4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
view of earth from out of space wallpaper

04/11/2020   POSTET AV

Earth Bakgrunn å opphisse noen Globe Trotter!

Av olika anledningar tvingas många av oss globetrotters ibland att stanna inomhus - och det är inte ens en idé att resa över hela världen när det behövs! Men kommer det att hindra oss från att planera vår nästa resa runt jorden? Nej! Kommer vi att ge upp vår kärlek till Moder Jords skönhet? Aldrig! Om något har många av oss blivit mer passionerade för vår planets skönhet och alla de platser vi vill besöka i framtiden! Här är hur en jordisk tapet kan hjälpa till...

I den här bloggen ska vi inte bli alltför mycket David Attenborough, men vi ska visa dig hur en jordtapet kan ge en känsla av naturlig skönhet i vilket rum som helst. Från kartor över vår vidsträckta värld, flygbilder från himlen och visioner av vår planet från rymden, vårt urval av planettapeter kommer att återuppväcka äventyraren inom dig.

Utsikt över naturen för att främja din fysiska och psykiska hälsa

birds eye view of the oceans waves wall mural in blue and grey modern lounge

Muralmålning på bilden: Ocean Aerial View

Vi älskar den här väggmålningen Ocean Aerial View. Den här fantastiska flygbilden av havet är unik för alla våra havstapeter och framkallar känslor av stillhet, avkoppling och uppfriskande. Du kan nästan höra vågornas brus och vattnets beröring när det stryker mot din hud!

Det är inte bara vackert att titta på jorden, utan naturen är också nyttig för oss på många sätt. Att bara titta på en naturscen, oavsett om den är fysisk eller på bild, bidrar till att förbättra produktiviteten och koncentrationen. Det uppmuntrar positivitet, minskar ångest och stress, stärker vårt immunförsvar och mycket mer.

Stimulera sinnena med en klotetapet på ditt kontor!

colourful digital art of the solar system in cool, on-trend office

Muralmålning på bilden: Solsystemet

Eftersom naturscener är utmärkta för att lindra stress, koncentrera sig och öka produktiviteten, är jordbakgrunder idealiska för ett hemkontor.

ÄLSKAR du inte bara den här färgstarka tapeten Solsystemet i det här trendiga arbetsrummet? Genom att välja ett skrivbord och stolar i en minimalistisk design kan den här globetapeten verkligen glänsa! Blandningen av gult, blått, rött och lila i detta konstverk av Adrian Chesterman är också mycket stimulerande för sinnena, vilket gör att du alltid är alert och redo för vad dagen än bjuder!

Tråkiga målade väggar? Ta en vandring!

aerial view of dry and hot california mountains wallpaper on wall beside shelf with plant and camera on it

Muralmålning på bilden: California Mountains

Om du är född till att resa och vandra genom Klippiga bergen, Himalaya och Alperna, varför då lägga denna passion på is medan du sitter fast inomhus? Ta med dig äventyrskänslan in i ditt hem med den här imponerande tapeten från California Mountains.

Den här fantastiska landskapstapeten får alla som reser runt i världen att känna sig som om de har besegrat ett berg eller är på väg till nästa destination!

Förutom att skapa en slående fondvägg kommer den här globe trotter-tapeten också att ta bort alla känslor av klaustrofobi. Den öppnar upp utrymmen på ett underbart sätt och får dig att känna att du flyger ovanför allting...

Världskarta som hjälper dig att planera ditt nästa äventyr!

colourful and intricate political wallpaper in trendy hallway

Muralmålning på bilden: Politisk världskarta

Ett bra alternativ till en jordisk tapet är en karta! Med den här politiska världskartavbildningen kan du uppskatta jordens geografi och samtidigt planera din nästa resa! Du kan följa din safari mellan Namibia och Botswana! Se vilka öar du ska hoppa på och av när du besöker Grekland! Planera var du ska stanna under din ryska bilresa med början i Sankt Petersburg! Med den här intrikat detaljerade världskartans tapet på din vägg kommer du definitivt att känna hur det känns att ha världen inom räckhåll!

Jordtapeter som du kommer att älska till omloppsbanor!

view of the earth from the moon wallpaper in trendy office with two desk chairs

Muralmålning på bilden: Rising Earth

Precis som en bild från Blue Planet är den här fantastiska tapeten Rising Earth en enormt populär rymdtapet bland våra kunder. Vi tror att det beror på att vår värld ses som så vacker men samtidigt så skör i denna underbara vy från månen.

En sådan här världstapet skulle passa utmärkt i de flesta rum i hemmet och på arbetsplatsen. Den skulle säkert ge en känsla av vördnad i alla kontorsutrymmen! Medan du kämpar dig igenom din lastbilslast av e-post kan du ta en paus och vila ögonen på denna utsikt från den här världen...

Ge liv åt dina resedrömmar med en jordisk tapet

aerial view of lake and forest wallpaper in minimalist bedroom

Muralmålning på bilden: Forest Pond

Låt oss komma ner på jorden igen med en annan av våra favoritbakgrunder med flygbilder. Den här fantastiska väggmålningen Forest Pond är den perfekta tapeten för naturälskare.

Fågelperspektivet över sjön är inte bara lugnande, utan ger också en finurlig och drömsk känsla. Har du någonsin drömt att du flyger? Då kan den här himmelsvyn över sjön väcka dessa drömmar till liv!

På grund av den avlägsna känslan kan du installera den här fantastiska landskapstapeten i ditt sovrum för att få en perfekt natts sömn.

Jordisk tapet med en utomjordisk prägel!

sci fi view of planet earth wallpaper in grey, black and green living room

Muralmålning på bilden: Realistiska planeten jorden

Vårt utbud av planetjordiska bakgrundsbilder får dig att känna dig avslappnad och ansluten till världen, och är dessutom idealiska för alla sci-fi-fans! Den här realistiska tapeten från planeten Jorden får dig att känna dig som om du flyger ombord med kapten Jean-Luc Picard!

Med bländande stjärnhopar och en fantastisk utsikt över jorden på långt håll är den här hisnande rymdtapeten inte bara perfekt för globetrotters utan även för ambitiösa planethoppare!

Minns tidigare äventyr med en kartaffär

brown/beige and off white world map wallpaper in beautiful grey and beige living room

Muralmålning på bilden: Coffee Brown världskarta

En karttapet kommer definitivt att väcka minnen från dina semesteräventyr. Den där gången du åkte i en gondol i Venedig. När du för första gången såg Operahuset i Sydney eller när du tog hissen till toppen av Empire State Building... Återupplev dessa underbara minnen varje dag med denna fantastiska kaffebruna världskarta som är designad av den begåvade kartillustratören Rosana Laiz Garcia.

Känner du dig redo att ta dig an världen med vår kollektion av jordiska tapeter? Det hoppas vi verkligen, för vi tror att den här trenden kommer att bli global! Om du inte har hittat din perfekta jordtapet här, varför inte söka igenom vårt utökade sortiment? Om du har en fråga är det bara att lämna en kommentar nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $New Zealand $Canada $Norge KrDanmark KrPortugal €Europa €Spania €Finland €Sverige KrFrankrike €UAE $Tyskland €Storbritannia £Italia €Forente Stater $Nederland €