4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
golf ball

04/02/2015   POSTET AV

5 store gaver til golfvifter

Har du någonsin behövt köpa en present men inte vet var du ska börja? Självklart har du det, vi har alla varit där. Som tur är finns det på nätet massor av idéer som kan inspirera oss. Allt du behöver veta är var du ska börja, och om din vän eller familjemedlem är ett golffan så är det dessa gåvor du ska hålla utkik efter "fore". Låt oss ta en titt på fem underbara golfrelaterade presentalternativ för att komma igång.

Personliga golfbollar

Enkelt och genomtänkt. Fira en stor födelsedag med siffror eller använd bokstäver för att lägga till någons namn på en personlig golfboll. Chansen är stor att de inte är i samma klass som Rory McIlroy eller Tiger Woods, men de kan ändå lägga till en speciell touch i sin golfbag. Det är en mycket personlig produkt som är en fantastisk gåva, så låt oss hoppas att de missar vattnet på nästa runda!

Nyhetskåpor för huvudbonader

Håll dina värdefulla förare säkra med några roliga huvudskydd. Novelty Headcovers är de mest populära med en hel rad djur att välja mellan för att skydda de dyrbara klubborna. Från grisar till mopsar, papegojor till pudlar, sälar till hajar - det finns en uppsjö av alternativ som garanterat kommer att bli en stor succé och ge ett leende på läpparna hos dina golfälskande vänner.

eagle plush toy

Golfväska pennuppsättning

Det här pennsetet för golfväska ingår i det officiella Colin Montgomerie-sortimentet och är det perfekta tillägget till alla golfspelares leksaker på skrivbordet. Med tre pennor, en putter, ett trä och ett järn kan den egna golfaren välja rätt penna för rätt jobb. Golfväskan i högkvalitativt syntetiskt läder har flera fack med dragkedja och inbyggd klocka.

Golf Pen Set

Golflektioner

Oavsett om du är amatör eller erfaren golfspelare finns det alltid utrymme för förbättringar. Från PGA-hjälp till golfdagar finns det gott om alternativ för den golfintresserade. Buyagift-webbplatsen ger dig chansen att köpa en speciell gåva på det perfekta stället för din golffan.

golfing hitting a golf ball

Golf väggmålning

Lägg till en funktionell vägg i ett rum med en dekorativ golfbild från Wallsauce. Om mottagaren har ett kontor eller ett rum som behöver ett klassiskt tema kan detta vara den perfekta, unika gåvan. Ta golfbanan till dem så att de alltid kan se ut över de saftiga greenerna och den klarblå himlen även när de inte kan vara där. Det finns till och med ett sortiment från den prisbelönta golffotografen Matthew Harris.

Golf wallpaper mural

Vissa människor kan inte tänka sig något bättre än att slå på nyklippta greener en varm och klar dag. Det är ett avslappnat sätt att leva och en fantastisk social aktivitet. Förhöj det roliga med någon av dessa fem fantastiska gåvor till din golfgalna mottagare. Det finns många andra alternativ där ute också, med nyckelringar, t-shirts och bokstöd för att bara nämna tre. Lycka till där ute!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €