4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Wallpaper trends for 2023 in a living room with a beige sofa and muted orange and mustard cushions with a beige world map wall mural

06/10/2022   POSTET AV

Emerging tapet trender for 2023

Det kan kännas svårt att hålla jämna steg med åren, men när det gäller inredningstrender är vi här för att hålla dig på rätt spår! Vi har samlat de nya tapettrenderna för 2023 i ett snyggt paket så att du inte behöver oroa dig för att missa dem. Nästa år för inredningsvärlden kommer att bli sagolikt eftersom det för med sig en uppsjö av fantastiska heminredningsstilar. År 2023 kommer det att finnas något för alla.

Vi har fått ta del av det botaniska och kommer att känna oss lugna och jordnära med de jordiga toner och frodiga lavendlar som sveper över designvärlden. Ja, tapetvärlden kommer att vara stor under det kommande året och du kan få en första glimt av vad tapettrenderna för 2023 har att erbjuda. Du kommer inte att bli besviken!

Sätt dig in i ombre

Bedroom with a ombre pink and black wallpaper in a bedroom with pink and white bedsheets

Muralmålning på bilden: Pink Sky

Bli anledningen till att du blir förälskad i ditt sovrum igen! Allt du behöver göra för att uppnå detta är att installera en fantastisk tapet med ombre-effekt. Den här blekta färgstilen, som står högt upp på listan över tapettrender för 2023, hjälper dig att få in djärva färger i ditt rum utan att bli överväldigande. Den här väggmålningen Pink Sky är ombre med en twist. Den har en guld-effektremsa för att lägga till en touch av lyx utan att belasta din plånbok. Ombre är ett perfekt val om du vill införa mer än en färg på dina väggar men inte gillar tanken på tunga mönster. Vi kan se varför ombre-stilen för tapeter kommer att vara en stor grej år 2023.

Tapettrenderna för 2023 är djärva med botaniska mönster

White kitchen cabinets with wooden worktops with a hanging botanical wall mural

Muralmålning i bild: Örternas grenar

Vi älskar vår botaniska design och den visar inga tecken på att avta. Alla drömmer om att bo ute i vildmarken, omgiven av stora gröna, böljande kullar och blommande ängar, tills vi kommer ihåg hur olyckligt vårt väder kan vara! Därför har vi valt att ta med oss naturen till ett ställe där vi kan beundra den från våra hem. Vi älskar inte bara botaniska mönster för deras skönhetsintryck, utan den psykologiska effekt som det har på oss att vara omgivna av grönska och natur är oerhört positiv.

För att bibehålla känslan av lugn och ro kan du köpa en diskret inredning i vitt eller naturligt trä för att se till att huvudfokus ligger på den vackra väggmålningen. Tapettrenderna för 2023 handlar om vackert djärva botaniska mönster och vi är mycket nöjda!

Älska dig själv med lavendel

Pastel blue bathtub in a bathroom with a deep purple, floral wallpaper with a large heron

Muralmålning på foto: Heron Habitat

Lavendel, lila, plommon och lila är den nya favoritfärgtrenden för 2023 och är här för att hjälpa till att främja mindfulness. Den lila färgtrenden är en bra trend att följa om du inte är ett stort fan av neutrala toner. Forskning visar att färger med kortare våglängd, som lila och blått, faktiskt framkallar lugn och rofylldhet.

Lila är en färg som förknippas med rikedom och kunglighet, eftersom det lila färgämnet var dyrbart och värdefullt, men den lugnar och stimulerar också våra kroppar och hjälper oss att sätta oss i rätt sinnestillstånd för introspektion och fokuserad insikt. Det är inte konstigt att den lila färgens magiska kvalitet och dess många variationer kommer att göra den till en av de stora tapettrenderna för 2023.

Tapettrenderna för 2023 är redo att lindra din själ

Beige living room with a brown couch with orange and mustard cushions with a natural map wallpaper

Muralmålning på bilden: Antik världskarta

För de av er som tycker om de mer subtila, varmare tonerna - 2023 kommer att bli ert år! Och året för mysiga jordtoner. Varm terrakotta, pumpakrydda och mjuk lera är färger som vi förknippar nära med hösten och årstidernas växlingar. Från livfulla toner till dämpade och rika bruna toner som sträcker sig från beige till djupt röda, tänk bara på de färgskiftande träden när hösten närmar sig.

Dessa färger får oss att tänka på varma, mysiga nätter och fräscha, svala morgnar. Jordiga toner fyller våra hjärtan med en längtan efter komfort och tröst. Neutrala toner är inte begränsade till brunt och beige utan omfattar en mängd olika rika nyanser. Du kan införliva dem i ditt hem med en vacker naturtapet som du kan komplettera med dämpade apelsiner och senapsgula färger. Ditt hem kommer aldrig att ha sett så varmt och inbjudande ut.

Klä in dina väggar med akvarellfärg

Pink sofa in a living room with a pink and purple watercolour wall mural

Muralmålning på bilden: Blyertspenna och akvarell 2

Fler vackra tapettrender för 2023 inkluderar akvarellstilen. De mjuka, delikata strecken och färgerna gör den här tapetdesignen till ett perfekt val för dig som vill skapa en fondvägg som inte tar överhanden i rummet. De kalejdoskopiska färgerna bidrar till att ge en känsla av rörelse och mönster i ett rum. De ljusa färgerna och designen på akvarelltapeten fungerar utmärkt med ljus och bidrar till att få ett rum att kännas ljusare.

Öppna dina armar för den orientaliska

Neutral dining room with dark wood and rattan furniture with an oriental wallpaper

Muralmålning på bilden: Chinoiserie Garden

En tapettrend som kommer att vara stor 2023 är den orientaliska stilen och vi förstår varför. Den här designstilen passar perfekt ihop med den nya japanska stilen. Stilen främjar en ren och naturlig miljö som bidrar till att framkalla känslor av lugn. Om du är en älskare av den minimalistiska stilen och strävar efter att vara miljövänlig kan du välja möbler i korg eller rotting och avsluta din stil med en tapet i orientalisk stil. Möbelns naturliga utseende hjälper till att framhäva de naturliga och dämpade toner som ofta återfinns i orientaliska tapetmönster.

Neutral living room with a white sofa and a pine coffee table with an oriental bird wall mural

Muralmålning på bilden: Wisteria and Swallow

Det fina med orientaliska tapeter är hur mångsidiga de kan vara. Om du gillar minimalism och gillar dämpade naturtoner kan du säkert hitta en tapet som du gillar. Om du å andra sidan föredrar ett stänk av färg men har förälskat dig i den orientaliska stilen kan du få det bästa av två världar! Precis som med designen ovan kan du installera en färgglad orientalisk väggmålning i ett modernt rum som kommer att utstråla en naturlig och ljus stämning.

Bli aldrig vardaglig med monokroma färger

Grey monochrome bedroom with wooden furniture and a Brooklyn bridge monochrome wall mural

Muralmålning på bilden: Monokrom Brooklyn Bridge

Monokromt är inget annat än magiskt. Det må vara tomt på färg, men monokromt har en dramatisk effekt genom att visa upp ett vackert utbud av grått från svart till vitt. Monokroma tapeter är den enklaste stilen att komplettera med (vilket är anledningen till att den kommer att vara stor år 2023) eftersom alla kommer att vara medvetna om sina konsumtionsvanor. Du kan gå allround monokromt med grå, svarta och vita accessoarer, blandat med rika trädetaljer för en avskalad look. Om du älskar färg kan du välja röda eller gula inslag för att ge en extra färgklick.

Piffa upp dina väggar med djungeltemat

Rose gold bathtub in a bathroom with a muted green and beige jungle wallpaper

Muralmålning på bilden: Leopard Landscape

Det går inte att komma undan djungeltrenden i år, det är helt säkert! Djungelmönster går ingenstans och vi förstår varför. Beroende på din stil kan du välja livliga djungelmotiv eller mer subtila toner. I trend med den "biofiliska" stilen tar djungeltrenden naturen till oss på ett lite annorlunda sätt. Trenden med djungeltapeter gör det möjligt för oss att ta in naturen, men med en twist! Du kan välja stora palmbladsmönster eller sådana med strykande vildkatter.

Room with dark wooden furniture and a vibrant green and orange jungle wallpaper mural

Muralmålning på bilden: Vilda katter

Trenderna för djungeltapeter år 2023 är helt enkelt vackra. Du kan välja mellan subtila färger och mönster och ljusa och färgglada, beroende på vad du föredrar. Om du föredrar att skapa en fondvägg som garanterat kommer att slå dig med häpnad ska du satsa på de livfulla orange och gröna färgerna. Djungeltrenden är ett utmärkt alternativ för 2023 eftersom den kombinerar sig själv med den biofila trenden. För att verkligen omfamna din djungelstil ska du välja möbler i mörkt trä blandat med rotting för att omfatta de många texturer som förknippas med djungeln.

Vilken av dessa underbara tapettrender för 2023 kommer du att ta till dig? Låt oss veta det i kommentarerna nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Katerina

27/10/2022

Antique word map it would be lovely for study. How much does it cost

Rachael @ Wallsauce

27/10/2022

Hello Katerina, we are also huge fans of the world map wallpaper! For pricing and other inquiries please email our studio team at 'info@wallsauce.com' and they will be happy to assist you with your request :D

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €