4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Hvordan - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
popcorn home cinema

11/05/2023   POSTET AV

Moro hjemme Date Night Ideas [Måter å dekorere]

Letar du efter en rolig dejtkväll hemma? Kanske är det den bestående effekten av pandemin. Eller kanske är det krisen med levnadskostnaderna som drabbar länder över hela världen. Eller kanske är det gig-ekonomins framväxt som har fått alla att titta lite närmare hemmet för att hitta underhållning. Vad det än är så kan man inte förneka att roliga idéer för en dejt hemma har en viss charm.

Du behöver inte gå långt för att njuta av lite romantik eller kvalitetstid med dina nära och kära. Att stanna hemma är faktiskt det nya att gå ut - och det finns många aktiviteter som är lika spännande och samtidigt sparar tid och pengar.

Allt du behöver är ett öppet sinne, lite kreativitet och ett öga för inredning. Om du får ordning på din omgivning kan du njuta av otaliga dejtkvällar i ditt eget slott. Här är en lista över roliga dejter att prova och några tips på hur du kan inreda för att göra den så speciell som möjligt ...

Gå in i en speakeasy från 1920-talet

speakeasy black and gold wallpaper

Muralmålning i bild: Deco Feathers

Det är något otroligt roligt och hemligt med en bar från 1920-talet. En speakeasy, som på den tiden även kallades "blind gris" eller "blind tiger", var en olaglig inrättning som utformades för att servera alkohol under förbudstiden.

För att planera en speakeasy-datekväll måste du dock se till att du har rätt spritdrycker, blandare och tillbehör. Den här typen av bar handlar nämligen om överdådiga cocktails. Skippa ölen och hoppa över vinet. Investera i några tjusiga glas och våga inte tänka på att göra något med ett paraply i. Varför inte i stället prova några sofistikerade förbudsfavoriter, som en Old Fashioned, Sidecar eller en French 75?

För att göra ditt hem speakeasy-preparerat måste du följa art deco-trenden. Den här väggmålningen "Deco Feathers" är perfekt för ditt barområde. Om art deco inte riktigt är din grej kan du välja art nouveau-papper för en lite mer raffinerad look.

Skapa ett hemmabio-rum

at home date night popcorn

Har du ett extra sovrum som inte används? Om du vill utnyttja det oanvända utrymmet i ditt hem på bästa sätt kan du skapa en biograf som hela familjen kan njuta av. Detta är en av de bästa roligaste idéerna för en dejt hemma som också ger dig ett enkelt sätt att underhålla barnen. Även om popcorn, mys och romantik definitivt är på tapeten, kan du också ge en oförglömlig kväll på hemmaplan när det gäller barnens födelsedagar eller övernattningsfester.

Om du inreder ett filmrum, se till att välja rätt tapeter så att det känns som om du går in i ett riktigt biorum. Mörkläggningsgardiner är ett måste för den rätta stämningen och dimmerlampor är också värda att köpa eftersom ingen biograf är komplett utan en långsam nedtoning när eftertexterna rullar ut.

Roliga idéer för dejter hemma med musik

relaxing living area

Muralmålning i bild: Tranquil Flow

Det är inte alltid lätt att få tag på biljetter till en spelning, och låt oss inse det - när det är kris i levnadsomkostnaderna är det inte billigt att gå på musikevenemang. Från att få de bästa platserna och betala för mat och dryck till dyra rese- och hotellarrangemang kan det ibland verka som ett bättre alternativ att stanna hemma.

Men om du inte vill gå miste om musiken, varför inte förvandla ditt vardagsrum till en plats för musik, cocktails och dans?

Om du vill ha några mysiga inredningstips kan du varför inte använda dig av akvarellfärger? Den här väggmålningen "Tranquil Flow" är den perfekta bakgrunden för en elegant sideboard eller ett bord där du kan ha din skivspelare eller skapa en station för att göra cocktails. Det är ljust och intressant samtidigt som det tillför lugnande färger till ditt rum. Det här är den perfekta tapeten för alla dina roliga idéer för en dejt hemma eftersom den är varm och inbjudande och ser till att ni båda slappnar av för tillfället.

Boka in en kaffedate

coffee station with white panelled wallpaper

Muralmålning i foto: Vit trävägg

Sedan COVID har det skett en massiv ökning av kaffekonsumtion för den koffeinintresserade hemmaanvändaren. När världen inte längre kunde träffas på kaféer och bli serverade av sina favoritbaristor började folk prova sina egna hantverksmässiga blandningar och lattekonster hemma.

Från kaffeabonnemang till alla sorters smarta maskiner och apparater - kaffedrickandet är en trend som är på topp. Så det är bara logiskt att planera din nästa kaffedate i ditt eget kök. Allt du behöver är en liten kaffestation (gå bara till Pinterest om du är fast), de bästa bönorna eller det bästa malda kaffet du kan få tag på, snygg porslin och några smarta inredningsknep...

Den här väggmålningen "Abstrakt kaffe" är den ultimata bakgrunden till en kaffestation och får dig att känna dig som om du har kommit in på ditt lokala ställe. Se bara till att du förbjuder snabbkaffet - din tjusiga kaffebar förtjänar bättre!

Värd för en vinprovning

castle wall cellar in living room

Muralmålning i foto: Castle Wine Cellar

Förvandla köket eller matsalen till en vinodling med vår tapet "Castle Wine Cellar" och gör dejtkvällar till en social händelse med dina parvänner. Vinprovning är inte bara en ursäkt för att njuta av några skuldfria drinkar - det är också en bra samtalsämne och en upplevelse som kan delas med människor du älskar att umgås med.

Att dricka ensam kan vara ganska torrt (utan ordvitsar), så att blanda in vänner kan göra det hela ännu roligare och ge dig en kväll att minnas och värdesätta. Du kan planera vinprovningsevenemang med en riktig sommelier, eller så kan du betala för ett vinprovningskit som vanligtvis levereras med vinkort som förklarar vad du provar.

Eller om du umgås med ett gäng vinintresserade kan du skapa ditt eget nöje genom att göra blinda vikningar för att se vem som kan gissa rätt druvsort, region, årgång och producent.

Koppla av med en spadag

chinoiserie wall mural

Muralmålning i foto: Chinoiserie Garden

Det är alltid bra att ha ett spa-badrum. Det hjälper dig inte bara att slappna av i slutet av varje dag, utan kan också höja värdet på ditt hus. Och om lyxiga spadagar är något för dig är det en självklarhet att inreda om ditt badrum.

Först och främst behöver du ett fantastiskt badkar. Gör det så rymligt som möjligt och gör det fristående. Sedan måste du tänka på matchande badrumsmöbler. Välj ett tema som gör dig bekväm och höjer ditt humör, oavsett om det är naturligt trä, polerad metall eller ren vit lack. Sedan behöver du tänka på finputs, till exempel en stämningsfull tapet.

Vi älskar grönska i badrummen eftersom det skapar rätt stämning, och lugnande väggmålningar som den här "Chinoiserie Garden"-målningen är definitivt en vinnare.

Har du några roliga idéer för en dejtkväll som du kan ha hemma? Låt oss få veta dina mest romantiska tips för en dejtkväll eller coola sätt att dekorera för underhållning i hemmet...

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €