4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
garden wallpaper in christmas hallway

19/11/2021   POSTET AV

Gaver til gartnere [Julegave Guide 2021]

Vi känner alla någon som skulle bli väldigt glad om de bara fick gåvor till trädgårdsmästare i jul! De är den typen som du alltid kan hitta i trädgårdslandet. Eller som gömmer sig i botten av trädgården för att sköta sin älskade grönsaksodling. Kanske är din vän med gröna fingrar mer av en trädgårdsmästare i huset. De sköter ständigt sina suckulenter och sin kryddträdgård inomhus. Oavsett vem din trädgårdsvän är, kan du säkert hitta perfekta trädgårdspresenter här!

I den här julklappsguiden för 2021 kan du upptäcka personliga verktygssatser med deras eget namn ingraverat. Unna dem vackert doftande handkrämer för att vårda deras hårt arbetande händer. Eller skulle de älska ett snyggt set för matodling inomhus? Efter att ha sett dessa fantastiska trädgårdsgåvor kanske trädgårdsarbetet växer till och med på dig också!

Personliga trädgårdsgåvor

copper toned named garden tools

Bildkälla: Bild: Treatrepublic.com

Det finns inget mer speciellt än att ge din älskade personliga trädgårdsgåvor. Ta det här trädgårdsredskapssetet med namngraverade handtag från Treatre Public. Vilken trädgårdsmästare som helst skulle bli rörd av denna gåva och koppartonerna gör dem mycket eleganta.

personalised plant pot gifts for gardeners

Bildkälla: Bild: Kiss-air.com

Om din trädgårdsvän älskar allt som är udda, ge honom eller henne den här personliga blomkrukan från Kiss Air. Allt du behöver göra är att tala om för dem vilket namn du vill ha tryckt så skapar de din egen skräddarsydda blomkruka! Det finns till och med en "Mr Face"-växtkruka också!

gifts for gardeners slate sign

Bildkälla: Bild: Treatrepublic.com

Ett annat exempel på bra julklappar för 2021 är den här skifferskylten från Treatre Public. Återigen är det bara att berätta vilket namn du vill ha så skapar de en personlig gåva åt dig! Perfekt för att hänga över en dörr till ett trädgårdsskjul eller helt enkelt på en trädgårdsvägg.

Trädgårdsgåvor till henne

green leaf tote bag

Bildkälla: Bild: Luckydogdesign.co

När du letar efter trädgårdsgåvor till henne behöver det inte bara vara saker som du hittar i trädgården. I stället kan det handla om trädgårdsinspirerade presenter som får henne att le. Den här bärväskan "The Society of Plant Whisperers" från Lucky Dog Design är en härlig accessoar som de kan använda varje dag. Vart de än går kommer de att känna att de tar med sig sin trädgård - oavsett om de går till jobbet, handlar och mycket mer!

tree planting bracelet

Bildkälla: Bild: Worldfinds.com

Jag tror att det är uppenbart att de flesta människor som älskar trädgårdar också brinner för miljön. Därför tycker vi att det här armbandet från World Finds är perfekt om du letar efter presenter till trädgårdsmästare. Det här armbandet hjälper till att plantera ett inhemskt träd i en skog, återställa vattendelar och vattenmiljöer.

hand cream and pumice gifts for gardeners

Bildkälla: Bild: Denysandfielding.co.uk

När du letar efter trädgårdsgåvor till henne, varför inte ge dem en vårdande handbehandling för att ta hand om deras hårt arbetande händer? Det här vårdande balsamet och nagelpimpsten från Denys and Fielding är det botemedel de behöver efter en dag av lek ute med sina små gröna vänner!

vintage jungle poster on metal on garden wallpaper

Metalltryck i fotot: Elephant Elegance

Om du letar efter unika gåvor till henne, varför inte välja ett skräddarsytt metalltryck? Våra tryck, som detta vackra Elephant Elegance designat av Sir Edward, finns för närvarande endast i Storbritannien och är perfekta om kvinnan i ditt liv älskar både inredning och exteriör design. Att kunna njuta av fantastiska konstverk både ute och inne ger verkligen liv åt en trädgård.

Trädgårdsgåvor för män

tweed and brown leather gardening gloves

Bildkälla: Bild: Farrar-tanner.co.uk

Finns det en man i ditt liv som tillbringar varje ledig minut i trädgården? Då måste du se dessa trädgårdspresenter för män. Först och främst detta par lyxiga trädgårdshandskar i tweed från Farrar and Tanner. De är inte bara praktiska, utan också mycket eleganta - jag tänker på den engelska gentlemannens stil! De är snygga och håller händerna säkra samtidigt.

spring onions growing on table with tacos

Bildkälla: Bild: Hamama.com

Älskar han att laga mat och odla sin egen mat? Har han ingen trädgård men älskar att odla växter inomhus? Då är det här vårlökssetetet från Hamama det perfekta tillägget till hans kök. Det är så roligt att odla och äta sina egna produkter. Vårlök kan också användas i så många recept: fräscha sallader, grytor som toppning och fantastiskt i orientaliskt inspirerade rätter.

gifts for gardeners plant pot

Bildkälla: Bild: Artisanvariety.com

Om det finns en trädgårdsgåva som alla trädgårdsmästare skulle uppskatta är det en ny kruka! De flesta har för många växter och för få krukor att hålla dem i, så det här är en gåva som han verkligen kommer att uppskatta! Den här rustika terrakottakrukan är kärleksfullt handgjord i Bangladesh och skulle passa till alla trädgårdsutrymmen. Så om du letar efter smakfulla trädgårdsgåvor till pappa med lite bakgrundshistoria är detta den present du behöver.

garden wall mural in hallway

Muralmålning på bilden: English Country Garden

En skräddarsydd trädgårdstapet är inte bara en fantastisk trädgårdspresent till honom, utan kommer garanterat att glädja alla trädgårdsmänniskor. Från pittoreska lantliga trädgårdar som i rummet ovan till orientaliska trädgårdar som pryds av en bågformad bro och liljekonvaljdammar målade av Claude Monet. Det finns så många trädgårdsväggar du kan välja mellan.

Trädgårdspresenter för strumpbyxor

colourful ball seed bombs in jars

Bildkälla: Bild: Burlapandblue.com

Det kan vara en utmaning att hitta trädgårdsgåvor som får plats i en julstrumpa! Det går ju inte att få plats med en ny spade, eller hur! Men oroa dig inte. Vi har allt för dig. Ta först och främst en titt på dessa söta burkar som visas på Burlap and Blue. Vad innehåller de? Färgglada fröbomber! Det är enkelt att göra dina egna. När de väl är gjorda är allt din presentmottagare behöver göra att plantera dem, vattna dem och se fröna växa!

ginger cat eating grass

Bildkälla: Bild: Thecatladies.com

En annan rolig trädgårdsgåva är det här kattgräsodlingssetet från The Cat Ladies. Gräset är enkelt och lätt att odla (och dessutom supersött) och är ett naturligt medel för att kontrollera hårbollar och för att bota små pälsiga vänner! De behöver bara sätta det på en fönsterbräda och se det växa!

bags full of seeds

Bildkälla: Bild: Thedenkitco.com

Om du letar efter barngåvor för trädgårdsmästare har The Den Kit ett stort utbud av trädgårds- och friluftspresenter. Detta kit för att göra fågelmat är en fantastisk aktivitet för de små att göra. Det kommer att lära dem om att ta hand om naturen - en bra introduktion till att lära dem om bevarande.

green caterpillar hanging off plant pot

Bildkälla: Bild: Ellajames.co.uk

En mycket söt och ovanlig trädgårdspresent till en strumpa är den här larvburken från Ella James. Den här lilla gröna vännen är perfekt som en gåva till en kolonilott, för att sätta i trädgården eller för att njuta av inomhus, och den kommer att passa in överallt.

Festliga presentidéer för trädgården

pastel succulent wreath

Bildkälla: Bild: Canadiansucculents.net

Om du har letat länge efter festliga presentidéer för trädgården har du kommit till rätt ställe. Vi älskar den här saftiga kransen från Canadian Succulents. De vackra pastellfärgerna i rosa, lila och grönt kommer att se fantastiska ut när de hänger på vilken dörr som helst. Ge den bara lite vatten då och då för att hålla den fräsch. Det är en så unik variant på en julkrans. Vi älskar den! Och när julen är över kan du plocka upp suckulenterna, plantera om dem och njuta av dem under hela året!

Polar Bear Card

Bildkälla: Bild: Flowerink.ca

Mer ovanliga trädgårdsgåvor är dessa planterbara gratulationskort från Flower Ink. Med frön inbäddade i pappersnätet är det bara att placera dem i jord och vattna dem för att se fröna växa till vackra vilda blommor! Din älskade kommer att älska dessa udda kort!

glass bauble of shed

Bildkälla: Bild: Redcandy.co.uk

Slutligen är en annan bra trädgårdsgåva att fylla ut i strumpan med den här trädgårdsskjulet från Red Candy. Det är inte bara uppskattat under julhelgen, utan de kommer också att kunna ta fram det här varje jul och komma ihåg att det var en gåva från dig!

Älskar du de här idéerna för gåvor till trädgårdsmästare? Vilken är din favorit eller har du också några bra idéer? Låt oss veta genom att lämna ett meddelande nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €