva synes du om kolleksjonens mørke interiørtrend og alle de forskjellige mørke veggmaleriene? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor om du kunne tenke deg disse tapetdesignene hjemme hos deg ...

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €