4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
removable city wallpaper in living room

21/03/2021   POSTET AV

Avtagbart tapet for midlertidig dekorasjon

Avtagbara tapeter är ett bra alternativ för att skapa en djärv design i ditt hem. Eftersom tapeter är på modet igen finns det många anledningar till varför ditt hem behöver en avtagbar tapet. Kanske vill du följa med i trenderna och vill ha en tillfällig look säsong för säsong. Kanske är ditt hem hyrt och det finns strikta regler om att inte lämna märken på väggarna. Eller så växer dina barn upp snabbt och du vill att deras sovrum ska hålla samma takt. Oavsett vad din anledning är så levererar Wallsauce en högkvalitativ avtagbar tapet som kan väljas med vilken design som helst på webbplatsen!

I det här inlägget inspirerar vi dig till hur du kan få avtagbara tapeter att fungera i ditt hem och förklarar varför det är ett bra alternativ till tapeter som klistras in i väggen.

Avtagbar tapet för hyresbostäder

rented_home_wallpaper

Muralmålning: "Transparent Gold" av Carol Robinson

I takt med att bostadsägandet och den sociala hyran minskar i Storbritannien förväntas en fjärdedel av hushållen hyra privat år 2021. Det är nästan 5,8 miljoner hushåll i hela landet! Det är inte ovanligt att hyreshushåll kommer med strikta regler och dyra påföljder vid skadegörelse. Men varför skulle det hindra dig från att göra det till ett hem och inreda det med din stil?

Avtagbara tapeter är ett utmärkt alternativ för att sätta din egen prägel på ett hyrt hem. På vår webbplats kallas detta material för "peel-and-stick"-tapet och det sätts helt enkelt på en förberedd vägg genom att man drar av baksidan och justerar den på plats. Det är lika enkelt att ta bort den och den lämnar minimala märken på väggen. Dessa unika egenskaper gör det också användbart för att förvisa tråkig kontorsinredning.

Tillfällig tapet för att dekorera efter säsong

Flamingos_wallpaper

Muralmålning: Taget från vårt"utökade sortiment

Oavsett om du gillar att hålla dig uppdaterad med inredningstrenderna under säsongerna eller om du älskar att gå ut med dekorationer under festligheter, är flyttbara tapeter ett bra alternativ för dig. Med dess enkla applicering och problemfria borttagning kan du fira dina favoritstilar under hela året.

Removable_Christmas_wallpaper

Muralmålning: "Hjort på vintern

Barn växer snart ur sina sovrum!

Removable_kids_wallpaper

Muralmålning:"De goda gamla sommardagarna".

Att inreda ett barns sovrum kan vara en mardröm. Ena stunden avgudar de den senaste superhjälten, i nästa stund är de nyfikna på naturen - de växer upp så fort! Finns det något bättre sätt att hålla jämna steg med deras intressen än att dekorera deras sovrum med avtagbara tapeter? Med minimala förberedelser och ingen ångning för att få bort den från väggen kan det gå snabbt och smidigt att byta ut designen.

En unik dekorationsidé

wedding_venue_wallpaper

När bröllopssäsongen närmar sig kan avtagbara tapeter vara ett utmärkt alternativ för att dekorera en lokal eller skapa en fotovägg. Dess egenskaper gör att den också är idealisk för tillfällig dekoration. Alternativt kan du dekorera ditt hem med dina bröllopsbilder genom att skapa skräddarsydda tapeter som kommer att minnas din bröllopsdag.

Bakgrund för studentbostäder

Removable_student_wallpaper

Muralmålning:"Quirky Castle

Att flytta till universitetet kan vara ganska skrämmande! Ditt en gång så söta, förtjusande och gulliga barn flyttar ut i den stora världen, till ett boende som de kommer att kalla sitt hem. Precis som hyreshushåll kan studentbostäderna ha strikta regler, ofta med höga böter vid skadegörelse. Varför inte pryda deras väggar med färgglada väggmålningar som lätt kan tas ner när de flyttar vidare?

De bästa avtagbara tapeterna är inte bara för hemmen

Removable_restaurant_wallpaper

Muralmålning: "Musikhögtalare vägg monokrom

Hittills har vi talat om att använda flyttbara tapeter i hem och lokaler. En annan praktisk användning av flyttbara tapeter är dock för arbetsplatser. Oavsett om du vill lägga till ett tema på en restaurang eller en hisnande utsikt på ett kontor är tapeter som enkelt kan tas ner ett enkelt men mycket effektivt sätt att ge arbetsplatser karaktär.

Removable_office_wallpaper

Muralmålning: Taget från vår kollektion av stadstapeter

Om du vill veta mer om våra avtagbara tapeter kan du gå till vår sida om våra material. Alternativt kan du hitta din perfekta väggmålning här.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Wendy

01/03/2021

Hi I'm wondering if it's easy to match the pattern has most walls aren't even . thank you

Amy @ Wallsauce

01/03/2021

Hello Wendy :) All our murals are custom-made to fit the wall. If you are concerned about the wall not being even, we recommend measuring both ends of the wall and then choosing the largest dimensions. This will allow extra wallpaper that you can cut away. However, if you are not confident in doing this, please contact us via info@wallsauce.com and we will work closely with you and your wall so that your mural is perfect.

Paola Tonello

30/09/2021

Guten Tag wie sieht die befestigung aus bei abnehmbare Tapete. Und wie befestigt man das an der Wand. Ist das ein rahmen mit Stoff überzoden?.

Amy @ Wallsauce

30/09/2021

Hallo Paola. Unsere Peel and Stick Tapete wird aufgetragen, indem eine Schutzschicht entfernt und dann die Platten direkt auf eine gut grundierte Wand aufgetragen werden. Um mehr über die Installation zu erfahren, werfen Sie einen Blick auf unsere Peel and Stick-Informationsseite - https://www.wallsauce.com/de/how-it-works/peel-stick-wallpaper Oder wenn Sie weitere Hilfe benötigen, senden Sie uns einfach eine E-Mail an info@wallsauce.com

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €