4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Ekte hjem - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
three rooms showcasing customer photos

14/12/2021   POSTET AV

Inspirerende kundebilder fra 2021 [Be Wowed!]

Att reflektera över vad våra kunder har gjort under de senaste 12 månaderna är alltid ett nöje i slutet av året för Wallsauce-teamet. Vi är inte bara imponerade av er talang och kreativitet, utan vi blir verkligen inspirerade av vad ni har åstadkommit i era egna hem.

Förra året var det många av er som förgyllde ett svårt år med era kundbilder från 2020. Men i år har vi blivit ännu mer imponerade av era fantastiska hem! Under 2021 har vi sett ännu fler inramade tapeter, häpnadsväckande fönstertapeter med 3D-effekt och barnrum som förflyttar dig direkt till vildmarken! Vi har sett ett badrum som är värdigt ett hotell med en manetvägg, ett lyxigt rosa och blått hemmakontor (som jag verkligen behöver i mitt liv) och en tapet med paneleffekt i ett gym som verkligen får en att undra: "Är det verkligen tapet?" Lita på oss. Vi har i år blivit helt överväldigade av vad våra kunder har gjort. Vi är säkra på att du också kommer att göra det...

Hotellvärdigt badrum i hemmet

navy and gold toned jellyfish wallpaper with white bath

Muralmålning på bilden: Flytande maneter lll

Det roliga med det här underbara badrummet är att du är så imponerad av väggmålningen Floating Jellyfish III att du inte ens märker att resten av rummet inte är färdigt! Liz Brock skickade oss det här fantastiska fotot av hennes badrum under uppbyggnad. Föreställ er bara hur fantastisk denna avslappningszon kommer att se ut när den är klar!

Rum som ger oss kontorsavundsjuka

vintage style map wallpaper in mid century office

Muralmålning på bilden: Antik världskarta

Om det fanns ett drömkontor som fick dig att känna dig som en chef så måste det vara det här rummet designat av @beckandco_design. Tillsammans med en turkisk inspirerad matta, ett elegant skrivbord från mitten av århundradet, en ljuskrona i blått glas och naturligtvis vår tapet Antique World Map kunde det här hemmakontoret verkligen inte vara mer elegant. Är det någon annan som är avundsjuk på kontoret?

Könsneutrala plantskolor som ser bra ut på grammet

blue and white marble wallpaper in white nursery

Muralmålning på bilden: Vit marmor

Om du letar efter inspiration för barnkammarrum, behöver du inte leta längre. Detta fantastiska könsneutrala barnrum skapat av @barrattmaidstone6 är säkert varje mammas drömrum? Trots att hon skulle få en flicka ville hon skapa ett blåtonat rum i stället. Vem har sagt att flickrum alltid måste vara rosa? Och vilket fantastiskt resultat! Det fina med den här minimalistiska tapeten i vit marmor är att den kommer att åldras otroligt bra och komplettera ditt barns ålder när de växer upp.

Avkopplande sovrum som förflyttar dig till skogen

misty forest wall mural in green and white bedroom

Muralmålning på bilden: Misty Mountain Landscape

Om jag kunde skapa ett drömrum för avkoppling skulle det vara detta. Det är enkelt, speglar naturen och tapeten Misty Mountain Landscape lugnar sinnet omedelbart. Det här uppstädade utrymmet med skarpa vita färger och mörka skogsgröna färger fungerar så bra tillsammans med trädetaljerna. När du ser den här dimskogstapeten är det inte förvånande att många av våra kunder har valt väggmålningar som denna i 2021. Tack Sacha Jones för att du skickade oss det här vackra fotot.

Förrådsrum som är en dröm för kocken

neutral toned floral wallpaper in dark grey and brass pantry

Muralmålning på bilden: Linen Wildflower

Angie Pinsonneault hade aldrig satt upp tapeter innan hon satte upp vår tapet Linen Wildflower. Och det kan man verkligen inte veta, eller hur? Den här blommiga tapeten designad av Carol Robinson ser helt perfekt ut i hennes hemkök. Återigen, jag skulle älska det här rummet i mitt hem! Det är det perfekta utrymmet för alla som älskar att laga mat.

Ett rum som även en hertig skulle godkänna.

chinoiserie style bird wallpaper in pea green vintage room

Muralmålning på bilden: Fågelparadiset

Efter att många människor blev förälskade i historiska dramer i år såg vi en enorm ökning av populariteten för vintage-inspirerade tapeter. Orientaliska chinoiserietapeter, som den här tapeten Bird Paradise, installerades överallt! Men vi måste säga att Alex och Matts installation i deras georgiska radhus (@georgiantownhouse) var en av våra favoriter. Ser den inte rätt hemma ut i det här antika rummet?

Fantastiska tapeter med 3D-effekt

black and white arched window wallpaper in stylish lounge

Muralmålning i bild: från Extended Range

Vi älskar verkligen det här fotot som skickades in av kunden Kayleigh Stephenson. Hon har tidigare köpt från oss och vi blev helt förvånade över hennes helt gråa kök. Men nu kan vi inte komma över den senaste väggmålningen i hennes helt eleganta vardagsrum. Om du var osäker tidigare så är de välvda fönstren inte riktiga utan en väggmålning!

Fantasifulla campingrum!

abstract landscape wallpaper in kids camping bedroom

Muralmålning på bilden: Camping by Twisted Pixels

Om jag var ett barn skulle jag nog bli helt förvånad över detta sovrum i "naturen". Skapat av @ids_interiordesignstudio, är detta rum med camping-tema ett annat fantastiskt illusionsskapande rum från den falska elden, timmerstolen och den fantastiska båten! Är båten en säng? Och inte att förglömma vår Twisted Pixels campingtapet som ger rummet ännu mer färgklickar. Har någon köpt marshmallows till elden?

Fler vackra sovrum för den romantiska själen

dark grey, pink and green chinoiserie wallpaper in dark grey, pink and white bedroom

Muralmålning på bilden: Dark Chinoiserie

Den här Dark Chinoiserie-tapeten är en annan chinoiserie-inspirerad tapet som ger en touch av vintagecharm till det här romantiska sovrummet som skapats av My E17 Home. Jag är alltid imponerad av hur perfekt sängkläderna passar in med den här mörka blommiga tapeten. Det lyser upp utrymmet men kompletterar ändå den blommiga väggmålningen så bra.

Djungeltapeter som även din hund kommer att älska

vintage jungle wallpaper in industrial dining room

Muralmålning på bilden: Botanisk skönhet

Vi älskar det här fotot av kunden @pablos_pads matsal. Inte bara för att hans hund är helt bedårande (en mycket viktig faktor), utan för att vår tapet Botanical Beauty inte kunde se mer perfekt ut i det här matsalen. Det här moderna matrummet är en modern utbyggnad av hans 1800-talsstuga i Yorkshire, England, och måste utgöra en uppfriskande kontrast till resten av hemmets tidstypiska detaljer. Vi älskar det. Tack Pablo!

Drömmarnas kontorslandskap med perfekta färgkombinationer

navy abstract floral wallpaper in dusty pink and blue couch and desk area

Muralmålning på bilden: Midnight Splash

Nu är det här jag blir lite avundsjuk, för det här är drömkontoret hemma! Tänk dig att ha plats för en vacker soffa bredvid ditt skrivbord! Perfekt att lägga sig ner på för en snabb vila! Och om det fanns ett pris för färgkoordinering i rum skulle det här rummet vara vinnaren. Den här vackra tapeten Midnight Splash har varit ett populärt val på vår webbplats i flera år. Men jag har aldrig tidigare lagt märke till att det fanns inslag av dammig rosa i den. Lampskärmen, kuddarna och överkastet lyfter verkligen fram detta. Helt underbart, Grey Clover Interiors.

Paneltapeter: trenden för 2021 och framåt

beige panel wallpaper with mirror and marble workout mat

Muralmålning på bilden: Classic Panels

Det är sant. Efter att ha skapat vår kollektion av paneltapeter i år har vi blivit förvånade över hur mycket våra kunder älskade dem. Och när du ser vår väggmålning Classic Panels i fitnessinfluencern Ivanas hem är det lätt att förstå varför! Vi är fortfarande förbryllade över den här tapeten med paneleffekt och hur verklig den ser ut i det här rummet. Vi lovar - det är VERKLIGEN en tapet, inte en panel!

Marinblå tapet som passar bra i ett badrum

navy and gold toned octopus wallpaper in bathroom with large bath, toilet and sink

Muralmålning på bilden: Underwater Dream IV

Ursäkta för ordvitsen, men den här Underwater Dream IV-papperet passar verkligen bra i Cate Taylors badrum! Cates badrum var redan i förväg underbart, men vi tycker ärligt talat att den här Spacefrog-tapeten tar det till en helt ny nivå, eller hur? Allt som behövs är en fondvägg för att ge ett rum en fräsch look.

Ståtlig hemkänsla med en enda vintage-pappertapet

stately home painting wallpaper in cosy living room with dusty pink walls and green armchair

Muralmålning i foto: enuppladdning av ditt egetfoto

Det är tydligt att kunden Joanne Marie verkligen förstår sig på country chic när man ser hennes vackra vardagsrum. Den här underbara herrgårdstapeten fungerar perfekt tillsammans med de dammiga rosa väggarna och den mörkgröna läderfåtöljen. Föreställ dig bara hur mysigt det här vardagsrummet måste vara när brasan är tänd. Helt perfekt.

Inspirerande arbetsplatser med färgsprakande färger

multicoloured patterned wallpaper with blue office chair and white desk

Muralmålning på bilden: Burst of Colour

Vi kan inte tänka oss en bättre plats för att njuta av ett varmt kaffe och ta itu med e-postmeddelanden på morgonen. Vi älskar hur fantastiskt det här kompakta skrivbordet och tapeten Burst of Colour ser ut tillsammans i det här eleganta kontorsutrymmet. Ibland är enkelhet nyckeln till att skapa ett lyxigt utseende. Thornton Design Canada vet verkligen vad de gör.

Inramade tapeter som vi inte kan få nog av

circular geode wallpaper in a frame beside grey drawers

Muralmålning på bilden: Gold Dust Grey Marble

Vi älskar inramade tapeter på Wallsauce.com och @anaceciliaartiaga imponerade verkligen på oss när hon skickade oss det här fotot av vår tapet Gold Dust Grey Marble. Även om vi inte använder guldfärg och våra tapeter aldrig har en skimrande guldverkan spelar det ingen roll när du ser den här väggmålningen av Lara Skinner. Designen är fortfarande käftsmaskig och ser så fantastisk ut i den här smyckesdesignerns utrymme.

Maximalistiska interiörer som inte är något för de svaga

leafy green tropical plants wallpaper with purple walls and bed with orange blanket

Muralmålning på bilden: Tropiskt landskap 2

Maximalistisk inredning har fortsatt att vara en massiv trend under 2021 och ser ut att fortsätta även nästa år. Håll dig borta om du är minimalistisk och älskar neutrala toner. Men om du älskar djärva inredningar och ljusa toner, gör dig redo att bli förälskad i @eclectichunkydoryhomes sovrum! Vår tapet Tropical Landscape 2 designad av Andrea Haase ser fantastisk ut med de olika färgklickarna! Ett så roligt och eklektiskt rum.

Vinkällartapeter för att bryta upp öppna utrymmen

3d effect wine cellar wallpaper in open plan apartment

Muralmålning på bilden: Vinodling

Den här fantastiska lägenheten med öppen planlösning är så perfekt att den inte ser verklig ut. Men låt oss försäkra dig om att Ellen i Kaliforniens hem är väldigt verkligt! Vi älskar hur vår tapet Wine Cellar fungerar som en bra avgränsare mellan de olika bostadsutrymmena. Den centraliserar matsalen bort från köket och vardagsrummet. Bra jobbat, Ellen.

Kartbakgrundsbilder för den framtida backpacker!

watercolour grey world map wallpaper in kids room with white motorcar toy and dotty bed

Muralmålning på bilden: Grå akvarell världskarta

Vi kan inte komma över hur snygg den här gråa världskartstapeten i akvarellfärg ser ut i det här barnrummet. Vi skulle aldrig ha satt etiketten "barntapeter" på den, men den ser verkligen fantastisk ut i detta barnvänliga rum! Tillsammans med en rad grå rumstillbehör är det här ultramoderna sovrummet det perfekta tillägget till varje familjehem. Tack Jesse Lammers Design för att du skickade oss ett foto av din fantastiska skapelse.

Funky-licous retrotapet i ett rum i 70-talsstil

off white and blue doodle 70s wallpaper with white desk and sheep rug chair

Muralmålning på bilden: Blommor och klotter Blå

Vi älskar enkelheten i det här skrivbordet och tycker att det passar perfekt ihop med vår väggmålning Flowers and Doodles. De gräddiga, vita färgerna i den här blåvita tapeten passar perfekt till det här retroskrivbordet och den här lurviga stolen med 70-talets fårmatta. En fantastisk look av @rhgdesign.

Vilket har varit ditt favoritfoto från 2021? Låt oss veta genom att lämna ett meddelande nedan! Vill du ha mer? Se vad kunderna gjorde 2020.

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €