4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Ekspertråd - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
colourful floral painting wallpaper in kids bedroom

04/01/2017   POSTET AV

Hva gjør det perfekte hjemmet? Med Gabriela Larios

Gabriela Larios har påverkats av sina salvadoranska rötter och sin migration till kulturen och kreativiteten i London, och har presenterat sina konstverk på tyger, keramik, barnkläder och nu på ett exklusivt utbud av väggmålningar som finns på Wallsauce. Vi pratar med henne om hennes erfarenheter, konstnärliga influenser och vad som gör det perfekta hemmet.

För Gabriela började konsten i hennes barndomshem. Hon lärde sig om konst av sin mamma och utvecklade en smak för färgkombinationer och akvarellmålning under sina tidiga år. Hon studerade i El Salvador tills hon erbjöds ett stipendium för att fortsätta studera i London där hon utvecklade sin passion för illustration och tog in influenser från staden runt omkring henne.

painting of tree and animals wallpaper in nursery

Med sin nya Wallsauce-kollektion av väggmålningar ville Gabriela skapa konst som skulle skapa lycka och glädje i människors hem. Kollektionen speglar hennes egen lekfulla och poetiska uppfattning om livet, inspirerad av naturen, djurlivet, växter och havet. "Jag tror att mina väggmålningar skulle passa bra i barnrum, unga i alla åldrar som gillar natur, folkkonst och kreativitet och som gillar tanken på att lägga till unika, konstnärliga verk för att dekorera sina hem."

fish painting wallpaper in child's cosy bedroom

Som konstnär med erfarenhet av att arbeta med design för heminredning har Gabriela en del bra insikter om vad som gör det perfekta hemmet.Hon anser att ett bra hem är subjektivt och att inredningen inte bör påverkas alltför mycket av de senaste trenderna. Gabrielas perfekta hem skulle vara fyllt av unika föremål, möbler och design och omgivet av konstnärliga inslag som ägaren personligen tycker om. "Om det är möjligt, och beroende på varje persons budget, är det viktigt att omges av ett utrymme som uppfyller din själ med positiva känslor; antingen lycka, glädje, fridfullhet, hopp, harmoni. Vi lever ett mer hektiskt liv än någonsin tidigare och det perfekta hemmet, i alla dess former, stilar och former, bör på ett idealiskt sätt motverka denna svåra aspekt av det moderna livet."

Gabrielas kollektion av väggmålningar finns nu tillgänglig på Wallsauce.

bird wallpaper in blue and red tones in kids bedroom with colourful shelves

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €