4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
geode circle with grey and gold tones wallpaper

15/01/2021   POSTET AV

Bakgrunn Design Du vil ikke finne noe annet sted!

På Wallsauce.com är vi mycket stolta över det antal talangfulla designers som exklusivt har valt oss för att sälja sina verk som skräddarsydda väggmålningar!

Under årens lopp har vi haft äran att sammanställa tapetmönster som du inte hittar någon annanstans! Från akvarellblommor av Carol Robinson och lyxiga geoder av Lara Skinner till Patrick Brooks barnillustrationer och Twisted Pixels djärva geometriska mönster - vårt exklusiva sortiment av designtapeter är så brett och varierat att du garanterat kommer att hitta en stil som passar dig och ditt hem.

Vill du ta en titt på våra exklusiva bakgrundsbilder? Ta en titt nedan för att se vilka skatter vi har i beredskap för dig och hur dessa mönster ser ut i olika typer av rum: oavsett om det är för ditt kontor, sovrum eller vardagsrum!

1. Njut av naturens skönhet genom Carol Robinsons konst

gold and grey painted floral wallpaper in lounge with white panel walls and beige accessories

Muralmålning på bilden: Transparent Gold

Vi börjar med en av våra mest populära designers, Carol Robinson. Carol är född i Salt Lake City, Utah, men bor för närvarande i Alberta, Kanada, och älskar småstadslivet. Hennes konst skapas med en rad olika medier blandat med digital konst.

green watercolour of plant wall mural in room with wicker baskets

Muralmålning på bilden: Garden Sage

Carol Robinsons breda sortiment av blommiga tapeter, som huvudsakligen bygger på akvarellblommor, är utan överraskning ett mycket uppskattat sortiment bland våra kunder. Dessa delikata blomstertapeter är populära i hela hemmet eftersom de kombinerar en kärlek till konst och natur i ett. Liksom hela denna kollektion kommer dessa tapetmönster inte att hittas någon annanstans. För att se alla hennes mönster, se Carols tapetkollektion.

2. Bli vild med Jan Patrik Krasny: tapetmönster som du inte hittar någon annanstans

leopard and exotic animals illustration wallpaper in child's trendy bedroom

Muralmålning på bilden: Leopard i djungeln

Vi är så stolta över att kunna säga att Jan Patrik Krasnys tapeter är exklusiva för Wallsauce.com! Hans vackra djurtapeter är perfekta för barnrum, lekrum, barnkammare eller skola, och de är inte bara fantastiska utan också pedagogiska. Välj mellan magiska enhörningar, exotiska djungler, realistiska dinosaurier, vackra hästar och mycket mer!

dinosaur illustration in child's bedroom with black and white storage and playmat

Muralmålning på bild: Hadrosaurus Sauropod

Med en av Jans dinosauriebakgrunder på väggen kan du testa ditt barn att namnge alla dinosaurier de kan se! På grund av det vilda temat på dessa barntapeter kan du ta med djungeln in i resten av rummets inredning: häng vinrankor från taket, ha bladmönstrade gardiner eller till och med en blå matta som du kan låtsas vara en lagun!

3. Känn spänningen i loppet med Darren Heath

aerial view of green, black and yellow racetrack from Lewis Hamilton race 2015 wallpaper in trendy home office

Muralmålning på bilden: Lewis Hamilton Australien 2015

Vårt omfattande Darren Heath Formula 1-fotograferingssortiment skiljer sig helt från det vi har visat dig hittills. Darren Heaths F1-tapeter som du inte hittar någon annanstans tar dig så nära banan att du nästan kan känna doften av däckens brännskador! Heath är en välkänd F1-fotograf och har haft fantastiska kunder som McLaren, Ferrari, Ford, Jaguar, BMW och FIA.

red ferrari car in motion with close up of wheel wallpaper in bedroom with red bed

Muralmålning på bilden: Ferrari F1

De här Formel 1-tapeterna är idealiska för alla F1-fans och passar utmärkt i tonåringars eller ungkarlars sovrum, i en cool stadslägenhet eller till och med i en grotta för män. Med högkvalitativa bilder fulla av färg kommer dessa racerbilsbakgrunder att ta racerbanan till dig varje dag. Vad mer kan en F1-fan önska sig?

4. Upplev färg och mönster med Twisted Pixels

colour and abstract mountain and lake view with red tent wallpaper in child's bedroom with bunny lamp on floor

Muralmålning på bilden: Camping tapet

Twisted Pixels utbud av geometriska och abstrakta tapeter är helt unika: tapetmönster som du inte hittar någon annanstans! Från retroformer, abstrakta bergsutsikter och svävande kuber med 3D-effekt - du kommer inte att kunna hitta en tapet som är mer oefterhärmlig!

3D effect green and orange cube wallpaper in home office with wooden mid century desk and grey chair

Muralmålning på bilden: Mutad Cubes

Vi har sett våra kunder installera Twisted Pixels tapeter i alla typer av utrymmen! Från trendiga väntrum på kontoret till en barnkammare - det fina med hans mönster är deras mångsidighet. Den digitala konstnären Marc Bingham från Manchester i Storbritannien vet hur man imponerar på dem som vill ha unika, häpnadsväckande designtapeter! Hitta alla mönster i kollektionen Twisted Pixels.

5. Ta steget in i enhörningslandet med Mimi Jobe

vintage illustration of a fairy on swing next to unicorn with lake and palace in background wallpaper in pastel pink, blue and white nursery

Muralmålning på bilden: Jag och min enhörning

Om du har ett barn som älskar allt som har med enhörning att göra är våra Mimi Jobe-designerstapeter precis vad du behöver. Mimi Jobes tapetkollektion är helt exklusiv för Wallsauce.com och kommer att förvandla ditt barns sovrum eller lekrum. Vintagekänslan hos dessa vackra enhörningstapeter kommer också att ge rummet en gammaldags charm.

flying fairy mum and daughters and unicorn and foal vintage illustration wallpaper in child's bedroom with pink and green couch

Muralmålning på bilden: Fairyland

De här vackra prinsessbakgrunderna är fyllda av pastellfärger i blått, rosa och lila och ser vackra ut tillsammans med en rad olika inredningsdetaljer i liknande toner. Välj rosa kuddar, pastellblå målade väggar och vita påslakan!

6. Njut av färgexplosioner med Anne Farrall Doyle

abstract painting with reds, whites and green shades wallpaper in a teen's desk area

Muralmålning på bilden: Red Earth

Det fina med vårt exklusiva tapetsortiment från Anne Farrall Doyle är den spännande mängden färg och rörelse i hennes målningar. Dessa abstrakta målningar i flera färger kan skapa vilken bild som helst i huvudet. Kan du se en kaskad av akvareller, en soldränkt bergssluttning eller ett vågplask?

green wall with splash of paint wallpaper in boho bedroom with wooden bed and white duvet covers

Muralmålning i bild: Intangable wallpaper

De här abstrakta tapeterna med målningar passar perfekt i alla rum och passar perfekt ihop med möbler i subtila färger som naturliga träslag eller vita färger. På så sätt kan Anne Farrall Doyles livfulla mönster alltid vara stjärnan i showen och ge ögat en fokuspunkt i rummet.

7. Ge dig ut på äventyr med Clare Wilson

colourful illustration of pirate and parrot on an island wallpaper in sailor themed child's bedroom

Muralmålning på bilden: Pirates tapet

En annan av våra favoritmotiv för barntapeter som du inte hittar någon annanstans hittar du i vårt Clare Wilson-sortiment! Med livliga färger, intressanta textureffekter och charmiga barnkaraktärer är det inte förvånande att Clares barntapeter är en favorit bland våra yngre kunder!

polar bear, penguins, walrus and seal illustration mural in child's bedroom with play mat, drawers and a drawing table

Muralmålning på bilden: Arctic Puzzle

I 12 år var Clare en ledande designer för ett känt företag som tillverkar gratulationskort, och den erfarenheten syns i hennes fascinerande, barnvänliga design. Många väljer att använda dessa vackra djur-, bondgårds- och pirattapeter i sina barns sovrum för att lägga till ett element av fantasi och äventyr!

8. Skapa ett retrohem med en tapet från Nicola Evans

retro abstract art of rectangles in terracotta, black and teal shades wallpaper in room with mid century wooden and grey fabric chair

Muralmålning på bilden: Väggmålning i bild: Vardagsfoto

Nicola Evans exklusiva tapeter för Wallsauce är alltid ett populärt val bland våra kunder och blir allt mer trendiga. Användningen av jordnära toner, som senapsgula, neutrala toner, kattfåror och terrakottafärger är alla heta, heta, heta i inredningsvärlden! Och retrostilen hos hennes designertapeter är fantastisk när de kombineras med möbler från mitten av århundradet: föremål med raka och kantiga linjer och tillverkade av lackerat trä.

neutral beige and cream texture effect rectangle wallpaper in lounge with cream and pastel grey couch

Muralmålning på bilden: Avenues tapet

Dessa mönster är idealiska för alla typer av rum och utrymmen och har varit ett populärt val i vardagsrum, sovrum, kontor och mycket mer! Den rikliga texturverkan i Nicola Evans abstrakta tapeter passar utmärkt till ett rum i minimalistisk stil. Detta gör att retro väggmålningen alltid kan vara rummets huvudfokus.

9. Res till exotiska länder med en tapetdesign från Di Brookes

digital art of colourful pink flamingo and parrot in jungle wallpaper in trendy home office with sleek modern furniture

Muralmålning på bilden: Tropical Flamingo

Känn värmen från tropikerna året runt med en vacker Di Brookes tapetmålning! Di Brookes tropiska tapeter, som bara finns på Wallsauce.com, är feminina, klassiska och dekorativa, vilket gör dem till utmärkta fondväggar för en rad olika rum. Varför inte skapa en exotisk känsla i ditt kontor hemma och kombinera en av hennes djungeltapeter med en rad bladgröna växter?

pink wallpaper set in jungle with peacocks, a parrot, a hummingbird and flowers wallpaper in master bedroom with white and pink bed

Muralmålning på bilden: Tropical Peacock

Förutom den här underbara tapeten Tropical Peacock består Di Brookes mönster av palmblad, blommönster och färgglada tukaner som gömmer sig bland tropiska blad!

10. Gå in i en fantasivärld med Patrick Brooks

illustration of baby dinosaur and ladybird in tall grass wall mural in modern nursery

Muralmålning på bilden: Tiny Saurus och Ladybird

Precis som alla våra designers älskar vi Patrick Brooks vackra tapeter! Hans underbara mönster är perfekta för en babys barnkammare eller ett litet barns sovrum och är fulla av underverk och fantasi.

illustration of three dragons taking a lava bath wallpaper in child's bedroom with shelves covered in books and toys

Muralmålning på bilden: Dragons Bath

Patrick Brooks har sin bas i Yorkshire i Storbritannien och skapar sin konst med en blandning av olika medier. Han använder Photoshop för att skanna texturer av färg, duk, pastell och andra medier för att skapa dessa magiska och drömlika konstverk. Patrick Brooks är också författare och tycker om att skapa en berättelse för karaktärerna i sina verk. Vad tror du att drakarna säger till varandra medan de badar i den brinnande lavan?

11. Skapa ett trendigt hem med en tapetdesign från Lara Skinner

purple, grey, blue, gold colour and white geode effect wallpaper in lounge with white sofa and grey cushions

Muralmålning på bilden: Rock Pool Beach

Några av våra mest populära exklusiva tapeter kommer från vårt Lara Skinner-sortiment. I hennes arbete hittar du lager på lager av textur med ibland inslag av blommor för att skapa häpnadsväckande tapeter med marmor- och geodeffekter!

grey, gold colour, purple semi circle geode wallpaper in bedroom with pink, white and grey bed

Muralmålning på bilden: Gold Dust Grey Marble

De här marmortapeterna är extremt populära i hemmet och används ofta i sovrummet eller vardagsrummet för att skapa statementväggar som gör varje hem Ig-värdigt! Och det fina med dessa utsökta geodtapeter är att varje tapet har ett vackert urval av färger som kan inspirera resten av rummets inredning. Det är bara att välja ut tonerna och hitta kuddar, en filt eller en matta i samma nyanser.

Har du gillat vårt fantastiska urval av tapetmönster som du inte hittar någon annanstans? Lämna en kommentar nedan och berätta vilken som är din favorit!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

F. Haney

25/01/2021

Love your quartz look Please send addition photo.

Amy @ Wallsauce

25/01/2021

Hello F. Haney! For more quartz wallpaper murals, please take look at our full Lara Skinner collection here - https://www.wallsauce.com/designer-wallpaper-murals/lara-skinner Or, we also have a marble collection with some quartz designs as well which you can see here - https://www.wallsauce.com/wall-murals-wallpaper/marble-wallpaper-murals

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €