4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Annen - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
galaxy effect wallpaper in garage office

12/04/2022   POSTET AV

7 Garage konvertering ideer å forvandle ditt hjem

Om du vill utöka ditt hems kvadratmeteryta kan en garagekonvertering vara en värdefull investering. För växande familjer som börjar få ont om plats men inte är redo att flytta uppåt är det en kostnadseffektiv lösning som också ökar värdet på ditt hem att omdisponera ett oanvänt garage.

Faktum är att en elegant och funktionell ombyggnad kan öka värdet på din fastighet med upp till 20 %, samtidigt som du får ett extra bostadsområde att njuta av i många år framöver. Jämfört med en utbyggnad är det mycket billigare, och du behöver inte offra en del av din trädgård eller ditt uterum.

Behöver ditt garage ett nytt liv? Här är 7 av de bästa idéerna för att bygga om garaget så att du kan få ut det mesta av ditt utrymme!

1. Förvandla det till ett hemmagym

garage conversion ideas with gym in garage

Bildkälla: Bilder: Glen Toovey via Pinterest

Hemgymmen har varit på frammarsch sedan 2020, och trots att fler och fler återvänder till offentliga gym är revolutionen för hemmaträning här för att stanna på obestämd tid. Även för hängivna gymmedlemmar är det fördelaktigt att ha ett träningsområde hemma eftersom det ger ytterligare en nivå av bekvämlighet och även bidrar till att blanda upp saker och ting när det gäller träningsrutiner, vilket ger dig flera alternativ för att hantera din personliga kondition.

Enligt forskning kan hemmagymmen öka värdet på en fastighet med så mycket som 44 % - så länge det är rätt gjort. För att se till att ditt hemmagym ser ut och känns som det ska, bör du göra utrymmet så estetiskt tilltalande som möjligt.

För att höja inredningen kan du överväga väggar med träpanel eller synlig tegelsten. Detta kan omedelbart ge värme åt rummet och modernisera föråldrade inredningar.

off white wood panel wallpaper in garage gym

Bildkälla: Vit trävägg

Om du vill ha ett billigt sätt att dekorera kan du använda tapeter med träeffekt. Dessa kan se extremt realistiska ut, samtidigt som du håller dig inom budgeten. Om du väljer vårt självhäftande alternativ kan du njuta av ett multifunktionellt utrymme som kan återanvändas längre fram.

2. Gör om det till ett kontor

minimalist office in a garage conversion

Bildkälla: New Generation Improvements via Pinterest

En annan fantastisk idé som vi älskar när det gäller garageombyggnader är kontoret i hemmet. I och med den digitala arbetskraftens framväxt söker människor efter sätt att optimera sitt utrymme.

Det här är en av de bästa idéerna för att bygga om ett litet garage, eftersom det är kompakt men mycket funktionellt. Om du inte har tillräckligt med utrymme i huvudbyggnaden är ett kontor i garaget den perfekta lösningen. Det är inte bara bort från ditt huvudsakliga bostadsområde, utan en garagekonvertering frigör även andra rum, vilket innebär att du kan lägga till ett gästrum eller till och med ett barnrum om du har en växande familj.

galaxy wallpaper in garage office conversion

Muralmålning på bilden: Carinanebulosan stjärnans födelse

Om du verkligen vill ge ditt garagekontor en personlig prägel kan du överväga att lägga till en iögonfallande väggmålning. Det finns så många sätt att förvandla detta utrymme, från kartor som inspirerar och naturmålningar som lugnar själen till galaxmålningar som gör det möjligt att fly, det finns så många sätt att förvandla detta utrymme. Titta hur fantastisk vår väggmålning The Carina Nebula Star Birth ser ut i kunden @ourkristinahouses hem.

3. Gör det till ett spelrum

garage conversion ideas for a games room

Bildkälla: Green Retreats via Pinterest

En av fördelarna med att ha ett spelrum är att det håller ditt huvudsakliga vardagsrum rent och snyggt. Med ett dedikerat spelrum för lek och underhållning behöver du inte offra den vuxna estetiken.

Om du alltid har velat ha ett biljardbord, en hemmabar, en sporthörna eller en spelzon med flera skärmar och konsoler, ger en garagekonvertering dig det perfekta området för att njuta av denna lilla lyx. Dessutom kan det här utrymmet fungera som ett andra mottagningsområde eller en plats för att underhålla dina gäster.

dark navy panel effect wallpaper with brown leather sofa

Muralmålning på bilden: Mörka träpaneler

En färgtrend som passar bra i ett spelrum är mörk marinblått. Den här tapeten "Dark Wooden Panel" ger rummet en sofistikerad touch, samtidigt som den får det att kännas mysigt och inbjudande.

4. Bygg en hemmabio

movie room garage conversion ideas

Bildkälla: Svarta stänk via Pinterest

En hemmabio är ett annat sätt att öka värdet på ditt hem, vilket gör det till en av de bästa idéerna för garageombyggnad för dem som vill sälja om några år. En garagekonvertering är också perfekt för detta ändamål eftersom du inte behöver mycket naturligt ljus.

Biografrum ska vara mörka, så du behöver inte oroa dig för extra fönsterinstallationer. Med rätt storlek på skärmen, rätt sittgrupp och stämningsfull belysning kan du skapa ett utrymme som är älskat av hela familjen och av dina gäster. Använd färg för att skapa stämning - mörka nyanser som grått, marinblått och svart fungerar bra. Om du föredrar att hålla det lätt och neutralt kan du välja gräddfärger och mjuka beigefärger.

5. Förvandla det till ett gästrum

simple bedroom in garage

Bildkälla: Maxables Space via Pinterest

Ett av de mest funktionella sätten att förvandla garaget är att göra det till ett gästrum. Detta är en utmärkt lösning om det är ont om utrymme i hemmet. Du lägger inte bara till ett extra sovrum till din fastighet, utan du ger också dina gäster lite mer avskildhet när de kommer för att stanna.

När det inte används kan gästrummet fungera som kontor eller bara som ett lugnt område för att läsa och koppla av. Detta är en fantastisk investering eftersom den verkligen är multifunktionell, vilket ökar värdet på ditt hem och gör den till en önskvärd funktion för alla potentiella köpare.

6. Skapa en lekplats för barn

garage conversion ideas for kids bedroom

Bildkälla: Casa Vogue via Pinterest

Om du letar efter idéer för små garageombyggnader som inte kostar allt, vad sägs om ett lekrum för barn? Den största fördelen är att du kan behålla dina vuxna områden som rena vuxenområden. Att ha ett särskilt utrymme där de små kan leka, lära sig och fantisera innebär att det stora mottagningsrummet förblir snyggt och fritt från leksaker.

Färg, former och mönster är viktiga för att utforma den perfekta lekplatsen för barn. För att verkligen stimulera deras fantasi kan du lägga till en väggmålning med vackra illustrationer. Om du ändå vill att det ska vara ordning och reda på platsen kan du välja ett skandinaviskt konsttema.

cute woodland animal wallpaper in kids bedroom

Muralmålning på bilden: Deer Forest Summer

Alternativt kan du skapa en spännande färgpalett i ett dämpat format. Den här väggmålningen Deer Forest Summer av Kiki Belle är till exempel en fest för fantasin, samtidigt som den följer ett strikt färgschema som ser elegant ut i alla miljöer.

7. Använd det som ett andra vardagsrum

stylish living room in garage

Bildkälla: Designidé via Pinterest

Behöver du ett andra område för avkoppling? Eller kanske vill du ha en extra mottagningsdel när du har gäster? Ett garage med utgång till ditt privata uterum är perfekt för de där inomhus- och utomhusfesterna (särskilt när varmt väder inte är garanterat).

Du kan skapa en sömlös övergång mellan din sittplats inomhus och din trädgård genom att lägga till mycket grönska och använda organisk inredning överallt.

Vi har ett stort utbud av designade botaniska tapeter som kan förvandla dina väggar och föra in utomhuslivet samtidigt som de tillför lugnande grönt till ditt färgschema.

Vad tycker du om dessa idéer för garagekonvertering? Skulle du investera i en garagekonvertering? Och vad skulle du använda utrymmet till? Berätta för oss i kommentarerna nedan...

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €