4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Sunset beach wallpaper in pretty bedroom

12/05/2021   POSTET AV

Nye måter å bringe utendørs i

Oavsett om du är på väg in i våren eller går i vinterdvala på hösten är det alltid en fräsch tanke att ta in naturen när det gäller heminredning. Särskilt när de flesta av oss måste tillbringa större delen av vår tid inomhus, oavsett om det beror på arbete eller väder.

Så när de flesta av oss sitter inomhus är det viktigt att hålla humöret uppe - särskilt om du älskar naturen. Vi kan alla känna oss klaustrofobiska när vi måste tillbringa större delen av vår tid bakom väggar, oavsett om vi är trädgårdsmästare med gröna fingrar eller vandrare i bergen, strandflickor eller skogsvandrare.

Om du vill släppa på spänningar och alltid känna dig som om du är mitt i naturen kan du upptäcka dessa nya sätt att ta in naturen.

Trädgårdstapeter för de gröna fingrarna!

english pathed garden mural in living room

För den passionerade trädgårdsmästaren kommer en fridfull väggmålning i trädgården att påminna om sommaren varje dag året runt! Lägg till denna passion på innerväggarna i vilket rum som helst i hemmet med en skräddarsydd trädgårdsmålning från vårt landskapssortiment. Vardagsrum och matsalar är en favorit för att installera en fantastisk trädgårdsmålning. Älskar du inte bara den här lugna engelska trädgårdstapeten med lantlig trädgård i det här vardagsrummet? Den smarta installationen av trädgårdstapeten i det här sällskapliga området kommer att bli en fantastisk samtalsämne när du tar emot familj och vänner.

Vackra trädgårdsbakgrunder för varje rum

sakura blossom wall mural in grey bathroom

Det finns också något avslappnande med trädgårdstapeter, vilket gör dem till ett bra alternativ för sovrummet eller badrummet. Förutom traditionella engelska trädgårdar har vi bilder av vackra japanska trädgårdar, Marrakech-trädgårdar, fantastiska asiatiska dammar och körsbärsblomstapeter. Hur lugnt skulle du känna dig med den här tapeten Cherry Blossom Sky i ditt avkopplande badrum?

Sätt att utvidga din trädgård inomhus

arched garden path wall mural in garden themed conservatory with gnome ornaments

Det vi lärde oss av Karens foto var hur smart hennes val av väggmålning i trädgården var och var i hennes hem den hade hängts upp. Muralmålningar med stigar och gångvägar är alltid bra för att förlänga ett rum och locka ögat. Att placera den bredvid hennes franska ytterdörrar med stigens riktning mot trädgården har inte bara fört in utomhuslivet i hennes hem, utan har också förlängt hennes trädgård inomhus.

autumnal japanese garden with pond wall mural in pine wooden dining room

Kök och matplatser är utmärkta platser för att skapa denna illusion och föra in utomhusmiljön. Dessa rum ligger vanligtvis på baksidan av hemmet och kommer före trädgården, vilket gör dem perfekta för en väggmålning som tar in trädgården inomhus. Hur fantastisk är inte den här väggmålningen i höstskogsfärgerna i vår kund Bills matsal? Förutom att installera den här underbara japanska trädgårdstapeten har deras inredningsstil en naturlig kant. Det naturliga träbordet och stolarna samt den gröna växten harmonierar perfekt med den orientaliska trädgårdsväggen.

Gå bland bergen varje dag

snowy mountains with sky blue lake in a trendy bedroom

Om trädgårdarna är för strukturerade för dig och du hellre vill njuta av naturens vilda och robusta natur, är en bergstapet ett utmärkt sätt att ta in naturen.

Bakgrundsbilder från bergen för ett avkopplande sovrum

Det sägs att det är lika bra för oss att titta på en naturscen som att vara i naturen. Det är inte bara bra för att minska ångest och blodtryck, utan en väggmålning i naturen är ett fantastiskt sätt att föra in biofilisk design i hemmet. Så idén att installera en bergs- och sjötapet i ditt sovrum är en riktigt bra idé! Det kommer att lugna nerverna och förbereda dig för en fridfull natts sömn.

Minns dina vandringsresor i bergen under middagen.

stretch of alpine mountains and lake in modern dining room

Det fina med vår kollektion av bergstapeter är att vi har så många olika sorters tapeter! Från de ikoniska Dolomiterna och det imponerande Lake District till den himmelska Yosemite National Park och Isle of Skye's Old Man of Storr, du kommer inte att bli besviken på våra bergstapeter.

Bergsbilder är helt avslappnande och fridfulla. Därför är det synd att alltid gömma dem i sovrummet. Installera istället en väggmålning, som den här saliga tapeten med Alperna, i din matsal. Det får dig inte bara att tro att du faktiskt picknickar vid sjön, utan är också ett fantastiskt samtalsämne när du har gäster på middag! Dela med dig av dina minnen från vandringsdagar eller semestrar i bergen. Du kan till och med börja planera din nästa resa!

Skogs- och skogstapeter för att föra in naturens magi i hemmet

green branches of huge oak tree wallpaper in calm, white and grey bedroom

Det är verkligen något magiskt med väggmålningar i skog och skogsmark. De för inte bara in naturen, utan skapar också en känsla av balans och lugn som är helt betryggande.

Få tillbaka barndomsminnen av att vara utomhus

Välj mellan gyllene löv i höstskogarna och solbelysta skogsområden som älvorna skulle kunna kalla hem. Eller se mystiska dimmiga skogar och träd som är överströmmade av solnedgångens strålar. Det finns verkligen så många möjligheter! Det är därför vi älskar den här vackra panoramatapeten Angel Oak Tree Panoramic i det här sovrummet. Påminner den inte bara dig om din barndom där du låg under ett träd och tittade upp på solen som sipprade genom grenarna ovanför dig? Eller väcker den minnen av att du klättrade i ditt favoritträd och försökte nå toppen?

Misty forests perfekt för hemmakontoret

misty dark green forest in trendy home office

Eftersom många av oss numera arbetar hemifrån är det ibland svårt att koppla av från de dagliga sysslorna i hemmet för att fokusera på den aktuella uppgiften. Det är därför det är så viktigt att skapa en miljö där du kan få en känsla av fokus, avkoppling och positivitet. Förutom att skapa ett så minimalistiskt utrymme som möjligt genom att rensa upp i ditt hemmakontor kan du överväga en dimskogstapet.

Även om alla våra naturtapeter är fridfulla är det något mer speciellt med en dimmig skog. Den här lugna tapeten Smokey Misted Forest får dig nästan att känna det som om din stress och dina bekymmer på jobbet försvinner...

Skogar i flygfoto för att ge dig ett annat perspektiv

colourful autumnal wood aerial view in stylish lounge

Vi kunde inte låta bli att visa dig ett av våra senaste skogstillskott! Den här färgglada väggmålningen i British Woodland, som är helt unik jämfört med våra andra trädtapeter, för in utomhusmiljön på ett mer abstrakt och elegant sätt. Den påminner mig inte bara om regnbågsfärgat puffat risgodis, utan den här färgglada tapeten skulle vara väldigt rolig att dekorera med. Titta bara hur fantastisk den mönstrade lila fåtöljen är. Den passar perfekt för att spegla nyanserna i den här flygbildstapeten!

Ta in naturen med en strandtapet

sapphire blue waters aerial view of coast with terrazzo patterned bed

Vi kan imponeras av vackra trädgårdar, inspirerande berg och soliga skogar, men vissa av oss kan inte låta bli att dras till havet.

Fågelperspektivet klarvatten för att lugna sinnena

När vi tänker på havet kommer många bilder i åtanke. Det klarblå safirblå Medelhavsvattnet eller ljudet av de skummande vågorna som slår mot sanden. Eller kanske är det så att du tycker att det är himmelskt att se palmerna vaja i siluett mot en solnedgången himmel? Men har du någonsin föreställt dig en strandvy i fågelperspektiv som denna fantastiska bakgrundsbild från Blue Lagoon? Vilken lugnande och avkopplande fondvägg som tar in utomhuslivet!

Du kommer aldrig att känna dig som om du lämnat stranden med den här kusttapeten i ditt hem.

Stränder med solnedgång för att hjälpa dig att somna

pink and white sunset beach in beautiful master bedroom

Det är inte svårt att förstå varför lugna strandtapeter är perfekta för sovrummet. De är så lugnande och fridfulla att du kommer att vilja blunda så fort du ser väggmålningen (på ett bra sätt)! Installera den här vackra strandtapeten bakom din sänggavel och välj en rad vita och pastellrosa inredningsdetaljer för att spegla de avslappnande nyanserna.

Är du inspirerad att ta in naturen? Kommentera gärna nedan med förslag och anteckningar om dina favoritmålningar.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

sara

27/01/2021

I am interested in this mural but can't find it to purchase under the beach murals. Where can I find it? thanks, Sara

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €