4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
yellow and grey painted floral wallpaper in white room with white panelled walls

18/12/2020   POSTET AV

Pantone Farge (r) av året 2021: Bakgrunn Ideer

Årets färg har äntligen tillkännagivits av Pantone och de har inte bara en, utan två fantastiska nyanser som vi kan sväva över. Det stämmer, 2021 års huvudrollsinnehavare är en duo som sjunger i harmoni för en fräsch, optimistisk och solskensfylld föreställning. En föreställning som kan höja humöret i en tid då människor runt om i världen verkligen behöver få sitt självförtroende återställt. Pantone beskriver detta som "ett färgäktenskap som förmedlar ett budskap om styrka och hoppfullhet som är både bestående och upplyftande", och det kommer att bli den största färgtrenden för inredningar under våren.

Den kombinerar "PANTONE 13-0647 Illuminating" och "PANTONE 17-5104 Ultimate Grey" för en ungdomlig men ändå sofistikerad kombination, där den glada gula nyansen sätter stämningen och fräschar upp trötta designkoncept. Men låt oss inte missta oss. Det viktigaste för det här paret är inte bara ljusstyrka och värme. Den genomtänkta grå motsvarigheten ger balans och tillför ett tidlöst element till den gnistrande och livliga solhistorien.

Den grå kontrasten är solid, pålitlig och motståndskraftig och har noggrant valts ut för att stå emot tidens tand. Tillsammans är dessa färger verkligen eftersträvansvärda och kommer att ge ditt hem en modern twist. Om du är lika förtjust i dessa två färger som vi är, finns här några vackra tapeter som kompletterar Pantone Colours of the Year.

Enkla färger för ett fräscht tillvägagångssätt

grey, white and yellow watercolour wallpaper in a lounge with a grey couch

Muralmålning på bilden: Grå och senap akvarell

Behöver du en översyn av vardagsrummet? Är du sugen på att trycka på uppdateringsknappen? Om du har följt regeln om allt i grått och allting för länge och ditt vardagsrum gör dig lite platt, kan en färgstänkare göra susen!

Akvarell är det bästa sättet att arbeta när du vill ha rena färger, och vår väggmålning i grått och senap i akvarell skapar omedelbar livfullhet. Även om den har en wow-faktor stjäl den inte från en minimalistisk uppställning, vilket ger dig den perfekta balansen för ett modernt, rent och rent hem.

Underbar grafik för att fira vår kärlek till djurlivet

illustration of cockatoos on grey background wallpaper in grey and yellow bedroom

Muralmålning på bilden: Soul Birds Cockatoo

Den här spektakulära väggmålningen Soul Birds Cockatoo är gjord av Yani Mengoni, en argentinskfödd designer som skapar sina illustrationer för hand innan hon lägger till färg digitalt. Den här väggmålningen är en del av hennes kollektion Soul Birds, som berättar om natur och symbolik.

Kakaduan är ofta en symbol för förändring och ljus i slutet av tunneln, vilket gör att den här tapeten passar utmärkt till Pantones optimistiska färgkombination. Och som vi nyligen diskuterade på vår blogg kan dynamiska visningar av vilda djur i hemmet göra underverk för din mentala hälsa. Djur kan lyfta vårt humör genom att blåsa liv i vår omgivning och den subtila användningen av gult med stänk av grönt mot det grå är en ode till naturens palett.

Färgglada skogsscener som utstrålar ekologiskt

yellow and white forest wallpaper in room with wicker basket

Muralmålning i bild:En poppelskog på hösten

Att ta in naturen har blivit en av de mest eftertraktade stilarna i det moderna hemmet, och väggmålningar med skogar och träd är särskilt populära. De höstliga skogsfärgerna i den här väggmålningen är ett omedelbart elixir för att ge vitalitet, energi och färg åt ett trött utrymme. I likhet med Pantone-duon skapar den varma och glada gula färgen blandad med ett robust grått en känsla av hopp, självförtroende och förväntan på bättre dagar framöver.

Den här typen av väggmålning är perfekt för organisk inredning och neutrala färgkombinationer. Vackra korgar, obehandlat trä och frodiga inomhusväxter passar perfekt till en guldfärgad skogsscen som den här.

Ytmönster = enkel symmetri och ordning

grey and mustard leaves wallpaper in minimalist lounge

Muralmålning på bilden: Organisk sammanvävning av ljus

Den här tapeten med Organic Interweaving Light bladtryck hjälper till att skapa symmetriska proportioner och balans, samtidigt som den uppdaterar ditt rum med liknande färger som Pantone Colours of the Year 2021.

Även om den här The Tiny Garden är lite mer dämpad kan du tycka att den här väggmålningen är mycket lättare att se. Det är ett enkelt sätt att lägga till en färgklick utan att behöva gå utanför din komfortzon, och kompletterar neutrala grått, gräddiga och beigefärgade möbler. Perfekt för funktionsväggar och fokuspunkter, och idealisk för dem som oroar sig för huvudvärkframkallande gula färger.

Subtila men iögonfallande geos för varje rum

grey and yellow triangles wallpaper in cute nursery

Muralmålning på bilden: Little Triangles

Ett av de bästa sätten att använda nästa års Pantone-färgduo är geometriska mönster. Bakgrundsbilder som den här väggmålningen Little Triangles håller färgschemat rent, fräscht och enkelt. Det betyder att du kan skapa en sömlös look, en som inte stör status quo och som inte rubbar ett redan noggrant genomtänkt inredningskoncept.

Geometriska mönster är en stor designtrend för 2021 och är förvånansvärt mångsidiga. De kan användas på så många olika sätt i hemmet, i nästan vilket rum som helst, och kan kanalisera allt från överfuturistiska vibbar till retro och mid-century mod.

Ta till dig färgstänk med Pantone Colours of the Year

black and white photo of new york central park railing with yellow cab wallpaper in room with small table and blanket

Muralmålning på bilden: New York Taxi Colour Splash

År 2021 innebär en nystart för människor runt om i världen och för många av oss innebär det att vi kan resa. För dem som älskar att utforska nya länder, städer eller platser som ligger utanför de upptrampade vägarna kan geografiska väggmålningar vara en stor inspirationskälla.

Vår fototapet New York Taxi Colour Splash är fotograferad av fotograf Assaf Frank, som kombinerar digital efterbearbetning för att anpassa sig till sin perfektionistiska inställning till landskapskonst. Den här väggmålningen med färgstänk är ett klassiskt sätt att injicera färg, men på ett väl avvägt sätt. De grå nyanserna fungerar bra i alla hem och håller saker och ting stilfulla och sofistikerade, medan det gula utbrottet ger en solstråle på en tråkig dag.

Vuxna nyanser som omfamnar denna färgtrend

flower watercolour painting wallpaper with white sofa and beige cushions

Muralmålning på bilden: Transparent Gold

PANTONE 13-0647 Illuminating är en ljus solgul färg, men det finns många varianter av den här färgen som kan ge dig samma sommarkänsla. Om du vill ha en mer vuxen version av denna härliga nyans kan du välja något med djupare, mer gyllene toner. Detta ger en varm glöd till ett neutralt eller svalt vardagsrum, ger liv åt din inredning och skapar en välkomnande mottagning där gästerna känner sig som hemma. Kombinera rena vita möbler och inredning med ett jordnära, robust och ödmjukt grått, som inspirerats av Pantone, och håll det fräscht med organiska ytbehandlingar.

Den här eleganta tapeten Transparent Gold från Carol Robinson är en charmig version av Pantone Colours of the Year och är idealisk för att värma upp alla rum som vetter mot söder.

Gillar du nästa års färger från Pantone? Berätta om dina favorittapeter i kommentarerna nedan, eller berätta vilka färger som inspirerar dina hemprojekt under 2021...

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €