4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
illustrated colourful parrot in jungle wallpaper in trendy restaurant

29/04/2020   POSTET AV

Funksjon Bakgrunnsmalerier for hvert rom (til og med din bedrift)

På Wallsauce.com vet vi hur man kan "såsa upp" vilken vägg som helst med en tapet. I åratal har vi upptäckt de hetaste trenderna för ditt sovrum, vardagsrum och till och med ditt arbetskontor. Så om du letar efter inspiration för en tapetmålning med en funktionell väggmålning, så har vi fixat det här.

Tapeter är praktiska för alla rum som behöver lite piffighet! När allt kommer omkring är det bara så mycket du kan åstadkomma med en burk färg och en pensel. Istället ändrar funktionstapeterna helt och hållet utseendet på ett rum på så kort tid. Med ett enormt utbud av tapeter att välja mellan kan du förflytta dig var som helst. Från lugna sjöutsikter och förtrollade enhörningslandskap. Eller kanske vill du bara njuta av färgglada, abstrakta mönster eller romantiska djärva blommor!

I den här bloggen visar vi dig bara toppen av isberget i vår samling av tapeter med väggmålningar för att få igång din inredning!

info graphic explaining how to find a wallpaper for every room

Vilken typ av tapet passar bäst i ditt vardagsrum?

country style living room with illustrated vintage landscape wallpaper in blue and white

Muralmålning på bilden: Foto: Kundens egen bild

Välj något som passar bra ihop med dina nuvarande möbler! Vi älskar den här antika tapeten från en bild som en kund laddade upp själv. Den passar perfekt ihop med kundens skinnsittning och trägolv - en riktigt mysig känsla av lantgård.

Vi är helt förtjusta i blandningen av vita och blåmålade väggar som ramar in den här vintage landskapstapeten. Taket som är en förklaring spelar upp med väggen och framhäver den vackra blå nyansen. Inte bara detta, utan det ökar också mysnivån i rummet, vilket gör det här vardagsrummet till den perfekta mysiga hörnan.

För att verkligen göra väggen till en POP-vägg har ägaren också lagt till vita och blå kuddar - ett så ekonomiskt men effektivt sätt att få väggmålningens nyanser att flöda in i resten av rummet.

Och titta bara på den där hunden - så gullig!

Så här väljer du din sovrumsvägg

dusty pink and maroon floral wallpaper in bedroom

Muralmålning på bilden: Gothic Bouquet

Alla funktionsväggar måste accepteras för vad de är - "funktioner". Om du vill göra ett uttalande är det ingen idé att välja något som är så minimalistiskt att du inte ens märker att det finns där.

Tricket är att välja ett stort, djärvt färgmönster. Omge det med en inredning som ger en lätt vinkning till väggmönstret utan att ta bort uppmärksamheten från det. Till exempel den här tapeten Gothic Bouquets. Vilken underbar mörk blommig väggmålning! Placera den här blommiga tapeten bakom sänggaveln och ha dammiga rosa påslakan och rödbruna kuddar. Ha INTE dammiga rosa påslakan, gardiner, en matta och ett toalettbord i samma färg. Nej, nej... Enkla detaljer speglar designen - inte överröstar den.

Badrummet har en tapet som är svulstig och exotisk!

late 18th century painting of tiger in jungle wall mural in stylish bathroom

Muralmålning på bild:Tiger i en tropisk storm

Flyttning från sovrummet till badrummet. Ja - ditt badrum kommer också absolut att ha en tapet.

Ofta glöms badrummet bort, och det mest äventyrliga vi kan göra är att måla väggarna vita och lägga till en grå badmatta. Gäsp. Vem säger att detta är det enda sättet att inreda ett badrum?

Den här tigern i en tropisk storm är en fantastisk klassisk konsttapet. Det är ett tryck av ett av Henri Rousseaus bästa konstverk och firandet av mönster, färg och textur ser fantastiskt ut i det här märkligt formade badrummet.

När du köper en väggmålning för badrummet rekommenderar vi att du väljer vår premiumtapet. Den innehåller antimögelegenskaper för de mest utsatta utrymmena. Se bara till att ditt badrum är välventilerat och att vatten inte kommer i direktkontakt.

Tapetmålning för barn som tänder fantasin

magical unicorn land wall mural in pink and white child's bedroom

Muralmålning på bilden: Enhörningsbron

Ja. Till och med våra små skulle älska en tapet - särskilt när den kommer i form av ett magiskt land med en enhörning! Men oroa dig inte. Vi erbjuder inte bara väggtapeter med enhörning.

Välj mellan bråkiga dinosaurier, färgglada safarier, fotbollsplaner och mycket mer. Listan är oändlig i vår samling av tapeter för barn. Den här väggmålningen Unicorn Bridge fungerar utmärkt i det här barnrummet!

Genom att placera väggmålningen bakom sängen fungerar den som en förlängning av sänggaveln. Inte bara detta, detta enhörningslandskap öppnar verkligen upp rummet eftersom det för ögat framåt - perfekt för alla sovrum med lådor!

Ska jag tapetsera min matsal?

colourful retro geometric wallpaper in '70s style dining room

Muralmålning på bilden: Seamless Diamond Geometric

Ett stort, rungande ja! Tapetsera definitivt din matsal om den saknar personlighet. Detta är något vi verkligen kan säga att det inte saknas i den här kundens matsal. Vilken fantastisk statementtapet! När du väljer en geometrisk är det aldrig fråga om att smälta in. Låt de geometriska elementen sticka ut.

De omgivande vita väggarna är ett eko av de vita delarna i den geometriska väggmålningen Diamonds Geometric mural. Vi får inte glömma att nämna den bruna läderstolen i 70-talsstil och den pälsbeklädda bänken som verkligen sätter pricken över i:et!

När det gäller matsalen kan vi ofta välja tapeter för mat och dryck. Naturligtvis ser de fantastiska ut för rummet där du äter, men det är inte ditt enda val. Var kreativ med väggtapeter med geometrisk konst, kartor, marmor och mycket mer.

Kunderna kommer tillbaka för mer = funktion tapeter för arbetsrum

illustrated parrot wearing crown in green and pink jungle wall mural in industrial trendy restaurant

Muralmålning på bilden: Parrot King

Med så mycket konkurrens där ute är det viktigt att göra ett bestående intryck på dina kunder i din restaurang eller ditt kommersiella företag.

Självklart är det maten och drycken som talar, men även lokalens inredning ger ett viktigt intryck. Det är trots allt som vid en intervju, det är inom de första fem minuterna som en kund kommer att göra sig en gedigen bedömning av din restaurang. Om de ser en fantastisk statementtapet så snart de går in genom dörren kommer de därför att fastna redan från början.

Vi älskar vår designer Andrea Haase och när du ser den här tapeten Parrot King är det lätt att förstå varför. En förening av stil, färg och konstnärlig talang sipprar genom hennes mönster, vilket gör dem perfekta för tapeter i hemmet eller på företaget.

Inspirera ditt team varje dag med tapeter på kontoret

lake view with surrounding trees and snowy mountains wallpaper in modern office space

Muralmålning på bilden: Lake Moraine

När man äger ett företag är det viktigaste för att lyckas att hålla personalens moral och motivation uppe. Genom att ha en inspirerande tapetvägg kan du väcka dina anställdas kreativa sida till liv!

Vi rekommenderar lugnande landskap som denna tapet med Lake Morraine i Banff National Park för kontoret. Förutom att det ger en känsla av utomhusmiljö är sjöar, skogar och stränder bra för det mentala välbefinnandet, vilket är en mycket viktig faktor på arbetsplatsen. Låt dem inte bli alltför stressade. Skapa i stället en lugnande miljö som ger mer utrymme för produktivitet och enorma resultat.

Vi hoppas att du har inspirerats av detta lilla urval av fantastiska tapeter med väggmålningar. Om du har några frågor kan du lämna en kommentar nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Tyler Johnson

11/05/2020

That's a good idea to get a mural for the office. I like the idea of mixing things up around the office since it looks a bit bland. I'll have to consider getting someone to help me do that so I could hopefully make it a better place to work.

Amy @ Wallsauce

11/05/2020

Thank you for your comment Tyler! Yes - a striking wallpaper is a really great idea for an office, whether at work or working from home. Our murals are great for DIY-ers, but of course get the help of a friend, a colleague or a professional if you feel more comfortable. :)

Tranh tường Hồng Thanh

02/06/2020

Thank you for sharing wall mural ideas for office. I think I can use it for my job. I am artist in Vietnam.

Amy @ Wallsauce

02/06/2020

Hi Tranh :) We're glad we have inspired you with our office wallpaper ideas. Whether for your place of work or home office, we have some stunning office wallpaper designs here https://www.wallsauce.com/commercial-work/offices.

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €