4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Hvordan - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Bookcase and candles wall mural

17/05/2017   POSTET AV

Family Home Decor: Gjør ditt hjem innredning familievennlig

Den tid som vi tillbringar tillsammans som familj är värdefull och ofta begränsad. Nedanstående inredningstips hjälper dig att skapa ett hem som din familj kommer att njuta av denna speciella tid i och som tillfredsställer din känsla för vacker inredning!

Hur man skapar ett familjevänligt vardagsrum

Ett hem som alla i familjen kan njuta av ska vara praktiskt och bekvämt. Ett enkelt sätt att göra detta är att se till att ditt vardagsrum har en bra sittgrupp - särskilt om du ofta har besök av fler familjemedlemmar. Extra sittplatser är ett måste. Det kan vara överraskande hur det kan få mostrar, farbröder, kusiner och mor- och farföräldrar att känna sig välkomna i ditt hem om de har en egen plats i soffan. En budget- och platsbesparande idé är att skaffa sittsäckar som kan förvaras och tas fram för barnen när du har extra gäster. Barnen kommer att älska att sitta på de roliga sittplatserna!

Muralmålning på bilden: Bokhylla och ljus

Inget familjehem är komplett utan fotografier. Visa speciella minnen eller bilder av bortrest kära på väggarna eller i kaminen. Detta ger dig möjlighet att investera i föremål för att visa dessa foton som kommer att bidra till din inredning. Den här idén (nedan) om att ladda upp ditt eget fotografi för att skapa en väggmålning är ett fantastiskt sätt att visa upp värdefulla minnen så att alla kan se dem. Du kan göra detta på Wallsauce genom att ladda upp en bild direkt på webbplatsen. Du kan till och med använda flera av dina foton för att skapa ett collage - skicka bara ett e-postmeddelande till info@wallsauce.com så gör vi det åt dig.

Upload your own wall mural

Muralmålning på bilden: Använd din egen bild

Några extra saker som inte kostar så mycket är filtar och överkast, kuddar, sidobord och fotstöd. Även om de kan verka som självklara val är det budgetartiklar som kan göra hela skillnaden under familjekvällar.

Belysning är också ett enkelt men effektivt sätt att skapa en bra familjestämning och höja kvaliteten på din inredning utan att det kostar mycket pengar. Ha belysning som kan ge ett mjukare ljus för avslappnade kvällar. En enkel lampa, lampett eller dimmer kan göra detta. Muralmålningen nedan från Phil McMenemy-kollektionen skapar en underbar och lugnande atmosfär som kan få ett litet familjerum att kännas mycket större än det är, eftersom den drar ögat utåt.

portpatrick lighthouse at sundown

Muralmålning på bilden: Portpatrick Lighthouse at Sundown

Hur man skapar ett familjevänligt kök eller matsal

För många familjer är middagstid en av de få tillfällen under veckan då man tillbringar kvalitetstid tillsammans. Få ut det mesta av denna tid med dina barn genom att uppmuntra till diskussion och inlärning genom stimulerande inredning.

A väggmålning av kartor är ett utmärkt sätt att integrera inlärning och stimulera fantasin under måltiden. Du kan välja mellan färgglada, traditionella kartor eller antika och gamla kartor, beroende på din inredningsstil.

Executive political world map wall mural

Muralmålning på bilden: Det är en politisk världskarta

Idéer för barns sovrum

Barnets sovrum är deras eget privata rum och hur det används kan spela en viktig roll för deras lycka och utveckling.. Dekorera deras rum med deras favoritfärger, föremål och vad de än är tokiga i. Om det finns utrymme är det också bra med ett utrymme där de kan vara kreativa (kanske med ett skrivbord eller ett litet bord).

En väggmålning är ett utmärkt sätt att integrera det som ditt barn älskar i sitt rum. De kan bytas ut efter några år om de växer ur utseendet (detta är ännu lättare att göra om du väljer vårt peel & stick-material) och tar inte upp något utrymme.

Solar System Wallpaper Wall Mural

Muralmålning på bilden: Dinosauriemönster, Natural History Museum Collection

Idéer till sovrum för tonåringar

Det kan vara svårt att skapa ett sovrum som växer med ditt barn. Att dekorera med ljusa och oskyldiga mönster, som väggmålningen nedan från Gabriela Larios-kollektionen, är ett bra sätt att göra detta. Om ditt barn vill ha något "trendigt" kan du lägga till några dekorativa föremål som kuddar och överkast också.

Birdsong Wall Mural by Gabriela Larios

Muralmålning på bilden: Birdsong, Gabriela Larios Collection

IOm ditt barn gillar fotboll är de här stadionmålningarna från Jamie Edwards ett utmärkt sätt att lägga till en mogen touch samtidigt som du tillgodoser ditt växande barns passion.

Football Stadium Wall Mural

Muralmålning på bilden: King Power Stadium

Vilka är dina tips för att skapa ett hem som passar hela familjen? Dela gärna med dig av dina erfarenheter och tips i kommentarsfältet nedan.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Ajay Narain

21/05/2017

How do i can make orders from India and get wall murals of customised sizes. please inform through reply mail

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €