4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Wallpaper trends for 2023 in a living room with a beige sofa and muted orange and mustard cushions with a beige world map wall mural

06/10/2022   POSTET AV

Nye Tapettrender For 2023

Det kan føles vanskelig å holde tritt med årene som går, men når det gjelder interiørtrender, er vi her for å holde deg på sporet! Vi har samlet de nye tapettrendene for 2023 i en ryddig pakke, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å gå glipp av dem. Dette neste året for interiørdesignverdenen kommer til å bli fantastisk, da det bringer med seg en mengde fantastiske hjeminnredningsstiler. I 2023 vil det være noe for enhver smak.

Det botaniske er tilbake, og vi kommer til å føle oss rolige og jordnære med de jordnære tonene og frodige lavendelfargene som preger designverdenen. Ja, tapetverdenen er satt til å bli stor det kommende året, og du kan få det første glimtet av hva tapettrender for 2023 har å tilby. Du kommer ikke til å bli skuffet!

Bli med på ombre

Bedroom with a ombre pink and black wallpaper in a bedroom with pink and white bedsheets

Veggmaleri på bildet: Rosa himmel

Vær grunnen til at du forelsker deg i soverommet ditt på nytt! For å oppnå dette er alt du trenger å gjøre å installere et fantastisk ombre-effekt tapet. Høyt på tapettrendene for 2023-listen, vil denne falmede fargestilen hjelpe deg med å bringe dristige farger inn i rommet ditt uten å være overveldende. Dette Pink Sky veggmaleriet er ombre med en vri. Det inneholder en stripe med gulleffekt som gir et snev av luksus uten å belaste lommeboken. Ombre er et perfekt valg hvis du ønsker å introdusere mer enn en farge på veggene dine, men ikke liker tanken på tunge mønstre. Vi kan se hvorfor ombre-tapetet kommer til å bli en stor greie i 2023.

Tapet-trendene for 2023 er dristige med botaniske motiver

White kitchen cabinets with wooden worktops with a hanging botanical wall mural

Veggmaleri på bildet: Herbal Branch Leaves (urtegrener)

Vi elsker de botaniske designene våre, og de viser ingen tegn til å avta. Alle drømmer om å bo ute i villmarken, omgitt av store, grønne, bølgende åser og blomstrende enger, helt til vi kommer på hvor ufyselig været kan være! Derfor har vi valgt å ta med oss naturen ut i naturen, slik at vi kan beundre den hjemmefra. Vi elsker botanisk design, ikke bare fordi det er vakkert, men også fordi det har en ekstremt positiv psykologisk effekt på oss å være omgitt av grønt og natur.

For å opprettholde denne følelsen av ro, kjøp subtil hvit eller naturlig treinnredning for å sikre at hovedfokuset er på det vakre veggmaleriet. Tapettrendene for 2023 handler om de vakkert dristige botaniske designene, og vi er veldig fornøyde!

Elsk deg selv med lavendel

Pastel blue bathtub in a bathroom with a deep purple, floral wallpaper with a large heron

Veggmaleri på bildet: Heron Habitat

Lavendel, lilla, plomme og mauve er den nye favorittfargetrenden for 2023, og er her for å fremme mindfulness. Hvis du ikke er så glad i nøytrale toner, er den lilla fargetrenden en god trend å følge. Forskning tyder på at farger med kortere bølgelengde, som lilla og blått, faktisk fremkaller ro og stillhet.

Lilla er en farge som assosieres med rikdom og kongelighet, siden den lilla fargen var kostbar og dyr, men den beroliger og stimulerer også kroppen og bidrar til å sette oss i den rette sinnstilstanden for introspeksjon og fokusert innsikt. Det er ikke rart at den magiske egenskapen til den lilla fargen og dens mange variasjoner kommer til å gjøre den til en av de store tapettrendene i 2023.

Tapettrendene for 2023 er klare til å lindre sjelen din

Beige living room with a brown couch with orange and mustard cushions with a natural map wallpaper

Veggmaleri på bildet: Antikt verdenskart

For deg som liker de dempede, varmere tonene - 2023 kommer til å bli året for deg! Og året for koselige jordfarger. Varm terrakotta, gresskarkrydder og myk leire er farger vi forbinder med høst og årstidsskifte. Fra livlige toner til dempede og fyldige bruntoner som strekker seg fra beige til dype rødtoner - tenk bare på trærne som skifter farge når høsten nærmer seg.

Disse fargene får oss umiddelbart til å tenke på varme, koselige kvelder og friske, kjølige morgener. Jordfarger fyller hjertene våre med en lengsel etter komfort og trøst. Nøytrale toner er ikke begrenset til bare brunt og beige, men omfatter en rekke rike nyanser. Du kan innlemme dem i hjemmet ditt med et nydelig, naturlig tapet som du kan pynte med dempede appelsiner og sennepsgule farger. Hjemmet ditt vil aldri ha sett så varmt og innbydende ut før.

Dekorer veggene med akvarellmaling

Pink sofa in a living room with a pink and purple watercolour wall mural

Veggmaleri på bildet: Blyant og akvarell 2

Blant de vakreste tapettrendene for 2023 er akvarellstilen. De myke, delikate strekene og fargene gjør denne spesielle tapetdesignen til et perfekt valg for deg som ønsker å skape en dekorativ vegg som ikke overvelder rommet ditt. De kaleidoskopiske fargene bidrar til å skape en følelse av bevegelse og mønster i rommet. De lyse fargene og utformingen av akvarelltapetet fungerer fantastisk med lys og bidrar til at rommet føles lysere.

Åpne armene for det orientalske

Neutral dining room with dark wood and rattan furniture with an oriental wallpaper

Veggmaleri på bildet: Chinoiserie-hagen

En tapettrend som kommer til å bli stor i 2023 er den orientalske stilen, og vi kan se hvorfor. Denne spesielle designstilen passer perfekt sammen med den fremvoksende Japandi-stilen. Stilen fremmer et ryddig og naturlig miljø som bidrar til å fremkalle følelser av ro. Hvis du liker den minimalistiske stilen og ønsker å være miljøvennlig, kan du velge kurv- eller rottingmøbler og fullføre stilen med et orientalsk tapet. Møbelets naturlige utseende vil bidra til å fremheve de naturlige og dempede tonene som ofte finnes i orientalske tapetdesign.

Neutral living room with a white sofa and a pine coffee table with an oriental bird wall mural

Veggmaleri på bildet: Blåregn og svale

Det fantastiske med orientalske tapeter er hvor allsidige de kan være. Hvis du er en minimalistisk fan og elsker dempede naturlige toner, vil du helt sikkert finne et tapet du elsker. På den annen side, hvis du foretrekker et fargeklatt, men har forelsket deg i orientalsk stil, kan du få det beste fra begge verdener! Som med ovennevnte design kan du installere et fargerikt orientalsk veggmaleri i et moderne rom som vil utstråle en naturlig og lys stemning.

Vær aldri hverdagslig med monokrom

Grey monochrome bedroom with wooden furniture and a Brooklyn bridge monochrome wall mural

Veggmaleri på bilde: Monokrom Brooklyn Bridge

Monokrom er intet mindre enn magisk. Det kan være uten farger, men monokrom gir et dramatisk slag ved å vise et vakkert utvalg av gråtoner fra svart til hvitt. Monokromt tapet er den enkleste stilen å få tilgang til (og det er derfor det kommer til å bli stort i 2023), ettersom alle vil være bevisste på forbruksvanene sine. Du kan velge en monokrom stil med tilbehør i grått, svart og hvitt, mikset med detaljer i massivt tre for en avkledd look. Hvis du er glad i farger, kan du velge røde eller gule farger for å tilføre en ekstra fargeklatt.

Piff opp veggene med jungeltema

Rose gold bathtub in a bathroom with a muted green and beige jungle wallpaper

Veggmaleri på bildet: Leopardlandskap

Det er ingen vei utenom jungeltrenden i år, det er helt sikkert! Jungelmotiver er i vinden, og vi skjønner hvorfor. Avhengig av hvilken stil du foretrekker, kan du velge livlige jungeltemaer eller mer subtile toner. I trend med den "biofile" stilen bringer jungeltrenden naturen til oss på en litt annen måte. Jungeltapet-trenden lar oss ta med oss naturen inn, men med en vri! Du kan velge store palmebladmotiver eller motiver med streifende villkatter.

Room with dark wooden furniture and a vibrant green and orange jungle wallpaper mural

Veggmaleri på bildet: Ville katter

Jungeltapettrendene for 2023 er intet mindre enn vakre. Du kan velge mellom alt fra dempede farger og design til fargerike og fargerike, avhengig av hvilken stil du foretrekker. Hvis du foretrekker å lage en vegg som garantert vil imponere, bør du gå for de livlige appelsinene og greenene. Jungeltrenden er et godt alternativ for 2023, siden den kombineres med den biofile trenden. Hvis du virkelig ønsker å omfavne jungelstilen, kan du velge møbler i mørkt tre blandet med rotting for å få med deg de mange teksturene som forbindes med jungelen.

Hvilken av disse nydelige tapettrendene for 2023 vil du omfavne? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Katerina

27/10/2022

Antique word map it would be lovely for study. How much does it cost

Rachael @ Wallsauce

27/10/2022

Hello Katerina, we are also huge fans of the world map wallpaper! For pricing and other inquiries please email our studio team at 'info@wallsauce.com' and they will be happy to assist you with your request :D

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €