4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Interiørtrender - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
blue and pink bird chinoiserie wallpaper in pink lounge

24/06/2021   POSTET AV

Duck Egg Blå Bakgrunn Style Guide

Som tur är för oss är ankäggsblå tapeter fortfarande en stor favorit i inredningsvärlden! Det perfekta alternativet till färg är en väggmålning som visar upp denna lugna ton och är ett utmärkt sätt att integrera denna färg i vilket rum som helst. Oavsett om du letar efter blå sovrumsidéer eller tips om hur du skapar ett ankäggsblått kök, installera en blå tapet så behöver du inte göra något annat! Se hur snabbt ditt rum går från intetsägande till vackert!

Om du vill hitta en väggmålning med ankägg som ger ditt hem liv, läs vidare för att se våra 10 favorittapeter. I den här stilguiden får du tips på hur du kan komplettera varje fantastisk design.

1. Ta ett steg tillbaka till 70-talet med en paisley tapet i retrostil.

blue and white paisley wallpaper in boho dressing room

Muralmålning på bilden: Vintage Blue Pattern

Om du vill känna dig psykedelisk och älskar 70-talet, varför inte pryda dina väggar med en tapet i vintage-stil? Den här retro-mönsterdesignen är perfekt för ett funkigt vardagsrum, ett boho-sovrum eller ett unikt kök, och den kan tyckas vara långt ifrån mångsidig, men du kommer att bli förvånad över hur bra den ser ut i alla typer av rum! Och retrotapeter hör inte bara hemma i retrohem. Om du äger en ny fastighet men är en vintageälskare i hjärtat, kommer den här hippa designen att föra in gammaldags vibbar i ditt helt nya hem!

Tips: Den här blåa väggmålningen passar bäst ihop med en organisk inredning i vintagestil. En 1970-talsstol med vingad rygg eller en äggformad hängande stol skulle vara funkalisk! Hitta en vävd cirkulär rottingmatta och en enorm monstera-bladgrön växt som når upp till taket!

2. Abstrakt ankäggsblå tapet för fullständig lycka...

white and duck egg blue wallpaper in room with white ladder shelf

Muralmålning på bilden: Cool Ether

Vi vet inte hur det är med dig, men den här väggmålningen Cool Ether får oss att känna oss helt lyckliga... Akvarellfärgerna med blå och gröna nyanser i kombination med blomstersilhuetter är underbara. De får oss att känna oss som om vi har klivit in i en vacker dröm. Den här fantastiska designerstapeten, designad av den fantastiska Katy Clemmans, skulle få dig att känna dig helt zen i ditt ankäggsblå vardagsrum efter en hård arbetsdag. Eller om du är i stort behov av ett avkopplande rum i ditt sovrum är denna abstrakta design något för dig.

Tips: På grund av den abstrakta och minimalistiska känslan hos den här designtapetet rekommenderar vi att resten av rummet är så enkelt som möjligt. Håll dig till vita möbler och måla väggarna i en offwhite nyans. Införliva små inslag av blått i rummet med några få utvalda rumstillbehör i denna lugna nyans.

3. Det är dags att planera ditt nästa äventyr med en blå kartbakgrund!

white, green and blue floral map wallpaper

Muralmålning på bilden: Blå blommig världskarta

En uppmaning till alla reslustsjälar! Du behöver verkligen inte nöja dig med vanliga blå väggar. Börja istället planera vart du ska flyga med den här fantastiska blå blommiga världskartan. Den här gröna och blå världskartstapeten, som kommer från vår Rosana Laiz Garcia-kollektion, är inte vilken karta som helst. Titta bara på de fina blommorna och akvarellfärgerna... Det är den perfekta kart- och blomstertapetet i ett! Så vart ska du åka härnäst? En resa till Sydamerika? En rundresa i Europa? Eller en roadtrip runt Australien?

Tips: På grund av de graciösa blommorna skulle den här designen vara vacker i ett romantiskt sovrum, ett flickrum eller i alla som älskar fina blommor. Måla väggarna i en mycket blek nyans av grönblått och välj trämöbler för att spegla den naturliga känslan i den här designen.

4. Var trendig med en ankäggsblå tapet med paneleffekt.

antique duck egg blue panel wallpaper in bathroom with gold tub

Muralmålning på bilden: Duck Egg Panel

Om du vill vara med på de senaste trenderna handlar det om väggar med paneler. Det enklaste sättet att uppnå detta är att installera en vacker tapet med paneleffekt som den här Duck Egg Panel-designen! Glöm att skära till träbitar i exakt samma storlek. Bry dig inte om att leta upp din avjämningsmaskin och såg. Berätta bara om din väggs mått så skapar vi en skräddarsydd väggmålning som passar din vägg! Den här fantastiska tapeten med paneleffekt är perfekt för alla rum i hemmet och skulle se fantastisk ut i ett vardagsrum tillsammans med en rad grå tillbehör.

Tips: När du skär ut den här väggmålningen till väggens storlek, försök att inte skära bort ramarna på panelerna. Detta gör att effekten blir så realistisk som möjligt.

5. En geometrisk geometrisk tapet i ankäggsblått för älskare av modern konst

grey, white, blue geometric wallpaper in cool home office

Muralmålning på bilden: Ocean Tones

Om du inte kan tänka dig något värre än paneltapeter i vintage eller antik stil, prova då en blå design som den här väggmålningen i Ocean Tones! Den här abstrakta tapeten i blå toner, som skapats av Twisted Pixels Illustration, skulle vara en fantastisk modern fondvägg på ett kontor, oavsett om det är hemma eller på arbetsplatsen.

Tips: Placera den här futuristiska tapeten med blå form på väggen bakom ditt skrivbord så att du kan njuta av den när du arbetar. Måla väggarna naturvita eller i en grå nyans för att framhäva tonerna i den här ankäggsblå och grå tapeten.

6. Ankäggsblått och guldfärgat tapet som förflyttar dig till isiga vatten.

gold, blue and grey abstract ocean with whale wallpaper

Muralmålning på bilden: Light Beneath

Ett av de senaste tillskotten i vår SpaceFrog Designs-kollektion är den här finurliga tapeten Light Beneath. Även om guldet i designen bara är färgat och inte skimrande, utstrålar den här fantastiska valtapeten fortfarande en känsla av lyx. Det är en verkligt speciell fondvägg för ett sovrum eller vardagsrum. Den skulle också passa utmärkt i ett dekadent badrum. När man tittar på denna lugnande havstapet är det lätt att förstå varför ankäggsblått heter som det heter. Den ser ut som samma färgblått som ankägg men har också massor av havskonnotationer. Vi kan bara föreställa oss grönblått Medelhavsvatten.

Tips: Om du installerar den i ett badrum, satsa på guldiga accessoarer. Välj guldkranar, dörrhandtag och till och med ett guldfärgat duschhuvud för att uppnå lyx!

7. Bli lycklig med den här vackra ankäggsblå tapeten.

off-white and duck egg blue wallpaper with bee and clock illustrations

Muralmålning på bilden: Bee Kingdom

Du kan inte låta bli att känna dig glad när du ser vackra bimönster som denna väggmålning av Michelle Freer i Bee Kingdom. Kombinationen av teckningar i vintagestil av dessa små varelser och blommor har en känsla av Secret Garden som ger en känsla av nyckfullhet till alla rum i hemmet. Och kombinationen av blommor och klockor påminner dig om att sakta ner och "stanna och lukta på blommorna"...

Tips: Den här fantastiska blommiga tapeten skulle se perfekt ut i ett rum som gränsar till en trädgård. Blommorna och bina kommer att spegla och komplettera skönheten i ditt utomhusområde och föra in trädgården inomhus.

8. 3D-effekt ankäggsblå tapet för modernister

off-white, green and blue 3D triangle wallpaper lounge with open brick walls

Muralmålning på bilden: Triangulära pastellfärger

Visste du att den här blå nyansen är en av de färger som passar bra ihop med mönster? Den här Triangular Pastels-designen visar tydligt detta med sin samling av triangulära 3D-former som spränger från väggen! Det fina med den här nyansen är att du kan kombinera den med en rad kontrasterande mönster för att skapa den perfekta maximalistiska looken. Välj chevronkuddar, en tribalinspirerad mönstrad matta och mycket mer.

Tips: Placera den här tapeten med 3D-effekt i ankäggsblått på en vägg med så lite skräp som möjligt framför den. Få ut det mesta av den fulla effekten av hela designen.

9. Regency påfågel tapet för den som gillar dramatik från den tiden.

pink and duck egg blue wallpaper in vintage lounge with pink couch

Muralmålning på bilden: Fågelparadiset

Om du är en ivrig anhängare av historiska dramer eller om du alltid har varit Mr Darcys största fan, är detta Bird Paradise tapetet för dig! Kan du tänka dig att sitta i ditt vardagsrum med detta chinoiserie-träd som växer upp längs väggen? Allt som återstår att göra är att klä dig i din favoritklänning och bjuda dina vänner på det underbaraste eftermiddagsteet! Tar du Darjeeling- eller Earl-te, min kära?

Tips: Vi kan inte låta bli att tycka att den här vintageblå tapeten skulle se perfekt ut tillsammans med antika möbler. Välj ett skåp i mörkt valnötsträ för att ställa ut en vas med rosor. Klä en återvunnen fåtölj med ett blekrosa silkestyg. Eller pryd dina golv med en blommig turkisk matta...

10. Anka äggblå tapet med en chinoiserie twist

blue, white and pink floral wallpaper in minimalist bedroom

Muralmålning på bilden: Duck Egg Chinoiserie Dreams

Om du läser den här artikeln har du förmodligen tröttnat på vanligt målade väggar. Du vill förmodligen ha något som ger ditt ankäggsrum ett visst " je ne sais quoi ". Den här vackra Duck Egg Chinoiserie Dreams designad av Michelle Freer kommer garanterat att göra just det... Den fantastiska kombinationen av vitt, svart och rosa i den här underbara orientaliska blommiga tapeten visar bara hur mångsidig den här tonen kan vara. De svarta illustrationerna av tranorna i den här ankäggsblå fågeltapeten ger en lugnande känsla av natur, och de många blommorna kommer att ge en romantisk touch till din boudoir.

Tips: Denna klassiska blå nyans är inte en enda färg utan ett brett spektrum av härliga blå nyanser. Så innan du väljer en tapet bör du fundera på vilken ton du vill ha.

Berätta om din favorit tapet i ankäggsblått genom att lämna en kommentar nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €