4.9 / 5.0

Skreddersydde veggmalerier

Rask GRATIS levering*

Ekte hjem - Wallsauce-bloggen

AlleInteriørtrenderHvordanEkte hjemEkspertrådIntervjuerAnnen
TwitterPinterestInstagramHouzzFacebookYouTube
Egendefinerte veggmalerier av høy kvalitet direkte på døren din
colourful graffiti wallpaper in stylish bedroom

25/02/2022   POSTET AV

Disse designerne Laget Fantastisk Rom

Under årens lopp har vi haft nöjet att få många avancerade inredningsarkitekter att använda våra underbara tapeter för att förädla sina kunders hem. Så vad finns det för bättre sätt att hylla deras hantverk än att visa dig vad de har gjort?

I den här artikeln får du se ett brett utbud av rum. Alla visar upp en regnbåge av olika stilar som representerar varje designers individualitet och vision. Från dekadenta designersovrum utsmyckade med väggkonst med graffitieffekt till stilfulla hemkontor som ser ut som om de skulle kunna vara från en spionfilm. Och inte att förglömma illusoriska barnrum som skulle kunna vara i det vilda utomhus! Vi har blivit mycket imponerade av dessa designers fantastiska smak och kreativitet. Nu är det dags för dig att ta en titt...

Designade hemkontor

beige toned world map wallpaper in mid century style office

Muralmålning på bilden: Antik världskarta

Först och främst älskar vi det här underbara designade hemkontoret från mitten av århundradet. Med skrivbordet och stolen i 1960-talsstil, den fantastiska världskartstapeten och retrokronan känns det som om det här kommer direkt från en spionfilm! Gör inte du det? Beck & Co Design har gjort en fantastisk ombyggnad av rummet här, elegant och med mycket stil.

blue and white flower doodles wall mural in 70s style office

Muralmålning på bilden: Blommor och klotter Blå

På tal om retro, hur häftigt är inte det här hemmakontoret som skapats av RHG Architecture and Design? Den blå väggmålningen Flowers and Doodles Blue, designad av Valentina Harper, kunde inte se mer perfekt ut tillsammans med det här skrivbordet i 70-talsstil och den vita, lurviga stolen!

navy flower painting wallpaper in blue and pink home office with couch

Muralmålning på bilden: Midnight Splash

Därefter kommer detta fantastiska kontor i hemmet. Grey Clover Interiors visade upp vår populära tapet Midnight Splash av Carol Robinson och förvandlade det här otympliga utrymmet till det mest glamorösa kontoret man kan tänka sig. Hur underbart skulle det inte vara att gå in på det här kontoret varje morgon för att kämpa mot din e-post? Vi är verkligen avundsjuka på rummet!

Designade sovrum för barn

grey world map wallpaper in kids grey bedroom

Muralmålning på bilden: Grå akvarell världskarta

Många inredningsarkitekter har tagit till sig vårt fantastiska utbud av skräddarsydda tapeter i designade barnrum. Och de har gjort ett fantastiskt jobb med det... Ett av våra favoritrum för barn var det här rummet skapat av Jesse Lammers Design. De har matchat den här Rosana Laiz Garcia-kartan perfekt med sängkläderna, mattan och väggfärgen. Perfekt!

colourful abstract mountain wallpaper in camping styled kids room

Muralmålning på bilden: Camping väggmålning

Ett annat häpnadsväckande coolt barnrum är det här campinginspirerade barnrummet designat av Interior Design Studio. Med en av våra Twisted Pixels bergsdesigns kommer den här designade barntapeten till liv med låtsaseld, timmerstol och förstås båten! Vilket fantastiskt rollspelsområde för dem att njuta av!

hero with red cape wallpaper in designer bedroom for kid

Muralmålning på bilden: Superhero Watch

Om din lille son är en superhjälte på väg att bli en superhjälte, kan du föreställa dig hur mycket han eller hon skulle älska det här designade sovrummet för barn som skapats av MK Kids Interiors! Genom att smart installera den här superhjältestapeten över två väggar känns det nästan som om hjälten kommer ut ur väggen!

photo of person kite surfing wallpaper in kids bedroom with bunk beds

Muralmålning på bilden: Kitesurfing i vågor

Vilket fantastiskt designersovrum med havstema som skickats till oss av Bold by Design Interiors! Den här väggmålningen Kite Surfing Waves, som installerats på en vägg bredvid ett rum med två våningar, är ett fantastiskt inslag i rummet. Och är inte hajplyschdjuret verkligen ett komplement till det nautiska temat? Vi älskar det!

pastel toned world map wallpaper in kids bedroom with monkey teddy and guitar

Muralmålning på bilden: Klassisk världskarta

Det här rummet från First Sense Interiors är ett perfekt rum för en framtida backpacker och är en annan bra användning av karttapeter i ett barnrum! Vi kan redan föreställa oss dem resa runt i världen med sin gitarr i släptåg!

Designade badrum

pink and green tropical leaf wallpaper in black and white designer bathroom

Muralmålning på bilden: Pink Jungle

Vi har också blivit imponerade av de designade badrummen som skapats av inredningsexperter. Titta på hur fantastisk den trendiga tapeten Pink Jungle ser ut i det här badrummet. Den är skapad av Siesta Home och vi älskar de svarta och vita mönstren i kombination med de exotiska rosa och gröna tonerna.

watercolour green floral wallpaper in guest bathroom

Muralmålning på bilden: Garden Sage

Revive Interiors i Doncaster, Storbritannien, imponerade verkligen på oss när de använde Carol Robinsons Garden Sage tapet i detta gästbadrum. Vi älskar hur de har svept in hela rummet i denna eleganta blommiga tapet och valt tillbehör som kompletterar de offwhite och gröna tonerna.

Designade matsalar

navy and off-white floral painting wallpaper in designer dining room

Muralmålning på bilden: Midnight Splash

Återigen ser vi vår fantastiska väggmålning Midnight Splash användas på ett helt annat sätt i denna designade matsal. Melissa Manning Home Styling har skickligt ramat in denna fantastiska blomstertapet för att skapa en panel i denna vackra matplats. Vi tycker att det är så inspirerande och kan inte sluta tänka på de andra tapeter vi har som skulle se underbara ut i paneler.

off white oriental inspired wallpaper in simple neutral dining room

Muralmålning på bilden: Kinesiskt landskap

Om du älskar orientaliskt inspirerad inredning kan du bli imponerad av den här matsalen som utstrålar neutral lycka. Den här tapeten med kinesiska landskap, som är en skapelse av Kinkade Design, kunde inte se mer elegant ut tillsammans med det runda marmorbordet och de bekväma låga sätena.

Designade sovrum

brown and off-white marble wallpaper in designer bedroom with pretty bed with fur blanket

Muralmålning på bilden: Marmor väggmålning

Vi har sett ett fantastiskt urval av designade sovrum genom åren och vi blir alltid förvånade över hur duktiga inredningsarkitekterna är. Ta till exempel det här romantiska sovrummet som designats av Diane Gordon Design LLC. Den här marmortapeten från vårt designersortiment GCC Artworks har fått liv med sängkläderna i persika- och bruntoner i det här rummet.

dark green misty forest wallpaper in bedroom with bed with white and green bedding

Muralmålning på bilden: Misty Mountain Landscape

Ditt designade utrymme har skapat ett himmelsk område i det här avslappnande sovrummet. De mörkgröna och off-white-tonerna i vår vackra tapet Misty Mountain Landscape har på ett smart sätt förts in i resten av rummet genom valet av accessoarer.

colourful graffiti wallpaper in luxurious designer bedroom

Muralmålning på bilden: Grunge väggmålning

Här har vi en ny skapelse från Interior Design Studio. Grunge möter regency i detta fantastiska designersovrum där de sidenrandiga kuddarna passar perfekt ihop med de orangea tonerna i den här Grunge-tapeten. Det är uppenbart att ibland kan kombinationen av två mycket olika stilar vara en himmelsk matchning.

Andra designutrymmen

heron wallpaper in blue and gold tones in designer room

Muralmålning på bilden: Elegant Flight

Vi älskar hur fantastiskt den här tapeten Elegant Flight ser ut i den här sittplatsen. Den här dekadenta hägertapeten utstrålar lyx och god smak tillsammans med svarta och mörkblå tillbehör. House to Home by Leena vet verkligen ett och annat om färganvändning.

designer hallway with green watercolour wallpaper in panels

Muralmålning på bilden: Garden Sage

Till sist ser vi återigen vår Garden Sage tapet användas på ett mycket annorlunda sätt! Revive Interiors i Doncaster, Storbritannien, har skapat fantastiska paneler med denna Carol Robinson- tapet. Vi älskar hur panelen kompletterar denna ovanligt formade entré.

Vilket är ditt favoritrum av en designer? Låt oss veta genom att lämna en kommentar nedan!

Del dette innlegget

Legg igjen et svar

   Registrer meg for å motta inspirasjon til postkassen min. Se vår Personvernregler

Alicia Montoya

24/05/2022

Love it!

Amy @ Wallsauce

24/05/2022

Hi Alicia! Thank you for your comment! :) If you want any more home inspiration, keep visiting our ideas page here - https://www.wallsauce.com/mural-wallpaper-inspirations/

Få nyheter!

Hold deg i forkant av spillet med de nyeste trendene og inspirasjonen rett i innboksen din.

Siste sosiale

Instagram

Select Your Currency

Australia $
New Zealand $
Canada $
Norge Kr
Danmark Kr
Portugal €
Europa €
Spania €
Finland €
Sverige Kr
Frankrike €
UAE $
Tyskland €
Storbritannia £
Italia €
Forente Stater $
Nederland €