4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Ekte hjem - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
three images of quirky customer homes

30/03/2022   POSTET AV

Ta en titt inne i våre quirkiest kundehjem!

Under årens lopp har vi förvånats över våra kunders kreativitet och hur de har förvandlat vanliga rum till originella och vackra utrymmen. Mer än vad vi hade kunnat föreställa oss har de visat hur mycket våra skräddarsydda tapeter kan förändra ett rum helt och hållet: dess atmosfär, stil och närvaro. Vi har blivit överväldigade av hippa matplatser i 70-talsstil och fuskfönsterutsikter till munsbitar med vinväggar och till och med låtsascampingrum.

För att visa hur kreativa våra kunder har varit har vi samlat några av de mest udda rummen som du kan inspireras av. Och det var inte lätt att få ner det till bara 15 - det finns så många! Det handlar om att ha en vision, välja ett tapetmönster och sedan planera resten av rummet runt det. Är du redo att ta en titt?

Egendomliga retrotapeter för en matsal i 70-talsstil

colourful shapes wallpaper in retro office

Muralmålning på bilden: Diamonds Geometric

Den här matplatsen/hemmakontoret är det perfekta, udda utrymmet för att få ut det mesta av den geometriska tapeten Diamonds Geometric. De ljusa färgerna och det psykedeliska mönstret utstrålar helt enkelt retrostil, vilket vi älskar. The Rambling Man vet verkligen hur man skapar ett rum som är en riktig höjdare.

Fantastiska fönster som får dig att titta en extra gång

beach window mural in bathroom

Muralmålning på bilden: Foto: Strandmålning från Extended Range

Kund Catherine fick oss att se oss om när vi såg detta foto av hennes vackra badrum. Genom att installera en tapet med fönstereffekt ovanför badkaret har hon skapat illusionen av ett riktigt fönster, vilket omedelbart har fått det lilla utrymmet att verka mycket större.

En läckra vintapeter för att få igång festen

wine glasses, grapes and cheese wallpaper with customer pretending to drink wine

Muralmålning på bilden: Cheese and Wine

Om du älskar ett glas vin eller att vara värd för familj och vänner är den här väggmålningen Cheese and Wine från vår samling om mat och dryck något för dig. Den här läckra vintapeten skickades in av kunden Adrienne och var ett bra tillägg till deras hem som visar deras kärlek till allt som har med ost och vin att göra.

Trendrum med färgexplosioner som utstrålar glädje

abstract colourful shapes wallpaper in bedroom

Muralmålning på bilden: Meditation väggmålning

Kund Nicolette har skapat en glad atmosfär i sitt sovrum med Shandra Smiths väggmålning Meditation. Den här trendiga tapeten med färgutbrott passar perfekt ihop med hennes udda sängkläder och ljusgröna väggar.

Svartvitt fotografi som tar dig tillbaka i tiden

black and white toned vintage photo wallpaper in dining room

Muralmålning på bilden: First Nighters

Om du är en gammal själ i hjärtat kan en tapet från en svunnen tid vara något för dig. Titta bara på hur underbar den här svartvita vintagepapperet ser ut i kund Debs eleganta matplats. Nästa gång hon är värd för ett middagssällskap kommer alla att vilja resa sig upp och spela ett instrument eller ge alla en serenad!

Ta in naturen i ditt barns sovrum

camping abstract wall mural in kids imaginative bedroom

Muralmålning på bilden: Camping tapet

Hemmastylisterna från Interior Design Studio visste verkligen hur de skulle få in det vilda utomhuslivet i det här förtjusande barnrummet. Den falska stockelden, träsätet, båten/sängen och vår fantastiska väggmålning från Camping fungerar alla utmärkt tillsammans. Det får en att känna sig som om man är på väg att rosta marshmallows! Vilket fantastiskt fantasifullt barnrum.

Terrazzo som blåst upp för att bidra till en hållbar hemdesign

terrazzo wallpaper in eco friendly home office

Muralmålning på bilden: Brun och svart

Hemdesigninfluencern Natasha @la_sidhu har gjort sitt kontor vackert och hållbart. Vi älskar hur hon kombinerade den här bruna och svarta terrazzotapeten med naturlig inredning av korg och rotting.

Om du brinner för hållbarhet ska du veta att alla våra tapeter också är miljövänliga. De tillverkas med miljövänligt bläck och är återvinningsbara efter att du har använt dem.

Vrålande väggmålningar i konstpäls i matsalen.

animal print wall mural in industrial dining area

Muralmålning på bilden: Jaguar Print

Få en grym inredning med en tapet med falska djurtryck som den här tapeten med Jaguar Print från Wallsauce.com. Hemstylisterna @crdecorandspray har helt förvandlat den här industriella matsalen så att den har en vild sida.

En finurlig graffititapet för ett coolt barnrum

colourful graffiti wall mural in kids bedroom

Muralmålning på bilden: Graffiti Urban Art

Hur mycket av en fantastisk reaktion skulle du få från ditt barn om du installerade den här coola Graffiti Urban Art väggmålningen i deras sovrum? Tillsammans med ljusa sängkläder skapar den här barnvänliga graffitikonsttapeten det ultimata coola sovrummet. Kunden Vincent har också gjort ett fantastiskt jobb med att klippa väggmålningen runt fönstret också.

Stilfullt udda 3D-effekttapeter för ett monokromt vardagsrum

black and white toned window wallpaper in stylish living room

Muralmålning på bilden: Tapet på fönstret från Extended Range

Vi älskar hur effektiv den här tapeten med fönstereffekt är i Kayleighs monokroma vardagsrum. Det är ännu en fönstervägg som får oss att titta två gånger. I kombination med mörka rumstillbehör är den här svartvita tapeten finurlig och dessutom helt elegant.

Sommarhus som förflyttar dig till Medelhavet

italian cafe wallpaper inside summer house

Muralmålning på bilden: Old Town Cafe, Italien

Steve har skapat ett fantastiskt utrymme här i sitt sommarhus med vår fasadtapet Old Town Cafe, Italien. Placerad på bakre väggen i hans trädgårdsskjul och tillsammans med bekväma trädgårdsmöbler har han skapat sitt eget lilla Italien i sin trädgård.

Designer kök tapeter för en udda matlagning område

illustrated, colourful kitchen wallpaper in kitchen

Muralmålning på bilden: Kök

Kund Debs frukostrum är verkligen ett udda rum. Har du kommit fram till vilken del av köket som är äkta och vilken som inte är äkta? Genom att sätta upp den här tapeten The Kitchen runt köksbänken har det som tidigare var ett mycket vanligt rum förvandlats till en finurlig dröm.

Uppnåeliga vinkällare till en mycket lägre kostnad

wine tunnel wallpaper in home bar

Muralmålning på bilden: Vinodling

För dig som alltid har drömt om att ha en egen vinkällare är detta den bästa idén för dig. Genom att installera en vinmålning på väggen, använda ett återvunnet vinfat som bord och ha rustika pallar har de skapat sin alldeles egna vinkällare!

Glöm inte att ha en stor vinhylla med dina favoritdrycker. Vilken fantastisk förvandling av @p.a.bleasedecoratingspecialist.

Maximalistiska rum som får dig att tappa hakan

leafy green jungle wallpaper in maximalist bedroom

Muralmålning på bilden: Tropiskt landskap 2

Om du vill ha maximalistisk sovrumsinspiration, ta en titt på @colourmadetherrooms skapelse. Vi älskar blandningen av djärva färger och mönster i det här fantastiska sovrummet. Maximalism handlar om att blanda och blanda olika nyanser, textur effekter och former för att skapa en uppseendeväckande design.

Egendomliga tapetidéer som är fåniga på ett bra sätt

black and white cheese wallpaper in kitchen with man

Muralmålning på bilden: Cheese Stacked

En av våra kunder var verkligen imponerad av ostväggen i sitt hem. Vi älskar verkligen den här oststaplade väggmålningen och hur de har använt vårt svartvita verktyg för att ändra den från den ursprungliga färgade bilden till ett monokromt mästerverk.

Vilket är ditt favorithem för en udda kund? Låt oss veta genom att lämna en kommentar nedan. Om du vill se fler av våra kundhem kan du ta en titt på vad de gjorde 2021.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €